כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם! אני לא זוכר אם תמיד פרסמתי את הוידאובלוג פה או באקטואליה, אבל ניחא, אני בטוח שאתם לא באמת תיפגעו מזה בכל אופן, פרק חדש צץ לו של הוידאובלוג המרשים והאיכותי שלי - הגיגיימינג. הפעם אני מדבר על דברים טיפה פחות ממוקדים ויותרי "בלוגיים" - היום שעבר עלי. אם להרחיב טיפה - נעילת פסטיבל אייקון עם אירועי גיימינג מגניבים, הקמת תא כתבי הגיימינג בישראל, והמסיבה הכי מגניבה בעולם של ערוץ ביפ. אתם מוזמנים לצפות, להגיב, וללמוד שלא כדאי להשתכר לידי כי דברים מביכים קורים אחר כך תהנו! http://www.avishee.com/
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
בכתבה הבאה... http://www.labait.co.il/article.asp?id=20 יש למישהו תמונות? בכל מקרה לפי הכתבה ממש לא נראה שהוא צריך להיות מוטרד מהתקנת תוכנות לא חוקיות
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל הרגשתי צורך עז לחלוק זאת איתכם. אני וחברה שלי חוגגים היום בערב - שנה. עריכה: מאי, אהובתי. במקרה שהת'ראד הזה יישאר פתוח, בזמן שאני אשן... ואת תראי אותו, אני אוהב אותך. אלה היו 12 חודשים הכי טובים של החיים שלי, הייתי נותן הכל בכדי להכיר אותך.. 15 שנים מוקדם יותר ולבלות גם אותם איתך. ואז הייתי יכול להגיד לעצמי, שחיי מושלמים.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לארגן לו תגובה.מעין פארודיה לשיר THE WALL (we dont need no education).הבעיה היא שאין לי מושג איך מכינים סרט ומעלים אותו לyoutube. איפה יש מדריכים פשוטים ברשת.
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הקדמה קצרה:אני יודע, זה לא פורום רכב ויש את קארספורום. אבל אני יודע שלרוב (לא כולם) אין שם ראש פתוח וישר ישלחו אותי לקנות מגבר יעודי לרכב. אז... אני כאן במסגרת פרוייקט מודינג קטן לשיפוץ הרכב נתקלתי בדילמה הזאת. אני מתכוון בהמשך לחבר גם מגבר יעודי, אבל בנתיים מגבר שאני מאד קשור אליה, חד וחלק - יש או אין דרך לחבר אותו לרכב? ואם כן, מה צריך לקנות ואיך עושים. המון תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני טס עוד מעט לחו"ל ורציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר את הנייד לאינטרנט לשבועיים בערך, במחיר שפוי? אני יודע לגבי WEBBING , אבל הם לא נורמליים עם המחירים שלהם... שכירות לשבוע (בין 5-7 ימים) €50 יום נוסף (מעבר לשבוע) €6 הבעיה גם שבמקום בו אני אהיה בטוח לא יהיה WIFI. אם למישהו יש פתרון לא יקר, שישתף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
חבר'ה כל חובב כדורסל אירופאי(ומכבי ת"א בפרט...) מוזמן להצביע בסקר הזה של אתר היורוליג. http://euroleaguequiz.euroleague.net/50y_surv/europe_survey.htm http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3464552,00.html - הקישור לכתבה בYNET.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לטובת שיתוף ידע ודברים. אם יש פה מישהו כזה אנא צרו איתי קשר. יש לי בפרטים את כל הדרכים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ערב טוב, כולם. סקר זה מדבר על כל עונות הישרדות ארה"ב וישראל. שאלת הסקר היא מי הם לדעתכם 5 האסטרטגים הגדולים ביותר בתולדות הישרדות ישראל וארה"ב גם יחד. מי הם החמישה ששיחקו את המשחק בצורה המבריקה והגאונית ביותר בהישרדות אי פעם?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
א.האם אחריות על זכרונות היא מול היבואן פה בארץ או מול החברה בחו"ל?כי אני הרבה פעמים רואה בפורומים שאנשים שהזכירון שלהם יתקלקל שולחים אותו לח"ול לחברה עצמה ואז מחליפים להם אותם. ב.מעבדים,ספקי כוח,וכל שאר החומרה והציוד ההיקפי הם מול היבואן שנמצא בארץ?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני וחבר עוזבים את העבודה שאנחנו עובדים (אחריי שנתיים) וגם למנהל יש יום הולדת באותו הזמן אז רצינו לעשות לו איזה מתנה ככה משהו יפה השאלה כמה זה יעלה ואיפה אני יכול להשיג את זה. חיפשתי באינטרנט ובכמה חנויות כזה שלט לרכב כמו נהג חדש רק רשום עליו - The Boss פעם ראיתי על איזה רכב את השלט הזה ואין לי מושג איפה להשיג אותו. וגם רצינו לעשות לו חריטה על זיפו כמה בערך זה יכול לעלות הזיפו עם החריטה? ואיפה אני יכול למצוא את זה? תודה לעוזרים טל.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה. מישהי הזמינה אותי ליום הולדת(18) שלה מחר בערב, ואני די אובד עיצות בנוגע למה להביא. אנחנו לא ממש חברים קרובים, אבל מדברים די הרבה. יש הצעות?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יאללה מי צולל הכי עמוק תתחילו!!!!! 10- 20- 40- < יש פה את נמו!! 60- פששש איזה לחץ!! 70- פששש וזה בלי חליפת צלילה אה!!! 80- עברה דקה !!!!! 90- שיוווו כמה מדוזות! 100-מטר פשש מספר עגול! רגע מי פה? 101- לא להפסיק 120- דג חשמל 180- אני ממשיך לא רואה בעיינים!! 200- איזה לחץ!!!!!! 300- חחח עלתי תקצב צלילה שיווווו כמה סלעים!! 400- עכשיו שאני חושב על זה אני עם ג`ינס!!! 500- פשוט עצרתי לנוח! 600- ממשיכים לרדת 700- מה קשור קוף באמצע הים? 800- למי יש פיתה? 900- שיווו איך שבא לי עוגה!!! זהו זאת הקרקעית איך היה כייף אה??
