כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכל מכובדי הפורום! כתוב לי משהו על התקרה (לא משנה כרגע) ואני צריך להוריד את זה. מה עושים? כדאי לציין שאבא שלי למד כימיה אז יש לו כל מיני חומרים כימיים... והאם צבע לבן של טמבור יכסה את זה בצורה איכותית שלא יראו מה כתוב מתחת? תודה רבה! Vega
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
חבר'ה מה אתם עושים בשעות הפנאי מציקים לשכנים? סופרים את החול בים? אוו שמנסים לקפוץ על רגל אחת ולגרד בתוסיק.! חחעע סתםם צוחק איתכם תגוסות שלכם!?
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
תודה מראש ^^ 1. -6ln(ex-2)+ex+3x=0 אין לי מושג איך לפתור. [מיושר לשמאל אם לא רואים] 2. בסדרה מתקיים כלל הנסיגה: an+1=3n+1-an א. הוכח שלכל n מתקיים: an+2=an+3 (הצלחתי לבד) ב. נתון a1=4. חשב את a2 (הצלחתי) והעזר בסעיף א' כדי לחשב את סכום 100 האיברים הראשונים. הבעיה שלי פה היא עם החלק השני של סעיף ב'. עזרה בבקשה? תודה, גיא.
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
במקרה נתקלתי בזמן שיטוט בזאפ :lol: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אם אני בעלים של קו טלפון ואני עובר דירה ולוקח איתי את הקו אז זה אותו המספר בדיוק רק שהקידומת והתחלת המספר שונים לפי מקום המגורים?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
בזמן האחרון יותר יוצא לי לראות על חומרה של מחשבים מדבקה שהחומרה " תואמת ויסטה".. זה קצת מצחיק אותי לראות מדבקה על מסך מחשב שהוא תואם ויסטה ועל לוח אם אותו הדבר.. מה יהיה עם הבדיחות האלה??
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לפני כשנתיים פורסם באתר משרד החינוך מחקר מעניין לפיו אחוזים בודדים מכלל הזכאים לתעודת בגרות בכלל ממשיכים ללימודים גבוהים. (מכללה/אוניברסיטה) לצערי אני לא מצליח למצוא את המחקר. מישהו יכול לתת קישור למחקרים דומים?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם. איזה חבר משועמם החליט שהוא פותח מקושרים עם הפרטים שלי והתמונה שלי. בכל אופן אתמול גילתי שיש לו ברשימה(שלי בעיקרון) איזה 200 איש . עכשיו דיווחתי על המשתמש אבל די ברור שלא יאמינו. יש אפשרות לעשות משהו?
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מחפש קורסים טובים שאני יוכל לכתוב אותם בקורות חיים שלי והם באמת יהיו שווים משהוא בתחום התכנות - WEB, WINDOWS APP? השפות שאני כותב איתן הן: C# ASP.NET
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
השאלה היא לגבי יחידת אופק\ממד"ס\180 - כרגע אני בטירונות בבח"א 21 שמיועדת במיוחד למערך הטכני, סיימתי את הלימודים שלי בטכני במגמת אלקטרוניקה - כשחברים שלי כבר בחרו קורסים אני הייתי בדיוק בחו"ל, אבל לא ראיתי שם שום זכר ליחידת אופק אלא נטו מה שקשור לאלק' = דרג א'\ב'\ד' שזה תכלס להיות כוח עבודה זול שמוציאים ממנו את מירב המיץ ב-3 שנים עם אנשים לא איכותיים לרוב (כבר יצא לי לפגוש את הערסים של המערך הטכני, הם פשוט בזבוז של משאבים [אוכל ומים] שהיה עדיף לעשות להם המתת חסד). אני מאוד מתעניין ביחידת אופק, ורציתי לדעת איך אני יכול להגיע לשם? יש לי ידע רחב בתכנות, וזה מה שהבנתי שעושים שם, ואני מאמין שיש שם אנשים איכותיים לרוב,
