כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
-
היום קיבלתי מחשב פצצה! מעבד:intel core 2 duo E6750 כ.מסך:Asus GeForce 8800GT 512MB TOP *2 זיכרון:corsair 2GB 800MHZ *2 לוח אם:Asus P5N32-E 680i SLI כונן קשיח:WD 3200AAKS 320GB ספק כוח:Corsair 520HX 520W נכון חמוד? :anim-jjd: :clown: :ylsuper: :auto: :bigglasses: :nutty: :jump1: O0 :alcoholic: **לא זה לא המחשב שאני משתמש בוא ברגע זה ^^ עכשיו אני בעבודה של אבא שלי.....יש לו שני MAC G5 ועוד חרא PC ^^ אז ככה שכשאני אגיע הביתה אני אעלה תמונות מ-CRYSIS =]
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני היום על 2.5 אצל HOT ואצל בזק בינלאומי לבזק אני משלם 40 ש"ח ולהוט 69 (המחיר הרגיל) יש לי חיבור גם של הוט וגם של בזק ככה שלא צריך שום התקנה (לא מנוי בטלפון בזק, מנוי בהוט על TV וטלפון) אז לגבי ספקית ככה: בזק בינלאומי הציעו לי 65 ש"ח לחודש בהתחייבות לשנה וכניראה יוסיפו לי עוד הטבות במשך היום (מנוי אצלהם כבר שנה) נטויזיון הציעו 3 חודשים ראשונים חינם ולאחר מכן 9 חודשים במחיר של 70 ש"ח לגבי תשתית: עכשיו הגשתי בקשת ניתוק אצל הוט כי נגמרה לי ההתחייבות והבטיחו לי שיחזרו אלי מ'קשרי לקוחות' תוך 3 ימים אני מנוי וותיק ב TV אצלהם - 4 ממירי VOD, שירות VOD, ו5 חבילות ערוצים. טלפון עם מסלול אלפיים דק' מה המחיר הכי נמוך שאני יכול לרדת איתם לדעתכם? ואגב, איזה קומבינה אפשר לעשות עם בזק (…
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=QB8GnC0XKTY ענק! אני זוכר שמזמן ראיתי את הסרטון הזה ויש לו כמה שנים, מישהו מכיר ויודע איך קוראים לו?
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לום לכולם אחי הקטן מעוניין לפתוח חשבון בנק בכל מקרה הוא בן 14.5 הבנקים שנימצאים בעירנו הם: *דיסקונט *הבנק הבינלאומי הראשון *לאומי *פועלים הוא רוצה לדעת על מה צריך לשלם האם יש עמלות על החזקת חשבון ועל כל מיני פעולות ועד איזה גיל האם נותנים כרטיס אשראי ואו כספומט איזה בנק הכי משתלם מהמתנות לא אכפת לו בעיקרון הוא צריך את החשבון להפקדת צ'קים ותלושי עבודה והעברות בנקאיות והאם יש אפשרות של מעקב דרך האינטרנט(על קבלת כספים והעברה דרך האינטרנט וכדומה) וזהו תודה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לעולם לא אבין זאת. מה הקטע שבהרבה דיסקים הטראק האחרון הוא בערוך של כל שאר האלבום, בהתחלה שלו יש שיר, ובסופו יש לך שיר מוחבא (הרבה פעמים שיר לא רע בכלל) שכדאי להגיע אליו צריך לסרוק קדימה שעה בטראק הארוך והריק? למה עושים את זה?
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה פרץ לי למחשב האקר גרמני תושב העיר שלי לא הלכתי למשטרה אבל שמרתי לעצמי את ההוכחות והתייעצתי עם מבין עיניין בתחום (דוקטור בוגר טכניון) גיליתי שמישהו במשפחה שלו בכיתה שלי ואני לא רוציתי ריבים אבל עכשיו אני מסיים בית ספר ואחותו בכל מקרה הפיצה עליי שמועות אז אני רוצה ללכת למשטרה ולתבוע בבית משפט השאלה כמה כסף בערך אפשר להוציא מהם? ואיך אפשר לדפוק אותם כמה שיותר? נ.ב ככה אם זה היה יהודי או לא גרמני לא היתי עושה שום דבר וגם ככה אני לא בכוונה לעשות משהו רק בגלל השמעות שהפיצו עליי זה מרגיז אתם מבינים? אני רק רוצה לסדר את השם לי זה בעצם כל המטרה
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
Hi im bout to buy a pc i live in bat yam comfortable stores are tms/skypc/rsm/ksp but i dun trust tham so.. now i got my costume ready now im just wandering which shop is the best from the point of trust and service thanks to the advisors
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
השאלה בנושא מפגש חוצי הזוויות במשולש. המשולש ABC הוא שווה שוקיים (AB = AC). DE הוא אנך אמצעי לצלע AB. הנקודה D נמצאת על AC ומרחקיה מהשוק AB ומהבסיס BC שווים זה לזה. (DE = DF) חשב את זוויות המשולש ABC. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני לומד אלקטרוניקה בבית ספר ותמיד המורים שלנו ועוד אנשים שמבינים בצבא אומרים לנו שנמשיך ללמוד לי"ג וי"ד כי יש לנו מכללה בבית ספר והם ממליצים לנו להמשיך בצבא לפרויקט סיגמא . אני חיפשתי עליו מידע מצאתי קצת וגם שאלתי כל מיני אנשים . אז מי ששמע עליו או מכיר אותו יודע אם שווה ללכת עליו ואם הוא נחשב יותר טוב מפרויקטים אחרים וגם אם אתם יודעים מה יש שמה במבחנים ? אני לא ישאל אותכם מה עושים שמה כי לא יענו לי אבל כל מה שאתם יודעים ואפשר לספר פה אתם יכולים להגיד גם אם זה בהודעה פרטית . תודה !
