כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
קניתי Lenovo Thinkpad T61 T7300/2G/X3100/120G/14.1 WXGA/DVDRW/XP ב-Ebay ושלחו לי אותו לארץ דרך FedEx. הוא כרגע נמצא במכס וכדי לקבל את אישור משרד התקשורת ע"מ לשחרר אותו, אני צריך עזרה במילוי הפרטים הבאים (מצ"ב). תודה מראש (= [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תגידו ביי ביי לרוסים הם חוזרים הבייתה והיידד לנבחרת ישראל!!!! עולה! 2-1
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
גוף הכתבה במקור: מחקרים קליניים (ניסוי בבני אדם) חייבים לקבל את אישור הוועדה, וכמובן, מהאנשים שעליהם מתבצע הניסוי תוך מתן זכות הסירוב להיות חלק מניסוי המשמעות הפרקטית היא שתקבע כי הניסוי בבני אדם שפייזר מבצעת בימים אלו בישראל - אינו חוקי. המכתב הצפוי של ועדת הלסינקי הוא בעל משמעות מרחיקת לכת. ראשית, הוועדה יכולה לקבוע כי על ממשלת ישראל להפסיק להעביר מידע לפייזר - דבר שעלול לגרום לישראל להפר חוזה. אם הממשלה תחליט להתעלם מהוראת הועדה - כל אזרח ישראלי יוכל להגיש בג"ץ בנידון. ת, הוועדה יכולה לקבוע כי על ממשלת ישראל להפסיק להעביר מידע לפייזר - דבר שעלול לגרום לישראל להפר חוזה. אם הממשלה תחליט להתעלם מהוראת הועדה - כל אזרח ישראלי יוכל להגיש בג"ץ בנידון. …
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
Q310510: Recommended Update Download size: 220 KB, < 1 minute This update resolves the "Playback and Copy-Protection Issues When You Try to Play the Snow White and the Seven Dwarfs DVD Movie" issue in Windows XP and is discussed in Microsoft Knowledge Base (KB) Article Q310510. Download now to be able to play Disney's "Snow White and the Seven Dwarfs" Platinum Collection DVD. Read more... WINDOWS XP :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: ;D למישהו יש עוד בעיות מצחיקות עם WinXP?
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
כן כן אתם בטח גם לא מעמינים אבל יש בית ספר עוד 10 דקות !! ונורה רציתי לברח אותכם אנשים בברכת שנה טובה אז הנה אני עושה את זה : שנה טובה ומווצלחת לכל משתמשיי הפורום !! ;D אני ישמח אם תוסיפו עוד ברכות !
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש מקום טוב(זול) לקנות בו גיים פאד אלחוטי של XBOX למחשב אגב יש גיים פאד למחשב ולקונסולה או שזה אותו דבר?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים; יש לי פרופיל 82, עם סעיף ראיה וסעיף מבנה כף רגל לא תקין (אולפוס-ההפך מפלטפוס) עכשיו לאחרונה מתברר שיש לי בעיות בגב....אך הורדת הפרופיל מתבצעת? אני צריך לפנות ללשכת הגיוס ולקבוע תור? או להופיע שם? או לשלוח מכתב....בעצם איך כל הפרוצדורה מתבצעת? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, זכיתי במכרז באיביי על מטען מקורי של סאמסונג (המטען מיועד למוטו G שבדרך), אבל עכשיו שבאתי לשלם אני שם לב שה-INPUT יכול להיות בעייתי: Primär: 100-300V, 50-60 Hz, 015A Sekundär: 5V, 1000mA בארץ אנחנו עובדים על 240V לא? האם יהיה בסדר כי מדובר פה סה"כ על טווחים אפשריים או שהמטען ישרוף לי את הבית והטלפון? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
DF=dark funeral מי שמכיר יודע על מה אני מדבר.
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
http://www.fat-pie.com/salad7.htm
-
- 13 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום הזמנתי כמה מוצרי חומרה מחו"K (בלוקי קירור) ב100$ (עם משלוח יוצא 127) השאלה שלי היא איך החבילה תגיע לארץ ? כלומר הבנתי שאני אצטרך לשלם מע"מ בלבד (מהשאלות באתר-תקנו אותי אם אני טועה), אבל איך אני אמור לשלם את הסכום הזה? צריך לאסוף את זה מאיפה שהוא או שאני משלם את זה כשחבילה מגיע לדואר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 286 צפיות
- 1 follower
-
-
זה לא מראה את כולה אבל אם שומרים את התמונה במחשב זה מסתדר.
