עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shikamaru,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2790

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by redti,

אם חייל מודיע ביחידה שהוא נמצא שיש לו הפניה לאותו היום ואין לו באמת (באותה יחידה לא מבקשים מסמכים) ואחרי כמה זמן עולים על זה.. ההאשמה תהיה נפקדות ? זיוף ? שקר ?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  3. Started by Avi Levin,

אהלן, אחריי לחץ חברתי, פתחתי משתמש בפייסבוק (מסתבר שהעלו הרבה תמונות שלי ממסיבות שעדיין לא יצא לי לראות), ומשום מה נתקלתי בהרבה מאוד קשיים: בעת שאני לוחץ על השם שלי, על HOME או על הלוגו של FACEBOOK, זה מעביר אותי לעמוד ה-Info שלי...לפי מה שהבנתי זה לא אמור להיות ככה. הוספתי הרבה חברים שאני מכיר והם אישרו אותי, אף כשאני מנסה לצפות בפרופיל שלהם, זה מראה לי "only shares certain information with everyone." על כל אחד... ניסיתי להחליף דפדפן, למחוק הכל עם CCLEANER, לפתוח משתמש חדש...כלום לא עזר. גיגלתי ומצאתי כמה אנשים עם אותה הבעיה, רק שלאף אחד אין פתרון...ומסתבר שגם הם רק פתחו חשבון. יש איזו בעיה גלובאלית ב-Facebook?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  4. Started by Lanzar,

לא מצאתי שם יותר מתאים לנושא, מנהלים אתם יכולים לשנות את השם לשם מתאים יותר... http://www.impotentgod.com/help.php תצביעו ותעזרו ! תודה. :-\

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  5. איך הג'וב הזה טכנאי רשתות בצבא זה טוב? מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  6. Started by Lumber_Jack Jim,

??? פעם הוא היה בכתובת WWW.compit.co.il מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  7. לדוגמא, INTEL THERMALTAKE ATI RADEON NVIDIA FX וכל מיני כאלה.. אם זה סתם בכללי של חברה ואם זה של דגמים מסויימים של רכיבים העדפה לרקעים יפים חח תודה לכל העולם.

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by the red dragon,

אני מנסה להרשם לאיזה אתר.. ויש שם אפשרות של תשלום בפייפל.. ובהרשמה כתוב לי שאני צריך לכתוב את ה PAYMENT ACCOUNT שלי.. כול מה שאני כותב כותב לי שזה INVALID.. מה אני אמור לכתוב שם?.. כתבתי את המשתמש שלי של PAYPAL..

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by darkman,

k now 1)אני בן 17 וחצי 2)גימר זה באמת חרא של פורום אני מודה שאני מוריד משחקים בלילה ואין לי שום וירוס-בדקתי! ולא קוראים לי דני :[ "סופר ספאמר: מה אתה מוריד משחקים יא בן של זונה!!!" לא אמרתי את זה ! אני באמת חושב שאתה הילד הקטן פה אבל אני חייב להודות יש לך טאוריה יפה אם "להדביק אנשים בווירוס הילדות" פעם הבאה שלך לי תטופיק הזה כי אם מישהו לא היה שולח לי אותו בהודעה פרטית לא הייתי יכול להגיב לטיפשות שלך *sorry all the admins i just HAVE TO DO THIS*

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by miki26,

יש איזה חלק מסויים שאני צריך כדי להשלים מפרט וראיתי באתר EBAY את החלק כולל משלוח לישראל במחיר ממש זול מה פה הקטש למה כולם לא מזמינים משם?

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  11. Started by Screw_Master,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3656730,00.html היו שם כמה קורעים. פאבוריט שלי:

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  12. אני מעוניין ללמוד טכנאות, יותר חשוב לי רוצה להשקיע יותר זמן: -התקנת חומרה -הכרת העבודה שהמחשב מבצע -פירמוטים -Bios ורשתות, כי זה נחוץ למטרות עבודה ברוב המקומות. שאלתי היא האם אני יכול ללמוד לבד. *אני חושב להרשם לקורס ללמוד שם, אתם מכירים מקום טוב בצפון, ובכלל האם אתם ממליצים ללמוד בקורס למטרות עבודה, נניח כרגע לתעודה.

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  13. למה צריך "לבדוק קוית"? ואיך עושים את זה? לפי מה שהבנתי צריך להציב x=0 ואז אין x^2 הבנתי נכון?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  14. Started by Mor Rozilyo,

שלום קניתי מסין שלט חכם של החברה blitzwolf בשביל המזגן יש לי מזגן של חברת אלקטרה כדי להגדיר שהשלט יופעל על ידי השלט החכם צריך להגדיר אותו לפי היצרן יש לכם מושג מי היצרן של מזגני אלקטרה? נסיתי את midea וזה לא עובד תודה לעוזרים

