עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by smulikon,

היי אנשים לאחרונה התחלתי לעשות קצת שופינג באיביי ויש לי כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא עליהן תשובה: תתיחסו לכל השאלות כאילו מחיר המוצר הוא מתחת ל50 דולר 1. האם על פריטי לבוש (חולצה , כובע, צעיף) משלמים משהו למכס בנוסף למחיר ששילמתי באיביי? 2. האם מוצרי אלקטרוניים כמו אוזניות בלוטוט דורשים תקן תקשורת וצריכים לשלם עלשיו בנוסף למחיר באיביי? 3. האם דברים שנשלחים אליי בדואר ישראל בכלל עוברים במכס או שרק דברים שנשלחים דרך חברת שילוח עוברים מכס? 4. האם משקפי שמש דורשים "תו תקן" ישראלי? 5. אני יודע שמחיר מוצא מעל 50 דולר יעלה לי מכס. אם המוצר עולה לי למשל 40 דולר והמשלוח עוד 20 דולר- אני משלם מכס? יש לי עוד שאלות אבל נראה לאן זה מתפתח. תודה אנשים!

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  2. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9702

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  3. שלום לכולם קנתי לפני 20 יום עכבר מחברת walla shops ועוד לא קיבלתי אותו ורציתי לשאול אותכם מה לעשות אני התקשרתי אילהם ושם כול הזמן עונה מזכירה אלקטרונית ואני משאיר להם הודעות והם לא חוזרים אליי בכלל מה אני יעשה ובסוף החודש יורד לי התשלום הראשון אז אולי כדי לבטל אותו או אולי לחכות עוד חברה מבקש את עזרתכם ואם תוכלו גם אז להשיג לי את האימל לפניות לחברת walla shops :'( :'( :'(

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  4. היי, אני מעוניין לקנות מעיין בריסטול גדול (100*50 ס"מ או יותר) בצבע שחור מט שאני אוכל על השולחן כולו. אני מעדיף שהדבק יהיה על הבריסטול עצמו כדי לשמור על אחידות. חשוב שיהיה מט אך בעל טקסטורה עדינה כמה שניתן (שיהיה חלק). בתודה מראש. *עדיפות לחומר קשיח כמו פורמיקה, שיהיה חסין לשריטות ודק כמה שניתן. מומלץ משהו שיהיה קל להדביק (לא כמו אנודייזד אלומיניום...). **האם יש חומר כמו הציפוי של הפדים הקשים לעכברים רק בקנה מידה גדול? משהו כמו משטח הSphex של Razer רק בקנה מידה גדול.

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  5. שלום וברכה, אני היום חיפשתי בכול חנויות שקרובות אלי לבית לדים, חנויות כמו ACE והום סנטר ולצערי המוכרים לא יודעים בכלל מה זה... מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר למצא אותם? באזור רחובות וראשון....... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  6. Started by ChrisBrown,

רציתי לדעת באיזה מקומות ברומא חייב לבקר? לאן מומלץ ללכת ? איזה דברים מעניינים יש שם ? ומה חייב לעשות ?

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  7. Started by Danix60,

היי, אם רשום לי ברישיון נדרש נהג מלווה עד ה25/6/12 זה אומר שב25 אני יכול לנהוג בלי מלווה ? או רק מה26 והלאה ?

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  8. Started by Bebush,

http://www.dailymotion.com/video/xdwk35_dylin-prestly-microsoft-net-vs-java_tech פשוט גדול :lol:

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  9. ואיך אני מחזיר את זה למצב נורמאלי? (שיציג לי את "הנצפים ביותר" של כל העולם. עדיף שירי POP וביבר מאשר חי בלהלהלנד).

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  10. Started by Mr.Pepo,

פעם Yot הכין מין מיני iPod מנייר. הוא הדפיס את הנייר וקיפל וגזר לפי ההוראות ויצא מיני אי פוד! אפשר קישור לדבר המדהים הזה?

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  11. מועדונים איכותיים, עם בנות איכותיות, שמשמיע מוזיקה אלטרנטיבית, מטאל ורוק איכותי (בעיקר 90's) ולא שטויות ממוסחרות כמו רוב המועדונים היום... על מה אתם ממליצים (לגילאי 18+, כי אני בן 18 וחצי עדיין...)?

