עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איך בא לי אחד כזה בחדר! לחצו על התמונות על מנת להגדיל.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by ofer1928,

http://youtube.com/profile?user=pixilated1928 תכנסו לסרטון clown

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  3. Started by MDK,

היי מישהו כאן מכיר ואוהב אותם? הם מופיעים מחרתיים בברבי בת"א...מוזר, כל החברים שנמצאים (שלא התגייסו עדיין) או שלא מכירים או שלא אוהבים.

• 14 תגובות
    • 890 צפיות
  4. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

Bah! ועכשיו אני גם מבין למה כרטיס הרשת וכל לוח האם נשרפו כליל..

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  5. אני מעוניין ללמוד טכנאות, יותר חשוב לי רוצה להשקיע יותר זמן: -התקנת חומרה -הכרת העבודה שהמחשב מבצע -פירמוטים -Bios ורשתות, כי זה נחוץ למטרות עבודה ברוב המקומות. שאלתי היא האם אני יכול ללמוד לבד. *אני חושב להרשם לקורס ללמוד שם, אתם מכירים מקום טוב בצפון, ובכלל האם אתם ממליצים ללמוד בקורס למטרות עבודה, נניח כרגע לתעודה.

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  6. Started by laviko1,

למה ב HD של יוטיוב לא רואים באמת HD ? זה סה"כ איכות יותר טובה לא HD

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  7. האם יש אתר שמרכז את הIP של האתרים? כי םשוט לוקח זמן עד שהDNS מתעדכן אם האתר החליף שרת. ואני צריך להגיע לאתר דיי דחוף שעבר לשרת אחר וכתובת הDNS שלו עדיין לא עודכנה

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  8. לא ידעתי איזה פורום לשים סלחו לי, איזה אנטה צריך ואיך מחשבים/קונים?

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  9. חשבתי לפתוח אתר עם פרסומות של גוגל בתקווה לעשות מזה קצת רווחים. אז כמה שאלות בעיניין (ושוב-רק למי שיש אתר עם הפרסומות): 1)אם יש יותר כניסות לאתר-התשלום שלי על כל לחיצה גדל\קטן? 2) הבנתי שה Pay Out הוא 100$ לצ'ק בבית..יש איזשהם מיסים או משהו כזה בהפקדת הצ'ק בבנק? והאם היו לכם בעיות? 3)כמה מקבלים על כל לחיצה? (במידה והשאלה הראשונה לא רלוונטית.) תודה רבה עריכה-ואיך זה שמ-10 לחיצות יש לי רק 0.56 סנט .. זה לא מעט מידיי?

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  10. well, עד שאני יארגן את הכל לכתבה כלשהי שטפו מעט את העיניים... רוצים עוד ? ;D כן, זה טוב שיש לך מצלמה דיגיטאלית טובה ללכת איתה, 253 תמונות כבר אמרתי ?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  11. האם יש חוק המחייב חנויות להדפיס את המחיר של כול פריט בקבלה או שהם יכולים להדפיס רק את המחיר הסופי ?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  12. היום נכנסתי לחשבון היוטוב שלי וראיתי ששלחו לי הודעה לחשבון + הסרה של סרטון שהעלתי לפני מספר שנים: האם אני בבעיה? מה אני יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  13. שלום לכולם, עוד שנה אני רוצה להתחיל להיות כתב או כותב ביקורות באתר. לכן, אני מחפש אתרי חומרה גדולים בעולם, כדי שאוכל ללמוד את הנושא טוב יותר (אם מישהו יכול מפה יכול לעזור לי אני אשמח עוד יותר!)...

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  14. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

http://www2.haaretz.co.il/special/dinozaur/a/185483.asp

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  15. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9702

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by mgm90210,

אם אני רוצה לשלוח מייל שעל המייל עצמו ולא כקובץ נפרד תהיה גזירה של דף מ-pdf איך אני עושה זאת

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  17. מה קורה יש לי שאלה, האם אפשר לדעת מה השרת של דומיין מסוים? דרך אגב זה על 2 אתרים ששניהם של אבא שלי. תודה מראש !! נ.ב אם זה לא הפורום הנכון תעבירו בבקשה...

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  18. http://www.youtube.com/watch?v=w-aw9HgDFro

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by gargoil,

האם משהוא יודע מה המצב עם התקלה ב 04. לפי מוקדן שירות של בזק משהוא קרע כבל אופטי ומאז אני לא מקבל adsl

20. שלום לכולם ניסיתי את כל האפשריות קניתי עוד טלפון לא עזר , יש הפרעות שאני מתקרב לחדר שלי... יש שם ראוטר אלחוטי ומחשב ... זהו ולפעמים יש הפרעות בסלון לא יודע למה זה ... הטלפון : Apx 7000IL Uniden עובד בתדר 1.8 והראוטר 2.4......... מה אפשר לעשות עם זה ?? תודה

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by matrix66,

כמו שהכותרת אומרת... התחלתי לרוץ פעמיים בכל שבוע בתחילת החורף עם חולצה תרמית, וחיפשתי חולצה לריצה לתקופה של האביב-קיץ מצאתי אחרי חיפוש את החולצה הבאה שנראית לי די סבבה אבל לא מצאתי מקום שמוכרים אותה... http://gearup.co.il/476/adidas-response-running-tshirt-%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%A6%D7%AA-%D7%A8%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%90%D7%93%D7%99%D7%93%D7%A1-%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A1/ יש למישהו מושג איפה אפשר להזמין אותה? או המלצה לחולצה אחרת? (בדגש על חולצה ולא גופייה..) תודה רבה.

22. Started by Avi Levin,

אהלן, אחריי לחץ חברתי, פתחתי משתמש בפייסבוק (מסתבר שהעלו הרבה תמונות שלי ממסיבות שעדיין לא יצא לי לראות), ומשום מה נתקלתי בהרבה מאוד קשיים: בעת שאני לוחץ על השם שלי, על HOME או על הלוגו של FACEBOOK, זה מעביר אותי לעמוד ה-Info שלי...לפי מה שהבנתי זה לא אמור להיות ככה. הוספתי הרבה חברים שאני מכיר והם אישרו אותי, אף כשאני מנסה לצפות בפרופיל שלהם, זה מראה לי "only shares certain information with everyone." על כל אחד... ניסיתי להחליף דפדפן, למחוק הכל עם CCLEANER, לפתוח משתמש חדש...כלום לא עזר. גיגלתי ומצאתי כמה אנשים עם אותה הבעיה, רק שלאף אחד אין פתרון...ומסתבר שגם הם רק פתחו חשבון. יש איזו בעיה גלובאלית ב-Facebook?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  23. אם זה לא הפורום בבקשה להעביר, פתחתי כאן כי השאלה רלוונטית לכל מי שבונה מפרט מחשב בפורום. אני מתכוון לרכוש מהם מחשב, ורציתי לדעת האם באמת השירות הוא טוב כמו שמתואר שם, האם מישהו התנסה בשירות טוב\גרוע ויכול להעיד?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  24. Started by Lanzar,

לא מצאתי שם יותר מתאים לנושא, מנהלים אתם יכולים לשנות את השם לשם מתאים יותר... http://www.impotentgod.com/help.php תצביעו ותעזרו ! תודה. :-\

• 10 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.