כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
הבן אדם הזה מוכשר בטירוף!! פאק!! הוא חתיכת חקיין: זה נשמע כל כך דומה!
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום סוף סוף הצלחתי להרשם לפורום איזה כיף זה מקווה להכיר פה אנשים אחלה פורום כול יום אני נמצא בו פורום תותח :-*
-
- 13 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מחר ה 24 ל 7 , אני מתגייס לצבא הגנה לישראל , 4 שנים בפורום , שמחתי לעזור לכל מי שהצלחתי לעזור , ולמי שלא הצלחתי לפחות ניסיתי אני כניראה מתגייס לשירות קרבי , אז אני מקווה שאני אוכל להמשיך לעזור פה ושם בסופש"ים למדתי הרבה מהפורום הזה , ורציתי להגיד תודה לכל מי שעזר לי .. שיהיה לכם המשך שבוע נפלא מיכאל .
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ההודעה הבאה פורסמה כרגע בדף הבית של TL: Unfortunately it seems, that a few Israeli ISPs, are intensionally altering the announces to our tracker of their clients, announcing to our tracker false stats (over 8.000.000 TB of upload and download) in order for these users to be probably banned (and save some bandwidth). We made a script to automatically detect this false announce, and reset the user's account (reset uploaded/downloaded). Although this is NOT a fix, only a temporary solution, we cannot do anything more from our part, since this is not a problem of our tracker. We know that reseting these accounts is not pleasant, but the other alternatives were to ban these ac…
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי פה תרגיל מול העיניים ממבחן כניסה לאוניברסיטה זה משוואה עם שברים עשרוניים ורגילים בחילוק וכפל + סוגריים קיצר תרגיל שרק מחשבון יכול לפתור בצורה רגילה אך מבקשים לפתור את התרגיל מבלי מחשבון בצורה הפשוטה ביותר עכשיו חשבתי על משהו קטן אבל זה לא הפשוט ביותר לדעתי ורציתי לדעת אם מישהו פה יודע איך בדיוק אמורים לפתור זאת המשוואה שווה ל1/2 זה בעצם שבר עצום (בלי נעלמים) שווה ל 1/2 עכשיו אמרתי נשווה את המונה ל X ואת המכנה ל 2X אבל לא נראה לי זה הכי טוב מה אתם אומרים
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
למה שום בטריה לא מתאימה חוץ ממה שיש בתוכו ומאיפה אני מביא עוד בטריה כזאת? :s05:
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ראיתי שיש חיבור USB בממיר ותהיתי האם יש לזה עוד שימוש מעבר לסתם חור שצובר אבק? עשיתי קצת חיפושים באינטרנט ומצאתי פוסטים ישנים מ2007-2008 ואמרו שזה חיבורים שעתידים לעבוד כמקור שאפשר לחבר ולסנכרן בין מכשירים ולנגן מהם סרטים שירים וכו... וניסיתי לחבר הארד דיסק אבל ללא כול הצלחה אבל הוא לא הדליק את הנורה שהוא מקבל מתח יש הצעות למישהו?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
אני נותן כסף מזומן+ריבית בתמורה לכסף בPayPal(דולרים). אני צריך בערך 70 דולר דרך PayPal ואני ישלם בשביל זה כסף במזומן במציאות(העברה בנקאית,הפקדה,דואר רשום,נתינת כסף במפגש במציאות). מישהו יכול לעזור לי?וזה לא רמאות.
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום ! אני מעריץ של PINK FLOYD האגדתיים, ורציתי לשאול : איפה בארץ אפשר לקנות DVD של ההופעה PULSE שלהם (בהנחה שיש את זה על DVD)?
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שימו לב ללינקים הבאים: http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.418.39222.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3553467,00.html אותה כתבה בשינוי של כמה מילים. לא ברור מי גונב ממי, אבל זה בהחלט קורה. כבר כמה פעמים שמתי לב לכתבות כאלו, שלחתי תגובות בשני האתרים, ואף אחת מהתגובות לא עברה את הסינון. פשוט מגוחך...
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אם נכנסתם בטעות זה ספוילר!!!!!!! מה בקופסא?!?!?!?! נראה לי זה הראש של שרה או אל ג'יי יותר סביר אבל ששל שרה
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
האם יש אתר שרשום שם את כל הסרטים החדשים שנמצאים בקלונוע בעולם? וגם סרטים שיצאו לDVD ? בכלל אתר שכולו עוסק רק בסרטים חדשים שיצאו לDVD או לקולנוע? ועל איזה סרט אתם ממליצים לי ? כי ממזמן לא ראיתי סרטים ואני מחפש איזה סרט טוב לראות בנתיים =] תודה על העזרה, טימור =]
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שבוע טוב אני צריך ללכת מחר לקנות שם משהו,ואני לא יודע אם החנות עצמה טובה?המוצרים שלהם טובים או שסתם מוצרים מוזרים ולא שווים כל כך? איך השירות שלהם?אם יש תקלות הם מתקנים ונותנים שירות הוגן? תודה
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
שאלה שתמיד רציתי לדעת. האם הדיור באילת הוא זול או יקר ביחס לערים ממוצעות במדינה?
