עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by maverick,

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by urielka,

זה נשמע מטורף אבל טכנית זה עובד: בשנת 2038 כל מחשב שעובד עם גרסת UNIX יקרוס הסבר:http://www.sec.org.il/main.php?show=article&id=100 כמובן שעד אז לא ישתמשו במעבדי 32 ביט ולא נדמה לי שיהיה בעיה כזאת אבל זה מראה את הפגמים של מתכנתים הרצת הסקריפט תחת MDK10.1 נותן Tue Jan 19 03:14:01 2038 Tue Jan 19 03:14:02 2038 Tue Jan 19 03:14:03 2038 Tue Jan 19 03:14:04 2038 Tue Jan 19 03:14:05 2038 Tue Jan 19 03:14:06 2038 Tue Jan 19 03:14:07 2038 Fri Dec 13 20:45:52 1901 Fri Dec 13 20:45:52 1901 Fri Dec 13 20:45:52 1901 אמנם לרובכם מערכות UNIX נראות לכם כשוליות אבל בתחום השרתים לווינים מחשבי על מחשבים אטומים וכל הדברים ה"כבדים משתמשים כמעט רק בUNIX. זה קצת מצחיק שמגיעים מלא בשורות על…

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by shalomelbe,

הקוסקוס והחריימה של אמא שלי הקובה של אבא שלי מה עוד לבקש? איך עבר אצלכם החג?

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  4. Started by M_G_N_U_M,

בפעם האחרונה שניסיתי לשנות אייקון ופרטי זהות זה שונה אבל שינה לי את הסיסמה ומאז אני לא יכולתי להישתמש בניק הזה יותר ( zip master לשעבר ) ואני רוצה להיות בטוח שאם אני אישנה עכשיו לעצמי אייקון ופרטים אז זה לא יקרה עכשיו, שמעתי איפה שהוא בפורום שהייתה פריצת אבטחה בפורום של האתר או משהו ( אני לא בטוח) תשובה מהירה תיתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  5. Started by DAN,

באף עיתון או אתר של עיתון לא תיינו את הדבר הזה: דוד ורחל גביש. בנם אברהם גביש, קצין בסיירת מטכ"ל, הסבא, יצחק כנר.ח מקורות בטחון בכירים: ח למחבל היה מידע מודיעיני על המצאתו בבית של איש סיירת מטכ"ל.ח זה היה חיסול ממוקד תיקשורת שמאלנית. דן

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  6. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a8%d7%90%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%92%d7%9d-%d7%90%d7%a6%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%91%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%94/

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by jackhammer,

המבין יבין

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by roy_BB,

קוראים לזה ביטבוקס וזה דיי חדש לי...מה אתם אומרים? http://media.putfile.com/13-6-07

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  9. היום קראתי עיתון כמו בכול אחד מימיי השבוע..(יום ראשון ושלישי ימים אהובים עלי ראשון>>מדור מחשבים, שלישי>>מכוניות מה צריך יותר מזה..) וקראתי עיתון מעריב..(יש מנוי לשתייהם..) והיה שם כתבה על AMD וההצלחה שלהם וכו.. והוזכר שם השם של הפורום והמנהל שלו וכוכו ותארתי לעצמי שיהיה איזה תרד בפורום על זה או משהו אבל או שפיספסתי אותו או שהוא פשוט לא קיים..(ואני פתחתי אותו..)... מישהו קרא/ראה/עיין/הביט..?? ובכללי לאנשים פה..(ובמיוחד המנהלים/אחראים..)שאלה/ות שמענינית/ות אותי יש לכם עוד שיתוף במדור הזה של העיתון או שזה היה "תיזכורת" חד פעמי..(אני מדבר על לכתוב/לערוך/סיוע בכתבות שהיו/יהיו).. ועוד שאלה/רעיון שאולי עלה במוחכם ואתם לא ממש רוצים לדון עליה או משהו.... למה אתם לא הו…

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  10. Started by onn_the_vy,

חזרתי מחבר במוצקין, עברתי את צבר לכיוון לקרית ים, יש שם עיקול כזה.... אוטו לפני נסע מהר, עלה על הגדר, והמשיך לנסוע עליה עוד כמה מטרים, העיף אותה ממש רחוק לצד השני של הכביש, ואפילו הוריד איזה עמוד תאורה בדרך אני חושב...... אני, שלקח לי איזה רגע להבין מה קורא, בלמתי, כולי מפחד על הבייבי של אבא שאני נוסע עליו פעם שנייה (תמיד נסעתי על האוטו השני, אותו אני מכיר כמו את היד שלי..) ראיתי שהוא חיי, ונסעתי 30 כל הדרך להוריד מישהוא והביתה..(לא רצוני, אבל ככה יצא..) ...והבייצים שלי עדיין בתחתונים..... חבל שנתנו לו רשיון.... (הוא היה צעיר, נהג חדש, נסע מהר, וכנראה גם קצת מסטול, עייף בטוח...)

