כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
בזמנו היה את האתר Pelemania .... יש עוד אתרים בסיגנון?? אני מכיר את getjar ... לא שווה הרבה. אני בעל E1000 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר כמו הומלספלייס? אתרים לפרסום פרסומות (באנרים והודעות לקידום עסקים) בחינם
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי יחידה לשבוע שאני רוצה להשכיר. משהו מכיר אתרים טובים לפרסום מודעות השכרה של נופש. תודה.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שמוכ מאוורירים תאורות גרילים וכו, ששולחים לארץ! מישהו מכיר? מישהו הזמין? ???
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתרים מחו"ל שאפשר להזמין בהם גיימפאדים, המחיר בארץ יקר מדי, לכן אני מחפש מחו"ל.. תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
ok אז יש לי מסך LCD17 ואני מחפש תמונות איכותיות ברזולוציה הטבעית שלו (1280x1024) שיבליטו את האיכות ,לא משנה מה ...מכוניות\נופים\בחורות מישהו מכיר אתרים כאלה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי ברצוני לשנות קצת את פרטיי בICQ ומיכייון שיש לי את אותו ציור כבר הרבה זמן (שנתיים נידמה לי) החלטתי לשנות אותו, אני מחפש כל מיני אתרים או סתם ציורים שאתם מכירים שאני יכול להשים שם. תודה מראש Install ד"א זה הציור שיש לי כרגע: .· · . ´ ` ´‾`·. .·´‾`: '·. `·. .·´ .·' `:--·´ `·--:´ ;´`; `·. ' ' .·´ ; ; ;`·-·´; (‾' '‾)
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
אמממממ אני רוצה להיות נחמד למורה ולהביא לכיתה סרט ודף עבודה שקשור לסרט אז חשבתי אוליי יש אתרים מוכנים עם עבודות
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
הכותרת אומרת הכל , אני רוצה אתרים שיש בהם כל מני מדריכים לפוטושופ , סוגי כתב בעיקר וכד'. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש אתר עם סיקור סרטים כמו האתרים שלמעלה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוד שבוע וחצי יש לי יום הולדת 19... וגם בגלל היום הולדת וגם בגלל שחשבתי על זה הרבה זמן אני רוצה לעשות קעקוע.. אז מה שאני מחפש זה אתרים עם קעקועים ורעיונות שונים... וגם המלצה על מקומות באיזור תל אביב שכדאי לעשות בהם את הקעקוע.. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרי WAP טובים? כאלו שאפשר להוריד מהם טפטים,צלצולים ומשחקים תודה
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
חוץ מאטרף שאותו אני מכיר. איזה עוד יש ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתרים של תמונות להורדה ברזולוציה גבוהה, נופים סרטים סדרות משחקים לא משנה שיהיה כללי. מסך רחב, ורזולציה גבוהה. תודה
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי חיפשתי אתרים עם תמונות זזות (כמו באווטר שלי) ומצאתי רק שתי אתריםף ובהם בקושי יש תמונות אז אם אתם מכירים אתרים בבקשה תיתנו לינק תודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי אבל לא מצאתי משום מה אתרים רציניים.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
-
מה שכתוב בכותרת. ובנוסף אם יש למשהו מעבד AMD עובד למכירה לא יקר, שיצור איתי קשר ב ה"פ, דחוף!!! תודה L.A
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם,אני חדש בפורום. רציתי לשאול אם מישהו פה מכיר אתרים של בלוג TV בחו"ל לא מה שיש בתפוז. תודה לעונים .
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן (אני יודע קצת אבל אני רוצה להיות טוב!)אז אני מחפש לקנות עכשיו גיטרה קלאסית, חיפשתי כבר בחנויות כמו כלי זמר וכל מיני כאלה באיזור דיזינגוף סנטר/בוגרשוב אבל לא מצאתי משהו טוב.. תקציב של בערך 300-400 שקל אמרו לי שאפשר למצוא גיטרה לא רעה בכלל במחיר הזה(יש ראשונה..) אז בבקשה אם אתם מכירים חנויות או אתרים שמוכרים דרכם גיטרות אז תרשמו אותם פה.. גם המלצות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בנושאי מחשבים וכל מה שקשור לחידושים וכאלה...
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חבר'ה אני מחפש אתרים או פורומים שמתמחים בשירים, מצעדים של שירים. להיטים וכו'. בעיקר רוק\פאנק\שירי מסיבות וכו', לא מטאל.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חיפשתי קצת על הנושא של ספרים וירטואליים אבל לא מצאתי אתרים יש אתר כלשהו שניתן להשיג בו ספרים וירטואליים שפשוט מתקינים במחשב וקוראים במקום ספר?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-