עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Googleness,

יש לי לקבלעבודה בפרוטקציה בנושא של תחזוקת מחשוב, תמיכה וכולי. יש לי עסק עצמאי אבל אני יכול גם לקחת עוד עבודה זה לא מפריע לי. שאלתי היא: מה הדרך הכי זולה פשוטה ומהירה לקבל תעודה כלשהי של טכנאי או איזה הסמכת X כלשהי (שנדרשת ממני) כדי לנצל את הופציה לקבל את העבודה? תודה לכולם על העזרה, אתם עשר.

2. Started by yonizaf,

שלום נרשמתי פעם לפורום פה, אבל אני לא פעיל בו. כלומר, לפעמים אני קורא אבל אין לי מה לכתוב. יום אחד התחילו להגיע לי הודעות לאימייל בזו הלשון: בתדירות של שלושה שבועות לערך (למרות שאני קורא חדשות באתר, ולפעמים נכנס גם לפורום). מכיון שאני לא רוצה לקבל הודעות מהפורום - אני יודע שלא הייתי פעיל גם בלי זה - ניסיתי לחפש אפשרות בפרופיל או משהו, שלא ישלח לי הודעות כאלה, ולא מצאתי. ניסיתי לכתוב לצוות האתר ב"צור קשר" ולא קיבלתי תשובה, וההודעות המשיכו להגיע. ניסיתי לשלוח הודעה פרטית למנהלים בפורום, אבל המערכת הודיעה לי שאני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות לפני שכתבתי לפחות 5 תגובות בפורום, או משהו כזה. האפשרות האחרונה שלי היא לכתוב הודעה פה בפורום, ואני יודע שכתוב "פניות שלכם לצוות האתר …

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  3. אורח עדן שרייבר
    Started by אורח עדן שרייבר,

החידון של הזון חוזר אחרי הפסקה קצרה, והפעם אנחנו מגרילים עכבר גיימינג Razer Naga לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9f-49-%d7%a4%d7%a8%d7%a1-%d7%a2%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-razer-naga/

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Shmoolik,

some 1 got them ? if yes , plz tell me , Hebrew\Eng is not matter. 10x

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  5. ראיתה כתבה ברוסית על CEBIT 2007 ואני רוצה לתרגם אותה לעברית או אנגלית http://www.3dnews.ru/news/cebit07_1-192268/ אני רוצה לדעת מה הכרטיס הזה של הASUS ,נראה כרטיס קול ומה הלמבורגיני העצבנית הזאת עושה בדוכן של ASUS גם נראה לי שהלוח אם ששם יעניין אנשים

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by Tapeworm,

http://news.independent.co.uk/uk/health_medical/article2472140.ece מצטער אם מישהו הביא את זה כבר קודם...

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  7. אני צריך אתר או תוכנה קטנה שאני אוכל לרשום בה טקסט (חשוב מאוד שתתמוך בעברית), והיו לי כפתורי עיצוב כמו בוורד, לשינוי גודל צבע וכו'... ובסופו של דבר אוכל לקחת ממנה פלט של קוד HTML של הטקסט המעוצב. אני זוכר שהיה בוינדוס 98 תוכנה בשם פרונטפייג' אקספרסס שהיתה יכולה לעשות את זה בצורה דיי טובה אבל לצערי כל מה שמצאתי זה גרסאות חדשות וכבדות מאוד של פרונטפייג', ממש לא מה שאני מחפש. זה לא בשבילי אלא בשביל משתמשים חדשים שלא מבינים יותר מידי ולא רוצים להסתבך עם תוכנה או ממשק כבד\מסורבל\מסובך מידי. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by b-or,

חזזזק http://youtube.com/watch?v=aU1szlaa6OQ&mode=related&search=jokers :lol: :lol:

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by H.I.V,

זה כל הזמן אומר לי Sorry. Based on the information you have submitted to us, you are ineligible to register for YouTube.com אני ממלא הכל כמו שצריך וזה כל הזמן אומר לי את זה מה צריך לעשות בשביל לסדר את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by simonsix,

עמוס הכין את התשתית ועומרי מהפורום השלים את העריכה (spiidx117) תודה רבה לשניהם, מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  11. שלום! לפני חודש-חודשיים בערך קיבלתי בדואר מכתב מפרוייקט גאמ"א של חיל המודיעין, בו ביקשו ממני למלא שאלון מסויים באינטרנט. מילאתי ושלחתי, כמובן. היום קיבלתי זימון למבחנים של הפרוייקט, ורציתי לדעת כמה דברים. הדבר הראשון הוא מה מצפה לי שם. כל מה שאני יודע בקשר לשפות תכנות הוא Java ו-C# ברמה של תיכון (ואפילו קצת יותר מזה), אסמבלר ברמה של תיכון ובניית אתר אינטרנט בסיסי בעזרת שפות מיושנות כגון HTML, JavaScript ו-ASP. לקראת מה להיות מוכן, והאם הידע שיש ברשותי הוא מספיק כדי לעבור מבדקים אלו? דבר שני הוא שהבנתי שמיונים לחיל המודיעין מקפיאים את המיונים לשאר הדברים, ורציתי לשאול איך זה עובד בדיוק. שלושה ימים לאחר המבחנים לגאמ"א יש לי גם מבדקי צוות אוויר, ורציתי לדעת מה הולך להיות בדי…