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  12. Started by Doctor Robert,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=374390&sid=127

• 12 תגובות
    • 922 צפיות
  13. בתור התחלה גיטרה קלאסית

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  14. אם זה לא הפורום בבקשה להעביר, פתחתי כאן כי השאלה רלוונטית לכל מי שבונה מפרט מחשב בפורום. אני מתכוון לרכוש מהם מחשב, ורציתי לדעת האם באמת השירות הוא טוב כמו שמתואר שם, האם מישהו התנסה בשירות טוב\גרוע ויכול להעיד?

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  15. דרושה דירה להשכרה באזור הגבול בין ר"ג לגבעתיים. דירה בת 2-2.5 חדרים בעלות של עד 450$. אני מחפש בכל מיני אתרים, ללא הצלחה רבה, אנא מכם עזרו לי למצוא משהו כזה. תודה רבה לכל עוזר.

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  16. Started by LazyBoy,

http://news.walla.co.il/?w=//1053377 מה אני אגיד לכם, אם הוא הצליח למצוא כל כך הרבה טיפשות, אני מצדיע לו. פשוט מדהים איך אנשים לא חושבים..

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  17. לא, זאת לא מתיחת האחד באפריל! לכבוד חג הפסח, נערוך הגרלה שבה תוכלו לזכות באחד משישה מוצרי אנטק - קירור מים, ספקי כוח ומארזים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%9e%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%9e%d7%97%d7%9b%d7%94-%d7%a8%d7%a7-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%9c%d7%aa-%d7%a4%d7%a1%d7%97-%d7%97%d7%92%d7%99%d7%92%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%95/

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  18. Started by Electric Boom,

ינואר מגיע אוטוטו ואיתו יום סיירות. יהיה מעניין לדעת איך כל אחד מתאמן לקראתו אז שתפו

19. Started by Guarding angel,

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  20. יש את זה עדיין בחנויות? כי זה היה לי בבצפר לפני 5 שנים פלסטיק כזה עם כמה גלגלים עליו שמים את המחשב אין לי מקום על השולחן ולא בא לי לקנות מברגה עם ערכה מיוחדת לעץ לעשות חור בעץ הכי פשוט לקנות את זה כמה זה עולה? ואיך קוראים לזה שאדע לשאול בחנות דרך אגב אפשר באנגלית גם? אולי נזמין מאיבי תודה

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  21. Started by דודי הסטלן,

שלום, שימו לב באתר הזה שנתקלתי בו, האתר הראשון העברי שמציע לינקים לביטורנט. הייתה גם כתבה ב-Ynet אני מניח שהעניין די רציני והאתר יהיה שימושי מאוד לרבים מאיתנו. www.torrent.co.il תהנו.

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  22. Started by kobi_af,

נשלח אליי מוצר דרך USPS - FIRST CLASS MAIL בשני לאפריל השאלה שלי אם אני יכול לקצר את הזמן עד שיודיעו לי שהגיע הפריט עבורי , כלומר ללכת למכס או לדואר ישראל ולשחרר בעצמי את הפריט ? ועוד שאלה אני יכול לברר דרך דואר ישראל או המכס היכן נמצאת החבילה שלי ? יש לי מין מספר מעקב שבאתר של USPS יש עדכון על המשלוח אך באתר של דואר ישראל אין מידע . יש לציין שזה פריט פלוס משלוח מתחת ל 50 דולר . תודה רבה

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  23. Started by Symbore,

it is like everyone around him are his bitches

24. Started by The Winter King,

לא יודע אם זה הפורום המתאים...בכ"א אני מחפש בנרות אתרים שאני יוכל להוריד דיסקים בתשלום, כמו amazon mp3 או itunes. הבעיה היא שרוב האתרים פונים רק לקהל בארה"ב או באנגליה (כמו play.co.uk). מישהו שמע או יודע על אתרים נורמליים שאפשר להזמין בלי קשר למיקום?

דיונים חדשים בפורומים