כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים; יש לי פרופיל 82, עם סעיף ראיה וסעיף מבנה כף רגל לא תקין (אולפוס-ההפך מפלטפוס) עכשיו לאחרונה מתברר שיש לי בעיות בגב....אך הורדת הפרופיל מתבצעת? אני צריך לפנות ללשכת הגיוס ולקבוע תור? או להופיע שם? או לשלוח מכתב....בעצם איך כל הפרוצדורה מתבצעת? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, זכיתי במכרז באיביי על מטען מקורי של סאמסונג (המטען מיועד למוטו G שבדרך), אבל עכשיו שבאתי לשלם אני שם לב שה-INPUT יכול להיות בעייתי: Primär: 100-300V, 50-60 Hz, 015A Sekundär: 5V, 1000mA בארץ אנחנו עובדים על 240V לא? האם יהיה בסדר כי מדובר פה סה"כ על טווחים אפשריים או שהמטען ישרוף לי את הבית והטלפון? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
DF=dark funeral מי שמכיר יודע על מה אני מדבר.
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
http://www.fat-pie.com/salad7.htm
-
- 13 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום הזמנתי כמה מוצרי חומרה מחו"K (בלוקי קירור) ב100$ (עם משלוח יוצא 127) השאלה שלי היא איך החבילה תגיע לארץ ? כלומר הבנתי שאני אצטרך לשלם מע"מ בלבד (מהשאלות באתר-תקנו אותי אם אני טועה), אבל איך אני אמור לשלם את הסכום הזה? צריך לאסוף את זה מאיפה שהוא או שאני משלם את זה כשחבילה מגיע לדואר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 260 צפיות
- 1 follower
-
-
זה לא מראה את כולה אבל אם שומרים את התמונה במחשב זה מסתדר.
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, לא הרכבתי אף פעם חלק במחשב ועכשיו הזמנתי כרטיס מסך Radeon 3870, ספק כח corsair450W וזכרון GEIL 2048MB. ויש לי כמה שאלות: 1)כמה לדעתכם יקח טכנאי מחשבים על להרכיב את כל החלקים ובכמה זמן בערך הם עושים את זה? צריך להשאיר את המחשב? 2)בהרכבת הזכרון הבנתי שכל 2 זכרונות אותו דבר יהיו באותו צבע..(יש לי כבר 2 של 512 ואני שם עוד 2 של 1GB..)... כלומר 2 של 512 יהיו בצבע כחול והשניים של 1GB יהיו בצבע שחור.. אני צודק? 3) מה זה הדברים הלבנים בצדדים של הזכרונות? מקווה שהבנתם על מה אני מדבר.. אם לא תגידו.. 4) מישהו יכול להסביר מפורט וברור לפי שלבים או להביא מדריך איך להחליף ספק כח, להחליף כרטיס מסך ולהוסיף זכרונות?? אם זה יהיה עם תמונות זה יעזור מאוד!!! ותגידו כדי לי בכלל להרכבי או ל…
-
- 34 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, מי שזוכר שפירסמתי פה את האתר שלי והרבה אמרו למה אני לא שם את האתר הזה באינדקס שלי ואמרתי שאני ישים. ובכך רציתי להגיד שעמדתי בהבטחה והיום הוספתי את האתר. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי מחר בוחן אישי (מה לעשות שהמורה שונא אותך ) ואין לי מושג את התשובות בתקשורת אז אני אשמח אם תענו לי על השאלות פה למטה בשתיים שלוש שורות כל תשובה.. תודה רבה. אני יודע שהשאלות פשוטות ולרוב גם מטופשות :kopfpatsch: 1) מה ההבדל בין מוליך למוליך למחצה? 2) מה ההבדל בין אות אנאלוגי לבין אות דיגיטלי? 3) מה החסרונות של השיטה הדיגיטלית? 4) מהו חוק הדיגמה לפי ניקווסט? 5) מהו תפקיד חיישן הצילום? 6) מהו אורך המוקד? 7) הגדירו את משמעות הקפיצות (סטופים) בצמצם(2,2.8,4,5.6...). 8) הסבר את עיקרון עומק חדות השדה. אני באמת יודה לכם אם תענו על השאלות.
