כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להזמין מעבד כרטיס מסך לוח וזכרונות. מישהו מכיר חנות טובה וזולה ?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני מעוניין לנסות ציוד היקפי מחשב כמו מקלדת ועכבר במו ידי ולראות איך זה מול מסך עם משחקים מישהו פה מכיר חנויות באיזור המרכז שאפשר לנסות שם חופשי כולל הגה וגיימפאד? אם מישהו מכיר גם חנות לנסות נגנים כמו אייפוד טאץ' אני אשמח מאוד
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
הלכו לי הCX500 (בערך שנתיים, הגיע הזמן נראה לי אחרי מה שהם עברו) ואני מחפש חנות לרכוש חדשות, פיזית (לא דרך האינטרנט). מישהו מכיר חנות שסביר למצוא כאלה באזור המרכז/השרון? רצוי אם אפשר גם מספר טלפון לבדוק...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איפו אני יכול למצוא בארץ חנות שמוכרת פסלוני דרקון ( + חרבות)? הינה לינקים לדוגמא: http://cgi.ebay.com/TWO-DRAGONS-FIGHTING-ON-TREE-FIGURINE-STATUE-DETAIL_W0QQitemZ170369467889QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item27aacfc5f1&_trksid=p3286.c0.m14 http://cgi.ebay.com/ARMORED-DRAGON-ON-SWORD-FIGURINE-STATUE-MYTH-FANTASY_W0QQitemZ320408255580QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4a99d1fc5c&_trksid=p3286.c0.m14 http://cgi.ebay.com/DRAGON-KEEPER-HOLDER-STATUE-FIGURINE-NEW-BEAUTIFUL_W0QQitemZ330350498708QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4cea6c9394&_trksid=p3286.c0.m14
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר שקיבלתי מספר הצעות למפרטים בפורום (תודה רבה ) הגיעה שעת הרכישה. הבעיה היא (כמובן) היכן. KSP, IVORY קיבלו בפורום ביקורות מאוד שליליות על טיב השרות ועל מקוריות החלקים (בKSP אישית נתקלתי ברכיבים לא מקוריים ולכן ירדו מהפרק) הבעיה היא איפה כן? מרדנית ? באג? OMC? אחר? בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני גר בבת חפר, ישוב קטן בעמק חפר. אני גר כ30 דק' מנתניה. אשמח לקבל חנות מומלצת אם מחירים סבירים ואמינות ושירות טוב, במרחק של עד 30 דק' מנתניה. אני רוצה לקנות מחשב לפי מפרט שהוצע לי פה. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מחפש חנות מקצועית ולא יקרה להחלפת המסך של הפלאפון והחלפת כל הפאנל (האוסינג) של המכשיר לאחד חדש. איזה חנות מומלצת יש לכם להמליץ? באיזור הדרום יש את BESTMOBILE, ובמרכז בתחנה המרכזית החדשה אני זוכר את החנות מול ה"מודיעין".
