עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by frozen_sun3,

חבר שלי קנה בחנות שאחד מהתנאים שם הוא שב60 ימים אתה יכול להחליף חלק ולקבל אתד אחר ורק להוסיף בהפירש. זה הגיוני? מה הם עושים עם החלקים הישנים שאנשים החזירו?

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  2. זקוקה לעזרה לגבי חשבון הYOUTUBE לאחרונה הופיע אצלי בערוץ פריצה חדירה ?בדף הראשי של הערוץ נכתב שאני הוספתי סרטון חדש למשהו שנקרא AMMAN וגם oriyaz הוסיף סרטון חדש ל-another playlist (לפני 2 שבועות) אני לא ביצעתי את הפעולות האלה,אין לי קשר לסרטון,וזו כבר הפעם השניה שזה קורה אותו סירטון אותם הודעות מטעות,לאחר שבפעם הראשונה מחקתי זה שוב חזר.מה זה? האם מכיוון שכך אז גם חשבון ה GMAIL שלי אינו בטוח לשימוש(שכן החשבונות מקושרים) הנה לינק לערוץ שלי http://www.youtube.com/user/oriyaz הסרטון .sharon harosh goes wild לא קשור אליי ולא הוספתי אותו. וגם המסך מהבהב לרוב לא רואים ברור. אשמח לעזרתכם מה אפשר לעשות תודה,אור

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  3. Started by yarl,

מי מכיר את האקדחים האלה שיורים כדורי פלסטיק ויש כל מיני אביזרים כוונות כוי יש אקדחים וגם רובים לא של פורים ולא מחנויות צעצועים ! אם משהוא יודע שישלך לי לינק תודה

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  4. Started by Gilo2005,

אהלן חברים השאלה שלי כזו. אני עובד בעסק שהוא נחשב שעבודה מועדפת אני עובד בו מהתאריך ה 21.11.10 כמובן עד היום. השאלה שלי אם אני יכול להגיש את בקשת קבלת המענק מהסיבה שרשום שצריך להיות 6 חודשים מלאים ובתאכלס כבר עברתי את ה 150 ימי עבודה.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  5. אתם יודעים שניתן להזמין הרבה מאוד עיתונים ומגזינים בפורמט דיגיטלי? ולא מדובר על גרסה מקוצצת שמפרסמים באתרי האינטרנט אלא בגרסה מלאה, הכוללת בדיוק אותו תוכן כמו מהדורה מודפסת של אותו עיתון אן מגזין. חלק קטן מהעיתונים ומגזינים מנהלים מערכת משלהם שבה ניתן לעשות מנוי, להוריד למחשב ולקרוא. אבל הרוב פועל דרך חברות צד שלישי כשהגדולות מבין החברות זה - ZINIO.COM ו-NEWSSTAND.COM. בZINIO יש בעיקר מגזינים בשפה האנגלית. בNEWSSTAND יש יותר עיתונים ולא רק באנגלית אלא גם בצרפתית, גרמנית וכו'. פותחים חשבון, מורידים תוכנה קטנה ואפשר לעשות מנוי או לקנות גיליון בודד (אבל עדיף לעשות מנוי - יוצא הרבה יותר זול). יתרונות - אין דמי הובלה (לפעמים משלוח של מגזין מודפס מחו"ל לישראל עולה יותר ממנו…

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  6. שלום לכולם. לפני חצי שנה קניתי מזגן 1 כ"ס של תדיראן דגם SUPREME 10 . קניתי את המזגן שעלה לא מעט מהידיעה שקנית מוצר יקר הוא יהיה איכותי ושקט. במשך כל החצי שנה יש רעשי פיצוצי פלסטיקה בקירור וגם יותר רעשים בחימום גם במהלך כל הפעולה של המזגן וגם עד חצי שעה אחרי כיבוי המזגן. פשוט בלתי נסבל. היו אצלי כבר יותר מ 5 טכנאים ואמרו שככה זה המזגנים וזה קורה בגלל התכווצות והתרחבות הפלסטיקה. לפי החוות דעת ב זאפ על מזגני תדיראן ראיתי שיש המון תלונות על הבעיה הזאת. אני מאוד מאוכזב מתדיראן שמציגה את עצמה כחברה אמינה ועם מוצרים איכותיים. החלטתי לקנות מזגן חדש שהוא לא של תדיראן !!!! אבקש את המלצתכם למזגן שקט מאוד שאין איתו בעית פיצוצי פלסטיקה ונמכר כיום. תודה.