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 348 צפיות
- 1 follower
-
-
-
למישהו היו שאיפות גדולות ! http://news.walla.co.il/?w=/1/1644398
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
עשיתי מספור דפים אבל אחר כך התחרטתי ומחקתי את המספר. אבל התוספת באורך העמוד לא השתנתה למרות שרשום בעזרה שזה אמור לבטל הכל ולהחזיר את המצב לקדמותו. אולי לא הבנתי נכון את ההוראות? אודה אם מישהו מכאן יבדוק ויחזיר לי תשובה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
האם ניתן לנעול תתמונה בפייסבוק?כלומר למנוע הורדה של התמונה,או העתקתה מהכרטיס שלי?ואים כן איך עושים זאת? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שמתי לב לאחרונה, שבחלק גדול ממבחני האישיות, ראיונות אישיים (ראה: צו ראשון), סקרים שונים שמתעסקים בהתנהגות, וכנראה בעוד הרבה מקומות . . . מעניין אותם לדעת אם אתה אוהב לאחר, לאחר, מה אתה מרגיש שאתה מאחר . . . אז בגלל שיש פה אוכלוסיה מכל גווני הקשת, אני בטוח שאני ימצא פה איזה פסיכולוג / סטודנט לפסיכולוגיה / סתם סקרן שבמקרה יודע כל מני דברים אז יש למישהו יש מושג מה כבר ניתן להגיד על אותו בנאדם, אחרי שאנחנו יודעים שהוא אוהב / לא אוהב לאחר ??? וכן, אני לא אוהב לאחר אין לי מושג למה, פשוט לא מתישב לי טוב . . . למרות שאני מנסה להלחם בזה, כי נמאס כבר . . .
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אף על פי שהשימוש בתקליטור (קומפקט דיסק) כמעט ונעלם משימושנו, חוקרים פיתחו טכנולוגיה חדישה שמאפשרת אחסון של כמויות גדולות של דאטה, המתבססת למעשה על הפורמט המקורי שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 299 צפיות
-
-
חזרתי לג'אם הזה של קוסוף לפני כמה ימים והרגשתי מן חובה לשתף את הקטע המוזיקלי הגאוני הזה עם אחרים. אין לי מושג מה בדיוק הביא אותו לבטא רגשות שכאלו באופן הבלתי אפשרי והבלתי מתקבל על הדעת כאשר שומעים את זה - למרות שיש מספיק תיאוריות. כנראה שסמים היו OC לאנשים כמוהו. והם גם נשרפו בטרם עת. בכל מקרה, זהו החלק השני והמפורסם יותר המופיע גם באלבום "Back Street Crawler". תהנו, ושתפו בדעותיכם.
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
גוף שמסתו 2 קילו נמצא 1 מטר מקפיץ חסר מסה שקבוע הקפיץ שלו 100 מהו מקסימום ההתכווצות של הקפיץ בכל אחד מהתנאים הבאים: א. המסה משוחררת ממנוחה ב.המסה מקבלת מהירות של 1 מטר לשניה כלפי מטה ג. " " " " " " " מעלה מי שיודע בבקשה תעזרו אני לא מצליח
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
האלן אנשים אני מחפש את השם המדוייק של הסרט הבא: אני ראיתי אותו ממש מזמן ושכחתי עליו את כל הפרטים זה גם סרט לא חדש.. בעטיפה של הקלטת היה מצוייר הקושי הזה (SHORTY ששיחק במת לצעוק) כאשר הוא עם רסטות,עם רובה מים ועוד משהו עם קונדום.. בקיצור הסרט הוא ממש גס ומלא בקללות אני רק זוכר שהוא מתחיל במשהו כזה: "אף איש בשכונה שלנו לא חי יותר מגיל 41.." אז מראים כזה קושי עם חצאית רץ עם עוגה עם 41 נרות וצועק: "אני בן 41 ! אני בן 41!" ואז בדיוק רוצחים אותו ;D קיצור זה מה שאני זוכר ואני גם זוכר נראה לי שהשם שלו מורכב מכמה מילים וביניהם המילה SOUTH\SOTHERN (לא בטוח!) אז אם למישהו המידע הזה אומר משהו אז אנא תיזכרו בשם של הסרט! \תודה. 8)
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
: אני מחפש אתר שמראה כמויות של משקעים בארץ/בעולם (רצוי אירופה) נסיתי בגוגל וקיבלתי רק אתרי מזג אויר עם תחזית ולא מידע על העבר
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך יכול להיות שה UPLOAD במחשב 99 GB ? וההורדה רק 3.88 משהו מסריח , לעובדי סלקום יש שליטה על היוזר והסיסמא יכול שהם משתמשים בסיסמא שלי כדי לעשות העלאות ? או שיש לי האקר או מישהו במחשב ? יש לי עוד מחשב ברשת עם UPLOAD של 20 גיגה אנחנו לא מעלים כלום לרשת כלום !
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כמה זמן יקח למעבד של 2.5GHz לפרוץ סיסמא של 9 תווים (ספרות ואותיות באגנלית בלבד)? 24 שעות יספיקו? אם אני לא טועה, כמות האפשרויות היא: 26 אותיות+10 ספרות=36 תווים אז יש 36! צירופים אפשריים שזה בערך 3.72 כפול 10 בחזקת 41. לא כל כך הרבה בשביל מעבד מודרני, לא? ???
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-