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אחרי שכבר יש לי מפרט למחשב, אני מחפש המלצה לחנות מחשבים באזור חולון-ראשון. דרושים מחירים טובים ושירות איכותי ומבין. על מי אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי 350 דולר ואני רוצהל קנות איתם אונזניות , אמקס 510 , ופאנק עכשיו אני לא מצליח לראות איך אני בוחר לשלוח לישראל אם אפשר אז לרשום אם אי אפשר אז אפשר בבקשה לינק לחנות ששולחת מוצרים לארץ ויש להם את המוצרים שרשמתי למלעה במלאי ? גם כן אין אני משלם להם כרטיס אשרי ? רצוי גם כן חנות שהתנסתם איתם תודה!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר'ה, מחפש המלצה על חנות מחשבים אמינה (עם מחירים סבירים) שבונה מחשבים לפי מפרט.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש חנות אמינה (שלא מרמה עם החלקים כמו פנדה) עם מפרט רחב של רכיבים ועדייף שתיהיה דיי זולה באיזור ת"א. למישהו יש המלצות אולי? שמעתי על PCLogic, האם הם טובים? מישהו קנה אצלם והוא מרוצה? אם אפשר כתובת, טלפון ואתר או איימייל אם יש. תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש חנות איכותית שמוכרת מוצרים טובים(גם מוצרי מודינג) בחדרה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מחפש נואשות בגוגל כבר איזה שבוע חנות מחשבים בברצלונה (ספרד) שהאתר שלהם באנגלית ואני לא מוצא..... יש למישהו רעיונות? נ.ב. אני טס לשם לשבוע בעוד כחודש לכן ההתענינות. תדה מראש! ויום טוב. נועם
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני חייב קישור לאתר מחשבים בטורקיה כי אני טס עוד חודש ואני רוצה לראות מחירים שם... תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני מחפש חנות מחשבים שתיהיה פתוחה היום בערב, ובעדיפות שיהיה קל להגיע אליה בתחבורה ציבורית... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא נהוג לפרסם פה פשוט אני מאשקלון ורכשתי לפניי כשבועיים את ה gatewatch ליום הולדת(מפנדה) ואחד הסנסורים היה דפוק הם אומרים לי שאני צריך לשלוח את המוצר אלייהם (מה שאומר שאני צריך לשלם משלוח של כ45 שח על מוצר דפוק שלהם) או שאני יגיע אלייהם מאשקלון לקיסריה (כשעתיים וחצי נסיעה) בכל אופן אני מתכנן קניה גדולה של רכיבי מודינג ומאווררים אני רוצה למצוא חנות(עם אתר אינטרנט כמובן) אחרת שנמצאת באיזור הדרום/מרכז ת"א, ראשון,חולון שלא יהיה ממש רחוק ממני שאני יוכל ליסוע אם יהיו לי בעיות במוצרים ולא כמו פנדה שזה כמעט בלתי אפשרי בשבילי. תודה לעוזרים. נ.ב אם לא ניתן לפרסם חנויות גם הודעות בפרטי יתקבלו בשמחה..:]
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להגיד שעשיתי חיפוש אבל פשוט לא מצאתי את מה שרציתי גם אחרי שניסתי כל מיני אפשרויות ואני זוכר גם שהיה פעם דיון כזה אבל לא מצאתי אותו בכל אופן חבר שלי רוצה לקנות כמה חלקים מארה"ב ולשלוח את זה לאח שלו ב LA , לכן אני מחפש חנות מחשבים בארה"ב שתהיה אמינה מאוד וזולה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז כמו שרשמתי בכותרת, אני מחפש חנות טובה ואמינה למחשבים באיזור המרכז. קניה ותיקונים. יש המלצות? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בונה מחשב לדוד שלי הוא גר בתל אביב ואני רוצה לקנות לו את המחשב בחנות בתל אביב שנותנת שרות מעולה גם אחרי הקנייה שיש בה חלקים טובים והרבה מותגים כמו בחנויות PCH וKSP ואם מחירים זולים מישהו מכיר חנות כזאת? השמח גם לכתובת
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש חנות מחשבים פיזית (לא באינטרנט) אני יוכל ללכת אליה ולהחזיק את כל המחשבים הניידים ביד... אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל לפני שאני קונה אתל המחשב אני מעוניין והחזיק אותו, להקליד עליו, להרגיש אותו... אני מחפש חנות שמחזיקה כמה שיותר חברות ושיש בה מבחר כמה שיותר גדול... אז אני מקווה שאתם תדעו לאן להפנות אותי... בתודה ניר
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מחשב נייד. ביררתי עם NEWEGG והם לא עושים משלוחים לארץ.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
או טכנאי שמתעסק ויכול לקחת על עצמו אחריות. באזור קריות כמובן.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מחפש חנות מחשבים שמסכימה לכתוב בחשבונית דברים שאומרים להם... מישהו מכיר אחת כזו?? (עדיף לשלוח במסר את הפרטים אם אתם מכירים) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-