עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. :-X http://entertainment.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=poll.results&id=3346

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by tom123,

HUH?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  3. כמה זמן לוקח עד שהצבא מזמן אותי למבחנים לפרוייקט גאמ"א? שמתי לב לפני כמה ימים שעדכנו את הסטטוס שלי באתר המודיעין למועמד למסלול גאמ"א, וממה שאני יודע צריך המון ידע מוקדם כדי להתקבל לשם אבל אני לא יודע הרבה מעבר למה שלמדתי בבי"ס (בתחום התכנות) אז אני רוצה להעמיק קצת את הידע שלי לפני המבחנים כדי להגדיל את הסיכויים שלי להתקבל. השאלה היא, כמה זמן בערך יש לי עד שיזמנו אותי למבחנים מהרגע שהתמיינתי למסלול? תודה

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  4. אני צריך שישלחו לי משהו מארה"ב לפה(חבילה במשקל של קילו בודד בערך..), עכשיו הבעיה היא דרך איזה חברה לעשות את זה. ביררתי עם FEDEX, עלות המשלוח היא כ100$ , די יקר לחבילה קטנה כזו . האם ישנן חברות טובות אחרות שיותר זולות? תודה.

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  5. Started by itaysk,

מישהו יכול לתת לי כתובות של אתרים שונים בנושאי מחשבים? (חומרה וכו'...) אנגלית,עברית

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  6. http://www.youtube.com/watch?v=7wKLL1nP2V8 ;D כמה מביך....

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  7. והסרט המצליח משנת 91

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  8. KSP? האם מומלץ לקנות משם מחשב נייד? כל הביקורות הרעות על KSP זה מחשבי שולחן אבל אני מחפש מחשב נייד, וזה מובן שמחשב נייד זה לא מחשב שולחן ומאוד קשה להרכיב אותו או לתקן אותו אז ככל הנראה המחשבים הניידים לא הם(KSP) מרכיבים אלא היבואן, ועוד סיבה ראיתי באתר שלהם שבכל מחשב ניד מותקן כבר VISTA HOME BASIC ומפה מובן שזה100% מוזמן מהיבואן (HP LG וכו') ולא הם מרכיבים אותם. עכשיו הדבר היחיד שיש מה לפחד זה הצרות שהם עושים במקרה של החלפת חלקים. תקנו אותי בבקשה אם מה שאמרתי זה שגוי. והאם זה החלטה טובה בשבילי לקנות מהם מחשב נייד?(4 אלף +-)

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  9. Started by Yehudaa,

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by OnlyOne,

לום לכולם אחי הקטן מעוניין לפתוח חשבון בנק בכל מקרה הוא בן 14.5 הבנקים שנימצאים בעירנו הם: *דיסקונט *הבנק הבינלאומי הראשון *לאומי *פועלים הוא רוצה לדעת על מה צריך לשלם האם יש עמלות על החזקת חשבון ועל כל מיני פעולות ועד איזה גיל האם נותנים כרטיס אשראי ואו כספומט איזה בנק הכי משתלם מהמתנות לא אכפת לו בעיקרון הוא צריך את החשבון להפקדת צ'קים ותלושי עבודה והעברות בנקאיות והאם יש אפשרות של מעקב דרך האינטרנט(על קבלת כספים והעברה דרך האינטרנט וכדומה) וזהו תודה ויום טוב

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by Lol10k,

אני מחפש צליל יפה לSMS ומשהו נחמד לקום איתו בבוקר. תביאו דברים מיוחדים ולא סתם שירים (שזה גם לא חוקי) שמעתי איפשהו שעון מעורר כזה "לקום ימניאק לקום"... מישהו מכיר? מיקס חמוד ששלחו לי http://www.sharebigfile.com/file/150563/Nokia-Mix-rar.html

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  12. יש לכם איזה משהו להציע? המשחק היפני ההוא נסגר (האתר), ובמילא כולם כמעט סיימו אותו. תביאו קצת דברים מעניינים. עמרי ומור - באמא שלכם תשאירו את הת'רד קצת פתוח. משמעמם לי...

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  13. http://www.youtube.com/watch?v=eeXzR9iexJk אני חושב שזה צריך לזכות בפרס "האופציה המיותרת ביותר אי פעם"

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  14. שלום חברים, אני וחבר שלי הקלטנו שיר חדש... העלתי אותו באי מיול ואין מקורות רבים. בבקשה עיזרו לי להפיץ את השיר וכך גם אתם תוכלו להנות ממנו (ותאמינו לי שאתם תהנו). קוראים לשיר "שורף לך ת'מוח" או בשם קובץ מלא: ג'יגימאווי - זמן ממוצע - שורף לך ת'מוח.mp3 בבקשה הורידו את השיר ושתפו אותו כדי שכל עמנו יוכל להנות ממנו!!! תנו פידבק גם כאן בפורום. תודה רבה, אתם לא תצטערו.