15. Started by intel suck,

היי אז ככה יש לי להכין פרוייקט בתב"א (תיכנות בסביבת אינטרנט). במסגרת הפרוייקט אני אמור לבנות אתר על חיל השיריון הישראלי . כרגע רק את הבסיס HTML אח"כ יגיע ה-ASP וה-JAVA SCRIPT. אני צריך רעיונות בינתיים כבר בניתי תבסיס. הגשתי למורה והיא אמרה שהאתר לא מושך קהל, ולכן הוא לא בנוי נכון. אני צריך רעיונות, בינתיים בניתי אתר +עיצוב, שלא ממש מתאים בגלל ה-FRAMESET. רעיונות יתקבלו בברכה. תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  16. Started by בני סלע,

האים אפשר לשנות את צבע השיער בלי לצבוע אותו? ז''א לאכול משהו מסויים...רק בלי להשתמש בצבע. השיער שלי בצבע חום-הוא מתאפיין ברמות גבוהות מאוד של הפיגמנט השחור ורמות נמוכות יותר של הפגמנט הלבן. האם יש דרך "להיפטר"מהפגמט הלבן? תודה רבה לכל מי שעוזר.

17. שלום לכולם קנתי לפני 20 יום עכבר מחברת walla shops ועוד לא קיבלתי אותו ורציתי לשאול אותכם מה לעשות אני התקשרתי אילהם ושם כול הזמן עונה מזכירה אלקטרונית ואני משאיר להם הודעות והם לא חוזרים אליי בכלל מה אני יעשה ובסוף החודש יורד לי התשלום הראשון אז אולי כדי לבטל אותו או אולי לחכות עוד חברה מבקש את עזרתכם ואם תוכלו גם אז להשיג לי את האימל לפניות לחברת walla shops :'( :'( :'(

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by Shasoosh,

זאת לא הפעם הראשונה שאני נתקל בתופעה שבמקום חדשה על טכנולוגיה נכנסת לשם בשוגג כתבה על טיול בהר מירון מישהו מכיר את התופעה? אולי קרא תגובה של גוגל בנושא?

• 12 תגובות
    • 902 צפיות
  19. Started by DimaX,

חחח מעניין למה לא שמו הגבלה על מספר הודעות פרטיות שאפשר לשלוח בבת אחת...

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by Tomerico,

פשוט כמשמעו אני (המישפחה) הולך ליקנות DVD במחיר לא גדול שיתמוך בכל הsh!t שמורידים מקאזה (SVCD, VCD וכו') ?suggestion

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  21. היי שלום יש לי שני כוננים SATA 400 גיגה שהיו מחוברים ב RAID 0 נראה לי אם אני לא טועה , אחד גיבה את השני, משהו השתבש( היו מורכבים במחשב אחר) , בזמנו הבחור שבדק את המחשב אמר ששני הכוננים תקולים והחליף בחדשים, אני לא ממזמן קניתי בקר לSATA וחיברתי את שני הכוננים, בהעברת מידע לאחד מהם המחשב פשוט בקושי זז, זוחל נתקע, יכול להיות שהם עדין מחוברים ב RAID 0 ובגלל זה הם בקושי זזים, הרצתי תוכנת בדיקה של WD והכל יצא תקין, דבר נוסך הוא שבדקתי באתר של WD ורשום שלפי הסיריאל שלהם הם עדיין באחריות ויש אפשרות לשלוח אותם ליצרן, הם שולחים לי שנים חדשים משהו כזה במידה והן נמצאו תקולים או משהו כזה , אני לא בידיוק הבנתי את כל התהליך, דמי משלוח, מכס ישראל שבטח בקבלה ידרוש תשלום או משהו כזה. אם מי…

22. אני מחובר ל-ADSL מאז דקופת הניסוי ועד היום אני משלם כל חודש 20 שקל חכירה. יש לי כמה שאלות ותהיות בנושא 1. מתי נגמר הניסוי של ה-ADSL? כלומר מתי רשמית השירות התחיל? 2. האם אחרי 3 שנים של חכירה המודם הופך להיות שלי ואני מפסיק לשלם חכירה? 3. כמה שנים אחריות יש לי על המודם?

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  23. צריך מידע תמציתי ככל האפשר בנושאים הבאים והמסביב (אם יש): תכונות קבל נגד וסליל בזרם חילופין; הסבר תמציתי על פעולת טרנזיסטורים (לפחות BJT ו-MOSFET); זיהוי סוג מעגל (HPF,LPF); זיהוי סוג מגבר (הפרש,שרת וכד'). אשמח מאוד אם זה יהיה בעברית. תודה

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  24. שלום לכולם ניסיתי את כל האפשריות קניתי עוד טלפון לא עזר , יש הפרעות שאני מתקרב לחדר שלי... יש שם ראוטר אלחוטי ומחשב ... זהו ולפעמים יש הפרעות בסלון לא יודע למה זה ... הטלפון : Apx 7000IL Uniden עובד בתדר 1.8 והראוטר 2.4......... מה אפשר לעשות עם זה ?? תודה

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  25. Started by stone cold,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3268912,00.html למי שלא מבין זה איכות חראה הם באמת חושבים שאנשים שקונים סרטים באיכות שאני אפילו לא מוכן ליראות בחינם יקנו סרטים אם לא יהיה פירטיות? למעשה אני מעדיף אפילו ליראות כוכב נולד או אודטה מאשר ליראות סרטים באיכות כזות -טוב זה היה הגזמה

• 10 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים