כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
התחלתי לעבוד קצת על השיעורי בית לפני שיהיה יותר מדי ומאוחר מדי.. אני באמצע תרגיל גיאומטרי שהגעתי לשלב שתיכון במשולש שווה למחצית הבסיס(שזו הצלע שהתיכון חוצה גם) ואני זוכר שניתן להסיק מיזה משהו אבל אני לא זוכר מה
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני לא יודע הרבה על השירות בחיל הים חלק אומרים לי ללכת וחלק לא מה אתם חושבים? אם תוסיפו קצת מידע זה יועיל
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני וחבר מהצבא מתכננים את הטיול הגדול שלנו לדרום אמריקה והגיע הזמן לקנות כרטיס טיסה. אנחנו מתכוונים לטוס בתחילת דצמבר השנה לתקופה של כחצי שנה בערך (חזרה משוארת באיזור יוני). בדקתי מספר סוכנויות וזאת הייתה ההצעה הכי טובה: הלוך - טיסת אל-על ישירה לסאו פאולו ומשם קונקשיין לבואנוס איירס. חזרה - טיסת אל-על ישירה מסאו פאולו (לשם נגיע בטיסת קונקשיין מבואנוס). שינוי יעד ותאריך ראשון חינם (אך במידה טנרצה לחזור ממקום שהטיסה יקרה יותר נצטרך להוסיף את ההפרש). תאריך טיסה 3/12/11. מחיר - 1551$. ממה שהבנתי זה דיי יקר.. וזה הכי זול שמצאתי בינתיים.. יש לכם סוכנויות או המלצות מה לעשות? (לחכות עוד או לקנות כמה שיותר מהר) ובכלל, האם זה באמת יקר? צריך להתחשב בעובדה שהדולר בקרשים כ…
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בכל המפרטים שאתם בונים באתרים כמו SKYPC או NOAPC ועוד כמה, שראיתי, מופיע סעיף של בדיקות מאמץ של 24 שעות. אילו בדיקות נהוג לבצע?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנשים יקרים, אם אתם מחפשים כלב\חתול, או מכירים מישהו שמחפש, אתם מוזמנים מחר ליום אימוץ בכלבייה העירונית ת"א, רחוב שי עגנון 1, פינת אבן גבירול מול מתחם רידינג, ת"א. 10:00-14:00 , 3.10.08 כלבים וחתולים רבים מחכים לבית חם, החורף מגיע.. *החניה ללא תשלום *צפו בסרטון: *פרטים נוספים באתר: http://homedog.co.il ותודה ל-HWZ על האישור לפרסום האירוע! שנה טובה לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
WARNING!!! SEND THIS WARNING TO EVERYONE ON YOUR EMAIL LIST. IF A MAN COMES TO YOUR FRONT DOOR AND SAYS HE IS CONDUCTING A SURVEY AND ASKS YOU TO SHOW HIM YOUR BOOBS, DO NOT SHOW HIM YOUR BOOBS. THIS IS A SCAM, HE ONLY WANTS TO SEE YOUR BOOBS.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://media.ebaumsworld.com/afroninja.mpg איזה ענק!!!
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכם! אני לא זוכר אם תמיד פרסמתי את הוידאובלוג פה או באקטואליה, אבל ניחא, אני בטוח שאתם לא באמת תיפגעו מזה בכל אופן, פרק חדש צץ לו של הוידאובלוג המרשים והאיכותי שלי - הגיגיימינג. הפעם אני מדבר על דברים טיפה פחות ממוקדים ויותרי "בלוגיים" - היום שעבר עלי. אם להרחיב טיפה - נעילת פסטיבל אייקון עם אירועי גיימינג מגניבים, הקמת תא כתבי הגיימינג בישראל, והמסיבה הכי מגניבה בעולם של ערוץ ביפ. אתם מוזמנים לצפות, להגיב, וללמוד שלא כדאי להשתכר לידי כי דברים מביכים קורים אחר כך תהנו! http://www.avishee.com/
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
בכתבה הבאה... http://www.labait.co.il/article.asp?id=20 יש למישהו תמונות? בכל מקרה לפי הכתבה ממש לא נראה שהוא צריך להיות מוטרד מהתקנת תוכנות לא חוקיות
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל הרגשתי צורך עז לחלוק זאת איתכם. אני וחברה שלי חוגגים היום בערב - שנה. עריכה: מאי, אהובתי. במקרה שהת'ראד הזה יישאר פתוח, בזמן שאני אשן... ואת תראי אותו, אני אוהב אותך. אלה היו 12 חודשים הכי טובים של החיים שלי, הייתי נותן הכל בכדי להכיר אותך.. 15 שנים מוקדם יותר ולבלות גם אותם איתך. ואז הייתי יכול להגיד לעצמי, שחיי מושלמים.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לארגן לו תגובה.מעין פארודיה לשיר THE WALL (we dont need no education).הבעיה היא שאין לי מושג איך מכינים סרט ומעלים אותו לyoutube. איפה יש מדריכים פשוטים ברשת.
