עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by AndreY`,

אני לא יודע למי לפנות, ואני תקוע במקום קניתי Battlefield 3 לפני כשנה שנתיים בחשבון אוריגין, הכל היה מצוין טוב ויפה עד שלפני כשבוע רציתי לשחק במשחק הזה שוב כמובן שהורדתי את התוכנה, נכנסתי ליוזר ואז אני רואה שאין לי את המשחק בהיסטוריה של המשחקים אף שם המשחק אינו קיים והכל כאילו לא היה..יש לי את הסיריאל במייל, וכל פעם שאני מכניס אותו לאוריגין מן הסתם שהוא כותב לי שהוא בשימוש ניגשתי לפורומים שלהם וכדי להתחבר לפורום צריך להשתמש ביוסר של האוריגין, וזה כל פעם כותב לי service unavailable גם כשאני מנסה לפנות לשרות לקוחות ולתמיכה כלום לא עוזר ואין לי לאן לפנות..כל עזרה תתקבל בברכה כי אני מרגיש שפשוט דפקו אותי

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  2. שלום, (הכותרת בטח סיבכה את זה קצת אבל אנסה להסביר) פעם הייתה אפשרות לכתוב בקובץ וורד משהו או לשמור אותו בסוג קובץ אחר כדי שהקובץ יפתח ובפתיחה שלו תיראה שגיאה (התוכן לא יהיה זמין, אך הוורד יפתח). אשמח אם מישהו יזכיר לי איך עושים את זה, והאם יש דרך מיוחדת לעשות זאת גם באקסל?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  3. ראיתי יותר מפעם אחת שאנשים מפרסמים דף אינטרנט שבו הם מפרסמים כל מיני פריטים שהם מעוניינים למכור. איך אפשר לפתוח דף כזה (לא בטיפו ודומיו כמובן) ? תודה. עריכה: אני מתכוון למשהו חינמי אם יש.

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by בני סלע,

האים אפשר לשנות את צבע השיער בלי לצבוע אותו? ז''א לאכול משהו מסויים...רק בלי להשתמש בצבע. השיער שלי בצבע חום-הוא מתאפיין ברמות גבוהות מאוד של הפיגמנט השחור ורמות נמוכות יותר של הפגמנט הלבן. האם יש דרך "להיפטר"מהפגמט הלבן? תודה רבה לכל מי שעוזר.

5. Started by ALÞHA,

מזעזע פשוט... היא לבטח תגדל להיות מה שנקרא "בחורילה". http://news.yahoo.com/photo/070926/ids_photos_ts/ra3291886192.jpg;_ylt=ArpHNzQuaxou3I3SqBFSGvyek3QF

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by Shasoosh,

זאת לא הפעם הראשונה שאני נתקל בתופעה שבמקום חדשה על טכנולוגיה נכנסת לשם בשוגג כתבה על טיול בהר מירון מישהו מכיר את התופעה? אולי קרא תגובה של גוגל בנושא?

• 12 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by bneli,

היום ניכנסתי לפייסבוק ובקושי אפשר לשוטט שם..הוא תוקע לי את הפיירפוקס והוא מפסיק להגיב וזה קורה רק בפייסבוק עשיתי בדיקות malwar ואנטי וירוס ולא מצאתי כלום.. לעוד מישהו זה קרה היום? יש לכם אולי רעיונות שכדאי לנסות?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  8. כבר איזה חודש ומשהו אני מנסה לקנות DOK מהיר (לכאורה דבר פשוט לא? כנראה שלא בארצנו) ראיתי אחד נחמד מאוד של OCZ טורבו אז הזמנתי אותו אחרי 3 שבועות אני אני מדבר איתם והם אומרים לי שיש בעיה עם המוצר הזה ואין להם אותו במלאי וכנראה גם לא יהיה אז ביטלתי הלכתי לחנות אחרת (לא יודע אם מותר להגיד שמות. מי שרוצה לדעת אני יכול להגיד לו) והזמנתי את הDOK השחור אדום הזה מגומי של פטריוט עבר כבר שבועיים ואין בכלל תשובה מהם אני מתקשר ובכלל לא עונים לי מישהןו יכול לעזור לי? לפני שאני מתיאש בכלל והולך על EBAY

