עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by benor,

למישהו יש קובץ תרגום בעברית למערכת פורומים הזאתי? תודה!

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  2. Started by LIOR1994,

אני מעוניין לרכוש WESTERN DIGITAL WDG1SU5000 PREMIUM ES EDITION 500GB בחנות גיבור ברמת גן 523 שקל עם אחריות ל-3 שנים בחנות SKY עולה 530 עם אחריות ל-2 שנים

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  3. שלום חבר'ה. יש לי 14 בקבוקים של אלכוהול בחדר, ועוד כמה בבית, מוודקות, וויסקים, ליקרים וכו'. אני רוצה להתחיל ללמוד לעשות שילובים (בלי קורס ברמנים), סתם שבאים חברים או לשתות לבד איזה שילוב טעים ונחמד ולא לדפוק סתם שוטים. יש איזה אתר, מדריך משהו בסגנון שיכול לעזור לי? נגיד אני שם באתר את רשימת הבקבוקים שלי והוא אומר לי איך ניתן לשלב ? תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  4. החבר'ה של עמותת וותיקי חיל הקשר מארגנים עוד כנס של "שישי טכני". הייתי בכנס הקודם שלהם בנושא "תקשורת לויינים" ואני אומר בלב שלם שזה הכנס הכי מעניין שהייתי בו השנה. אני ממליץ בחום. מחר בשעה 9-12 יתקיים כנס חינמי בנושא אבטחת מידע במרכז הכנסים של עמותת חיל הקשר, רחוב אלפרט 3 יהוד. כולכם מוזמנים. מי שצריך טרמפ מאזור תל אביב - תגידו ואקפיץ אתכם הלוך-חזור. פרטים נוספים: http://www.thepeople.co.il/Index.asp?CategoryID=82&ArticleID=1294

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  5. Redback - Blundstone - אני מאוד רוצה לקנות זוג נעליים אוסטרליות כאלה. צבע שחור, מה הכי מומלץ מבינהם? אני האמת יותר נוטה לכיוון הרדבק, אהבתי את הסגנון שלהם. איפה אפשר למצוא כאלה באיזור השרון? באיזה טווח מחירים נעים הנעליים האלו? ולמי שיש, איך הם לעבודה? או בכללי על הרגל. תודה.

• 3 תגובות
    • 9.9k צפיות
  6. Started by BrAvE_HeArT,

כנסו ותבדקו: http://199.203.207.174/bagrut_dynamic/main.asp?redir=Tziun

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  7. ולכל מי שמיתגייס מחר שיהיה בהצלחה.... אני כמעט בטוח שאני מתגייס לפלס"ר שריון... יחידה נחמדה מאוד.... מקווה שמפעם לפעם אני ימצא את הזמן ליכתוב בפורומים ולשוטט פה!! בכל מקרה בי בנתיים לשבוע או שבועיים לא יודע לכמה!!!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני מחפש שירות טוב של Fax2Mail , העניין הוא שאין לי קו טלפון בבית ואני רוצה לקבל פקסים .. מה אתם מציעים ?? תודה

9. Started by SD Project,

הגעתי למסקנה שאתם הכי טובים בזה אז הראשון שרה אותו בחורה, קצב מאוד טוב ויש איזה קטע שהיא אומרת מש'ו כמו - The higher power of the revolusion. והשני שר אותו גבר ויש קטע בשיר שהוא ככה - .This is not Chicago, This is not New York אני מודה מאוד לעוזרים, מתן

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by avivlyaviv,

כואב לי מאוד הצוואר שאני עושה כפיפות בטן מישהו יודע למה זה? ואיך אפשר לפתור אתזה? יש לי עוד מבעיה ממש מעצבנת: לפני חצי שנה ככה התאמנתי, והייתי עושה קצת כפיפות בט הצידה, הבעיהש אי כמו מטמטם היינו עושה 20 לכייון אחד ו5 -10 לכיוון שני כי הייתי ממש עייף(הייתי עושה 150 רגיל ברצף) ועכשיו אני סם לב ששני הצדדים של הבטן אל תואמים, צד אחד יותר גובהה איך אני יכל לדעת איזה צד אי צריך לפתח?

• 7 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. את האבזור הזה לא תמצא בחוברת של פאררי. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3271514,00.html P: מחיר של אנזו חדשה (לא FXX) בסביבות ה $1,000,000 למי שנמצא ברשימה של פאררי.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by dorviper,

השיר מהסרטון הזה http://www.broadbandsports.com/node/6047&yv=1 אני יודה מאוד למי שיעזור לי למצוא את השיר אני מחפש כבר יום שלם

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by moskitos,

לפי מה שראיתי באתר שלהם בהרד דיסקים,לוחות אם ועוד הם יותר זולים אפילו מפנדה. הנה עוד סיבה לקנות רק שם.

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by sdfzxc,

http://www.tapuz.co.il/flix/showVideo.asp?m=830069

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

יש איזה שיר ששמעתי לפני כמה זמן ברדיו, השיר נשמע כמו רמיקס של משהו כניראה... השיר מתחיל עם גיטרה אקוסטית ולאט לאט הבומים נכנסים לקצב ומישהו שר ברק (נשמע לי כמו בוב מרלי אבל אני לא זוכר טוב) השיר הזה היה לפני כמה חודשים בראש המצעד של רדיוס 100

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  16. Started by tom123,

http://www.youtube.com/watch?v=-peBrNChbCU תעבירו ל- 1:40 מה מוזר שם?