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לומד כרגע רובוטיקה 5 יחידות, אנחנו עומדים לפני פרויקט גמר. המטרה היא לבנות רובוט שבנוי על ערכת VEX [עם תיכנות בשפת C]. אני פונה לכל היצירתיים שפה, אני צריך רעיון פשוט לרובוט שניתן ליישם. ערכת VEX כוללת כמה מרכיבים בסיסים [ניתן לראות איפשהו בגוגל, פשוט בלי מצלמות ודברים כאלה]. אני מחפש רעיון ליישום, משהו פשוט שיהיה ניתן לממש. אני מדבר על רעיון כמו "רובוט שמכבה נר, מזהה את הנר וכל זה" או רובוט שמזהה חניה ויודע לחנות, רק רעיונות אחרים. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
לדוגמא, INTEL THERMALTAKE ATI RADEON NVIDIA FX וכל מיני כאלה.. אם זה סתם בכללי של חברה ואם זה של דגמים מסויימים של רכיבים העדפה לרקעים יפים חח תודה לכל העולם.
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג כוסות של חצי ליטר ? הבנתי שלא מוכרים אותם בכל מקום וחלק אפשר להשיג אם קונים איזה רביעיה של בקבוקים כמו הוגרדן או סטלה מישהו מכיר איזה חנות?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
1. עריכת וידאו (Post production, תוכנות מתקדמות פיצ'רים מתקדמים וכו') 2. מוזיקה (אם זה הלחנה, עריכת סאונד או כל דבר אחר) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לפרסם מודעת מכירה בטרייד זון. כשאני לוחץ צור מודעה, ממלא את כל השדות הרלוונטיים ולוחץ "שלח" מחכה מספר דקות ולאחריהן התהליך חוזר להתחלה ושום מודעה לא פורסמה. חזרתי על התהליך 3 פעמים, מאוד מרגיז. כמובן שהייתי מחובר בזמן שפרסמתי את המודעה. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
כנראה אחד הדברים היותר שגויים שעדיין קיימים בימינו הוא דפוס מחשבה תבניתי בלתי ניתן לעוררין שמאלץ אנשים לחיות בתפיסה ששגשוג התפתחות וכל החיים בכלל בעצם מתבססים על עבודה כצורך קיומי..אין עבודה=העולם לא זז..מה שלמעשה יצר כבר לפני אלפי שנים מערכת שכל אחד כפוי מלידה לחיות בה. היום המערכת הזאת פשוט כושלת, עובדים ועדיין יש עוני, מחלות אסונות ולא חסר מה להוסיף..אף אחד לא העלה בדעתו שאולי כנראה מערכת שמבוססת על עבודה יצרה את הצרות האלו? ותשימו לב שלמרבה האירוניה שהעבודה בעצם נועדה כדי להעלות ולשפר את רמת החיים! אני מסכים שיש לאנושות רצון להתפתח בתחומים מדעיים טכנולוגיים ורוחניים אבל למה חייבים למסד את הרצון הזה לתוך מערכת כושלת? מה אתם חושבים?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מקווה שאף אחד לא כועס או מחשיב את זה כ "הצפה" או משהו :cistinebiggrinA:
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אנשים אתם לא מבינים מה הולך פה סיימתי עכשיו יג' ויש לי שני מועדי גיוס ה-10 למאי וה-3 לספטמבר וכמובן איך לא הביאו לי את האפשרות השניה שהיא ממש אבל ממש לא מה שרציתי עכשיו אני מת להתגייס כבר ואני לא רוצה להתגייס בספטמבר, נמאס לי לדחות את הגיוס כל הזמן ובבקשה אל תגידו לי תעבודה כי אני לא רוצה את זה אני משתגע לא יודע מה לעשות תעזרו לי!! איך לשגע אותם שיקדימו לי!!?!?! בבקשה!! תודה
-
- 12 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בשבוע הבא אני טס לחברה שלי בליטא , היא ביקשה שאני יביא איתי גולדסטאר , אתם חושבים שיש עם זה איזה בעיה? אני רוצה להביא שני חצאים.. זה הכל..
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני חושב להביא לארץ נרתיקים טאקטיים. אלה שיושבים על הירך. יש מקום לאקדח ומחסנית נוספת. אני יודע שבארץ מוכרים אותם בסביבות 250 ש"ח (מחיר טוב). הבאתי כבר דוגמא ואני רוצה למכור ב170 ש"ח. לדעתי זה ירוץ ביחידות מחיוחדות, ואפילו לסתם בעלי נשק שרוצים נרתיק טוב. איך אני יכול לאתר אנשים שיכולים להפיץ את זה? בעלי קשרים וכו'? שאני אמכור להם והם יעיפו את זה באיזה מחיר שהם רוצים.
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-