7. Started by shay33,

היי,בעקבות דף חדש שאני מנהל בפייסבוק,אני מחפש אתר שיש בו כתבות מעניינות על טכנולוגיה\מחשבים וסתם כתבות מגניבות מעניינות ושונות לדוגמא: 99 פתרונות שיפכו את החיים לקלים יותר http://seriouslyforreal.com/seriously-for-real/99-life-hacks-that-could-make-your-life-easier/ למישהו יש רעיון? תודה

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  8. Started by alexbmw,

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  9. Started by DrowNz,

שלום לכולם, מצאתי לנכון למקם את התר'ד שלי כאן כי זה נראה לי הפורום הכי מתאים לבעיה שלי אז לבעיה : לאט לאט אני צובר ידע תאורטי במודינג וחומרה כללי עקב קריאת כתבות, סיקורים ותרדים שנפתחים בפורומים של מערכת Hwzone אך הבעיה שלי היא בקטע המעשי, אני מדבר בתור אחד שאף פעם לא התעסק בכל הקטע של שרברבות ואלקטרוניקה אשר מונעים ממני להתחיל בפרוייקטים של מודינג , רציתי לדעת מה עליי לעשות כדי לפתח את קישורי המעשיים והאלקטרוניקה בכדי להתחיל במודינג ? אני מודה מראש לכל המגיבים!

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by Phobus,

חזרתי לג'אם הזה של קוסוף לפני כמה ימים והרגשתי מן חובה לשתף את הקטע המוזיקלי הגאוני הזה עם אחרים. אין לי מושג מה בדיוק הביא אותו לבטא רגשות שכאלו באופן הבלתי אפשרי והבלתי מתקבל על הדעת כאשר שומעים את זה - למרות שיש מספיק תיאוריות. כנראה שסמים היו OC לאנשים כמוהו. והם גם נשרפו בטרם עת. בכל מקרה, זהו החלק השני והמפורסם יותר המופיע גם באלבום "Back Street Crawler". תהנו, ושתפו בדעותיכם.

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  11. חנות המחשבים הכי קורבה לבית שלי נמצאת בתל אביב (אני גר בלוד) במחיר נסיעה של 28-37 ש"ח בערך. אחותי עובדת בקניון הזהב, ואני אבקש ממנה לקנות לי משהו אם יש שם חנות מחשבים. אבל הבעיה איתה, היא שהיא לא מסכימה להסתובב בקניון ולחפש (אין לה כוח), אז אם מישהו מכיר פה חנות מחשבים בקניון הזהב, שיגיד לי בבקשה באיזה קומה נמצאת החנות???

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by T-Flash,

פרסומת חדשה של קוקה-קולה שעשויה בסגנון של משחקי GTA (הכי מזכיר את GTA3). http://www.youtube.com/watch?v=JoMAqh1N29I תהנו!!

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by intel suck,

היי אז ככה יש לי להכין פרוייקט בתב"א (תיכנות בסביבת אינטרנט). במסגרת הפרוייקט אני אמור לבנות אתר על חיל השיריון הישראלי . כרגע רק את הבסיס HTML אח"כ יגיע ה-ASP וה-JAVA SCRIPT. אני צריך רעיונות בינתיים כבר בניתי תבסיס. הגשתי למורה והיא אמרה שהאתר לא מושך קהל, ולכן הוא לא בנוי נכון. אני צריך רעיונות, בינתיים בניתי אתר +עיצוב, שלא ממש מתאים בגלל ה-FRAMESET. רעיונות יתקבלו בברכה. תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  14. באילו קהילות בחו"ל אתם חברים ואיזו הכי איכותית ומרובת משתמשים ועונים שם מהר ויש תעבורה גבוהה כמו פה? מה הכי מומלץ?

