כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,684 דיונים בפורום זה
-
אם אני בעלים של קו טלפון ואני עובר דירה ולוקח איתי את הקו אז זה אותו המספר בדיוק רק שהקידומת והתחלת המספר שונים לפי מקום המגורים?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
יש לי outlook וחשבון בנענע שפועל דרכו. עד לפני כמה ימים הייתי מקבל ושולח מיילים ותאום הפסקתי לקבל מיילים, נכנסתי לחשבון דרך האתר של נענע וראיתי שהוא מלא מיילים שלא התקבלו. כנראה שזה בעקבות שדרוג במערכות שלהם, אני מנסה להגדיר את החשבון בOUTLOOK מחדש (עם התעקשות להשאר עם POP3) והשרת POP3 וSMTP (יוצא ונכנס) הם כבר לא: in.nana10.co.il out.nana10.co.il מישהו יודע מה אפשר לעשות? הקישור הזה: http://help.outlook.com/he-il/140/cc875899.aspx לא ממש עזר לי..
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מה נשמע אנשים, רציתי לשאול אם יש פה אנשים ששמעו, או התנסו בשיטת האימון השלילי. מדובר באימון גופני, שעובד רק על החלק של הירידה/שיחרור, בכל תרגיל ספציפי, למשל בלחיצת חזה, רק על החלק שאתה מוריד את המשקולת לכיוונך. לפי מספר מקורות שקראתי האימון הזה יעיל ב50% ומצריך רק סט אחד לכל שריר, ולאחריו צריך לתת מנוחה של 48 שעות. התעניינתי מאוד בשיטה הזו, אז מי שניסה, מכיר, יודע, אשמח אם תשתפו את כולנו
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
כשאתם מקבלים ב-ICQ הודעה ממישהו שלא נמצא ברשימה שלכם, יש כפתור של Report Spam. הסבר עליו יש פה: http://www.icq.com/support/security/icqlite/spam.html#report השאלה היא, מה הם בעצם עושים עם זה ? מישהו יודע? כי פשוט אני חופשי לוחץ את זה על אנשים...
-
- 12 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אני בן 17. לפני חודש עבדתי בחברת כוח אדם ("ארי אבטחה" אם זה משנה לכם) בעריכת סקרים על גבי קווי תחבורה ציבורית של אגד בירושלים, דווקא עבודה נחמדה מאוד וסוף סוף עשיתי קצת כסף (אני מקווה). שמעתי 'עדויות' מאנשים שעבדתי איתם שהחברה עושה בעיות עם המשכורות ומורידה שעות וכל מיני שטויות, ולכן ליתר ביטחון ערכתי תיעוד ורישום מפורט ומדויק של כל שעות העבודה שלי (עם מי עבדתי, על איזה קו, תאריך, ממתי עד מתי) וגם הגשתי את זה למעסיק שלי לפני שנקבעו המשכורות. בכל אופן, הסיכום עם המעסיק שלי הוא שב-10 לחודש יולי אני אמור לקבל את המשכורת שלי, "כמו כל העובדים ב'ארי אבטחה'". חיכיתי ל-10 לחודש והתקשרתי אל המעסיק שלי בשעות הצהריים והוא אמר לי שהמשכורות עוד לא מוכנות, ויהיו מוכנות "היום בערב…
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
לעולם לא אבין זאת. מה הקטע שבהרבה דיסקים הטראק האחרון הוא בערוך של כל שאר האלבום, בהתחלה שלו יש שיר, ובסופו יש לך שיר מוחבא (הרבה פעמים שיר לא רע בכלל) שכדאי להגיע אליו צריך לסרוק קדימה שעה בטראק הארוך והריק? למה עושים את זה?
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
טוב אני ואבא שלי רוצים לקנות פורד מוסטנג ישנה ולשפץ אותה !!1 טוב עכשיו אני לא מוצא פורד ישנה ומפורקת........ והיא צריכה ליהיות מתה כדי שיהיה מה לשפץ תודה מראש !
