כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מה צריך בשביל שיקחו אותי אפילו לחנות שכונתית לעסוק במחשבים?
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם קיימות תוכנות של פרטי אדם כמו מספר טלפון רחוב וכו'.. וגם אם התוכנות האלו בכלל חוקיות. תודה
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
התקשרתי למדור סיירות ואמרו לי שאני מתאים ליום סיירות ואקבל זימון למועד ינואר 07'. האם העובדה שאני מתאים ליום סיירות מעידה על כך שאני מתאים למיוני גדנ"ע צלילה של השייטת או גדנ"ע חובלים, ואקבל זימון למיונים אם נרשמתי אליהם? תודה,
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שרוט אחד משחק לו בהנאה עם האמר בשיטפון. שני סרטונים : http://snipurl.com/l1i1 http://snipurl.com/l1i2 צריך לנסות את זה עם הפיאט (וסירת גומי מתנפחת) בהזדמנות הקרובה.
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
איך אני עושה שלא יקפצו לי חלונות שאני נכנס לאתר או לפורומים ? בבקשה תעזרו לי :-\
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי אתרים של כלאנים ל CS אני חיב כי יש לי קלאן ואני רוצה לירשום אותו.
-
בתאריך 25.4.03 איליה התכתב לאחרונה איתי ומאז נעלמו עקבותיו. אם מישהו יודע על מקום הימצאו שיודיע לי. :smoke: הוא נהג להתכתב בICQ כל יום. בנוסף הוא לא הגיב כאן מס' חודשים טובים.
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני ממש שובר את הראש בזמן האחרון בניסיון להוריד משחקים וכאלה.... הבנתי שאני חייב להשיג הזמנה כלשהי או למצוא דרך מסויימת להירשם לאתרים כמו torrentbites torrent leench וכל אלה בקיצור אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
http://rapidshare.com/news.html מישהו מוכן להסביר לי את השיטה החדשה?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
הי אני מנסה למכור את המערכת הישנה שלי, כמה מזומנים אתם חושבים שאני צריך לדרוש ? מחשב בן 4 שנים MSI K8N Neo4-F AMD Athlon 64 X2 3800 G.Skill F1-4000USU2-2GBHZ LEADTEK PX7800GT EXTREME AC COOLING FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan SAMSUNG 500GB 7200RPM 16MB SATAII BIG TYPHOON COMPUCASE CI-6A19 NEC ND-3540A תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
חזרתי לג'אם הזה של קוסוף לפני כמה ימים והרגשתי מן חובה לשתף את הקטע המוזיקלי הגאוני הזה עם אחרים. אין לי מושג מה בדיוק הביא אותו לבטא רגשות שכאלו באופן הבלתי אפשרי והבלתי מתקבל על הדעת כאשר שומעים את זה - למרות שיש מספיק תיאוריות. כנראה שסמים היו OC לאנשים כמוהו. והם גם נשרפו בטרם עת. בכל מקרה, זהו החלק השני והמפורסם יותר המופיע גם באלבום "Back Street Crawler". תהנו, ושתפו בדעותיכם.
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
אני אמנם לפני פסיכומטרי בכלל, אבל חשבתי על זה, ואין לי מושג מה אני רוצה כרגע אני מתעסק בטכנאות ורשתות (לכיוון הMCSA\MCSE), תחום נחמד סה"כ, אבל אני לא בטוח שאני רוצה להמשיך עם זה, ולא בטוח שאני רוצה תואר במחשבים. חשבתי על זה, לפני שהגיע עידן ההיי טק, מה אנשים היו לומדים? נראה לי שעידן המחשבים גרם לאנשים להתקבע על התחום הזה, והפוטנציאל לתחומים אחרים נשאר רדום. מה דעתכם? יש פה מישהו שלומד משהו שלא קשור למחשבים והוא מרוצה?
