עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, אני צריך חנות שמוכרת את כל הבטריות על כל גווניהן, כמו אלו של טלפונים או המיוחדות של מינידיסקים... כאלו.... מישהוא מכיר באזור המרכז?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by danielzy,

אני רוצה לקנות זכרונות G.SKILL 2GB 800MHz CL4-4-4 PK מחנות שתומכת ב PAYPAL מישהוא מכיר ?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by PROSK8,

שלום אני עכשיו בנתיים עכשיו באירופה מי שמכיר את בלרוסיה אז בנתייםן אני שם ובקיצר אני נוסע לכול הדודים שלי ויש הרבה בקיצר אני מחפש חנויות מאירופה וארצות הברית שמוכרות חלקים למחשבים וגם אם אפשר חלקים של קירורי גז ושיש להם אתרים כמו פנדה ונועה אצלנו אז בנוסך כזה ושיש להם גם הובלות ורק לרציניים בלבד תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by maind,

מישהו מכיר איזהשהוא חנויות ציוד היקיפי - עכברים ,ששולחות לארץ תודה מראש לכל העונים נ"ב לא איכפת לי מהאחריות

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  5. אממ אני מחפש בעיקר חניות כמו frozencpu הם שולחים לארץ ? מה עם גב טק ? נעלמו מן העולם ? יש לכם חניות אמינות ששולחות ישירות לארץ ולא עושת בעיות עם המכ''ס וככה ? תודה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  6. Started by avivlyaviv,

מחפש את השם של השיר/טאבים לשיר הזה : http://www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  7. האמממ אפשר בבקשה לקבל טאבים כי אני לא מוצא אותם בשום מקום

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  8. לא משנה לי איזה ,העיקר שיהיה ראפ ועדיף שיהיה כזה הרבה יו יו שאפשר לשלב

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by The Dom,

כעיקרון אני פסנתרן ואני מחפש טייפ, בשביל להקליט את עצמי מנגן. אני צריך את הטייפ עם איכות הקלטה גבוהה, קל לתפעול ושיקלוט טוב צלילים גבוהים ונמוכים.אשמח גם אם תוכלו להפנות אותי לאת עם השוואות והמלצות( ואפשר לחרוג בקצת מהתקציב.)תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by berner,

חבריה שלום אני מחפש טכנאי מחשבים שיודע לטפל ולתקן מחשביםע"י איתור הבעיה ולא ע"י פירמוט יודע להתמודד עם כל תקלה במערכת ההפעלה ושיקומה אשמח לקבל המלצות לאזור המרכז ואו השרון תודה מראש בברכה :s05:

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם, אחרי כמה זמן שאני מתעסק בבית עם 3 גרוטאות ישנות (P4) שאני מנסה לתקן וכבר נגמרו לי האנרגיות להתעסק בזה אני רוצה למסור את המחשבים למשהו שיגיד לי מה אפשר לעשות איתם ואם אפשר להרכיב מהם מחשב - 2 עובדים, שיהיו לי לצורך ניסויים/שרת הורדות מהסיבה הזאת אני גם מעוניין להשקיע כמה שפחות במחשבים האלה משהו יכול להמליץ לי על משהו שיבדוק אותם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. במחירים סבירים אם יש פה אנשים שהתנסו בחנויות או טכנאים כאלה אשמח לקבל המלצות...

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  13. שלום, אני מחפש באופן דחוף טכנאי מחשבים ביהוד. המחיר לא חשוב כרגע - הבעיה דחופה וחייבים לסדר אותה. אני צריך טכנאי מנוסה, אחראי, מקצוען, שיודע מה הוא עושה ואינו נרקומן. הנקודה האחרונה חשובה במיוחד, על היתר (נסיון, אחראיות, מקצועיות וכו') אני מוכן להתפשר. אם אתם מכירים כזה, אשמח לשמוע. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by bnetzi,

שלום לכולם, לפני זמן מה קניתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה יש ברשותי דיסק של וינדוס שקניתי דרך ארגון המורים אך נאמר לי זה רק שדרוג של מערכת הפעלה קיימת כך שאני צריך להתקין וינדוס חדש. אשמח לקבל פרטים של טכנאי טוב ואמין בירושלים (אזור מרכז העיר - עדיפות ראשונה) לעשות את העבודה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  15. אני מחפש טכנאי מחשבים טוב שיכול לעזור לי בשדרוג המחשב במחיר סביר. אם אתם מכירים אחד אז בבקשה תדברו איתי ב ICQ מספר: 260-568-758 תודה, איתי.

