כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אהלן HWZONE. אני מחפש מכשיר שבעצם איני יודע איך לקרוא לו. אני יודע לאפיין אותו (לא בטוח אם הוא קיים בכלל). למשל יש לי מחשב שמחובר כמובן לראוטר. בצד השני יש מן מערכת סטריאו (או משהו דומה למשהו שמנגן מוזיקה עם רמקולים. אפשר לשים קלטות וכמובן דיסקים במכשיר..) אני מחפש מכשיר שיוכל לבצע את הדבר הזה: להעביר מהמחשב (על ידי WIFI של הראוטר) למערכת סטיראו את המוזיקה מהמחשב. שיהיה ניתן לשלוט על המוזיקה באמצעות המחשב על מערכת הסטריאו. האם יש מכשיר שיוכל לעשות זאת? לקשר בין המחשב והראוטר לבין המערכת סטריאו? אשמח לעזרה, וסליחה על הפרטים הדלים.
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
נתקלטי בסירטון הזה: מה דעתכם, יעבוד? אם מקרבים מתכת לרדיו הוא משנה את הצליל?
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הרגע הזמנתי את המחשב החדש שלי וקיבלתי את המספר הזה, ואין לי מושג מה לעשות איתו ואיפה.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום רב במסגרת עבודה שאני מכין על נגישות לאינטרנט של בעלי מוגבלויות ובפרט של בעלי עיוורון צבעים אני צריך אנשים שיענו על השאלון המצורף להודעה. מי שלא בקיא בנושא הנגישות לאינטרנט יכול ללמוד על הנושא באתר זה: http://www.nagish.org.il אני מודה מאוד לכל מי ששיתף פעולה ועזר לי לחקור את הנושא. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש תקופות שאני מנסה להתחבר עם ספוטיפיי לטלויזיה עם כרוםכאסט 2 מה שקורה זה שזה בתקופות מסויימות מסרב להתחבר והמסך של ספוטיפיי נתקע ואז נעלם. אני בפרטנר טיוי עם אינטרנט שלהם ונתב שלהם, התקשרתי אליהם וזה לא עזר... הם לא יודעים לעזזור. אולי לבטל את הוייפיי בנתב שלהם ולחבר לנתב משלי ובכך יהיו שני נתבים? תודה
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
www.ogrish.com יש לי טראומה מהאתר הזה , צריך לתבוע את האתר הזה. אתר מגעיל. גם אח שלו www.ratemypooh.com לא פחות מסריח
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
למה הוא קרס? http://cms.education.gov.il/educationcms/units/exams
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שמעתי ששובתים במשרדי הרישוי אך לא יידוע לי איפה... למי שיש מידע על זה שייגיד לי, זה דחוף לי כי מחר אני רוצה לעשות תיאוריה. אני עושה את התיאוריה בפתח תקוה.
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום כולם, מישהו במקרה חבר שם? יעזור לי מאוד. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
וואי ממש ניהיתי חלוד במתמטיקה שזה מעציב בכל אופן תרגיל בדיפרנציאלים בני גורן חלק ו' 5 יחידות עמוד 514 תרגיל 34 רק צריך את הפואנטה של התרגיל שברחה לי מהראש נתונה הפונקצייה y = מונה: x^2 - 3x + a מכנה : x^2 - 3x +2 ישר המשיק לפונקצייה בנקודה x=-1 חותך את ציר האיקס בנקודה x = 7/5 הוכח a=0 תודה חברים
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הייייי כולם אז ליקראת הטיסה הקרבה לגרמניה (ואוסטריה) אני והבן של חבר של אמא החלטנו שאנחנו רוצים בין ביתר לקחת גם דיסק של טראנסים ברוסית עכשיו לי יש רק אחד שאני מאוד אוהב אבל עדיין הוא לא ממלא דיסק אז אם למישו יש המלצות לטראס רוסי איכותי בבקשה......
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אז ככה נניח ששמפקד כלשהו רוצה להעניש אותי, ואי אפשר להעניש אותי בלי למנוע ממני טיפול רפואי כלשהו שהמליץ עליו רופא מומחה בצה"ל אני לא אהיה בסיכון לנזק ארוך-טווח כלשהו אם אני לא אקח את הטיפול הזה, אבל זה עדיין עלול לדרדר את המצב הרפואי שלי קצת זה מותר?
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני עובד על פורום חדש שכתוב ב CGI ויש לי איתו בעייה קטנה, אני ממש אודה למי שיוכל לתרום מהידע שלו בנושא לפרטים נא צרו איתי קשר באיי סי קיו 52927239
-
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול אם לבחינת בגרות בהסטוריה יש מועד חורף או שצריך לחכות שנה שלמה??? ( לא יודע כלום למחר ) תודה
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אנשים יש פה מישהו שלומד בהנדסאים ?? אני מהנדסאים :AR15:
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
CPU ..... CELERON 300 ומעלה .... (רק של אינטל) לא מעל 800 MEMORY 64 SDRAM ומעלה להתקשר ל 054-566862 או לאמלל ל .... :*) shayb19@bezeqint.net * שכחתי לציין שזה למען פרוייקט חשוב מאוד !
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
ומניית טבע מתרסקת. קצת אירוני, לא ? אין לראות בזה ולו בדל המלצה או משהו בכיוון. סתם, ראיתי במרשתת.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אז ככה הלך לעולמו הלוח אם שלי אתמול מסיבה בילתי ברורה ...הלוח אם הוא של GIGABYTE הוא מתאים ל SOCKET A AMD את הלוח הזה לא מיצרים יותר אבל יש לי עליו אחריות מהחנות שממנה קניתי אותו מה במקרה הזה החנות תעשה? ההאם היא מחויבת לתת לי את אותו הלוח ? או משהו אחר
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש את יבואן חברת silca בארץ בדקתי באתר החברה ואין להם יבואן רשמי בארץ אבל אני כמעט בטוח שיש יבואן אפור מי שיודע מי היבואן הזה , אני יודה לו מאוד אם הוא יפרסם את זה פה או ישלח לי הודעה פרטית דרך אגב , פרסמתי את ההודעה בפורום הזה כי החברה הזאת היא לא בדיוק חברת חומרה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אחרי משחק כפות הרגליים שלי קרועות(בעיקר כריות כף הרגל..)...האם יש תחבושות שעוזרות למנוע את זה.....?? ואם יש איפה אפשר להשיג ??
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שמתם לב שבפורום הזה יש חוסר מוחלט של בנות (או שמא?)? 100% (או לפחות 99%) מהמשתמשים הם דווקא בנים. מסתבר שכשאמרו שבנות לא מתעניינות במחשבים - צדקו!
-
לא ידעתי איזה פורום לשים סלחו לי, איזה אנטה צריך ואיך מחשבים/קונים?
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-