-
- 13 תגובות
- 854 צפיות
-
-
החוק פשוט, מביאים תמונות מהרשת; צחקת - הפסדת. אני אתחיל:
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי חשבון באיביי לפני יומיים ואני עדיין מחכה לאישור של הכרטיס ע"י PAYPAL ראיתי באתר PS3 ו-XBOX360 במחירים של 300 350$ במצב מעולה עם יוזרים וחוות דעת טובות עליהים רציתי לדעת שלושה דברים: 1.האם כל המכירות באיביי הם מכירות פומביות??? 2.האם ניתן לשלוח כל דבר לישראל מבחינת המוכר??? 3.כמה יחייבו אותי מיסים במקרה ואני אביא את המוצר במחיר של 350$??? בתודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, אני עוד מעט מתגייס, ואני צריך מכונת תיספורת טובה שתחזיק לי להרבה זמן ושתהיה טובה. אמרו לי MOSER הכי טוב לקנות אבל השאלה איזה.. בנוסף אני צריך שהמכונה תגיע לדרגים נמוכים ( ולא רק 3 6 9 ממ).. אם אפשר אפילו מ-1 ומעלה.. למטרת זקן גם לדוגמא.. שתהיה מכונה נטענת.. ונעה בין המחירים 350-500 תודה רבה מאוד לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
זקוקה לעזרה לגבי חשבון הYOUTUBE לאחרונה הופיע אצלי בערוץ פריצה חדירה ?בדף הראשי של הערוץ נכתב שאני הוספתי סרטון חדש למשהו שנקרא AMMAN וגם oriyaz הוסיף סרטון חדש ל-another playlist (לפני 2 שבועות) אני לא ביצעתי את הפעולות האלה,אין לי קשר לסרטון,וזו כבר הפעם השניה שזה קורה אותו סירטון אותם הודעות מטעות,לאחר שבפעם הראשונה מחקתי זה שוב חזר.מה זה? האם מכיוון שכך אז גם חשבון ה GMAIL שלי אינו בטוח לשימוש(שכן החשבונות מקושרים) הנה לינק לערוץ שלי http://www.youtube.com/user/oriyaz הסרטון .sharon harosh goes wild לא קשור אליי ולא הוספתי אותו. וגם המסך מהבהב לרוב לא רואים ברור. אשמח לעזרתכם מה אפשר לעשות תודה,אור
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני גולש עם בזק בתור תשתית. סיכמתי איתם על 20 מגה במחיר של 91 ש"ח לחודש. עכשיו השאלה הגדולה היא לגבי הספק. כרגע אני בנטוייז'ן במהירות 10 מגה ומשלם 30 שקל. הציעו לי לשדרג, אבל במחיר של 58 שקל ממוצע עם התחייבות לשנה או שנה ורבע. אני יכול בלי התחייבות ואז המחיר הוא 65. בהוט מציעים 20 שקל לכל המהירויות. האם כדאי לעבור להוט? האם יש ספקים אחרים שיהיו מוכנים להוריד את המחיר לרמה של הוט?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
הרשת מעניקה לנו פרטים טכניים ראשונים אודות דור ה-Gemini Lake, שמגיע להחליף את Apollo Lake ממש בקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו תייג אותי שהיתי בתיכון איתו, איך אני מבטל את זה? איפה רואים את זה? עשיתי HIDE שלא יופיע לי על הTIMELINE אבל כתוב שזה מופיע בעוד מקומות
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
סרט גיבורי העל המדובר של האחים וורנר מקבל מספר טריילרים חדשים לקראת ההשקה הבינלאומית ב-25 במרץ, וברשת כבר מדווחים על מכירות כרטיסים מוקדמות בהיקפים מרשימים אחרי הסיפתח המוצלח מאוד של Deadpool, שמגיע אלינו מעולם הקומיקס של מארוול, האם בקרוב נקבל להיט קולנועי בינלאומי נוסף – הפעם מכיוון העולם העלילתי של DC Comics? אם להאמין למה שמדווחים כעת במספר מקורות ברשת, התשובה היא כן. Batman v Superman, הסרט שמציב את שני גיבורי המפורסמים בעימות חזיתי עמוס אפקטים ואמור לשמש כקרש קפיצה ליצירתו של קו סרטים עמוס ומתרחב (בדומה לזה המצליח מאוד שיצרו אולפני דיסני ומארוול בעשור החולף), יושק ברוב השווקים ברחבי העולם בעוד קצת פחות משבועיים, ב-25 במרץ, והאנליסטים של תחום הקולנוע מעריכי…
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אז ככה, בשורת הכתובת פשוט להדביק את זה : (עריכה : זהירות, כנראה שזה דופק בחלק מהמקרים משהו, לקרוא למטה, על אחריותכם בלבד... שלא תגידו שלא אמרתי...) chrome://browser/content/browser.xul וקיבלתם דפדפן בתוך דפדפן... למי שתמיד עם המון טאבים פתוחים, עכשיו יכול לרכז אותם בסוג של "על טאבים" עם "תת טאבים"... אבל תכלס זה לא פתרון הכי חכם/יעיל/ריאלי, אז אם למישהו יש פתרון יותר טוב להרבה טאבים פתוחים, אני אשמח לדעת, תמיד יש לי מינימום 10) אגב, נלקח מכאן שמצאתי כאן. תהנו...
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
או לפחות את התמונה בגדול, מישהו יכול לעזור פליז?! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום אני בן 15 גובה 166 ככה ושוקל 48 בערך.. אני עוד לא ממש מפותח פיזית סתומרת בלי שפם וכו' אבא שלי גובה 174 ואמא 160.. בעקרון בבדיקות אמרו לי שאני יעבור את אבא שלי וזה מה שאני רוצה.. לדעתכם יש סיכוי? בנוסף לכך רציתי לשאול אם יש דברים מסוימים שמאוד פוגעים בגדילה ואם יש דברים שיכולים מאוד לעזור? אני יודע שאף אחד פה לא רופא אבל מישהו יכול להמליץ על דברים שבריא לאכול או ספורט שכדאי? בעקרון אני רץ עם חברים משחק כדורגל משתדל לאכול וכו' אבל אשמח להכוונה בעניין האוכל... בקשר למחשב ישיבה הרבה שעות יכולה לפגוע משמעותית בגדילה? אם כן יש דרך להקטין את הנזק? אני יושב הרבה על המחשב אך לא בטוח שאני יושב בצורה בריאה, המלצות איך לשבת? אבל מנגד עושה גם הרבה ספורט (גלישה כדורגל ריצה לפעמים)…
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לשון,פסקל,היסטוריה,תב"א... תודה :]
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-