כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
האתר של המכס כל כך מסורבל ולא ברור, באמת שחיפשתי ולא מצאתי, אפשר לינק בבקשה?
-
- 6 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
לכל מי שנוסע לעיר האדומה באילת מצאתי אתר טוב מאוד.. הוא מסביר על מה שיהיה במועדים השונים ממש אתר טוב! מומלץ! http://www.redcity.up.co.il/
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיוון שדיסק חיצוני, יכול להיגנב או להידפק, אני חושב להשתמש בשירותים של אחד אתרי האחסון כדי לגבות מידע חשוב במחשב. יש למישהו המלצות מה הכי נוח ומשתלם? יש לי כרגע DropBox חינמי (2G) ואפשר להגדיל אותו בתשלום, אבל רציתי לשמוע אם יש דברים יותר טובים. (הוא גם קצת יקר - 10$ חודשי ל-50G) תודה, ערן
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אם יש לי קובץ במחשב ,אני מעלה אותו לאתר WAP ואני מוריד אותו דרך האינטרנט שבפלאפון,האם זה עולה לי כסף? תודה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
כמה צבעים יש בסיבית אחת שאני בוחר ב-32 בהגדרות?? איפה שההגדרות של המסך..
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כי אני מעוניין לשחרר את ה T191 שלי שהוא נעול לסלקום. אבל איפה יש פורומים דומים כמו שבנוקיהפרי שפשוט נותנים IMEI וזה משחרר?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לאחרונה ה-VCR שלי התקלקל אז החלטתי לרכוש מכשיר משולב, מצאתי שיש כ-5-10 דגמים מחברות שונות בארץ, ביניהן טושיבה, סוני, היטאצ'י ואחרות. לפני שאני רוכש את המכשיר רציתי לדעת עם מישהו מכם מבין בזה ויכול להפנות אותי לאתרים שסוקרים מכשירים מסוג זה על מנת שאוכל לקרוא מספר ביקורות לפני הרכישה. חפשתי דרך גוגל ולא מצאתי שום דבר מעניין פרט לאתרים של dealtime ואחרים. תודה
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
ריציתי להעלות תמונה אבל היא נמחקה לי בקיצר שני הנשקים עולים 12000 ונראה לי מקבלים אותם מ שלב 120 בערך אחד זה SNIPER ועוד אחד FUSAIN או משהו כזה קיצר משהו חבל על הזמן מפלצות של נשקים
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קניתי אותו מוצר מכמה אנשים שונים בEBAY, קיבלתי את המוצר לבנתיים מאחד מהם, רשום על החבילה SHIPPERS ACCOUNT עם מספר, אני מתאר לעצמי שזה המספר חשבון של השולח... אני רוצה להשאיר פידבק חיובי על השולח איך אני יודע ממי הגיע המוצר?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני עושה בוק ריפורט באנגלית על שרה"ט שני הצריחים וכל מה שנוגע לגבי דמויות אני ממש גרוע בכל מקרה יש שאלה : מי היא הדמות או הדמויות המרכזיות ומה הופך אותם למרכזיות בסיפור אני לא רוצה שתעשו לי את הבוק ריפורט לכן אני ירשום מה שאני חושב ותגידו מה דעתכם : ארגורן ופרודו הדמויות המרכזיות כי בעצם בשני הסיפורים המרכזיים בכלל בטרילוגיה שזה המלחמה בין הכוחות ה"טובים" ל"רעים" ומסע הטבעת שמים את הפוקוס על ארגורן ופרודו, אראגורן מנהיג את הצד של ה"טובים" ונותן להם תקווה וכו' ופרודו הוא שליח הטבעת בעצם.