-
- 13 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ההיא מהפרסומת שהיא באה למסיבה ואז הילד רואה אותה ופתאום שם לב שזאת אימא שלו .. תודה
-
-
ישנו מצב בו אצטרך לנסוע לחו"ל ליומיים-שלושה, ואדע זאת רק באותו יום או יום לפני. איני נוסע לחו"ל הרבה,בלשון המעטה, ולבושתי איני מכיר תהליך כלל. יש לי דרכון בתוקף וזה מה שאני יודע שחייבים. לגבי השאר (כרטיס הלוך חזור, ויזות שמיזות) -בלי שמץ של מושג מה צריך עוד וכיצד עושים.. אם חשובים הפרטים-אשמח להגיד בפרטי. רק אציין שזאת אחת המדינות מהאיחוד האירופאי. תודה על התשובות לעניין.
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
-
מחר יש לי מבחן בחשבון ואני מרגיש שאני ממש לא יודע חומר בסיסי למרות שאני מנסה ללמוד כל היום כבר ואני ממש מיואש... נגיד את השאלה הזאת: מצאו את משוואת המעגל , המשיק לציר ה-X בנקודה (A (6,0 , ועובר דרך הנקודה (B (12:2. והנה הציור : אני יושב כבר חצי שעה ומנסה לפתור והדבר היחיד שהבנתי פה זה שה-X של אמצע המעגל הוא 6 כי הוא משיק לציר ה-X . אם מישהו יוכל להסביר לי בערך איך עושים - אני ממש אודה לו... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי מחשב נייד חדש וברצוני להעביר אליו מידע רב שנמצא על המחשב הנייח הישן. השאלה היא איך עושים את זה ביעילות כשאין הארד דיסק נייד? אודה מאוד על הסבר מפורט.. תודה רומן
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
צעירה בת 23 הקימה אתר בו היא מבקשת "תירמו לי עבור ניתוח הגדלת חזה"; למרות המאמצים הגולשים עדיין לא שלפו את הארנקים תנו יד לשד ! http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=333315 אני תורם, מי איתי?
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
עצם העובדה שבעצם פירסמת את שמותיהם ועצם העובדה שכבר כולם יודעים על איזה חנות מדובר פה, זאת עילה לתביעת דיבה. אני ממליץ לך למחוק את הנושא הזה.
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מישהו ראה את הסרט הזה? (עם קונטין טרנטינו וג'ורג' קלוני....) אני רוצה לדעת מי הבמאי שלו... (אגב, סרט מומלץ בטרוף!!! אחד הטובים שראיתי!)
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שעות מחפש את הפירוש של המילה hankerchief בכל המילונים באינטרנט ובמילונים בספרייה שלי ואני לא מוצא, אשח אם תעזרו לי למצוא את הפירוש. המשפט: cover carefully with a cotton hankerchief תודה מראש, גל
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
רכשתי אתמול כרטיס מסך של asus 7800gtx ב900 שקל מאתר, היום אני רואה שהמחיר שלו קפץ ל4000 שקל. אני רוצה לדעת אם זכותי לפי חוק לקבל במחיר שהיה נקוב אתמול תודה.
-
- 14 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי לפני שבועיים באתר מצוין לקניית משחקים דרך הרשת (מקבלים קוד להורדת המשחק באופן חוקי דרך origin,steam, וכו'...) ורציתי להמליץ עליו פה! מן הסתם המחירים זולים בהרבה מאשר לקנות עותק פיזי ומקבלים את הקוד תוך דקה מרגע התשלום! לאתר קוראים G2A https://www.g2a.com/r/discounts_month בנוסף יש אופצייה להירשם שם ל "G2A gold mine" ששם יש את שיטת הפירמידה - על כל בן אדם שבא דרך הלינק שלך וקנה משהו (כולל אתה) אתם מקבלים 0.5-4€ (תלוי בסכום המשחק) נקי לחשבונכם!!!!! אני רשום לאתר שבועיים וכבר עם 12.25€ בחשבון כל מה שצריך לעשות זה לשתף את האתר וקובץ cookie ישמר אצל המשתמש שנכנס מהלינק וכעת כל קנייה שלו או של מי שהוא גם הביא דרך הלינק שלו, תזכה אתכ…
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
למה הוא קרס? http://cms.education.gov.il/educationcms/units/exams
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
בפורום משחקים אפחד לא נמצא, גם זה לא בדיוק משחק פופולרי. חייב למצוא ת'שם של המשחק.
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-