עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא מחפש משהו ישן, רוצה משהו מדהים לא עלילה על חשבון גרפיקה (מעדיף PS3 על wii)

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  2. לאחרונה צצים להם המחון אנשים שיוצרים פרודיות על כל מיני אמנים,סוגי מוזיקה אז הנה כמה תשימו פה את כל מה שאתם מכירים שקשור לנושא ותגיבו על אלו: Rap K-RAP החמוש http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=133280972

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  3. Started by yanhak,

אם באמצע הדשא יש שלט שכתוב עליו "אסור לדרוך על הדשא" אז מי שם אותו?

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by אלימלך אגוז,

בזמן האחרון עברו מהם כמה חברות די מרכזיות שעבדו איתם... ea עברה לאטארי ישראל, וורנר לתו השמיני ועכשיו סוני לnmc. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3394414,00.html מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by eliav-peretz,

אני אשמח אם תתנו לי שמות של להקות ושירים של ריקודי סלסה. גם מוכרים וגם לא. תודה,EliaV-PeretZ.

6. באילו קהילות בחו"ל אתם חברים ואיזו הכי איכותית ומרובת משתמשים ועונים שם מהר ויש תעבורה גבוהה כמו פה? מה הכי מומלץ?

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by Blackend,

מישהו מכיר חנות און לין בבלגיה? אני רוצה לעשות השוואת מחירים בגלל שכנראה אני אהיה בבלגיה תקופה ממושכת אז רציתי לדעת אם לסחוב את המחשב מהארץ או לקנות שם חתיכה חדשה

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  8. Started by pazer001,

עצם העובדה שבעצם פירסמת את שמותיהם ועצם העובדה שכבר כולם יודעים על איזה חנות מדובר פה, זאת עילה לתביעת דיבה. אני ממליץ לך למחוק את הנושא הזה.

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  9. אורח ^Rockford

www.rockfordfosgate.com צד ימין למטה, ניתן להוריד את הרקע במיגוון רחב של רזולוציות, יתווספו עוד בקרוב. סוף גם חלונות נושם רוקפורד!

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  10. לדוגמא, INTEL THERMALTAKE ATI RADEON NVIDIA FX וכל מיני כאלה.. אם זה סתם בכללי של חברה ואם זה של דגמים מסויימים של רכיבים העדפה לרקעים יפים חח תודה לכל העולם.

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  11. Started by e.s,

איך אני יכול לפתוח אתר. זאת אומרת יש לי כבר את כל הדפים מוכנים עם כל הקישורים רק מה- אני לא יודע משיגים לו כתובת אינטרנט וגם אני לא יודע איך נותנים לאתר שלי את הכתובת הזאת ובקיצור אני לא יודע להעלות אותו לרשת. תודה!!

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by yoni_h,

אני מתלבט בין Moser 1871 לבין Moser 1854. איך אפשר לדעת מה עדיף מביניהם?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  13. אהלן חברים מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים באוניברסיטה העברית באוקטובר. יש לי כמה שאלות: 1) מה אני צריך/ממולץ לקנות מראש בשביל להגיע הכי מוכנים? 2) יש קורס קיץ של שבועיים במתמטיקה שימושית לקראת השנה אך בזמן זה אהיה בחו"ל ולא אוכל להשתתף בו. האם זה אסון וכדאי לוותר על החו"ל? האם אפשר להשלים בדרך אחרת דרך האינטרנט או ספרים? 3) אם יש למישהו עצות וטיפים אשמח לשמוע! תודה ובהצלחה לכולם

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  14. כשאתם מקבלים ב-ICQ הודעה ממישהו שלא נמצא ברשימה שלכם, יש כפתור של Report Spam. הסבר עליו יש פה: http://www.icq.com/support/security/icqlite/spam.html#report השאלה היא, מה הם בעצם עושים עם זה ? מישהו יודע? כי פשוט אני חופשי לוחץ את זה על אנשים...

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  15. האם יש אתר שרשום שם את כל הסרטים החדשים שנמצאים בקלונוע בעולם? וגם סרטים שיצאו לDVD ? בכלל אתר שכולו עוסק רק בסרטים חדשים שיצאו לDVD או לקולנוע? ועל איזה סרט אתם ממליצים לי ? כי ממזמן לא ראיתי סרטים ואני מחפש איזה סרט טוב לראות בנתיים =] תודה על העזרה, טימור =]

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  16. Started by liverpoolfc,

through a storm hold your head up high And don't be afraid of the dark. At the end of a storm is a golden sky And the sweet silver song of a lark. Walk on through the wind, Walk on through the rain, Tho' your dreams be tossed and blown. Walk on, walk on with hope in your heart And you'll never walk alone, You'll never, ever walk alone. Walk on, walk on with hope in your heart And you'll never walk alone, You'll never, ever walk alone.

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by The_overclocker,

הייתי רוצה לדעת איפה ובאיזו מסגרת אפשר לעשות אותם. כמה זה יעלה ? ואיזו תועלת אפשר להפיק במידה ואם הציון גבוה ? והאם הצבא\אוניברסיטה ייתחשבו בזה ? תודה

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  18. Started by x-dude,

זהו,זה רשמי,הסידרה תופסק לאחר העונה הנוכחית http://www.startrek.com/startrek/view/news/article/9469.html חבל :-\

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  19. חודש או 10 יום?

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by overload,

אני עכשיו שומע את האלבום החדש Black Eyed Peas-Monkey Business הם גאונים! אפילו שלא אהבתי את הדיסק הקודם "אלפנק" כל כך, זה פשוט מ ו צ ל ח! איזה קולות איזה צלילים! נפלא. המלצה שלי לכולם, שווה בדיקה . שיר ממומלץ - PUMP IT

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  21. אני חייב תוכנה שהופכת כל דבר שהוא גיבריש לעברית, יש דבר כזה? כי כשאני מנסה להעתיק איזה משהו שרואים אותו בעברית למקום אחר(נגיד WORD) רואים אותו בגיבריש... תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  22. http://www.apple.com/trailers/fox/thesimpsonsmovie/trailer3_large.html

• 12 תגובות
    • 856 צפיות
  23. אתם יודעים שניתן להזמין הרבה מאוד עיתונים ומגזינים בפורמט דיגיטלי? ולא מדובר על גרסה מקוצצת שמפרסמים באתרי האינטרנט אלא בגרסה מלאה, הכוללת בדיוק אותו תוכן כמו מהדורה מודפסת של אותו עיתון אן מגזין. חלק קטן מהעיתונים ומגזינים מנהלים מערכת משלהם שבה ניתן לעשות מנוי, להוריד למחשב ולקרוא. אבל הרוב פועל דרך חברות צד שלישי כשהגדולות מבין החברות זה - ZINIO.COM ו-NEWSSTAND.COM. בZINIO יש בעיקר מגזינים בשפה האנגלית. בNEWSSTAND יש יותר עיתונים ולא רק באנגלית אלא גם בצרפתית, גרמנית וכו'. פותחים חשבון, מורידים תוכנה קטנה ואפשר לעשות מנוי או לקנות גיליון בודד (אבל עדיף לעשות מנוי - יוצא הרבה יותר זול). יתרונות - אין דמי הובלה (לפעמים משלוח של מגזין מודפס מחו"ל לישראל עולה יותר ממנו…

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by TermiNal,

הגעתי היום למסקנה שהחדר שלי ממש מכוער.. סתומרת אני לא מכוער פשוט מאוד בנאלי ומשעמם.. חשבתי לעצב את החדר בסגנון של בר.. בעקרון החדר שלי כרגע צבע לבן חלק פשוט מיטה ארון ושולחן כל השאר פנוי ויש שטח די גדול.. אשמח להצעות לצבעים ואולי לכל מיני דברים שאפשר להוסיף לחדר למשל חשבתי באחת הפינות לשים שולחן קטן ומסביבו פופים מין פינה לשבת עם נרגילה וכו' אם למישו יש רעיון בסגנון אבל שיהיה יותר סטייל של מועדון\פאב ולא מועדון נרגילות זה יהיה נחמד אשמח לעוד הצעות אולי לשולחן נחמד סתומרת אולי יש משהו שאפשר לעשות כמו איזה בר או כל הצעה אחרת ותמונות יתקבלו בברכה.. תודה

• 11 תגובות
    • 856 צפיות
  25. שלום לכולם, עוד שנה אני רוצה להתחיל להיות כתב או כותב ביקורות באתר. לכן, אני מחפש אתרי חומרה גדולים בעולם, כדי שאוכל ללמוד את הנושא טוב יותר (אם מישהו יכול מפה יכול לעזור לי אני אשמח עוד יותר!)...

• 9 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.