כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחר להעביר שיעור בנושא רשתות ואני חייב את הקול של החיוג האנלוגי הישן. חיפשתי ולא מצאתי בשום מקום... אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה!
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן, סבא וסבתא הזמינו אותי לנסוע איתם לטיול באיטליה מכמה ימים לפני כיפור ועד אחרי סוכות (הקרובים), כאשר ביום כיפור עצמו נהיה בסיינה. חשבנו על פירנצה, לוקה, פיזה ועוד כמה ערים, אבל אני צריך לבוא עם רעיונות כדי שהטיול יהיה מעניין בשבילי, אני למען האמת צריך להחליט האם אני בכלל נוסע או שומר את הכסף לטיול אחר באירופה בעתיד (סבא מוכן לזה). הטיול הזה ישלב בין השאר גם חלקים של טיול שורשים אבל רציתי לנסות לוודא שיהיה לי כמה שיותר מעניין. אני לא חובב אומנות גדול וגם נופים של מבצרים עתיקים משעממים אותי יחסית מהר. חיפשתי קצת באינטרנט על דברים מעניינים שאפשר לעשות ולא מצאתי מי יודע מה דברים שמתאימים. בין השאר חשבתי ללכת להופעות בזמני החופשי , אבל אני מחפש תעסוקה לימים שלמים, משהו ש…
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום! אני כרגע עם נטוויז'ן והם לא מוכנים לתת לי את החבילה שאני רוצה(בגלל שאני לקוח ותיק) למי לעבור?(לא לאספון ולא ואורנג' כי אין להם את החבילה שאני רוצה) מי הכי פחות טוב? תודה אריאל
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ספרו על מור"קים(מורשת קרב) מהעבודה שהתגובה היחידה להם תהיה: אני אתחיל. לקוח גדול מאי שם בעולם: "שלום. התחלנו התקנה של מוצר X שלכם והכל הלך בסדר גמור. באמצע ההתקנה עשינו Log Off ו-Log On מחדש (אבל מהר!) וקיבלנו שגיאה בהתקנה. המוצר שלכם לא עובד, איך אנחנו מתקנים את ההתקנה? זה דחוף!!!" אני: "שלום. הפתרון לבעייתך היא להתחיל את ההתקנה מחדש אבל באמצע ההתקנה לנתק את המחשב מהחשמל ולחבר מחדש (אבל מהר!)." סופ"ש נעים לכולם
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם... קודם כל מזל טוב לאתר על העיצוב החדש, חמוד ופרקטי. אני פותח את הדיון הזה בתור סוג של פנייה למפעילי האתר. אני משתמש בדפדפן פיירפוקס ביחד עם התוסף ABP שמעיף את כל הפרסומות, אבל לאחר שראיתי את העמוד שמבקש לנטרל אותו פה וקראתי את ההסבר ניטרלתי אותו. עד עכשיו הפרסומות היו דיי מציקות אבל נסבלות, משום מה במעבר לעיצוב החדש, הן הרבה (!!!) יותר מפריעות. עוד דבר ששמתי אליו לב שהם ממש מאיטות את כל הניווט באתר (והאתר איטי בכל מקרה)... אז בעצם מה שאני מנסה לומר...תעשו עם זה משהו, מצד אחד אני יכול להפעיל מחדש את ה-ABP (מה שכן עשיתי בינתיים) ופספסתם עוד גולש שיראה את הפרסומות... אני מניח שיש פה עוד כאלה שזה מפריע להם. קחו לתשומת לבכם, דוד.
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן חברים השאלה שלי כזו. אני עובד בעסק שהוא נחשב שעבודה מועדפת אני עובד בו מהתאריך ה 21.11.10 כמובן עד היום. השאלה שלי אם אני יכול להגיש את בקשת קבלת המענק מהסיבה שרשום שצריך להיות 6 חודשים מלאים ובתאכלס כבר עברתי את ה 150 ימי עבודה.