• 14 תגובות
    • 893 צפיות
  15. שלום, אז ככה, אחרי הצו הראשון קיבלתי (בדואר) בקשה למלא באתר המודיעין שאלון של שחקים וחבצלות, ואחרי שמילאתי אותו עידכנו את הסטאטוס שלי ל"מועמד" לשני מסלולים: פרוייקט שחקים ופרוייקט גאמ"א. לפני כמה זמן קיבלתי זימון ל"מבחני התאמה לפרויקט חמ"ן שחקים וחבצלות" (באתר זה נקרא מבחנים ראשוניים לפרוייקט שחקים) - השאלה שלי היא האם המבחנים האלה כוללים את המבחנים לגאמ"א או שאני אקבל זימון לגאמ"א בנפרד? (הסיבה שאני שואל היא שאחרי שמילאתי שאלון לשחקים וחבצלות מיינו אותי גם לגאמ"א, אולי זה ככה גם במבחנים) תודה

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  16. קניתי בארה"ב לפני כמה שנים חולצת I´m with stupid משהו כזאת... בכל אופן... אני מחפש חנויות בארץ שמוכרות חולצות מצחיקות כאלה בסגנון...

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  17. תודה.

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  18. Started by תחמן מתימן,

שלום,היה לי עגיל על האוזן בצבע כחול לבן כמו דגל מדינת ישראל קיצר אני קם היום בבוקר ואני מגלה שיש לי פתאום עגיל בצורת לב עם יהלום!, ואני לא קניתי כזה בכלל וגם לא הייתי קונה. 1) אין מצב שמישהו מהבית שלי שם לי אותו. 2) איך אפשר לשים לבן אדם עגיל והוא לא ישים לב? 3) לפני חודש מישהו רשם לנו על כל האוטו I LOVE YOU BABY. מה קורה פה? ,מישהי או מישהו מעריץ סודי שלי?

• 14 תגובות
    • 893 צפיות
  19. מלאך שחור עם ג'סיקה אלבה

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by GZA3,

לא מצאתי מקום מתאים יותר לרשום את זה בו... קיבלתי היום את ה MX-518 הדנדש שלי אבל הוא כזה לא שווה את המחיר שלו :\ ניראה לי שהיה עדיף בהרבה את ה MX-1000 אם להוסיף קצת כסף בכל מקרה אני "תקוע" איתו בעעע איזה עיצוב גם כן כל השקעים האלו שעל העכבר שאתם רואים בתמונות זה סתם ציור כי זה חלק ובלי שעקים כלשהם. נו יאללה לא נישמע בוכים יותר מידי לפחות הוא מדוייק ;D

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  21. Started by J0HNiE,

היום בערך בשעה 9 בבוקר קרוב משפחה שלי בא לקחת אותי לפגישה של כלבי Bernese Mountain (מה שיש לו) וסתם היה די משמעם ואז נסעו למקום שהוא ממש בגודל של קניון !!! ויש שם אקווריום, הר עם חיות שהרגו וסתם אותם כזה הצורה ממש מדהימה היה ממש יפה ואז חכיתי לרגע שרצתי לבוא לשם בגללו וזה היה הנשקים! בהתחלה הסתובבנו ליד נשקים משומשים וגפם יכלת להחזיק (הרוב שם היה שוטגנים) וכמעט כל אחד שם לה 500$ בערך... ואז נכנסו לחדר קטן כזה שהחזיק שם עוד כל מיני סנייפרים, שוטגנים לאספנים, ואקדחים... מה שהכי הפתיע אותי היה המחיר שלהם !! 22,000$ לאקדח!! והרוה היה שם בסיבות ה7,000$... אחרי זה הלכנו לדוכנים (כמו שיש בGTA SA בערך.. ) וביקשתי לראות Deasrt Eagle האקדח הישראלי וראיתי רק אחד שחור ואז המוכר אמ…

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  22. Started by MS-D,

שלום , לקחתי על עצמי פרויקט לשדרג מאפס לאחי החייל את החדר . יש לי פחות או יותר 17 ימים לעסוק במלאכה , תקציב גבוהה יחסית . מכם אני זקוק להשראה ! אם יש לך לינקים לגלריות של סביבות עבודה צעירות , מעניינות ויצירתיות מהארץ ומחו"ל . כל מיני שטיקים מעניינים , ציורים , צבעים , פרקטים הכול יתקבל בשמחה !

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by Kukishin,

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  24. מישהו מכיר? (את הגדולים).

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by x-dude,

הכי זול...בערך 120 שח כולל משלוח,דיסק מספר 2 מפוצץ בדברים מגניבים,אבל אם יש לכם את פרק 1 ב DVD אל תצפו לדברים מקוריים,פרק 2 ב DVD הוא בדיוק כמו פרק 1 (3 Intro's שמתחלפים כל פעם שמפעילים את הסרט),אבל פרק 2 אוכל בגדול את פרק 1 מומלץ לשרופים וגם לפחות שרופים.

• 8 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים