כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
היום קמתי לי שמח וטוב לב והלכתי לביתו של חברי, למען הנסיעה המצופה שלנו לבית ספרי, כאשר אני מגלה שמסיבה מסתורית כזאת או אחרת הרמזורים בשכונה שלי אינם פועלים כשורה או למעשה לא פועלים בכלל. הדבר היה מוזר ביותר. כמובן שהנהגים התרבותיים שלנו לא אכזבו וידעו לעשות מיזה באלגן גדול. אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמן. בקיצור לא כל יום פורים.
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
סרטן אחד מטייל ברחוב ולפתע הוא רואה את חבר שלו, גם כן סרטן, מעשן סיגריה, אז הוא בא אליו ואומר לו : מה השתגעת, אתה רוצה לקבל בן אדם ?
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת במקרה ורכיב מחשבים שהתקלקל אך הוא נקנה ממישהו האם יש את הזכות לדרוש החלפה (הרכיב עדיין בתוקף האחריות)???
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני משחק במשחק אסטרטגיה civilization.. והרבה פעמים אני מגיע למצב שיש לי אינפלציה גדולה במדינה.. זה דופק לי את כל הכלכלה ומאט את התפתחות המדינה.. מישהו יודע מה גורם לזה? איך אפשר להימנע מאינפלציה.. ואם כבר יש לי אינפלציה במצב חמור איך אני משפר אותה?
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
Solve this. It's encrypted and has some other things done to it I will say it's 102 characters long, 101 of them being numbers. And it's a fairly popular one 8SUrUJjSwgtASqO9qv4cYfMjk52ZkI63YUU2yRg2gzGI6qcAeB5cTiELvZ1D8k6oeoiSANgt7b7x JStQmNLCC0BKo72q/hxhZ/nlPWP7XlthRTbJGDaDMeyGGsFA/SmAIQu9nUPyTqjimsW+rdSy5MCo MRNkZPpPQEqjvar+HGFn+eU9Y/teW2FFNskYNoMx7IYawUD9KYAhC72dQ/JOqOKaxb6t1LLk8SUr UJjSwgtASqO9qv4cYfMjk52ZkI63YUU2yRg2gzHshhrBQP0pgCELvZ1D8k6o4prFvq3UsuT0b8fF MRn/NUBKo72q/hxhYFqBoAzQsglhRTbJGDaDMYjqpwB4HlxOIQu9nUPyTqjimsW+rdSy5PRvx8Ux Gf81QEqjvar+HGFn+eU9Y/teW2FFNskYNoMx7IYawUD9KYAhC72dQ/JOqOKaxb6t1LLk9G/HxTEZ /zVASqO9qv4cYWf55T1j+15bJCdY7sVOskiI6qcAeB5cTiELvZ1D8…
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
http://s25.yousendit.com/d.aspx?id=3S1UWVZAXO4150LQHN1KSXQ7H5
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש כול מיני הודעות. כמו הודעה שמתחילה: "שלום..... (שתיקה קצרה) אני ראיתי שהתקשרת לאישתי אתמול בחצות.. אפשר לדעת מי אתה? תשמע בחורצ'יק אני בא עכשיו ומפוצץ אותך... תתחיל לדבר (כול זה בצעקות) " משהו בסגנון הזה.
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום חברים אני מבקש עזרה בזיהוי שירים סמבה משנות ה 90 ואלה הרמזים אני אתן דוגמאות לשירים שחודשו ועל בסיס זה אני מקווה יבינו אותי... זה שיר המקור זה שיר החידוש איזה דביל לקח את השיר המדהים והרס אותו עכשיו אני רוצה את העזרה שלכם ! זה שיר חדש וברקע מתנגנת לו מוזיקה של שיר מאד ידוע משנות ה 90.שאותו אני מחפש.
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
אז ככה, יש לי אופצית בחירה לעשות את A+ או ECDL. עזבו את זה שזה לא שווה היום ובלה בלה (אפילו A+ שווה יותר מכלום) למה זה חשוב לי? כי כבר ממומן ואני לא משלם על זה כלום אז למה לא לנצל את האפשרות? בקיצור עזבו את השטויות ובואו לעיקר. מה עדיף? מה נחשב למכובד יותר\טוב יותר? שמעתי על ECDL רק לפני כשבועיים ומאז אני חושב וחושב והחלטתי להעלות את ההתלבטות בפניכם, סביר להניח שאתם מכירים את ECDL טוב ממני. תודה.
