כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
זאת.. יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות אחד? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
אהלן, אני צריך לקנות איזה 4-5 מטר של צנרת נחושת כמו הצינורות הדקים של הגז, איפה אפשר לקנות את זה ? קיים בטמבוריות? ומה המחיר בערך? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות למי שיש קלפים של חבורת הזבל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול לקנות? אני צריך משהו כמו 20-30 אם יש במחיר טוב. תודה רבה.
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש לקנות אוטו זול גג איזור ה 10K רצוי חסכוני בדלק, כמה שאפשר יותר בטוחה (למורות שרוב המכוניות בסכומים האלו הם דיי גרוטאות) בנתיים אני בכיוון של פז'ו 106 שנת 97 ומעלה שאפשר למצוא יד שניה באיזור ה 10-12K לאיזה עוד כיוון אפשר ללכת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העניין הוא כזה : האוטו חייב להיות 4 דלתות . מאוד שואף לאוטו שנראה טוב כלפי חוץ . אוטו מגניב, צעיר, לא רכב של רו"ח מנגד חשוב לי שהאוטו יהיה גם חסכוני : מבחינת צריכת דלק ובשאיפה גם חלקים אם טפו טפו תהיה תאונה . אשמח לשמוע כל הצעה מהמופרעות ביותר! תודה
-
- 30 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות או לקבל פליז צבאי פשוט, חד צדדי, במידה לארג' ומעלה. ראיתי בריקושט דו צדדיים שאינם מתאימים לי ובמחיר גבוה בהרבה מהפליזים בסיטונאות שהיינו מקבלים. חשוב לי שיהיה פליז צבאי בירוק זית/שחור עם כותפות אם מישהו מוכן להביא לי/ למכור לי עד מאה - מאה חמישים ש"ח (אני אעביר מבעוד מועד את הכסף דרך פייפאל) שישאיר הודעה, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פעם ראיתי פה משהו חמוד נראה לי זה היה יהודי לא מגרש יהודי והיה איזה המשך חמוד. מישהו מכיר ויכול להראות לי ?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה direct download, לא רוצה לחכות שבועיים עג שזה יגיע לארץ ולשלם עוד 20 דולר משלוח זה הסרט http://www.ellusionist.com/order/zippo-lighter-tricks.php?cat=%7BCATEGORY%20ID%7D אתם יכולים לראות את הסרט הדגמה, דווקא חמוד, אשמח לעזרה כלשהיא : ד"א מה שמוזר שאין את זה גם בתוכנות הורדה למינהם :-X
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
האם יש מישהו מתל-אביב/אוני' תל-אביב שיש ברשותו מסכת Guy Fawkes והוא מוכן להשאיל לי אותה לכמה ימים לצורך עבודת צילום? תודה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני לא יודע איך לקרוא לזה או אם בכלל השם שרשמתי למה שאני מחפש הוא נכון, אבל יש לי אוזניות עם כבל באורך של 3 מטר שכל הזמן מתברדק לי, ואני מחפש לכבל שלהם מן מכשיר כזה קטן שיידע לגלגל את הכבל אל עצמו. המכשיר עליו אני מדבר נמצא בעכברים קטנים של מחשבים ניידים אם זה עוזר. יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא משהו כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להוריד את התוכנה דבש, חיפושון וכל שאר התוכנות האלה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מי שיכול להביא לי קישורים או לשלוח יתברך
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני צריך מאמרים, העדפה רצינית לאקדמאיים (משהו שאפשר להסתמך עליו לעבודה), העדפה נוספת לאנגלית [או כל שפה אירופאית אחרת, כעקרון], אבל גם עברית עובד, בנושאים של התייחסות האנושות למוגבלים שכלית בחברה, ושינוייה במשך השנים, והתייחסות האנושות לגאונים. מה שיעזור לי: 1. מאמרים של אוניברסיטאות מוכרות 2. כתבות חדשותיות (אני מחפש כרגע באתרי חדשות, משם אני מניח שאפשר לנתח כל מיני מצבים קיצוניים) 3. וכו'. תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
למשהוא יש רעיונות או מאמרים, על תופעות טבע בכללי או יותר טוב בארץ ישראל שלנו כמו במדבר יהודה. או על המכתש הקטן, הגולן וכ'ו.............. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מבחן דרכים שנעשה לגולף שנת 2000 2000 סמ"ק.לא משנה לי אם הכתבה באנגלית או בעיברית! בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
זקוק זאת לעבודה לפרוייקט רשתות שאני עושה, נודע לי שיש לקפלן גם קמפוס, איך ואיפה אוכל להשיג תרשים של המקום? וכיצד אני משיג את המבנה הארגוני של בית החולים? או סתם מבנה ארגוני של בית חולים סטנדרטי? מישהוא יודע?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עדיף אם יש בyoutube כי יש שם מלא אבל אני לא מכיר שם וזה יקח שעות לחפש כמה מעניינים אני מחפש בסגנון של ניגון מהיר כזה על הגיטרה אולי משהו בסגנון של זה? http://www.avoided-destiny.com/Paper%20Mario%20GMS/31gustygulch.mp3 זה גם נחמד
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רב... אני מחפש מדבקות יפות לרכב. כמו No Fear Pioneer וכל מיני כאלו ואחרות יפות. האם ניתן לקבל אותן איפשהו נגיד אצל היבואן של פיונייר או משהו כזה, או רק לקנות (כי תאחלס זאת פרסומת). תודה.
-
-
לא מצאתי כזה באתר ולא היה לי מושג באיזה פורום לפתוח את הנושא. רציתי לדעת האם יש מדריך מפורט באינטרנט עם תמונות, מכיוון שאין לי מושג מה הולך יש שם בתוך המארז.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
לא רק בשבילי, מחפש מדריך לאלקטרוניקה, שמסביר את כל הביטויים (זרם, התנגדות וכו') ועל כל מיני רכיבים נפוצים (קבלים וכו'). מחפש מדריך בWEB, אבל אם במקרה יש למישהו המלצה על ספר (למרות שזה נשמע לי כבר סתם חירבוש של 100 עמודים על נושא יחסית פשוט) אז גם יהיה טוב. רצוי בעברית כי מי שאני מחפש לו את זה, הידע באנגלית שלו לוקה בחסר (אבל באנגלית גם יהיה עדיף מלא כלום).
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-