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזו תוכנה/ תוסף שאומרת לי תמיד באופן ברור (מצידי שיהיה איזה אייקון בולט שתמיד נוכח שמחליף צבעים בהתאם לשפה) באיזו שפה אני מקליד, מה אני היחיד שלפחות כמה פעמים ביום מקליד עברית ויוצא לו אנגלית ולהפך? :pissed: אני יודע שאפשר לראות בסטארט מנו ושלרוב אפשר לראות צ'ופצ'יק קטן לימין או לשמאל בהתאם לכיוון השפה אבל אין איזה פתרון פשוט וכולל לכל העניין הזה, תחשבו כמה שעות במצטבר זה יחסוך לאנושות, אפילו אם זה גוזל מכל אדם (שמחליף שפות) 10 שניות ביום... בתקווה בשלא יצאתי ממש טמבל...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צילום: אני רעיון: אני עריכה: אני DOg tags: שלי ;D הפינגוין: שלי
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ההורים שלי חוזרים מחול מחר או עוד יומיים ואני רשאי לבקש משהו עד 300 שח שמישהו יעזור לי אני בסוף יהיה תקוע בלי כלום
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
קניתי Lenovo Thinkpad T61 T7300/2G/X3100/120G/14.1 WXGA/DVDRW/XP ב-Ebay ושלחו לי אותו לארץ דרך FedEx. הוא כרגע נמצא במכס וכדי לקבל את אישור משרד התקשורת ע"מ לשחרר אותו, אני צריך עזרה במילוי הפרטים הבאים (מצ"ב). תודה מראש (= [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תגידו ביי ביי לרוסים הם חוזרים הבייתה והיידד לנבחרת ישראל!!!! עולה! 2-1
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
גוף הכתבה במקור: מחקרים קליניים (ניסוי בבני אדם) חייבים לקבל את אישור הוועדה, וכמובן, מהאנשים שעליהם מתבצע הניסוי תוך מתן זכות הסירוב להיות חלק מניסוי המשמעות הפרקטית היא שתקבע כי הניסוי בבני אדם שפייזר מבצעת בימים אלו בישראל - אינו חוקי. המכתב הצפוי של ועדת הלסינקי הוא בעל משמעות מרחיקת לכת. ראשית, הוועדה יכולה לקבוע כי על ממשלת ישראל להפסיק להעביר מידע לפייזר - דבר שעלול לגרום לישראל להפר חוזה. אם הממשלה תחליט להתעלם מהוראת הועדה - כל אזרח ישראלי יוכל להגיש בג"ץ בנידון. ת, הוועדה יכולה לקבוע כי על ממשלת ישראל להפסיק להעביר מידע לפייזר - דבר שעלול לגרום לישראל להפר חוזה. אם הממשלה תחליט להתעלם מהוראת הועדה - כל אזרח ישראלי יוכל להגיש בג"ץ בנידון. …
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
Q310510: Recommended Update Download size: 220 KB, < 1 minute This update resolves the "Playback and Copy-Protection Issues When You Try to Play the Snow White and the Seven Dwarfs DVD Movie" issue in Windows XP and is discussed in Microsoft Knowledge Base (KB) Article Q310510. Download now to be able to play Disney's "Snow White and the Seven Dwarfs" Platinum Collection DVD. Read more... WINDOWS XP :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: ;D למישהו יש עוד בעיות מצחיקות עם WinXP?
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
כן כן אתם בטח גם לא מעמינים אבל יש בית ספר עוד 10 דקות !! ונורה רציתי לברח אותכם אנשים בברכת שנה טובה אז הנה אני עושה את זה : שנה טובה ומווצלחת לכל משתמשיי הפורום !! ;D אני ישמח אם תוסיפו עוד ברכות !
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש מקום טוב(זול) לקנות בו גיים פאד אלחוטי של XBOX למחשב אגב יש גיים פאד למחשב ולקונסולה או שזה אותו דבר?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-