16. Started by shacharoren,

שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן טכנאי ו/או מעבדת מחשבים באיזור המרכז שמתעסקים ומבינים במערכי רייד (תיקונים ותפעול תקלות) קינפוג של בקרי רייד, ניצול ביצועים מקסימלי וכו' מישהו מכיר משהו אמין וטוב?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  17. Started by shacharoren,

שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן טכנאי ו/או מעבדת מחשבים באיזור המרכז שמתעסקים ומבינים במערכי רייד (תיקונים ותפעול תקלות) קינפוג של בקרי רייד, ניצול ביצועים מקסימלי וכו' מישהו מכיר משהו אמין וטוב?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  18. שלום אני כרגע אם טלוויזיה של 21אינץ' בסלון והחלטנו להשתדרג ל29 אינץ', כי 21 זה ממש קטן.... :-\ אני צריך טלוויזיה טובה איכותית עם שם טוב של עד 1500 שקל (לא לעבור!) 29אינץ' כמובן שגם העיצוב צריך להיות טוב כי היא לסלון.. גם בבקשה מקומות לקנות אותה (עדיפות לאיזור השרון ועוד יותר לכפר סבא .) תודה לכלום ...

• 53 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by Bingo,

צריך המלצה לטלוויזיה עד 1000 שח ואם אפשר גם חנות טובה ומוכרת שלא גונבת כסף. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  20. אהלן אני מעוניין לקנות טלפון דיגיטאלי לבית, הבנתי שאלה שבטכנולוגיית-dect הכי טובים. אשמח לשמוע המלצות

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  21. יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק. אחד הרמקולים התקלקל והאחריות בחנות ניגמרה אבל אצל החרבה עדיין יש אחריות. באתר שלהם לא מצאתי שום טלפון, מישהו יודע את הטל' שלהם?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. ציוני הפסיכומטרי הגיעו. קיבלתי 580, שיפור של 20 נקודות בהשוואה לפעם הקודמת. שיפרתי משמעותית בכל פרק חוץ מכמותי. בעצם בכמותי קיבלתי פחות מהפעם הקודמת. בפסיכומטרי הראשון הוצאתי 98, הפעם הוצאתי 89. אם אפילו הייתי מצליח לשמור על הציון הקודם הציון הכללי היה מעל 600. יש לי בעיה להתמודד עם הלחץ המטורף בחשיבה כמותית. אני לא מצליח לחשוב במהירות של דקה לשאלה. איך אפשר להתמודד עם זה? אולי עלי להחליט מראש שאני עושה 18 תרגילים ובתרגילים אני משקיע את כל ה-25 דקות. את שאר התרגילים מנחש. מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אז מה קורה חבר'ה ? אתמול שמעתי אצל ידידה בפלאפון טראנס מסוים ששורט לך ת'צורה עם קטע מסוים שיש שם. מישהי שרה, לא הצלחתי כל כך לקלוט את המילים אבל אחרי זה יש קטע ששומעים בסראונד לא נורמלי עד כדי שהסתכלתי אחורה כדי לראות אם יש מש'ו מאחורי... מה שכן, רשום בפלאפון את השם של הלהקה, Beat Hackers. הורדתי את האלבום שלהם ואף אחד מהשירים לא תואם למה ששמעתי... אני יודע שאין מספיק מידע אבל אני אשמח לדעת אם מישהו מכיר את השיר... מודה מאוד לכולם ושיהיה לכם אחלה לילה, מתן

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. בסגנון שלexaile vibe tribe eskimo וכאלה רצוי כמה שיותר ווקלים וכמה שיותר הזוי טראקים שאני הכי אוהב לדוגמא:exaile-new kick on the block,eskimo-take a look out there vibe tribe-albert balbert album edition מחפש עוד טראקים בסגנון,פשוט קשה למצוא כאלה אז אני אודה מאוד למי שמכיר עוד כאלה וישמח לשתף אותי

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.