כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אני לא יכול לחכות, יש לי איזה 120 שירים שלהם על המחשב... (5 אלבומים אחרונים)
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
יש לי כבר בערך את המפרט שאני רוצה אבל ממש אין לי מושג ממי לקנות אם אפשר בבקשה להמליץ לי על חנות(באזור המרכז) עם שרות טוב לא רק במכירה אלא גם במקרה של תקלה ובעיות (וגם שהיה לה ידע ונסיון בשרתים) , לא חובה שהחנות תהיה הכי זולה הרבה יותר חשוב לי השרות שלהם.
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3336409,00.html איזה זקן חמוד, חולם עליו כל לילה.
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היום קראתי עיתון כמו בכול אחד מימיי השבוע..(יום ראשון ושלישי ימים אהובים עלי ראשון>>מדור מחשבים, שלישי>>מכוניות מה צריך יותר מזה..) וקראתי עיתון מעריב..(יש מנוי לשתייהם..) והיה שם כתבה על AMD וההצלחה שלהם וכו.. והוזכר שם השם של הפורום והמנהל שלו וכוכו ותארתי לעצמי שיהיה איזה תרד בפורום על זה או משהו אבל או שפיספסתי אותו או שהוא פשוט לא קיים..(ואני פתחתי אותו..)... מישהו קרא/ראה/עיין/הביט..?? ובכללי לאנשים פה..(ובמיוחד המנהלים/אחראים..)שאלה/ות שמענינית/ות אותי יש לכם עוד שיתוף במדור הזה של העיתון או שזה היה "תיזכורת" חד פעמי..(אני מדבר על לכתוב/לערוך/סיוע בכתבות שהיו/יהיו).. ועוד שאלה/רעיון שאולי עלה במוחכם ואתם לא ממש רוצים לדון עליה או משהו.... למה אתם לא הו…
-
ומניית טבע מתרסקת. קצת אירוני, לא ? אין לראות בזה ולו בדל המלצה או משהו בכיוון. סתם, ראיתי במרשתת.
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
If you're not familiar with the work of Steven Wright, he's the famous erudite scientist who once said: "I woke up one morning and all of my stuff had been stolen, and replaced, by exact duplicates". His mind sees things differently than we do, to our amazement and amusement. Here are some of his gems: 1- I'd kill for a Nobel Peace Prize. 2- Borrow money from pessimists -- they don't expect it back. 3- Half the people you know are below average. 4- 99% of lawyers give the rest a bad name. 5- 42.7% of all statistics are made up on the spot. 6- A conscience is what hurts when all your other parts feel so good. 7- A clear conscience is usually the sign of a bad memory. 8-…
-
- 13 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
שלום! אני מחפש את יבואן חברת silca בארץ בדקתי באתר החברה ואין להם יבואן רשמי בארץ אבל אני כמעט בטוח שיש יבואן אפור מי שיודע מי היבואן הזה , אני יודה לו מאוד אם הוא יפרסם את זה פה או ישלח לי הודעה פרטית דרך אגב , פרסמתי את ההודעה בפורום הזה כי החברה הזאת היא לא בדיוק חברת חומרה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
חידשתי לאחרונה קשר עם שתי חברים מהעבר הרחוק, ולא מספיק מעניין לנו ביחד. הראשון אוהב לדבר בטלפון (ואני לא). אני גם מרגיש שתחומי העיניין שלנו השתנו ואין לי ממש מה לשתף אותו שצריך עידכון טלפוני על זה. כך שהוא בעיקר מדבר. ודבר שני עם הראשון שאנחנו לא נפגשים מספיק (או כמו שהייתי רוצה שניפגש) הוא עושה שבוע שבוע בצבא ואם אנחנו נפגשים אז זה פעם בשבועיים בדרך כלל לפאב או סנוקר (שזה מעולה בשבילי, בעיקר אם זה פאב) ולאחרונה הוא נפרד מחברה שלו אז הבילוי עבר למועדון שזה לא בשבילי בחודשיים הקרובים (אין לי מה לחפש שם במשקל שלי, עוד חודשיים אני יראה נורמאלי). חשוב להגיד שהוא בן אדם כיפי וכיף להיפגש איתו. הוא תמיד במצב רוח טוב. בקיצור אני מחפש שניפגש יותר ואני מחפש הצעות. ניסיתי לגוון את ה…
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן בדיוק ראיתי תכנית על המשחק שנקרא Scalextric, בערוץ אגו... שכחתי שהדבר הזה קיים בכלל. העלה לי זכרונות מהילדות כאשר הוריי הביאו לי ערכה כזו מחו"ל לפני יותר מדי שנים. ובדיוק מגיע יום הולדת של האחיין (עוד חודש בערך) ורציתי לשאול אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג ערכה כזו. חיפשתי באינטרנט והתקשרתי לכמה חנויות אבל לאף אחד אין. ראיתי גם שיש חברה שנקראת NINCO שמייצרת ערכות דומות. אם מישהו יודע/ראה/שמע איפה מוכרים את המשחק הזה אני אשמח לשמוע... http://www.scalextric.com/ http://www.ninco.com/
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
חשבתי לפתוח אתר עם פרסומות של גוגל בתקווה לעשות מזה קצת רווחים. אז כמה שאלות בעיניין (ושוב-רק למי שיש אתר עם הפרסומות): 1)אם יש יותר כניסות לאתר-התשלום שלי על כל לחיצה גדל\קטן? 2) הבנתי שה Pay Out הוא 100$ לצ'ק בבית..יש איזשהם מיסים או משהו כזה בהפקדת הצ'ק בבנק? והאם היו לכם בעיות? 3)כמה מקבלים על כל לחיצה? (במידה והשאלה הראשונה לא רלוונטית.) תודה רבה עריכה-ואיך זה שמ-10 לחיצות יש לי רק 0.56 סנט .. זה לא מעט מידיי?