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
עלי להציג תעודת 8 שנות לימוד. האם יקבלו במקומה תעודת בגרות או שהבירוקרטיה תכה בי?
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
למה הוא קרס? http://cms.education.gov.il/educationcms/units/exams
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
רציתי לשאול היכן ניתן לברר מה הם אחוזי ההנחה לתשלום במזומן מול המחיר שנמצא באתר של TMSFOX, והיכן ניתן לברר זאת אם לא ידוע לכם.. קצת מאוחר להתקשר כרגע וחשבתי שאוכל לקבל תשובה מהירה יותר כאן.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום חברים, אני וחבר שלי הקלטנו שיר חדש... העלתי אותו באי מיול ואין מקורות רבים. בבקשה עיזרו לי להפיץ את השיר וכך גם אתם תוכלו להנות ממנו (ותאמינו לי שאתם תהנו). קוראים לשיר "שורף לך ת'מוח" או בשם קובץ מלא: ג'יגימאווי - זמן ממוצע - שורף לך ת'מוח.mp3 בבקשה הורידו את השיר ושתפו אותו כדי שכל עמנו יוכל להנות ממנו!!! תנו פידבק גם כאן בפורום. תודה רבה, אתם לא תצטערו.
-
- 14 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי כבר בערך את המפרט שאני רוצה אבל ממש אין לי מושג ממי לקנות אם אפשר בבקשה להמליץ לי על חנות(באזור המרכז) עם שרות טוב לא רק במכירה אלא גם במקרה של תקלה ובעיות (וגם שהיה לה ידע ונסיון בשרתים) , לא חובה שהחנות תהיה הכי זולה הרבה יותר חשוב לי השרות שלהם.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום אני מחפש חנות דייג באזור תל אביב חנת טובה אמינה וזולה שאפשר לקנות חכות לא רולר תודה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
שלום לכולם,בקרוב אני עובר דירה אני מתלבט איזה שולחן למחשב/כתיבה/ספרייה כזה לקנות.. חשבתי על זה : http://www.bernina.co.il/sale.asp?pid=684 ועל http://www.netoshops.co.il/product.asp?productid=7198 מה נראה יותר יפה? אשמח לקבל הצעות אחרות.. תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
http://img105.imagevenue.com/img.php?image=40604_aary_123_662lo.jpg [glow=red,2,300]צ'אק VS. יאיר[/glow] מי מנצח?!?!
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
ראיתי את זה בפורום אחר ופשוט נקרעתי מצחוק!!!! חייב לשתף אותכם!!! Hey, I was wondering if you had any time to spare, maybe we could fall in love Do you know karate? Cuz your body is kicking. If your left leg was Thanksgiving and your right leg Christmas, can I visit you between the holidays? Wanna play army? I salute, and you blow the hell out of me Do you have a mirror in your pocket, cos I could see myself in your pants. i sprayed axe all over myself. jump on me now Sooo, hey. Guess what. I got money I'm English. Do you have any English in you? Would you like some? My face is leaving in 10 minutes. Be on it. I'm tired.... Sleep with me. Come over and sit on m…
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//1053377 מה אני אגיד לכם, אם הוא הצליח למצוא כל כך הרבה טיפשות, אני מצדיע לו. פשוט מדהים איך אנשים לא חושבים..
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מישהו פה מספיק מבוגר כדי לזכור את תקופת הBBSים? כן, אני מדבר על התקופה החשוכה, ימי הביניים, לפני שהיה אינטרנט... כשהגרפיקות נעשו בטקסט... והמודמים דיברו ב14,400 - 28,800 ביטים לשניה... אני בזכות זה עד היום יודע לכתוב בעברית בDOS עם ALT + מספר בין 128 ל154 בע"פ.. בקיצור חפרתי בכמה דיסקטים ישנים ומצאתי כמה עבודות שלי שאני עד עכשיו לא מאמין שאשכרה היתה לי הסבלנות לצייר אותן תו, תו, צבע, צבע... העתקתי את ה- 4 האהובות עלי ל-GIF אחד. מה דעתכם? מישהו כאן התחבר פעם לBBSים שאלה הגרפיקות שלהם (BBSים ירושלמים)?
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-