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  9. היי שלום יש לי שני כוננים SATA 400 גיגה שהיו מחוברים ב RAID 0 נראה לי אם אני לא טועה , אחד גיבה את השני, משהו השתבש( היו מורכבים במחשב אחר) , בזמנו הבחור שבדק את המחשב אמר ששני הכוננים תקולים והחליף בחדשים, אני לא ממזמן קניתי בקר לSATA וחיברתי את שני הכוננים, בהעברת מידע לאחד מהם המחשב פשוט בקושי זז, זוחל נתקע, יכול להיות שהם עדין מחוברים ב RAID 0 ובגלל זה הם בקושי זזים, הרצתי תוכנת בדיקה של WD והכל יצא תקין, דבר נוסך הוא שבדקתי באתר של WD ורשום שלפי הסיריאל שלהם הם עדיין באחריות ויש אפשרות לשלוח אותם ליצרן, הם שולחים לי שנים חדשים משהו כזה במידה והן נמצאו תקולים או משהו כזה , אני לא בידיוק הבנתי את כל התהליך, דמי משלוח, מכס ישראל שבטח בקבלה ידרוש תשלום או משהו כזה. אם מי…

10. I lold hard אני מזדהה עם השיר, מה איתכם?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  11. Started by Internal,

אז טוב יש לי בעיה אני לא יכול לנסוע לאט הכי לאט שאני נוסע זה 140 בעליות עם אוטו מלא. חח בדרך כלל 165+ אז טוב אני פשוט חייב לנסוע מהר לא יודע למה אפילו בעיר . ו אני מנסה להיגמל ו לנסוע 100 כמו כולם, טוב לפחות 110 ו אל תגידו לי כשה תיכנס לתעונה תבין יש איזה משהו אחר .

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by Green,

אני מחיפה מי פה עוד מחיפה? מישהו גר ליד סטלה?

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  13. Started by askme,

קצת היסטוריה גיקית היום לפני עשרים שנה הציג סטיב ג'ובס ז"ל את ה איי מאק הראשון. בעיני, היה לו אחלה עיצוב. http://m.ynet.co.il/Articles/5253629

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  14. שלום רב, אני אמור ללמוד באוקטובר הקרוב. התחום יהיה כנראה הנדסת תעשיה וניהול בהתמחות מערכות מידע. כרגע נרשמתי לטכניון (אני ברשימת המתנה) ולשנקר. בכל הנוגע לטכניון הבנתי כי הוא כמובן נחשב אחד המוסדות הטובים בתחום ההנדסה. עם זאת, לפי מה שהבנתי, ללמוד שם זה סבל. הן מבחינת הלימודים, בהם מענים אותך בלי צורך אמיתי שמוביל לידע והן מבחינת החברה. המפקד שלי (בוגר הטכניון) דיי ממליץ על שנקר משום מה. הוא טוען שמבחינת רמת לימודים אין ממש צורך אמיתי ללמוד בטכניון ובחינת ההנאה אני אהנה בהרבה בשנקר. כמובן שבכל זאת, עם כל הכבוד לחברה, עדיין אני רוצה עוד שני דברים מהתואר: א) לרכוש ידע. ב) להתקבל לעבודה ולהתקדם בה. האם למישהו פה יש מושג איך שנקר תתרום לי בתחומים האלה לעומת מוסדות אחרים…

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  15. אחלה אתר ללימוד פסיכומטרי חינם! שווה להיכנס לכל מי שלומד.. לי הוא עזר מאוד!! פסיכומטרי

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  16. יש כול מיני הודעות. כמו הודעה שמתחילה: "שלום..... (שתיקה קצרה) אני ראיתי שהתקשרת לאישתי אתמול בחצות.. אפשר לדעת מי אתה? תשמע בחורצ'יק אני בא עכשיו ומפוצץ אותך... תתחיל לדבר (כול זה בצעקות) " משהו בסגנון הזה.