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום לכם. מה נדרש על מנת להיות כתב מחשבים/טכנולוגיה (חדשות/מאמרים/ביקורות) טוב (פרט ליכולת הבעה עצמית טובה)? האם יש העדפה להשכלה דווקא בתחום המחשבים או דווקא בתחום האלקטרוניקה? או שזה לא משנה? האם חייבים להיות מאוד רציניים/מרובעים או שיש מקום לקצת הומור בכתבות מסוג זה? יש טיפים נוספים? תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת איך קרייסיס יעבוד עליו. מפרט: לוח אם - P5Q Pro Asus מעבד - Core 2 Duo E8400 Tray Intel כרטיס מסך - ATI Radeon HD4850 1GB PCIe Sapphire מאוורר ופתרון קירור - CNPS9500 LED OEM Zalman זיכרון - (KVR800D2N5/2G Kingston(x2
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
1.תאר 4 תהליכי שינוי במער. 2.תאר 2 הבדלים בין המער הראשי למער המשני
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=eeXzR9iexJk אני חושב שזה צריך לזכות בפרס "האופציה המיותרת ביותר אי פעם"
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
לא מצאתי מקום מתאים יותר לרשום את זה בו... קיבלתי היום את ה MX-518 הדנדש שלי אבל הוא כזה לא שווה את המחיר שלו :\ ניראה לי שהיה עדיף בהרבה את ה MX-1000 אם להוסיף קצת כסף בכל מקרה אני "תקוע" איתו בעעע איזה עיצוב גם כן כל השקעים האלו שעל העכבר שאתם רואים בתמונות זה סתם ציור כי זה חלק ובלי שעקים כלשהם. נו יאללה לא נישמע בוכים יותר מידי לפחות הוא מדוייק ;D
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=FfoQsZa8F1c&search=atomic%20bomb
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הדגם של המכשיר DR7622W לפי מה שאמרו לי עדכון הקושחה אמור לתת אפשרות של כתוביות בעברית בבקשה תביאו לי לינק
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
http://www.musicplasma.com/ מנוע חיפוש שמתאים לך מוזיקה שמתקשרת אליכם, לפי מה שאתם שומעים. מה לומר, תענוג אני לא יודע עד כמה המיפוי מדוייק בכל הקטגוריות, אבל בהחלט קלע יותר מהרבה פעמים לטעם שלי אגב מוזיקה ומציאת מוזיקה לפי מוזיקה אחרת http://www.pandora.com/ פשוט ענקי - i kid you not , אתר נהדר זה רדיו און ליין, שמתאים את עצמו אליכם ואל הסגנון שלכם אתם מזינים לו בהתחלה שיר, או אמן מסויים והוא ממשיך משם עם עוד שירים ואמנים בסגנונות דומים, ואתם יכולים לעזור לו להתאים את עצמו אליכם יותר ויותר זה באמת משהו פנטסטי אני כתבתי לו TOOL וזרמתי הלאה, לא יאומן כמה דברים חדשים שאני אוהב מצאתי. מקור : http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=15212&a…
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי מארז AT של שרת ישן. כל מי שחפצה נפשו במארז מוזמן ליצור איתי קשר ואתן לו אותו (המארז כולל ספק 300W. לא יצא לי לעבוד עם המארז הזה לכן אין לי מושג אם יש לו בעיות כלשהן). הדואל שלי הוא dr_bozo@hotmail.com.
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
החלטתי עם אבא שלי שכדאי לשים מחשב בסלון לכמה צרכים: מארז גדול ויפה של Chieftec כרטיס טלויזיה בכדי לחבר את הממיר למחשב כונן קשיח גדול לשם הקלטה של תוכניות חיבור המחשב למערכת רמקולים 5.1 ואולי במקום הטלויזיה מסך 21" או 22" מפני שאין צורך בטלויזיה אם יש כ.טלויזיה ורואים הרבה יותר טוב. וכמובן עכבר ומקלדת אלחוטיים של לוג'יטק כך אנו מרוויחים: וידיאו, מערכת לשמיעת מוסיקה דרך המחשב, DVD, אינטרנט בסלון ועוד. מה אתם חושבים על הרעיון ?
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי לנכון למקם את התר'ד שלי כאן כי זה נראה לי הפורום הכי מתאים לבעיה שלי אז לבעיה : לאט לאט אני צובר ידע תאורטי במודינג וחומרה כללי עקב קריאת כתבות, סיקורים ותרדים שנפתחים בפורומים של מערכת Hwzone אך הבעיה שלי היא בקטע המעשי, אני מדבר בתור אחד שאף פעם לא התעסק בכל הקטע של שרברבות ואלקטרוניקה אשר מונעים ממני להתחיל בפרוייקטים של מודינג , רציתי לדעת מה עליי לעשות כדי לפתח את קישורי המעשיים והאלקטרוניקה בכדי להתחיל במודינג ? אני מודה מראש לכל המגיבים!
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית, אני בכיתה י"א ומי שמבין זה אומר שזאת שנת עבודת הגמר. הבעיה אצלי היא שאין לי שמץ של מושג על מה לעשות את העבודה. אני רוצה לעשות אותה בנושא המחשבים (הכיוון הכללי שלי), אבל אין לי בדיוק נושא ממוקד יותר. אני אשמח אם תתנו לי רעיונות לעבודת גמר, אפילו רעיונות שלא בנושא המחשבים..
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
אנשים יקרים אני צריך מקום לאחסן כמה תמונות כדי לשתף איתכם ... מה יעשה את העבודה ?
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מקווה שאף אחד לא כועס או מחשיב את זה כ "הצפה" או משהו :cistinebiggrinA:
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי. יש לי נייד בן כמה שנים של דל. הוא מספיק לצרכים שלי אבל הופיע קילוף צבע במשטח. אני מחפש מדבקה כמו זו שבתמונה שבקישור בצד שמאל. אפשר עם לוגו של דל או אפורה. איפה אפשר לקנות כזו מדבקה? חיפשתי ברשת ולא הצלחתי למצוא. תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-