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
well, עד שאני יארגן את הכל לכתבה כלשהי שטפו מעט את העיניים... רוצים עוד ? ;D כן, זה טוב שיש לך מצלמה דיגיטאלית טובה ללכת איתה, 253 תמונות כבר אמרתי ?
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אפשר בבקשה הסבר קצר על איך ממירים מבינארי/עשרוני/הקסדצימלי? יענו איך מעבירים בין אחד לשני.. תודה...
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי לנכון למקם את התר'ד שלי כאן כי זה נראה לי הפורום הכי מתאים לבעיה שלי אז לבעיה : לאט לאט אני צובר ידע תאורטי במודינג וחומרה כללי עקב קריאת כתבות, סיקורים ותרדים שנפתחים בפורומים של מערכת Hwzone אך הבעיה שלי היא בקטע המעשי, אני מדבר בתור אחד שאף פעם לא התעסק בכל הקטע של שרברבות ואלקטרוניקה אשר מונעים ממני להתחיל בפרוייקטים של מודינג , רציתי לדעת מה עליי לעשות כדי לפתח את קישורי המעשיים והאלקטרוניקה בכדי להתחיל במודינג ? אני מודה מראש לכל המגיבים!
-
- 12 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, (הכותרת בטח סיבכה את זה קצת אבל אנסה להסביר) פעם הייתה אפשרות לכתוב בקובץ וורד משהו או לשמור אותו בסוג קובץ אחר כדי שהקובץ יפתח ובפתיחה שלו תיראה שגיאה (התוכן לא יהיה זמין, אך הוורד יפתח). אשמח אם מישהו יזכיר לי איך עושים את זה, והאם יש דרך מיוחדת לעשות זאת גם באקסל?
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9702
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
קטע הזוי בחיים לא קרה לי שלא הכניסו אותי למועדון הגעתי עם חברים למועודון שהכניסה היא עם רכבים בפעם הראשונה לא הכניסו , הבנו שלא מכניסים רכבים בלי בנות ארגנו בחורה לכל רכב בפעם השינה לסלקטור אחר הוא כבר בא לתת לנו להכנס ואז כשהוא הסתכל על הרישיון נהיגה שלי הוא ראה את השם משפחה או לא יודע מה והחליט שלא להכניס שמתי לב שלא הכניסו אף ג'פ[כולה קיה] למועדון מושמה לא יודע למה ביזיון כזה אפשר לעשות משהו בנידון? זה מועדון די גדול ודי מוכר
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש תקופות שאני מנסה להתחבר עם ספוטיפיי לטלויזיה עם כרוםכאסט 2 מה שקורה זה שזה בתקופות מסויימות מסרב להתחבר והמסך של ספוטיפיי נתקע ואז נעלם. אני בפרטנר טיוי עם אינטרנט שלהם ונתב שלהם, התקשרתי אליהם וזה לא עזר... הם לא יודעים לעזזור. אולי לבטל את הוייפיי בנתב שלהם ולחבר לנתב משלי ובכך יהיו שני נתבים? תודה
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
איך אני מגיע? אני מהצפון עולה על הרכבת לתל אביב.. אמרו לי לרדת בת''א מרכז ומשם ללכת לארלוזרוב לקו 155.. עכשיו איפה בדיוק זה ארלוזרוב איך אני מגיע מהרכבת תחנה ת''א מרכז למסוף ארלוזרוב קו 155 ??
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
I lold hard אני מזדהה עם השיר, מה איתכם?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
משהו כזה סוואתמה לי לה לי.....אסוווווותמה חחח תודה
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
עקב הנושא הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437455.0 על WINSOCK שלא פעם תומך טכני אמר למישהו לעשות שאלתי את עצמי: מה תומך טכני של ספקית אינטרנט צריך לדעת במחשבים על מנת להיות מתאים לתפקידו מבחינת?
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אז טוב יש לי בעיה אני לא יכול לנסוע לאט הכי לאט שאני נוסע זה 140 בעליות עם אוטו מלא. חח בדרך כלל 165+ אז טוב אני פשוט חייב לנסוע מהר לא יודע למה אפילו בעיר . ו אני מנסה להיגמל ו לנסוע 100 כמו כולם, טוב לפחות 110 ו אל תגידו לי כשה תיכנס לתעונה תבין יש איזה משהו אחר .
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן פרויקט שהוא בעצם אמור להוות אולם ענקי בתלת מימד אליו יוכלו להיכנס אתם הגולשים. כמובן כל מי שנכנס ייראה בתור דמות תלת מימדית, יוכל לצוטט אחד עם השני. כמובן לא פירטתי פה את הכל..אני מתכנן עוד הרבה פרטים ואפשרויות כמו מנוע של תנועות מימיות, אפשרות לשבת על רהיטים ועוד ועוד! לא הכל כל כך פשוט איך שזה נשמע! הרי צריך גם לדאוג לתוכנת הadmin אשר דרכה יהיה אפשר לנהל את כל החדר הזה.. עוד נקודה חשובה שכל העסק הזה צריך להיבנות בגראפיקה טובה! (לא כמו icity למשל, משהו שדומה יותר לsims 3D ) ועם רמת פירוט גבוה יחסית! כמו שאני מבין אי אפשר לשלב כזאת תוכנה במסגרת של דפדפן אינטרנט וזה אמור להיבנה בתור אפליקצית מולטיפלייר ברמה של משחק (תקנו אותי אם אני טועה). אני בנאדם ריאלי, …
-
- 12 תגובות
- 905 צפיות
-