כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
Bah! ועכשיו אני גם מבין למה כרטיס הרשת וכל לוח האם נשרפו כליל..
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אמור ליהיות תרגיל קל יחסית, לא הולך לי. מצאתי את KB לדעתי (5 ס"מ?), אבל לא מצליח להתקדם הלאה. מישהו יכול לעזור? (ואם אפשר, ב20 דקות הקרובות?) תודה.
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לפני חצי שנה קניתי מזגן 1 כ"ס של תדיראן דגם SUPREME 10 . קניתי את המזגן שעלה לא מעט מהידיעה שקנית מוצר יקר הוא יהיה איכותי ושקט. במשך כל החצי שנה יש רעשי פיצוצי פלסטיקה בקירור וגם יותר רעשים בחימום גם במהלך כל הפעולה של המזגן וגם עד חצי שעה אחרי כיבוי המזגן. פשוט בלתי נסבל. היו אצלי כבר יותר מ 5 טכנאים ואמרו שככה זה המזגנים וזה קורה בגלל התכווצות והתרחבות הפלסטיקה. לפי החוות דעת ב זאפ על מזגני תדיראן ראיתי שיש המון תלונות על הבעיה הזאת. אני מאוד מאוכזב מתדיראן שמציגה את עצמה כחברה אמינה ועם מוצרים איכותיים. החלטתי לקנות מזגן חדש שהוא לא של תדיראן !!!! אבקש את המלצתכם למזגן שקט מאוד שאין איתו בעית פיצוצי פלסטיקה ונמכר כיום. תודה.
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
האים אפשר לעמוד בפס תאוצה בכביש (עם האוטו כמובן) ולחכות למכוניות אשר יוצאות מן הצומת (רמזור) או שחייב לעשות זאת עוד בפניה ,זה פס תאוצה בדיוק אחרי פניה בצומת גדולה אבל בתוך העיר. אז השאלה בגדול היא האם אפשר לעמוד שם ולתת לכל המכוניות לעבור או שצריך לעשות זאת לפני הפניה מול סימן משולש..?? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
it is like everyone around him are his bitches
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ההורים שלי בחו"ל והייתי רוצה לדעת אם יש לכם איזה הצעות לקניית גאג'דטים יפים ומיוחדים.. הם באיטליה והתקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח מקס'... אולי איזה PSP... בעיקר משהו אלקטרוני פתוח להצעות..
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
איזה חרא של מחשבים יש פה! (שעתיים להיות איתם) חבל שהביוס נעול..... טוב מצפה לי יום ארוך עד 3 וחצי בייי
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
הייתי חייב לשתף כי זה אחד הדברים המצחיקים\מוזרים שראיתי בyou tube... קבלו את windowSSwastika...
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
http://www.spikedhumor.com/articles/19870/Computer_Game_Becomes_Real.html :-X
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ואיך אני מחזיר את זה למצב נורמאלי? (שיציג לי את "הנצפים ביותר" של כל העולם. עדיף שירי POP וביבר מאשר חי בלהלהלנד).
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת... התחלתי לרוץ פעמיים בכל שבוע בתחילת החורף עם חולצה תרמית, וחיפשתי חולצה לריצה לתקופה של האביב-קיץ מצאתי אחרי חיפוש את החולצה הבאה שנראית לי די סבבה אבל לא מצאתי מקום שמוכרים אותה... http://gearup.co.il/476/adidas-response-running-tshirt-%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%A6%D7%AA-%D7%A8%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%90%D7%93%D7%99%D7%93%D7%A1-%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A1/ יש למישהו מושג איפה אפשר להזמין אותה? או המלצה לחולצה אחרת? (בדגש על חולצה ולא גופייה..) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אהלן חבר'יה , לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה , לשאלה הזאת . נראה לי שהיא מציקה לכמות לא קטנה של אנשים, כולל אותי לא פעם אנשים חושבים במה עדיף להם להשקיע ... פעם אחת נגיד 10000 שח במחשב מפלצת שהשימוש יהיה בו כ 5 שנים או ב 5 שנים האלה לקנות פעמיים מחשב חדש ב 5000 שח ? ( כמובן שה-5 שנים זאת דוגמה , זה יכול להיות גם 3 הכוונה היא משך זמן ארוך מהרגיל ) אז מה אתם אומרים ??? :s05: דעתי האישית היא שעדיף לקנות מפלצת , מכוון שגם המחשב יהיה הרבה יותר מהיר על ההתחלה וגם כעבור הרבה זמן הוא יהיה עדיין רלוונטי , כמובן שלמחשב המפלצת יהיה אפשר לעשות אוברקלוק אחרי כמה שנים ולהוסיף לו פה ושם חלקיקים קטנים ( כמו עוד סלוט זיכרון וכו' ).
