עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TaMiRn2,

למישהו יש אתר טוב לטאבים של התוכנה GUITARPRO? פשוט אני כל הזמן מוריד טאבים ומלא פעמים זה יוצא זיופים גרועים, קאברים והשערות לא הגיוניות למינייהן... תודה..

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  2. ראיתי פעם איזה סדרה ישנה בת 6 פרקים בשם ''אהבה זה כואב'' ככה היה השם בעברית לפחות. זה של HBO עד כמה שאני זוכר היה לפחות בקטוגריה שמה בVOD. הסרט מספר על מישהו בשם גארי שיש לו אח חולה נפש בגיל הנעורים משהו ונכה,שיש לו גם חבר טוב שבסוף הומו או משהו ובאשמתו אח של גארי נדרס(בגלל גור כלב).. היה איזה שחקן ממש מוכר וטוב בסדרה הזאת רק לא עולה לי לראש זה הבעיה.... מישהו אולי מכיר תסדרה הזאת אני ממש נואש להשיג אותה מחדש ולראות אותה. :

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  3. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום. ברצוני לדעת מספר שאלות והן. 1. מאיזה דת הוא מגיעה? 2. באיזה שנה נפטר ?( מצטער אני יודע שזה חור בהשכלה). 3. מה הייה התחום העיקרי שהייה טוב בו.? 4. האם היתה לא משפחה? תודה לכולם, אשמח מאוד לשמוע מכם דגובות. לילה טוב- Gil. Z

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  4. אני מעונין לשפר קצת את המחשב שלי, אני צריך כמה חנויות שתמליצו לי עליהם, תודה.

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  5. Started by Blackend,

מישהו מכיר חנות און לין בבלגיה? אני רוצה לעשות השוואת מחירים בגלל שכנראה אני אהיה בבלגיה תקופה ממושכת אז רציתי לדעת אם לסחוב את המחשב מהארץ או לקנות שם חתיכה חדשה

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by shaypoi1,

מישהו תייג אותי שהיתי בתיכון איתו, איך אני מבטל את זה? איפה רואים את זה? עשיתי HIDE שלא יופיע לי על הTIMELINE אבל כתוב שזה מופיע בעוד מקומות

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  7. Started by eliav-peretz,

אני אשמח אם תתנו לי שמות של להקות ושירים של ריקודי סלסה. גם מוכרים וגם לא. תודה,EliaV-PeretZ.

8. Started by yoni_h,

אני מתלבט בין Moser 1871 לבין Moser 1854. איך אפשר לדעת מה עדיף מביניהם?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by Master Boo,

http://www.thinkgeek.com רציתי להזמין משהו בעזרת MasterCard, אבל כשהגעתי לשלב האחרון של לאשר את ההזמנה קיבלתי שגיאה. שלחתי להם מייל, אבל לא נראה כאילו הם מתכוונים לטפל בזה. חשוב לציין שכל הפרטים שהזנתי שם נכונים, נבדקו שוב ושוב, ואותו כרטיס שימש להזמנות מחו"ל באתרים אחרים. השגיאה שאני מקבל: An error occurred trying to submit your information to our credit card processor. Please double check that your billing address and phone number are correct. NOTE: Every time you click Place Order, your bank places a hold on the funds in your account. Please call us at 888-433-5788 to place your order by phone if you continue to have problems placing your order. למישהו יצא להזמין מ…

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  10. חברים, אפשר לנשום לרווחה

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  11. איך מקבלים שיא גינס בישראל ?

12. אהלן חברים מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים באוניברסיטה העברית באוקטובר. יש לי כמה שאלות: 1) מה אני צריך/ממולץ לקנות מראש בשביל להגיע הכי מוכנים? 2) יש קורס קיץ של שבועיים במתמטיקה שימושית לקראת השנה אך בזמן זה אהיה בחו"ל ולא אוכל להשתתף בו. האם זה אסון וכדאי לוותר על החו"ל? האם אפשר להשלים בדרך אחרת דרך האינטרנט או ספרים? 3) אם יש למישהו עצות וטיפים אשמח לשמוע! תודה ובהצלחה לכולם

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by tnt studios,

http://video.google.com/videoplay?docid=-872124450700446493 It's Amazing! and Pretty! I wish I could have made such thing (it isn't that hard, you just need enough Fireworks What do you say?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by Yair Tz,

החוק פשוט, מביאים תמונות מהרשת; צחקת - הפסדת. אני אתחיל:

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  15. Started by tascam,

http://www.idobarkan.com/katzav.html http://www.idobarkan.com/nassralla/funny_nassralla.html http://zone.walla.co.il/?w=//935963 TASCAM