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by DiSc@MaN,

לכל חברי האתר, אנחנו מזמינים אתכם לבוא לצ'טט בערוץ במירק. בערוץ ניתן לדבר על כל נושא שתרצו, בין אם זה מחשבים ובין אם לאו. הערוץ נועד בשביל להעביר את הזמן בכיף ביחד עם שאר הקהילה. סלאפים חופשי! ;D כולם מוזמנים! Server: irc.co.il Channel: #PCHW

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  13. מהירות הלוע של רובה היא 250m/s. אדם מכוון את הרובה לעבר מטרה הנמצאת 200m ממנו. לאיזה גובה מעל המטרה עליו לכוון את קנה הרובה כדי שיפגע במטרה? (תשובה: 3.14m) סימנתי את הגובה מעל המטרה ב-h. לפי פיתגורס הקשר שלו לזווית a (זווית הירי) הוא h=200*tana ניסיתי להשתמש במשוואת המסלול, ע"י הצבה של x=200, y=0 (הקורדינטות בסוף התנועה) v0=250. לא יצא לי מה אני מפספס? אני לא רואה דרך אחרת

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. תביאו לי בבקשה את המילים של מרקו באיתיופית אני מת לשיר את זה

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by luckybamboo,

שלום! לפני כחודשיים היינו בספרד מספר ימים. באמצע הטיול כרטיס ה-SD שלנו הפסיק לפעול (Transcend 1GB). החלפנו אותו בכרטיס אחר בתקווה שכשנגיע לארץ נראה שהתמונות הרבות עליו עוד קיימות. לצערנו, בבית ראינו שהבעיה היא לא סתם משהו לוגי, אלא יותר רצינית (כשמחברים אותו למחשב לא מופיע בכלל כונן חדש, ושום דבר לא קורה). חיפשנו מקומות שיחזור, אך כל מקום או דרש תשלום גדול מראש בלי התחייבות להצלחה, או שאמרו שיחייבו רק אם יצליחו, אבל טווח המחירים היה באיזור ה-1500 שקל, שהם למעשה חצי ממחיר הטיול... האם מישהו מכיר מקום שחזור אמין שיתחשב בזוג חיילים ולוקח מחיר נמוך יותר? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by xzibit,

משעמם לי רוצים ה-ICQ שלי: 1734649732, מחכה לכם אחים שלי

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by Trance,

שלום,אני מתגייס בסוף מרץ לצה"ל ורציתי לדעת אם יש בעיתיות מסוימת אם את המשכורת עבור התקופה שאני יעבוד במרץ אני אקבל כאשר אני אהיה במדים כבר ?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  18. שלום, יש לי ולעוד חבר יוזמה עסקית מסויימת. הבעיה היא שהדמות של סנופקין מהמומינים אמורה להיות חלק מהדבר שאנחנו מנסים למכור ואף לשמש כתמונה על המוצר. השאלה היא בהנחה שמדובר ביוזמה עסקית קטנה ולא גדולה במיוחד שאמורה להימכר בצורה אקראית ולא ברשתות הגדולות , היכן אנחנו עומדים מבחינת זכויות היוצרים ? האם ישנם בכלל זכויות יוצרים על הדמות העתיקה הזו ? ואם כן של מי ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by A-10,

נקווה לחדשות טובות בשאר הנושאים !

20. Started by nineball,

מישהו פה מכיר פורום טוב בנושא רכבי שטח וטרקטורונים? (עם דגש חזק על טרקטורונים) אני כנראה קונה אחד בקרוב, ומחפש קצת הכוונה בנוסף למה שכבר חרשתי וחקרתי בעצמי. אם מישהו מכיר פורום טוב- בבקשה תנו לינק, ואם למישהו יש עצות בנושא בכלליות- אתם מוזמנים לתת תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. יש כאן אנשים שמשתמשים בדפדפן מסוג Maxthon? אני משתמש בדפדפן הזה וכשאני גולש כאן אני שם לב שהדף אינו נטען במלואו, נשארים כל הזמן עוד 2 פריטים שלא נטענים וזה מציק שזה נתקע כך. שאני גולש באקספלורר הדף נטען עד הסוף, משום מה במקסטון 2 פריטים מסרבים להטען... עוד מישהו עם הבעיה הזאת ?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  22. שלום, רציתי לדעת אתרים או טלפונים של קורסים ללימוד המחשבים בעיקר תוכן המחשב (מעבד,זכרונות וכ'ו) וגם מה שקשור לוינדוס ועוד... רצוי באיזור המרכז שזה נתניה חדרה פרדס חנה בסביבה אבל מקומות כמו תל אביב וחיפה גם יתקבלו בברכה. אני לא ממש זקוק למקומות רחוקים כמו באר שבע אשדוד קרית שמונה. תודה על עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by c5123,

anyone els have problems with bezeqint all week i cant even use ventrilo its killing me how bad it lags

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by Yehudaa,

http://www.itsall3.com/game.swf?sb=true&dp=q.php&g=/ourgames/lines.swf צריך לאסוף את הכוכבים ולא לגעת בלבנים .

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  25. http://www.ananova.com/business/story/sm_857316.html פשוט אין מילים, מלבד שהפעם הם כבר שברו את כל השיאים בחולניות. :-X

• 4 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.