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
התווכחתי אם חבר מה שם הסיגרייה הזאת ( אנחנו לא מעשנים סתם ויכוח דפוק חח) http://hotimg21.fotki.com/a/79_181/133_66/sigaret.jpg נקסט כחול ארוך ( הוא טוען שלא קיים ארוך ) נקסט כחול
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי אחד חוקי. הגעתי לשלב בהרשמה באתר שלהם שזה אומר : Serial number submitted successfully. An email will be sent to ----@walla.com with your user name and password. Once you have received your username and password, you will need to insert your username and password into the NOD32 Control Center. אני פשוט לא מקבל את האימייל
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
http://www.deanliou.com/WinRG/ חביב ביותר. מצאתי את זה באתר החדש, שיפט נדמה לי. מומלץ לנסות את כל האפשרויות.
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, תיירת מאירופה מבקשת לבקר ברמת הגולן בתקופת הפריחה של מטעי התפוח. מישהו יכול לומר מתי עונת פריחת התפוח בגולן? תודה
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היום בערך בשעה 9 בבוקר קרוב משפחה שלי בא לקחת אותי לפגישה של כלבי Bernese Mountain (מה שיש לו) וסתם היה די משמעם ואז נסעו למקום שהוא ממש בגודל של קניון !!! ויש שם אקווריום, הר עם חיות שהרגו וסתם אותם כזה הצורה ממש מדהימה היה ממש יפה ואז חכיתי לרגע שרצתי לבוא לשם בגללו וזה היה הנשקים! בהתחלה הסתובבנו ליד נשקים משומשים וגפם יכלת להחזיק (הרוב שם היה שוטגנים) וכמעט כל אחד שם לה 500$ בערך... ואז נכנסו לחדר קטן כזה שהחזיק שם עוד כל מיני סנייפרים, שוטגנים לאספנים, ואקדחים... מה שהכי הפתיע אותי היה המחיר שלהם !! 22,000$ לאקדח!! והרוה היה שם בסיבות ה7,000$... אחרי זה הלכנו לדוכנים (כמו שיש בGTA SA בערך.. ) וביקשתי לראות Deasrt Eagle האקדח הישראלי וראיתי רק אחד שחור ואז המוכר אמ…
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש אחרי שלוש וחצי שנים עם הP4 2.6 שלי איפה אתם ממליצים לקנות במרכז במקום שהמחיר יהיה טוב והחנות אמינה - כמובן שאני מכיר את אייבורי למשל שיש להם מחירים מאוווד זולים אך שמעתי על הרבה שנתקלו בבעיות איתם והחומרה שלהם, וכמובן שאני מכיר את ZIGZAG2000 שיש להם אחלה שירות (את ההארד דיסק שלי קניתי שם) אך המחירים די בהתאם.
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
קניתי 2 דברים מאיביי. האחד לפני חודשיים והשני לפני שבוע. פתאום אני רואה בחשבון PAYPAL שיש לי 1.9$ המופיעים כבונוס. יש למישהו מושג על מה הבונוס? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לבקש ממכם בהצעה לנעלי עבודה מה שהן חייבות להיות זה נעליים גבוהות עם הגנה משולשת חובה ( התחשמלות, החלקה וכמובן עם כיפת ברזל). מחיר מקסימלי של 600 שח
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
http://www.idiotboxtv.com/ :lol: :lol: :lol:
-
בפורום משחקים אפחד לא נמצא, גם זה לא בדיוק משחק פופולרי. חייב למצוא ת'שם של המשחק.
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
על סמך מה אתם בוחרים מקצוע? האם מדובר בשכר, אפשרויות תעסוקה, יוקרה? אני למשל לא יודע מה אני רוצה. בחרתי ללכת על כלכלה כי תמיד יש עבודה בתחום. אני רק מקווה שמקצוע יבש כמו כלכלה לא יגרום לי לזרוק את עצמי מתחת לגלגלים של משאית. איך אתם בחרתם?
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
איך בדיוק נעשית ההעברה של כספים בין בנקים שונים ובין מדינות שונות ? זה הכל ממוחשב או שבאמת כל זמן מסוים מעבירים באמת שטרות ?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
להפתעתי גיליתי שNEWEGG לא מכבדים הזמנות עם כרטיס אשראי שאינו אמריקאי. אין הכוונה למשלוח - משום שיש לי כתובת אמריקאית לשלוח אלייה את המוצר. האם יש אתר מכובד, אמין, וכדאי גם זול לחלקי מחשב שמקבל כרטיס אשראי בינלאומי(כלומר לא אמריקאי), ומאפשר שליחה לכתובת אחרת בארה"ב?
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-