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הייתי אתמול בראיון עבודה באייבורי, קלטו מה ראיתי שם בשירותים. לא יכולתי להתאפק, אז צילמתי..
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה בחינות צריך לעבור כדי לקבל הסמכת +A? אני יודע שיש שתי בחינות: 220-301, 220-302 אבל האם צריך לעשות את שתיהן?
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי מארז AT של שרת ישן. כל מי שחפצה נפשו במארז מוזמן ליצור איתי קשר ואתן לו אותו (המארז כולל ספק 300W. לא יצא לי לעבוד עם המארז הזה לכן אין לי מושג אם יש לו בעיות כלשהן). הדואל שלי הוא dr_bozo@hotmail.com.
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
-
-
שלום לכולם הזמנתי מפנדס מעבד DTR 64ביט והיתחרתתי... היתקשרתי להגיד שאני מיתחרט ורוצה מעבד 3400 במקום... הם אמרו לי שהמעבד הוזמן בשבילי מחול ( דבר שידעתי קודם ) ודמי ביטול הם 25% ולפי מה שהבנתי החוק אומר בין 5 ל 10% זה נכון ?? הם יכולים לעשות לי את זה ? לקחת ממני 25% ? מה החוק בקשר לזה ?? כניראה שהבן אדם ש "עובד שם" לא באמת עובד שם... וסתם זרק משהו באוויר...
-
- 14 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מחפש את הספק של החברה evga לא חנויות שמוכרות את הספק הרישמי תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
עשיתי פסיכומטרי באוקטובר וקיבלתי 622, והגשתי מועמדות ללימודי עתודה בכלכלה במכללת רופין (בלבד). לפני כחודש שלחתי לצבא את הטופס שמראה ששילמתי למרכז בארצי לבחינות והערכה עבור קיום בחינה פסיכומטרית נוספת באפריל, שברצוני לעשות. התכנון המקורי היה לשפר את ה-622 שלי מאוקטובר וע"י כך להגדיל את סיכויי להתקבל לכלכלה. אבל (!) - אתמול קיבלתי מכתב מהעתודה שאומר שנדחתי ללימודי כלכלה לאור ציון הפסיכומטרי שלי אולם הם מציעים לי לבחור מקצוע אחר מבין תשע מקצועות שהם נותנים לי, ובינהם: מדעי-המחשב, פיזיקה, מתמטיקה, הנדסה אוירונאוטית, הנדסה גאודטית ועוד... כמה שאלות: * האם ייתכן שהדחייה שלי היא מעיין אי-הבנה? האם יש סיכוי (טוב) שייתחשבו גם בפסיכו שעשיתי באפריל? האם הדחייה היא בעצם רק ב…
-
- 13 תגובות
- 906 צפיות
-
-
חזרתי מחבר במוצקין, עברתי את צבר לכיוון לקרית ים, יש שם עיקול כזה.... אוטו לפני נסע מהר, עלה על הגדר, והמשיך לנסוע עליה עוד כמה מטרים, העיף אותה ממש רחוק לצד השני של הכביש, ואפילו הוריד איזה עמוד תאורה בדרך אני חושב...... אני, שלקח לי איזה רגע להבין מה קורא, בלמתי, כולי מפחד על הבייבי של אבא שאני נוסע עליו פעם שנייה (תמיד נסעתי על האוטו השני, אותו אני מכיר כמו את היד שלי..) ראיתי שהוא חיי, ונסעתי 30 כל הדרך להוריד מישהוא והביתה..(לא רצוני, אבל ככה יצא..) ...והבייצים שלי עדיין בתחתונים..... חבל שנתנו לו רשיון.... (הוא היה צעיר, נהג חדש, נסע מהר, וכנראה גם קצת מסטול, עייף בטוח...)
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כל אחד מוזמן לשתף אותנו בשירי הרוק,מטאל,הווי מטאל החביבים עליו ולהמליץ. לא איכפת לי לנסות כמה דברים חדשים לשם שינוי. ד"א המלצה לשירים של אירון מיידן יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
קיבלתי זימון למיון לחמ"ן לשבוע הבא, לא כתוב במדוייק לאן. מישהו היה ויכול לספר מה עושים שם?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-