• 13 תגובות
    • 868 צפיות
  16. אממממ הציעו לי לשדרג את המכשיר שלי .. בגלל שאני לקוח ותיק ויש חשבון גבוה וכל זה ... בכל מקרה יש לי עכשיו samsung 540 מתפרק כזה ... (הבטרייה לא מחזיקה יותר מיום , בעיות במכשיר עצמו ועוד ועוד ) לאיזה מכשיר (רק חברת פלאפון ) אתם מציעים לי לשדרג ? אני מחפש מכשיר שיכלול הרבה איכסון לספר טלפון , שהבטרייה שלו תחזיק יותר מיומיים אחרי טעינה מלאה , ואם יש אז MP3 יהיה נחמד (למרות שזה לא הכי משנה לי ) נ.ב אני לא הולך על פלאפונים של TELIT .. לשני האחים שלי היו כאלה והם התפרקו תוך כמה חודשים ... תודה רבה ..

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  17. Started by yanhak,

אם באמצע הדשא יש שלט שכתוב עליו "אסור לדרוך על הדשא" אז מי שם אותו?

• 11 תגובות
    • 868 צפיות
  18. Started by amitaiasaf,

שלום שוב למי שזוכר אותי ולמי שלא אני סטודנט באוניברסיטת בן גוריון ואני משתתף במחקר בפסיכולוגיה חברתית כחלק מהתואר שלי. אני אשמח אם תענו על השאלון השני במחקר, גם מי שענה כבר על הראשון. המחקר הוא מחקר בשיתוף אוניברסיטת בן גוריון ואוניברסיטת מיינץ בגרמניה בסוף השאלון גם יש הסבר על מה המחקר. תודה לכל מי שעונה זה ממש יעזור לי בלימודים https://www.soscisurvey.de/Experiment1israel/

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by KapiSH,

Watch this movie to decide which OS u want ;D

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Started by yotamoo,

טוב - מתישהו בזמן הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש מזיגזג ולהרכיבו לבד, ככה שאני רוצה לקנות ספר על PC שילמד הרכבה מהיסוד ושימוש בביוס. רצוי שהספר יהיה עדכני ולא ידבר על פנטיום 2! בבקשה לא להגיד לי לתת לזיגזג להרכיב כי הם טובים, אני סתם מעדיף להרכיבו לבד. תודה לכל מי שיענה!

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by TermiNal,

הגעתי היום למסקנה שהחדר שלי ממש מכוער.. סתומרת אני לא מכוער פשוט מאוד בנאלי ומשעמם.. חשבתי לעצב את החדר בסגנון של בר.. בעקרון החדר שלי כרגע צבע לבן חלק פשוט מיטה ארון ושולחן כל השאר פנוי ויש שטח די גדול.. אשמח להצעות לצבעים ואולי לכל מיני דברים שאפשר להוסיף לחדר למשל חשבתי באחת הפינות לשים שולחן קטן ומסביבו פופים מין פינה לשבת עם נרגילה וכו' אם למישו יש רעיון בסגנון אבל שיהיה יותר סטייל של מועדון\פאב ולא מועדון נרגילות זה יהיה נחמד אשמח לעוד הצעות אולי לשולחן נחמד סתומרת אולי יש משהו שאפשר לעשות כמו איזה בר או כל הצעה אחרת ותמונות יתקבלו בברכה.. תודה

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם, השבוע יהיה לי יותר מדי זמן פנוי, ואני מחפש איזהו ספר עם הקשר ומשמעות לחיים לקרוא, דוגמת (אבא עשיר, אבא עני \ תורת המשחקים) עדיפות לספרים באנגלית.. ו.. *אהם*.. שיהיו .. "קלים להשגה", אלקטרונית.. *אהם* מה אתם ממליצים ?

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  23. Started by RS4,

אני רוצה לקנות חבילה ללא הגבלה לתקופה של חודש או חודשיים אם יש דיל טוב לא יודע איך זה הולך בדיוק... אני צריך שתמליצו לי על משהו טוב מניסיון שלכם תודה מראש...

• 14 תגובות
    • 867 צפיות
  24. מה דעתכם , לוותר על קייטנה, לוותר על הבריכה , ולנסות לפתח בקיץ את ההייטק שלכם . תוכנה שמעיפה קיבינייט את הפירסומות המעצבנות של וואללה , נענע ותפוז ! . לא אל תגידו לי שיש תוכנה כזו . אין דבר כזה שמבטל ומעיף את כל הבאנרים הקופצים , וה- flash's המעצבנים . יאללה תתחילו לעבוד .

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  25. Started by KoM,

לאחרונה התוכנה הנ"ל איטית בצורה מטורפת, ומדובר עוד על השירות בתשלום ! אשמח לכל המלצה על שירות דומה, בתשלום, שמציע חלופה מהירה יותר.

• 3 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.