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הקדמה קצרה:אני יודע, זה לא פורום רכב ויש את קארספורום. אבל אני יודע שלרוב (לא כולם) אין שם ראש פתוח וישר ישלחו אותי לקנות מגבר יעודי לרכב. אז... אני כאן במסגרת פרוייקט מודינג קטן לשיפוץ הרכב נתקלתי בדילמה הזאת. אני מתכוון בהמשך לחבר גם מגבר יעודי, אבל בנתיים מגבר שאני מאד קשור אליה, חד וחלק - יש או אין דרך לחבר אותו לרכב? ואם כן, מה צריך לקנות ואיך עושים. המון תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני טס עוד מעט לחו"ל ורציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר את הנייד לאינטרנט לשבועיים בערך, במחיר שפוי? אני יודע לגבי WEBBING , אבל הם לא נורמליים עם המחירים שלהם... שכירות לשבוע (בין 5-7 ימים) €50 יום נוסף (מעבר לשבוע) €6 הבעיה גם שבמקום בו אני אהיה בטוח לא יהיה WIFI. אם למישהו יש פתרון לא יקר, שישתף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
חבר'ה כל חובב כדורסל אירופאי(ומכבי ת"א בפרט...) מוזמן להצביע בסקר הזה של אתר היורוליג. http://euroleaguequiz.euroleague.net/50y_surv/europe_survey.htm http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3464552,00.html - הקישור לכתבה בYNET.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לטובת שיתוף ידע ודברים. אם יש פה מישהו כזה אנא צרו איתי קשר. יש לי בפרטים את כל הדרכים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ערב טוב, כולם. סקר זה מדבר על כל עונות הישרדות ארה"ב וישראל. שאלת הסקר היא מי הם לדעתכם 5 האסטרטגים הגדולים ביותר בתולדות הישרדות ישראל וארה"ב גם יחד. מי הם החמישה ששיחקו את המשחק בצורה המבריקה והגאונית ביותר בהישרדות אי פעם?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
א.האם אחריות על זכרונות היא מול היבואן פה בארץ או מול החברה בחו"ל?כי אני הרבה פעמים רואה בפורומים שאנשים שהזכירון שלהם יתקלקל שולחים אותו לח"ול לחברה עצמה ואז מחליפים להם אותם. ב.מעבדים,ספקי כוח,וכל שאר החומרה והציוד ההיקפי הם מול היבואן שנמצא בארץ?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני וחבר עוזבים את העבודה שאנחנו עובדים (אחריי שנתיים) וגם למנהל יש יום הולדת באותו הזמן אז רצינו לעשות לו איזה מתנה ככה משהו יפה השאלה כמה זה יעלה ואיפה אני יכול להשיג את זה. חיפשתי באינטרנט ובכמה חנויות כזה שלט לרכב כמו נהג חדש רק רשום עליו - The Boss פעם ראיתי על איזה רכב את השלט הזה ואין לי מושג איפה להשיג אותו. וגם רצינו לעשות לו חריטה על זיפו כמה בערך זה יכול לעלות הזיפו עם החריטה? ואיפה אני יכול למצוא את זה? תודה לעוזרים טל.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה. מישהי הזמינה אותי ליום הולדת(18) שלה מחר בערב, ואני די אובד עיצות בנוגע למה להביא. אנחנו לא ממש חברים קרובים, אבל מדברים די הרבה. יש הצעות?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יאללה מי צולל הכי עמוק תתחילו!!!!! 10- 20- 40- < יש פה את נמו!! 60- פששש איזה לחץ!! 70- פששש וזה בלי חליפת צלילה אה!!! 80- עברה דקה !!!!! 90- שיוווו כמה מדוזות! 100-מטר פשש מספר עגול! רגע מי פה? 101- לא להפסיק 120- דג חשמל 180- אני ממשיך לא רואה בעיינים!! 200- איזה לחץ!!!!!! 300- חחח עלתי תקצב צלילה שיווווו כמה סלעים!! 400- עכשיו שאני חושב על זה אני עם ג`ינס!!! 500- פשוט עצרתי לנוח! 600- ממשיכים לרדת 700- מה קשור קוף באמצע הים? 800- למי יש פיתה? 900- שיווו איך שבא לי עוגה!!! זהו זאת הקרקעית איך היה כייף אה??
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזו תוכנה/ תוסף שאומרת לי תמיד באופן ברור (מצידי שיהיה איזה אייקון בולט שתמיד נוכח שמחליף צבעים בהתאם לשפה) באיזו שפה אני מקליד, מה אני היחיד שלפחות כמה פעמים ביום מקליד עברית ויוצא לו אנגלית ולהפך? :pissed: אני יודע שאפשר לראות בסטארט מנו ושלרוב אפשר לראות צ'ופצ'יק קטן לימין או לשמאל בהתאם לכיוון השפה אבל אין איזה פתרון פשוט וכולל לכל העניין הזה, תחשבו כמה שעות במצטבר זה יחסוך לאנושות, אפילו אם זה גוזל מכל אדם (שמחליף שפות) 10 שניות ביום... בתקווה בשלא יצאתי ממש טמבל...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צילום: אני רעיון: אני עריכה: אני DOg tags: שלי ;D הפינגוין: שלי
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ההורים שלי חוזרים מחול מחר או עוד יומיים ואני רשאי לבקש משהו עד 300 שח שמישהו יעזור לי אני בסוף יהיה תקוע בלי כלום
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-