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, לא הרכבתי אף פעם חלק במחשב ועכשיו הזמנתי כרטיס מסך Radeon 3870, ספק כח corsair450W וזכרון GEIL 2048MB. ויש לי כמה שאלות: 1)כמה לדעתכם יקח טכנאי מחשבים על להרכיב את כל החלקים ובכמה זמן בערך הם עושים את זה? צריך להשאיר את המחשב? 2)בהרכבת הזכרון הבנתי שכל 2 זכרונות אותו דבר יהיו באותו צבע..(יש לי כבר 2 של 512 ואני שם עוד 2 של 1GB..)... כלומר 2 של 512 יהיו בצבע כחול והשניים של 1GB יהיו בצבע שחור.. אני צודק? 3) מה זה הדברים הלבנים בצדדים של הזכרונות? מקווה שהבנתם על מה אני מדבר.. אם לא תגידו.. 4) מישהו יכול להסביר מפורט וברור לפי שלבים או להביא מדריך איך להחליף ספק כח, להחליף כרטיס מסך ולהוסיף זכרונות?? אם זה יהיה עם תמונות זה יעזור מאוד!!! ותגידו כדי לי בכלל להרכבי או ל…
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, מי שזוכר שפירסמתי פה את האתר שלי והרבה אמרו למה אני לא שם את האתר הזה באינדקס שלי ואמרתי שאני ישים. ובכך רציתי להגיד שעמדתי בהבטחה והיום הוספתי את האתר. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי מחר בוחן אישי (מה לעשות שהמורה שונא אותך ) ואין לי מושג את התשובות בתקשורת אז אני אשמח אם תענו לי על השאלות פה למטה בשתיים שלוש שורות כל תשובה.. תודה רבה. אני יודע שהשאלות פשוטות ולרוב גם מטופשות :kopfpatsch: 1) מה ההבדל בין מוליך למוליך למחצה? 2) מה ההבדל בין אות אנאלוגי לבין אות דיגיטלי? 3) מה החסרונות של השיטה הדיגיטלית? 4) מהו חוק הדיגמה לפי ניקווסט? 5) מהו תפקיד חיישן הצילום? 6) מהו אורך המוקד? 7) הגדירו את משמעות הקפיצות (סטופים) בצמצם(2,2.8,4,5.6...). 8) הסבר את עיקרון עומק חדות השדה. אני באמת יודה לכם אם תענו על השאלות.
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 371 צפיות
- 1 follower
-
-
-
למישהו היו שאיפות גדולות ! http://news.walla.co.il/?w=/1/1644398
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
עשיתי מספור דפים אבל אחר כך התחרטתי ומחקתי את המספר. אבל התוספת באורך העמוד לא השתנתה למרות שרשום בעזרה שזה אמור לבטל הכל ולהחזיר את המצב לקדמותו. אולי לא הבנתי נכון את ההוראות? אודה אם מישהו מכאן יבדוק ויחזיר לי תשובה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
האם ניתן לנעול תתמונה בפייסבוק?כלומר למנוע הורדה של התמונה,או העתקתה מהכרטיס שלי?ואים כן איך עושים זאת? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שמתי לב לאחרונה, שבחלק גדול ממבחני האישיות, ראיונות אישיים (ראה: צו ראשון), סקרים שונים שמתעסקים בהתנהגות, וכנראה בעוד הרבה מקומות . . . מעניין אותם לדעת אם אתה אוהב לאחר, לאחר, מה אתה מרגיש שאתה מאחר . . . אז בגלל שיש פה אוכלוסיה מכל גווני הקשת, אני בטוח שאני ימצא פה איזה פסיכולוג / סטודנט לפסיכולוגיה / סתם סקרן שבמקרה יודע כל מני דברים אז יש למישהו יש מושג מה כבר ניתן להגיד על אותו בנאדם, אחרי שאנחנו יודעים שהוא אוהב / לא אוהב לאחר ??? וכן, אני לא אוהב לאחר אין לי מושג למה, פשוט לא מתישב לי טוב . . . למרות שאני מנסה להלחם בזה, כי נמאס כבר . . .
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-