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  17. Started by ofekd23,

שלום אני צריך בבקשה עזרה בהכנה לראיון עבודה זאת הפעם הראשונה שלי ואני לא מוצה שום אתר שיש בו שאלות שיכולים לשאול אותי בראיון עצמו אם מישהוא עשה ראיון כזה יודע על שאלות ששואלים ויכול לתת לי גם תשובות תודה רבה אם משהוא מכיר שאלות שיכולת לעזור לי הוא פקודות cmd תודה תודה תודה

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  18. שלום לכולם היום קיבלתי את תוצאות הפסיכומטרי ולשמחתי הרבה הציון מספיק בשביל להתקבל להנדסה באוניברסיטת תל אביב. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: אני למדתי בתיכון מתימטיקה ב4 יחידות והיה הולך לי די טוב, לא השקעתי מספיק בשביל 5 וה4 יחידות היה בדיוק ברמתי בתקופה ההיא. ועכשיו לפני הלימודים אני רוצה ללמוד את ה5 יחידות כדי "ליישר קו" לקראת הלימודים (אני לא צריך ממש לגשת לבגרות אלא רק לדעת את החומר). בדקתי במכוני הלימוד והבנתי שמשם לא תצא לי ישועה - אין קורסים בזמן עד שמתחילה השנה (בגלל שאין בגרות). אז חיפשתי וגיליתי שבאוניברסיטת תל אביב יש מה שנקרא קורס רענון במתימטיקה - http://www.eng.tau.ac.il/index.php?option=com_content&view=article&id=469:2010-04-07-06-32-21&catid=150:…

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by itaysp,

קודם כל אם זה לא בפורום הנכון אני מצטער, זה פשוט נראה לי המקום הכי טוב לפרסם את ההודעה. אני מחפש מאגרי תמונות שאני אוכל להשתמש בהם בלי לפחד יום אחד מישהו יתבע אותי עקב הפרת זכויות יוצרים. אני יודע שקשה למצוא חומר טוב בחינם לכן אני מבקש אפילו אתרים בתשלום - כדי כמה שיותר נמוך. אני בונה אתרים ותמונות מוסיפות המון לאתר אבל כל התמונות הטובות והאיכותיות מוגנות בזכויות יוצרים או שקשה למצוא אותם. לכן, אם מישהו מכיר, אני אודה לו מאד אם יפרסם קישורים לאתרים כאן. תודה

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  20. Started by montigo,

בחודש הבא פג תוקפו של כרטיס המאסטרכרט "ח?ב?ר" שלי. יש לי בנוסף גם כרטיס אמריקן אקספרס זהב של "חבר" שתוקפו פג רק בעוד שנה. היות ומדובר על כרטיסי "חבר" אני לא משלם עליהם עמלות... להסיר ספק - אני כבר לא בשירות קבע, אז סביר שיבטלו לי את ה"חבר". אני מתלבט האם לחדש כרטיס מאותו הסוג (מאסטרכרט), או שאולי לעבור לכרטיס מסוג אחר? איזה כרטיס עדיף מנסיונכם? בנוסף, יש לי 1000+ נקודות במאסטרכרט ואין לי מושג איך לנצל אותן... רעיונות?

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  21. איזה חרא של מחשבים יש פה! (שעתיים להיות איתם) חבל שהביוס נעול..... טוב מצפה לי יום ארוך עד 3 וחצי בייי

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  22. שלום לכולם! יצא לכם לצפות בסרטון הזה? מה קורה כשמנתקים את המאוורר מהמעבד... סדרת הדגמות. חמוד

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  23. Started by ultras5,

הכל אפשרי רק שיהיה טעים! תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  24. הרגע הזמנתי את המחשב החדש שלי וקיבלתי את המספר הזה, ואין לי מושג מה לעשות איתו ואיפה.

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  25. Started by e.s,

איך אני יכול לפתוח אתר. זאת אומרת יש לי כבר את כל הדפים מוכנים עם כל הקישורים רק מה- אני לא יודע משיגים לו כתובת אינטרנט וגם אני לא יודע איך נותנים לאתר שלי את הכתובת הזאת ובקיצור אני לא יודע להעלות אותו לרשת. תודה!!

• 3 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.