כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם! אני מחפש נואשות בגוגל כבר איזה שבוע חנות מחשבים בברצלונה (ספרד) שהאתר שלהם באנגלית ואני לא מוצא..... יש למישהו רעיונות? נ.ב. אני טס לשם לשבוע בעוד כחודש לכן ההתענינות. תדה מראש! ויום טוב. נועם
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני חייב קישור לאתר מחשבים בטורקיה כי אני טס עוד חודש ואני רוצה לראות מחירים שם... תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מחפש חנות מחשבים שתיהיה פתוחה היום בערב, ובעדיפות שיהיה קל להגיע אליה בתחבורה ציבורית... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא נהוג לפרסם פה פשוט אני מאשקלון ורכשתי לפניי כשבועיים את ה gatewatch ליום הולדת(מפנדה) ואחד הסנסורים היה דפוק הם אומרים לי שאני צריך לשלוח את המוצר אלייהם (מה שאומר שאני צריך לשלם משלוח של כ45 שח על מוצר דפוק שלהם) או שאני יגיע אלייהם מאשקלון לקיסריה (כשעתיים וחצי נסיעה) בכל אופן אני מתכנן קניה גדולה של רכיבי מודינג ומאווררים אני רוצה למצוא חנות(עם אתר אינטרנט כמובן) אחרת שנמצאת באיזור הדרום/מרכז ת"א, ראשון,חולון שלא יהיה ממש רחוק ממני שאני יוכל ליסוע אם יהיו לי בעיות במוצרים ולא כמו פנדה שזה כמעט בלתי אפשרי בשבילי. תודה לעוזרים. נ.ב אם לא ניתן לפרסם חנויות גם הודעות בפרטי יתקבלו בשמחה..:]
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להגיד שעשיתי חיפוש אבל פשוט לא מצאתי את מה שרציתי גם אחרי שניסתי כל מיני אפשרויות ואני זוכר גם שהיה פעם דיון כזה אבל לא מצאתי אותו בכל אופן חבר שלי רוצה לקנות כמה חלקים מארה"ב ולשלוח את זה לאח שלו ב LA , לכן אני מחפש חנות מחשבים בארה"ב שתהיה אמינה מאוד וזולה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז כמו שרשמתי בכותרת, אני מחפש חנות טובה ואמינה למחשבים באיזור המרכז. קניה ותיקונים. יש המלצות? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בונה מחשב לדוד שלי הוא גר בתל אביב ואני רוצה לקנות לו את המחשב בחנות בתל אביב שנותנת שרות מעולה גם אחרי הקנייה שיש בה חלקים טובים והרבה מותגים כמו בחנויות PCH וKSP ואם מחירים זולים מישהו מכיר חנות כזאת? השמח גם לכתובת
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש חנות מחשבים פיזית (לא באינטרנט) אני יוכל ללכת אליה ולהחזיק את כל המחשבים הניידים ביד... אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל לפני שאני קונה אתל המחשב אני מעוניין והחזיק אותו, להקליד עליו, להרגיש אותו... אני מחפש חנות שמחזיקה כמה שיותר חברות ושיש בה מבחר כמה שיותר גדול... אז אני מקווה שאתם תדעו לאן להפנות אותי... בתודה ניר
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מחשב נייד. ביררתי עם NEWEGG והם לא עושים משלוחים לארץ.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
או טכנאי שמתעסק ויכול לקחת על עצמו אחריות. באזור קריות כמובן.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מחפש חנות מחשבים שמסכימה לכתוב בחשבונית דברים שאומרים להם... מישהו מכיר אחת כזו?? (עדיף לשלוח במסר את הפרטים אם אתם מכירים) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הלוו אני מחפש חנות מקצועית זולה ואמינה! במרכז ( רמת גן -תל אביב -גבעתיים-בני ברק) אני פשוט רוצה לקנות מחשב חדש ואני רציתי לקנות מIQPC אבל הם מאוד רחוקים לי... (אני גר ברמת גן ) והם באשדוד ואם יקרה משו למחשב למי אני יילך? ועוד כמה שאלות מזה אריזת OEM?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חנות שיהיה אפשר לבחור מפרט של רכיבים באיכות סבירה. ולא לדאוג לגבי השירות ורמאות. במחירים טובים כמובן...
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
כיוון שבארץ היבוא של משחקים חדשים בקנטים אני מחפש חנות משחקי מחשב און לין שאני פשוט ישלם בעזרת הכרטיס או PayPal ויקבל לינק זמני להורדת המשחק ואת הסיריאל... כמובן עם משחקים חדשים לא כמו שיש ב-FIlePlanet D2D ש יש אולי 10 משחקים ישנים בני חצי שנה... תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי!, אני מחפש חנות שמוכרת נשקים קרים, מהקלסיים דוגמאת קאטאנה ועד מודרניים דומאת משטי. חשוב לי שתשלח לארץ, מישהוא מכיר?
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש חנות לקנות בא ציוד סקי, רק מאחר ואני צריך אותו לשימושים לא רק לסקי אני חשבתי לקנות ACG של נייק. השאלה היא האים יש חנות סקי טובה בארץ או חנות שמוכרת את ליין המוצרים של ACG של NIKE (מקווה שהמחירים בארץ לא יעלו ב300% מחו"ל). חוץ מזה הבנתי שאני יכול לקנות באיביי , רק שאני לא הכי מאושר לקנות ביגוד באינטרנט, למישהוא יש הצעות או מקומות שהוא מכיר? תודה רבה!!!.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בעקרון אני מחפש חנות בת"א (אני יודע שיש איזה חנות טובה בדיזינגוף לא יודע איפה) או משהו קרוב. אני מחפש פוסטר ספציפי של פינק שאני יוכל למסגר.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אולי מישהו יכול להמליץ לי על חנות פיזית לחלקי מחשב בוושינגטון? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכל המעוניינים אני מחפש חנות שאפשר להזמין ממנה לארץ כלי נגינה (גיטרה, ספציפית). מן הסתם אני מחפש אחת אמינה וזה למה אני שואל אותכם ולא סתם מחפש בגוגל (הסיבה שאני רוצה להזמין ולא לקנות בארץ היא א' המחיר ב' לא מצאתי בארץ את הדגם ) מישהו מכיר אתר/חנות כזו?
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מחפש חנות בארץ שמוכרים בה פסלונים של דרקונים פוסטרים של פנטזי ועוד כל מיני דברים שניכנסים לקטגוריה הזו מישהו מכיר?
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אם אתם מכירים אתר ישראלי או חנות שמוכרת אקדח או רובה אוויר יש דגם ממש ספציפי שאני רוצה לקנות השמח עם תעזרו לי, ב EBAY אין משלוח לארץ.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-