עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by blabla2002,

לפי הicq יש למישה יומלדת עוד יומים אז מז טוב

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  2. Started by Internal,

אז טוב יש לי בעיה אני לא יכול לנסוע לאט הכי לאט שאני נוסע זה 140 בעליות עם אוטו מלא. חח בדרך כלל 165+ אז טוב אני פשוט חייב לנסוע מהר לא יודע למה אפילו בעיר . ו אני מנסה להיגמל ו לנסוע 100 כמו כולם, טוב לפחות 110 ו אל תגידו לי כשה תיכנס לתעונה תבין יש איזה משהו אחר .

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by desert,

אני צריך את האתר שלהם , מישהו אולי מכיר כי חיפשתי בגוגל ואין.

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by Mr.Pepo,

פעם Yot הכין מין מיני iPod מנייר. הוא הדפיס את הנייר וקיפל וגזר לפי ההוראות ויצא מיני אי פוד! אפשר קישור לדבר המדהים הזה?

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by Yossi1981,

scenes from a memory ככל שאני שומע את האלבום הזה יותר ויותר , מתגבשת אצלי הדיעה כי זהו אלבום הרוק הטוב ביותר של שנות ה-90? וDREAM זאת להקת הרוק הטובה ביותר של שנות ה-90. היא לא כל כך פופולרית בארץ הלה'קה הזאת. אני חושב שאנשים פשוט יותר מידי טיפשים מכדי להבין את המוזיקה שלה. מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by ^HocK^,

http://www.funny.co.il/valentine.html

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  7. Started by Sman,

אני עובד על פורום חדש שכתוב ב CGI ויש לי איתו בעייה קטנה, אני ממש אודה למי שיוכל לתרום מהידע שלו בנושא לפרטים נא צרו איתי קשר באיי סי קיו 52927239

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by urielka,

זה נשמע מטורף אבל טכנית זה עובד: בשנת 2038 כל מחשב שעובד עם גרסת UNIX יקרוס הסבר:http://www.sec.org.il/main.php?show=article&id=100 כמובן שעד אז לא ישתמשו במעבדי 32 ביט ולא נדמה לי שיהיה בעיה כזאת אבל זה מראה את הפגמים של מתכנתים הרצת הסקריפט תחת MDK10.1 נותן Tue Jan 19 03:14:01 2038 Tue Jan 19 03:14:02 2038 Tue Jan 19 03:14:03 2038 Tue Jan 19 03:14:04 2038 Tue Jan 19 03:14:05 2038 Tue Jan 19 03:14:06 2038 Tue Jan 19 03:14:07 2038 Fri Dec 13 20:45:52 1901 Fri Dec 13 20:45:52 1901 Fri Dec 13 20:45:52 1901 אמנם לרובכם מערכות UNIX נראות לכם כשוליות אבל בתחום השרתים לווינים מחשבי על מחשבים אטומים וכל הדברים ה"כבדים משתמשים כמעט רק בUNIX. זה קצת מצחיק שמגיעים מלא בשורות על…

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by shikamaru,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2790

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  10. אני רוצה לטוס בסביבות ה2\11 ללוס אנג'לס מאיפה הכי טוב להזמין כרטיסי טיסה?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by guycnaan,

אני צריך הוסט או שרת אף טי פי בחינם!!! עם כמה שיותר מגה.... וכמה שיותר תעבורה (עדיף בלתי מוגבלת)... המוצא הישר יתוגמל (איכשהו)

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  12. אנשים יש פה מישהו שלומד בהנדסאים ?? אני מהנדסאים :AR15:

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  13. אני מנסה להכנס לאימייל שם אבל הוא כותב לי שהדף לא נמצא ("THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED"), אני צריך לקלבל לשם אימייל חשוב, ואני צריך לדעת אם זה המחשב שלי שעושה בעיות (כי עושה את זה מלא גם עם האתר הזה), או שזה אצל כולם. תדוה רבה לעונים

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  14. קניתי בארה"ב לפני כמה שנים חולצת I´m with stupid משהו כזאת... בכל אופן... אני מחפש חנויות בארץ שמוכרות חולצות מצחיקות כאלה בסגנון...

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by oorlevi,

אני רוצה לברר אם מכללת דרבי מורשת, בדקתי במה"ט והיא לא מופיעה ברשימה.. גם מוזר שמקבלים שם אנשים רק אם בגרות בלי יותר מידי דרישות.. מישהו שמע משהו ? תודה!

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  16. היום קיבלתי מכתב מהצבא שבוא הם כותבים שאני מועמד למודיעין פרוייקט "גאמא". מישהו שמע על זה? זה טוב?

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  17. שלום רב, אני אמור ללמוד באוקטובר הקרוב. התחום יהיה כנראה הנדסת תעשיה וניהול בהתמחות מערכות מידע. כרגע נרשמתי לטכניון (אני ברשימת המתנה) ולשנקר. בכל הנוגע לטכניון הבנתי כי הוא כמובן נחשב אחד המוסדות הטובים בתחום ההנדסה. עם זאת, לפי מה שהבנתי, ללמוד שם זה סבל. הן מבחינת הלימודים, בהם מענים אותך בלי צורך אמיתי שמוביל לידע והן מבחינת החברה. המפקד שלי (בוגר הטכניון) דיי ממליץ על שנקר משום מה. הוא טוען שמבחינת רמת לימודים אין ממש צורך אמיתי ללמוד בטכניון ובחינת ההנאה אני אהנה בהרבה בשנקר. כמובן שבכל זאת, עם כל הכבוד לחברה, עדיין אני רוצה עוד שני דברים מהתואר: א) לרכוש ידע. ב) להתקבל לעבודה ולהתקדם בה. האם למישהו פה יש מושג איך שנקר תתרום לי בתחומים האלה לעומת מוסדות אחרים…

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  18. Started by ultras5,

הכל אפשרי רק שיהיה טעים! תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by Electric Boom,

ינואר מגיע אוטוטו ואיתו יום סיירות. יהיה מעניין לדעת איך כל אחד מתאמן לקראתו אז שתפו

20. ממש מצחיק!!!

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  21. Started by ChrisBrown,

תכתבו לי את הדברים החיובים הנמצאים באינטרנט ואת הדברים השליליים אבל שיהיה רציני .

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  22. Started by eliau21071981,

אני איש מחשבים מהשטח אני בן 26 ורוצה לילמוד תחום המחשבים מאוד מעניין אותי ואני רוצה ללמוד אז החלטתי ללמוד הנדסאי תוכנה במכללה הטכנולוגית בב"ש אין לי בגרות אבל אמרו לי שם שצריך רק 2 יח עברית 3יח אנגלית 3יח מתמטיקה אז ככה שלא אצטרך להשלים הרבה וחוץ מזה עברית יש לי כבר 2 יח השאלות שלי הם: יש עבודה בתחום? כדאי ללמוד את המקצוע?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  23. איך הג'וב הזה טכנאי רשתות בצבא זה טוב? מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  24. מזה החורים האלו שלפעמים מוצאים על הDVD או על הצורב חורים קטנים נראה לי שקראתי שזה משהו חרום מה בדיוק...........ולמה משמש .........

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  25. Started by Shasoosh,

זאת לא הפעם הראשונה שאני נתקל בתופעה שבמקום חדשה על טכנולוגיה נכנסת לשם בשוגג כתבה על טיול בהר מירון מישהו מכיר את התופעה? אולי קרא תגובה של גוגל בנושא?

• 12 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.