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי מחשבים בבית, הראשון הוא : Core 2 Due E8400 3Ghz 4Gb DDR2 800Mhz Radeon HD 6850 1GB Thermaltek 600W המפרט השני הוא : Athlon II x4 Quad Core 645 3.1Ghz 4Gb DDR3 1333Mhz Radeon HD 6850 1GB Thermaltek 450W שתי המפרטים עם לוחות אם פשוטים יחסית, לא יהיה שום OC לשתיהם אותו כרטיס המסך... יש לי מסך FHD LED 24' של סמסונג, איזה מפרט אדיף ועד כמה... כרגע אני משתמש במפרט הראשון ואני מרוצה... השאלה אם יש טעם להחליף לשני או שלא יהיה יותר מידי אבדל ? אני משחק ומשתמש במחשב בFHD
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
קצת היסטוריה גיקית היום לפני עשרים שנה הציג סטיב ג'ובס ז"ל את ה איי מאק הראשון. בעיני, היה לו אחלה עיצוב. http://m.ynet.co.il/Articles/5253629
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני כלכלן בן 33 שרוצה לעשות הסבה לתחום פיתוח תוכנה במחשבים. איפה כדאי ללמוד קורס שבסופו אוכל למצוא עבודה בתחום? האם יש מישהו שהתנסה כבר בלימודים כאלה והצליח למצוא עבודה? אני מתלבט בין מכללת היי טק, מכללת האקר יו, תפניטק, סלע וג´ון ברייס...
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
אני מחפש את השיר שבפרסומת של פלאפון שנשמע כמו סטיבי וונדר BECAUSE I LOVE YOU זה המילים שהצלחתי לקלוט למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
פרסומת חדשה של קוקה-קולה שעשויה בסגנון של משחקי GTA (הכי מזכיר את GTA3). http://www.youtube.com/watch?v=JoMAqh1N29I תהנו!!
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ואני לא מתכוון אלטע זאכן,ולא יד שנייה, ולא הומלס,ולא המכרז הישיר! תודה!
-
פנדסססס Logic Pcccc עכשיו, יש לי כמה שאלות. אני קונה את זה. אז מאיפה יותר כדאי? אני גר ברמת גן, הרא"ה זה קרוב אליי, אבל השירות של Logic Pc הוא אחלה? ומה עם של פנדס? אה, ובקשר לזמן ההגעה, אם אני יבקש מ-Logic Pc או מפנדס להזמין לי את זה, כמה זמן זה יקח להם? תודה, אני מאושר.
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שמעתי את השיר לא מזמן ולא חשבתי שהקליפ יהיה כזה מצחיק! למי שלא ראה, אפשר ליראות את הקליפ בwow.walla(במהירות ואיכות סבירה בלי תקיעות- משהו נדיר בוואלה), מומלץ! 10/10 אני כבר מת שיצא האלבום החדש שלהם שיצא ב27 באפריל, אני ישר רץ לחנות לקנות אותו...
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בפעם האחרונה שניסיתי לשנות אייקון ופרטי זהות זה שונה אבל שינה לי את הסיסמה ומאז אני לא יכולתי להישתמש בניק הזה יותר ( zip master לשעבר ) ואני רוצה להיות בטוח שאם אני אישנה עכשיו לעצמי אייקון ופרטים אז זה לא יקרה עכשיו, שמעתי איפה שהוא בפורום שהייתה פריצת אבטחה בפורום של האתר או משהו ( אני לא בטוח) תשובה מהירה תיתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום ! אני מעריץ של PINK FLOYD האגדתיים, ורציתי לשאול : איפה בארץ אפשר לקנות DVD של ההופעה PULSE שלהם (בהנחה שיש את זה על DVD)?
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
http://www.deanliou.com/WinRG/ חביב ביותר. מצאתי את זה באתר החדש, שיפט נדמה לי. מומלץ לנסות את כל האפשרויות.
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-