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by redti,

אהלן חבר'ה יום הולדתה של אמי קרב ובא וחשבתי לאחרונה שאולי רכישת קורס גמילה מעישון או משהו בסגנון יהיה מתנה מעולה בשבילה ובשבילי.. אמא שלי הפסיקה פעם ליותר משנה וחזרה לעשן בסביבות החצי קופסה ביום אולי קצת יותר.. ואני מודע לסיכונים שיש בסיגריות. אני מאמין שאם אני אשלם כמה מאות שקלים על מתנה מסוג כזה היא תיתן לזה צ'אנס אפילו שהיא לא מוכנה לשמוע על זה בכלל והיא מוכנה להבטיח ולשקר ברמה חריפה בשביל העישון. לכן אני שואל את דעתכם על המתנה? במקרה ואתם חושבים שהיא טובה אז אתם אולי מכירים מכוני גמילה או קורסים כאלה שעולים עד 700 - 800 שקל שאולי יפטרו את אמי ואותי מהצרה הזאת?

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  12. למה צריך "לבדוק קוית"? ואיך עושים את זה? לפי מה שהבנתי צריך להציב x=0 ואז אין x^2 הבנתי נכון?

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by whitiger19,

..........................

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  14. היי חבר'ה! אני מנסה לראות את המצלמות של האח הגדול באתר של קשת אבל זה לא עושה שום דבר אני רואה את הפרסומת לפני הצילומים ואז רשום מושהה ליד ה-PLAY\PAUSE ויש מסך שחור עוד מישהו נתקל בזה? מה אפשר לעשות? רק באתר הזה אני לא מצליחה לראות סרטונים כאלה, flash הכי מעודכן מותקן על המחשב רק שם יש בעיה... אשמח לעזרה ממישהו שזה קרה או ממישהו שמבין תודה! מורן

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by TOMY-BOY,

בכמה שנים האחרונות הצלחתי לאסוף כמות דיסקים גדולה אשר אין להם שימוש, חשבתי שיכול להיות ממש נחמד לעשות איזה קיר של דיסקים או לבנות מהם משהו. אשמח לשמוע רעיונות והצעות.. נ.ב: מדובר בכ-300 דיסקים. דוגמא חביבה עם ספרי:

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  16. כמה יוצא כסף למונית מפ''ת לנתב''ג עכשיו זה דחוף!

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  17. אני פשוט חייב הזמנה האתר הזה אחד הטובים ובגלל טעות שלך חבר עפתי משם...

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  18. Started by fireskill,

שלום ;D אני יורד עם חבר שלי לאילת לחופשה קצרה (שישה ימים) עכשיו אנחנו מתלבטים איזה מלון לקחת באילת , בנתיים מצאו 4 מלונות שהיינו בהם ולפי דעתנו הם טובים ככה: נסיכה- http://www.mynofesh.co.il/flying/princess.asp רויאל גארדן- http://www.mynofesh.co.il/flying/royalgarden.asp קלאב הוטל- http://www.mynofesh.co.il/flying/clubhoteleilat.asp הים התיכון (קלאב מד ) - http://www.hotels.co.il/hotelsmain/hotels/Hotel.cfm?HotelID=494 עכשיו אני צריך את העזרה שלכם לבחור מלון- אנחנו צריכים מלון שלא יהיה יקר , ושיהיה אטרקציות (למרות שניהיה כנראה ברוב הזמן בקורס צלילה).. תודה רבה :-*

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  19. Started by Pure-Gold,

החלטתי עם אבא שלי שכדאי לשים מחשב בסלון לכמה צרכים: מארז גדול ויפה של Chieftec כרטיס טלויזיה בכדי לחבר את הממיר למחשב כונן קשיח גדול לשם הקלטה של תוכניות חיבור המחשב למערכת רמקולים 5.1 ואולי במקום הטלויזיה מסך 21" או 22" מפני שאין צורך בטלויזיה אם יש כ.טלויזיה ורואים הרבה יותר טוב. וכמובן עכבר ומקלדת אלחוטיים של לוג'יטק כך אנו מרוויחים: וידיאו, מערכת לשמיעת מוסיקה דרך המחשב, DVD, אינטרנט בסלון ועוד. מה אתם חושבים על הרעיון ?

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by DimaX,

חחח מעניין למה לא שמו הגבלה על מספר הודעות פרטיות שאפשר לשלוח בבת אחת...

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  21. Started by כהנא צדק,

http://www.youtube.com/watch?v=737BL7VBKcs

• 16 תגובות
    • 889 צפיות
  22. שלום וברכה, אני היום חיפשתי בכול חנויות שקרובות אלי לבית לדים, חנויות כמו ACE והום סנטר ולצערי המוכרים לא יודעים בכלל מה זה... מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר למצא אותם? באזור רחובות וראשון....... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by ori14,

רציתי להזמין משהו מדיל אקסטרים היום, והאתר לא עובד, לפני יומיים שנכנסתי לאתר הוא עבד, אבל זה כבר הרבה זמן, יותר מאשר זמן של עידכון קצר. למישהו יש מושג מה קורה או שאלו דברים שיגרתיים לאתר?

24. Started by Pure-Gold,

עדיין בשלבים אבל מצורפת תמונת ביניים. מה אתם אומרים ? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 889 צפיות
  25. Started by miaoo673,

זהו. כבר לא צריך יותר לקחת קורס במבני נתונים.

• 4 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.