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  17. מוזר שאף אחד עדיין לא פתח את הת'ארד הזה.. בכל אופן.. כל שנה אנחנו נוהגים לדון בנושא כאן בפורום..

• 118 תגובות
    • 12.8k צפיות
  18. Started by shai11,

הגרוע מכל קרה ודווקא ביום של הנסיעה המשפחתית לתל-אביב נוצר חור בפגוש האחורי 3-5 ס''מ וגם הצבע התקלף מדובר בטויוטה קורולה 2005 חוץ מזה אין נזקים חייב עצה מהירה איך לתקן את זה בנתיים הסתרתי את זה עם מדבקה של טסט אני פשוט מחכה למועד טוב לספר אני גר באזור נהריה ואין לי הרבה כסף למישהו יש מושג איפה אפשר לתקן את זה בלי לפרק את הפגוש או להחליף אותו ? הרכב בצבע כסף אם זה קשור

• 28 תגובות
    • 6.8k צפיות
  19. חברים אני מחפש שרת איכסון לאתר שלי שתומך ב SQL ושאפשר דרכו לקבל דומיין עם CO.IL דן

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  20. Started by amit1242,

מה קורה...תקשיבו,שווה לקנות את הכורסא הזאת? אין לי מקום מקום לכרוסא גדולה כרגע....היא נוחה? למישהו יש ניסיון איתה ? והכי חשוב..אפשר לחבר אותה למחשב? כי אני הולך לחבר את המחשב לטלויזיה ויש לי שלט של האקסבוקס אז זה תחליף לקונסולה...תודה מראש http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5882&perur=4 אגב,רמוקלים איכותיים כבר יש לי,פשוט מעניין אותי עינין הנוחות..ודבר אחרון: איני מפחד שהטלוויזיה גבוהה מדי..היא נמצאת בהטייה ומתחילה מ-160 ס"מ מהריצפה וניגמרת ב 225 ס"מ,הגודל שלה זה 42 אינץ' והמרחק בינה לבין הכורסא זה 3 מטר..אתם חושבים שזה יהיה גבוהה מד לכיסא? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  21. Started by yossi21,

אחד התחביבים שלי זה לרכב על סקייטבורד, ומאז הפעם האחרונה שרכבתי עבר הרבה זמן. אני רוצה לחזור לזה עכשיו ואני צריך סקייט חדש, אני ברמת מתחיל. אני מחפש משהו טוב ולא יקר מידי. צריך את עזרתכם, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. כל המקינטוש למיניהם? חוץ מהיבואן עצמו מי עוד מתעסק בארץ עם המחשבים של אפל?

23. אני מחפש כבר הרבה זמן תוכנה (עדיפות לקובץ אקסל) לחישוב שעות עבודה. לא משהו מסובך, בסיסי ביותר. אחד כזה שכולל שעת כניסה, יציאה, תאריך, לפי הנתונים מחשב סה"כ שעות רגילות, נוספות, סופ"ש וכד' (עדיפות גם לשנות אחוזים לימים מסויימים ידנית בגלל חגים - לא חובה) וכמובן נותן לי גם סה"כ שכר. עשיתי קובץ כזה באקסל אבל הוא לקח לי הרבה מאוד זמן ובדיעבד אני רואה שהוא עושה כל מיני חישובים לא נכונים (להלן סמיילי שמבטא את רגשותיי לאחר ניסיונות כושלים להבין איפה הבעיה ) אני עדיין לא כ"כ מכיר את התכנה ולכן אני מסתבך איתה. אם למישהו יש משהו כבר מוכן, או מקור להוריד ממנו אחד כזה, אני אשמח לקבל קישור.

• 1 תגובה
    • 18k צפיות
  24. Started by Gil28,

שלום לכולם... אני מתוכנן לסוע לארה"ב בקיץ (בסביבות סוף מאי) דרך הסוכנות היהודית, בשביל להיות קב"ט באחד מן המחנות של הקהילה הרפורמית. מישהו היה במחנה כזה ויכול לספר על התפקיד\חוויות\המלצות? אני אשמח מאוד. נ.ב יש לציין שאני מחזיק בדרכון אמריקאי (נולדתי שם ועליתי בגיל 7)

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by stone cold,

כמו שיש תמשחק בפורום משחקים על לזהות תמשחק אני רוצה לפתוח משהו דומה על דמויות מסרטים סדרות וכו לדוגמה אם אני או מישהו אחר כותב משפט כמו זה- "אני יחזור" תרגום מאנגלית צריך לנחש מי אמר תמשפט ואז לעבור למשפט הבא במיקרה הזה זה המחסל בכל מיקרה אני יתחיל אם משפט שלדעתי צריך להיות די קל "זה היה סרט יפפה ונהדר אני ראיתי 22 ציצים כמה אנשים נהרגו ולא היה עלילה בכלל"-תורגם מאנגלית

• 150 תגובות
    • 13.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים