כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,586 דיונים בפורום זה
-
אהלן, התקלקל לי הכרטיס מסך והוא נשלח לתיקון באמצע ספט' - GEFORCE 8800GT LEADTEK. היבואן פשט את הרגל בארץ אבל מנסיון של אנשים פה - חודשיים וחצי זה לא מוגזם? קניתי מחנות סקיי פיסי בראשון לציון והם לא יודעים לתת לי תשובות - שרות על הפנים לפי דעתי. אשמח לתגובות מאנשים פה על העניין והאם יש לי משהו נוסף לעשות בנידון?
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה פרץ לי למחשב האקר גרמני תושב העיר שלי לא הלכתי למשטרה אבל שמרתי לעצמי את ההוכחות והתייעצתי עם מבין עיניין בתחום (דוקטור בוגר טכניון) גיליתי שמישהו במשפחה שלו בכיתה שלי ואני לא רוציתי ריבים אבל עכשיו אני מסיים בית ספר ואחותו בכל מקרה הפיצה עליי שמועות אז אני רוצה ללכת למשטרה ולתבוע בבית משפט השאלה כמה כסף בערך אפשר להוציא מהם? ואיך אפשר לדפוק אותם כמה שיותר? נ.ב ככה אם זה היה יהודי או לא גרמני לא היתי עושה שום דבר וגם ככה אני לא בכוונה לעשות משהו רק בגלל השמעות שהפיצו עליי זה מרגיז אתם מבינים? אני רק רוצה לסדר את השם לי זה בעצם כל המטרה
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
http://www.idiotboxtv.com/ :lol: :lol: :lol:
-
היי, מישהו מכיר איזה רדיו דיסק לרכב שתומך בMP3 כמובן עד 400 שקל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
לחבר שלי הלך הHD בנייד, אין לי מושג מה הנזק, אבל לא מדובר בנזק עקב מכה/נפילה אלה פשוט ברכיב שנכשל כנראה. באיזה מקומות ניתן לשחזר מידע במקרה הזה? כי חנויות מחשבים לא ממש מתעסקות עם זה.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני לא מדבר על כרטיס ויזה למי שלא מבין... זה כמו "אישור" כזה לבוא לפה כמו שצריך לארה"ב וזה די דחוף כי חבר שלי רוצה לבוא לפה ואני צריך לדעת... אז מישהו יודע?
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
-
אני זוכר שמישהו שם פה ממש לא מזמן קישור לאיך נותנים את הניקוד בבראור ביום סיירות.. עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז אם מישו מכיר את הקישור שיגיב בבקשה
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היום קיבלתי מחשב פצצה! מעבד:intel core 2 duo E6750 כ.מסך:Asus GeForce 8800GT 512MB TOP *2 זיכרון:corsair 2GB 800MHZ *2 לוח אם:Asus P5N32-E 680i SLI כונן קשיח:WD 3200AAKS 320GB ספק כוח:Corsair 520HX 520W נכון חמוד? :anim-jjd: :clown: :ylsuper: :auto: :bigglasses: :nutty: :jump1: O0 :alcoholic: **לא זה לא המחשב שאני משתמש בוא ברגע זה ^^ עכשיו אני בעבודה של אבא שלי.....יש לו שני MAC G5 ועוד חרא PC ^^ אז ככה שכשאני אגיע הביתה אני אעלה תמונות מ-CRYSIS =]
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
סיפור זה סופר לא מכבר הימים, אולי שמעתם אותו לפני כמה שנים, סיפרו אותו אז לילדים הקטנים, וזו הגרסה לילדים הגדולים. בכפר קטן, שקט ורגוע, גר לו נגר, אומלל ופגוע, דבר אחד לא יכול המסכן, מה שכולם עושים לזיין. ביום יפה בהיר וצח, באה פייה ואמרה לו כך: "שמע נא אליי, נגר חמוד, הזין שלך יעמוד כמו עמוד". מה שהתרחש שם אסור לי לומר, בכל זאת הסיפור הוא קצת מצונזר הפייה הטובה נהנתה מאד, כזה זיין - בשבילה זה כבוד, היא הודתה שהיה לה ממש שיגעון, ומיד התברר לה שהיא בהיריון הפייה המסכנה, בשבילה זהו ברוך, לילד תקרא על שם הזין הארוך, אז סבא ג'פטו נסע עד לטוקיו, והחליט לבסוף שיקרא לו פין נוקיו. פין נוקיו גדל והיה ילד עץ, עם חברותיו הכוסיות הרבה להתרוצץ, וכך מאושר לו ג'פטו היקר, כן, כן, בחיים…
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
OK OK... זו היא קלאסיקה אמיתית... צוות Vgames (לפני שהפך להיות אתר מסחרי) כתב לחג הפסח של לפני שנתיים (או שלוש) הגדה חדשה... http://vgamers.vgames.co.il/hagada/index.html אתם מוזמנים לצחוק...
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
רמיקס מוזר, אבל אחרי השמיעה השנייה שלו לדעתי הוא מדהים. שווה לקרוא את הביקורות של הרמיקס באתר- משבחים את הסרטון יותר מכל הסרטונים האחרים שראיתי ביוטיוב. כדאי לשמוע עד הסוף ולא לכבות כבר בהתחלה. מה דעתכם על הרמיקס? נ.ב. אם זה כבר הופיע בפורום נא למחוק
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לדעתי, ענק, פשוט ענק, קרע אותי מצחוק.. כתיבה גאונית :alien: במיוחד תגובות הגולשים http://e.walla.co.il/?w=/1000/824248 דא"ג אני לא ממש אוהב Mature זה לא זה... במיוחד איזה אחת בת 100 ששולחים לי אותה כל הזמן המייל : עם שיער לבן והכל.. אבל כולנו נגיע יום אחד לגיל הזה ???
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני רוצה לממש אחריות משם על כרטיס מסך של MSI במידה והם קפוט- מה עושים עם הכרטיס ההרוס?
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
אני זוכר ששמעתי שב 2009 ייכנס חוק שיאסור על חברות לחייב לקוחות. זאת אומרת אין דבר כזה "תתחבר אלינו בסכום כך וכך והתחייבות לשלוש שנים/שנתיים/שנה" לגבי כל מה שהשתנה בסלולר אני יודע, אבל מה עם שאר החברות? בעיקר מעניין אותי איך זה עובד עם ספקיות אינטרנט. עדיין יכולים לחייב אותי כאוות נפשם?
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הזיזו לי את הגיוס מה 25 ביולי ל 31. מישהו יודע אולי קצת על הגיוס הזה?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום רב אני משה כהן , מתגורר ברחוב התאנה 27 ומציין בזאת את העובדות הבאות: לפני הרבה שנים התחתנתי מתוך אהבה עם אלמנה שהייתה לה ילדה בת 18 אחרי החתונה אבי בא לבקר כמה פעמים ופתאום התאהב בבתי החורגת והתחתן אתה ללא הסכמתי. כתוצאה מכך הבת החורגת שלי הפכה לאמי החורגת, ואבי לחתן שלי. האישה של אבי (ז'א בתי החורגת) שבו זמנית היא גם אמי החורגת ילדה בן שהוא נכדי מפני שאני בעלה של אימא של בתי החורגת, וכך הבן הזה הוא גם אחי כבנו של אבי. בו זמנית, אשתי הפכה לסבתא מפני שהיא האימא של אשת אבי וכך יוצא שאני נכד של אשתי. זמן קצר אחרי זה אשתי ילדה בן שהפך להיות גיס של אבי, אח חורג של אשת אבי וכך גם דודי. בני הוא גם אחיה של אמי החורגת ודרך אמי החורגת הפכה אשתי לסבתא ואני לסבי שלי . …
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אהלן, הרבה זמן לא בדקתי את מצב השוק של החומרה למחשבים נייחים הבנתי שיוצאים מעבדים חדשים של אינטל וכרטיסי מסך חדשים של nvidia אז רק רציתי לשאול אם כדאי לבנות מפרט בחודש הקרוב או בעוד 3 חודשים?? התקציב שלי יהיה 5-6K למשחקים (כרגע אני לא צריך מפרט... אני צריך קודם לבדוק ת'שטח)
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש את השיר מהסרט באטמן, שיר ממש ישן. תודה.
-
- 14 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ASUS Wins Tom's Hardware Guide Readers' Choice - Best Motherboard Brand http://www4.tomshardware.com/column/02q1/020219/rc2001-04.html "Today, a motherboard has to be reliable and stable, it has to be highly compatible, flexible, equipped with a good set of features and finally it should offer good performance. Over 40% of our readers consider Asus to be the best motherboard brand of all, and once more, that did not come as a big surprise to us. Abit came in second and MSI took 'bronze'. Both of them deserve our recognition too. The first motherboard I ever reviewed was the Asus P/I-P55T2P4, a motherboard that I had bought and paid for, because in the early days of this…