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by Maio1,

וגם מעניין אותי לדעת שלפי האתר JOBINFO נציג טכני אמור לקבל שכר של 7-12 אבל במציאות השכר הרבה יותר נמוך. כמובן לא לשכוח את השאלה על נציג DATA בכותרת

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  16. היי חברים הכנתי מדריך איך להוריד שירים מיוטיוב תוך שניות פרגנו בלייק / תרשמו לערוץ שלי מעלה מדריכים גיימינג אנבוקסינג

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by The Dom,

אני לא מכיר כול כך הרבה חנויות...אני מחפש חנויות כמו באג.. אני פשוט לא מכיר אהה ואסור שזה יהיה באינטרנט (מן הסתם) חח :

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  18. יש לכם איזה משהו להציע? המשחק היפני ההוא נסגר (האתר), ובמילא כולם כמעט סיימו אותו. תביאו קצת דברים מעניינים. עמרי ומור - באמא שלכם תשאירו את הת'רד קצת פתוח. משמעמם לי...

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  19. Started by redead,

בזמן האחרון יותר יוצא לי לראות על חומרה של מחשבים מדבקה שהחומרה " תואמת ויסטה".. זה קצת מצחיק אותי לראות מדבקה על מסך מחשב שהוא תואם ויסטה ועל לוח אם אותו הדבר.. מה יהיה עם הבדיחות האלה??

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by YTZ,

השאלה היא לגבי יחידת אופק\ממד"ס\180 - כרגע אני בטירונות בבח"א 21 שמיועדת במיוחד למערך הטכני, סיימתי את הלימודים שלי בטכני במגמת אלקטרוניקה - כשחברים שלי כבר בחרו קורסים אני הייתי בדיוק בחו"ל, אבל לא ראיתי שם שום זכר ליחידת אופק אלא נטו מה שקשור לאלק' = דרג א'\ב'\ד' שזה תכלס להיות כוח עבודה זול שמוציאים ממנו את מירב המיץ ב-3 שנים עם אנשים לא איכותיים לרוב (כבר יצא לי לפגוש את הערסים של המערך הטכני, הם פשוט בזבוז של משאבים [אוכל ומים] שהיה עדיף לעשות להם המתת חסד). אני מאוד מתעניין ביחידת אופק, ורציתי לדעת איך אני יכול להגיע לשם? יש לי ידע רחב בתכנות, וזה מה שהבנתי שעושים שם, ואני מאמין שיש שם אנשים איכותיים לרוב,

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by J0n1,

מישהו מכיר עוד שירים כאלו? סגנון מטאל, הליריקה היא פרקים מהתנ"ך... יש עוד משהו כזה?

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  22. דרושה דירה להשכרה באזור הגבול בין ר"ג לגבעתיים. דירה בת 2-2.5 חדרים בעלות של עד 450$. אני מחפש בכל מיני אתרים, ללא הצלחה רבה, אנא מכם עזרו לי למצוא משהו כזה. תודה רבה לכל עוזר.

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by efee123,

שלום, אני צריך מחר להעביר שיעור בנושא רשתות ואני חייב את הקול של החיוג האנלוגי הישן. חיפשתי ולא מצאתי בשום מקום... אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה!

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by God4U2,

אנשים יקרים אני צריך מקום לאחסן כמה תמונות כדי לשתף איתכם ... מה יעשה את העבודה ?

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  25. Started by Cereal Killer,

http://amdmb.com/vb/showthread.php?s=&threadid=138082 הלוואי היה לי תמפרט שלו : עריכה - זכויות לTUXX הוא מצא את העמוד

• 3 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.