כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
-
-
אני לא זוכר של מי השיר או איזה מילים או קטעים מהסרט נמצאים בו כל מה שאני זוכר שזה אחלה טראק ודיי ישן (קצת אחרי שהסרט יצא) אז מי שמכיר... תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מחפש את הטראק שלו בפתיחה של הREVOLUTION והוא מוצג בדי וי די שלו Skazi.Hit.and.Run.World.Tour.2005 בפתיחה... כאשר מתחילה הספירה לאחור...מישהוא יודע את השם המדוייק בבקשה...
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש דברים חדשים ומרעננים בסיגנון הבא ולא פסיכודלי זול ששומעים בום בום וזהו בדומה ל sun project dark soho hypersonic star x zeta dna ... על מה ממליצים אני פשוט חולה על הלבלים האלו ומחפש דברים חדשים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש טרמפ מפ"ת לאשדוד בסביבות ה 4:30 - 5:00 בערב. * מיקום : אזור תעשייה , 5 ימים בשבוע א' עד ה'. לטלפון וברורים נוספים בפרטי.
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
האם מישהו יודע מי היבואן של לוחות האם של FOXCONN בישראל? נכנסתי לאתר של החברה וכשבחרתי בישראל היתה שגיאה בדף.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. פתחתי חנות מחשבים.עכשיו יאני מחפש יבואנים של חלקים למחשב, דיסקים לצריבה , ומדפסות . באיזור המרכז בלבד . אם משהוא מכיר שיגיב. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
הייתה לי בעבר ידידה טובה מאוד (גרה בראשון) והכתובת הישנה שלה כבר לא אקטואלית. היא עדיין גרה בראשון. הפלאפון שלה כבר לא שלה (שינתה מספר),אין על שם אמא שלה ולא אח. אין לי מייל ולא כלום. איך אני יכול למצוא אותה ? למישהו יש אולי רעיונות? אגב היא בת 26-27 היום.
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רצוי עם קיבוע של 4 ברגים , ולא שרוטה מדי .
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מחפש משהו שיכול ליצור סרטון אנימציה פשוט שאמור לפרסם מוצר מסויים... כל מי שיכול ליצור סרטון כזה שייגיב פה ואני כבר אחזור אליו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מחפש יזם בעל ידע בתיכנות שחושב נושם ורואה קוד בכל מקום,אם אתה חולם לפתח משחק ולא היה לך את הבן אדם הנכון לסלול איתו את הדרך. צור איתי קשר. oyurtrez@gmail.com אפליקציה בשלבי תיכנון,דורשת מפתח פלאש ולא רק, כדי להמשיך בבנייתו. ההכנסות מהתוצר צפויות ממכירת המשחק בפלטפורמות שונות. מחפש שותף! ולא פרילנסר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה מישהו מכיר אולי איזה אתר של עורכי דין , או משהו או טלפון שאני יכול לפנות לאיזה עורך דין שנותן יעוץ בחינם ? מישהו מכיר משהו כזה? כי אני לא רוצה להתחיל לשלם לעורכי דין איזה 100 דולר לשעת יעוץ.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי הסרטון הזה: http://www.youtube.com/watch?v=_9T9mH7L2vM פשוט רציתי לשמוע עוד.... יש למישהו מושג איזה פרפורמר הוציא דיסק או משהו אחר(מארש טורקי בסגנון ג'אז)?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
למישהו יש הצעות? עדיפות ליצירות לא קלות מדי ולא קשות מדי.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להתחיל לימודי נהיגה בחופש הקרוב וכך גם אחותי, חשבנו ביחד לחפש אנשים שגם מעוניינים ללמוד נהיגה כדי ללכת ביחד למורים ולנסות לארגן הנחה איכותית. זוהי הסיבה שאני פונה אליכם, אם אתם או אנשים שאתם מכירים: 1. גרים באיזור ירושלים 2. רוצים ללמוד נהיגה אנא צרו איתי בקשר בICQ או מסנג'ר שרשום בפרופיל שלי באתר. תודה!
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הושא היה : "יום טיול לפנדה" זה היה לפני 4-5 חודש בערך מאז שפתחתי את הנושא הזה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא אותו. תודה מראש !!!
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אהלן! משהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הכבל הזה? לא מצאתי בכמה חנויות בארץ, אם משהו יודע על חנות שמחזיקה את כבל ה-SLI באזור המרכז (וסתם בכללי, בכל הארץ) אני ישמח אם הוא יספר. בנוסף, אם יש למשהו כבל כזה והוא לא בשימוש אני מוכן לקנות את זה ממנו. תודה ויום טוב!
-
- 18 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני מחפש כבל לחיבור הסלולרי שלי (siemens s45) לPC מישהו יודע איפה אני יכול לקנות? עדיף ברשת ועדיף בזול ;D
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
בתור התחלה אני צריך תוכן בנושא טכנאי מחשבים לעמוד הראשי שלי http://mycomp.co.il, ומשהו שיודע לכתוב תוכן איכותי בנושא המחשבים, סקירות מדריכים וכו' .משלם לפיפל או העברה בנקאית פר טקסט. .משלם ישר! צריך משהו אמין ואיכותי. צרו קשר slava@mycomp.co.il ... רצוי משהו עם טיפה הבנה בseo ומילות תוכן, אבל לא חייב
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אמא שלי החליטה שעושים לי חדר חדש כחלק ממהלך שיפוצים בבית. YAY. בין השאר אני מחפש כיסא טוב למחשב. התקציב הוא עד 500 אבל אישית הייתי מעוניין לשמוע על כיסאות טובים גם בקצת יותר. תודה
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כיסא נוח לשימוש ממושך מול המחשב.... חשוב מאד שהוא יהיה אורטופדי! מחיר.... הממ.... אין לי מושג מה תחום המחירים לזה אז.. משהוא ממוצע ומחנות טובה
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש כיסא נוח לישובה ממושכת מול המחשב בתקציב של כ 500 בערך,לא כ"כ מוגבל..ידיות מרופדות אם יש..תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני צריך עזרא בבחירת כיסא למחשב איפה לקנות כיסא שיחזיק כמה שנים ויהיה נוח לישיבה ממושכת באזור המרכז
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-