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יום ראשון יש לי מבחן שאם אני לא עובר אותו אני יורד מ5 ל4 יחידות ואני לא רוצה לרדת אז אני חייב עזרה עם 2 תרגילים... וגם זה: תודה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אחרי תקופה מיותרת מדי בבסיס פתוח אני כנראה חוזר לימים של בסיס סגור. ככל הנראה, מסיבות מגוונות שאין טעם לחפור לגביהם, יהיה לי לא מעט זמן פנוי, ובחלק מהזמן לבד. רקע מקדים: 1. המשחק האחרון ששיחקתי בו קצת היה HL2 וגם זה רק בגלל שהוא ה-המשך. ב4 השנים האחרונות לא היה לי כ"כ סבלנות למשחקים רציניים מעבר לSNOOD וZUMA ואני לא בטוח שיהיה לי כח. 2. אני מאוד אוהב סדרות וסרטים, אבל משתדל להתרחק מכל הרליסים המיותרים של סרטים שהרוויחו 20 דולר בקופות בארה"ב ולא הופצו בשום מקום - רואה רק סרטים נורמליים (יחסית) 3. כרגע המכשור שיש לי זה IRIVER H10 (אמפי של 20 ג'יגה), מכשיר DVD נייח קורא XVID וקבוצת ספרים ממבצעי השנה 4. אין לי עדיין ידע בקשר לגישה למועדונים, מקרנים, אמצעים או הרגלים אחר…
-
- 40 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
אהלן, כבר שנים שבחדר שלי יש נתב אלחוטי שאחראי לכל הרשת האלחוטית בבית. בכל אופן, אני גר בחדר הזה, מבלה מספיק זמן בו וגם ישן בו. לאחרונה רצה לי מחשבה בראש על רמת הסיכון שבמחייה בצמוד למכשיר שמשדר אליך נונסטופ כל החיים... בכל אופן, תהיתי לעצמי - האם שידור הWIFI הוא מסוכן?
-
- 22 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום D: אני מחפש שירים בשביל לעדכן את הפלייליסט שלי D: אם אפשר המצלות על מוזיקה קלאבינג, האוס, טראנס ופסיכודלי D: תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
לכל המשוחררים\סטודנטים שכאן, ויש לא מעט אני מניח אני מבקש עזרה. יש לי ידע רב בתחום המחשבים - סיסטם, חומרה, רשתות וכל מה שקשור. גם ידע בסיסי+ בפלאש, ASP, HTML וכו'. למרות שהידע שלי רב ונרחב, הוא מבוסס על היותי פריק מחשבים, ולא על ניסיון בארגונים, או לקיחת קורסים שונים. לכן, ברוב המקצועות שאליהם אני מעוניין להגיע(QA, איש סיסטם\מנהל רשת) אין לי את הניסיון הנדרש או את הידע הספציפי בכלים שבהם הארגונים משתמשים. כך למשל ברשתות - למרות שהידע שלי בנושא די נרחב, אין לי ניסיון בדברים כמו Active directory, ובמערכות מרובות משתמשים. ניסיון שקל מאוד לרכוש לטעמי ובמהרה עם הבסיס שלי, אבל משום שהשוק רווי ביוצאי צבא עם הניסיון הנדרש, מדוע שהחברות ירצו להשקיע בי? אפילו במקצועות הפחות נחשבים …
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע למי לפנות, ואני תקוע במקום קניתי Battlefield 3 לפני כשנה שנתיים בחשבון אוריגין, הכל היה מצוין טוב ויפה עד שלפני כשבוע רציתי לשחק במשחק הזה שוב כמובן שהורדתי את התוכנה, נכנסתי ליוזר ואז אני רואה שאין לי את המשחק בהיסטוריה של המשחקים אף שם המשחק אינו קיים והכל כאילו לא היה..יש לי את הסיריאל במייל, וכל פעם שאני מכניס אותו לאוריגין מן הסתם שהוא כותב לי שהוא בשימוש ניגשתי לפורומים שלהם וכדי להתחבר לפורום צריך להשתמש ביוסר של האוריגין, וזה כל פעם כותב לי service unavailable גם כשאני מנסה לפנות לשרות לקוחות ולתמיכה כלום לא עוזר ואין לי לאן לפנות..כל עזרה תתקבל בברכה כי אני מרגיש שפשוט דפקו אותי
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מה זה? למה שאני מנסה להעלות תגובה לפורום אני מקבל את האתר הזה? http://abuse.spd.co.il/index2.php
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
מישהו שהיה בתאילנד יודע על מקום שמוכרים בו את החברות האלה? ואם יש רק זיופים שם אז מקום שיש בו בזיופים באיכות טובה? וגם מקום של דיזלים טובים? יש את אותם בMBK הזה? צריך את התשובות זריז הטיסה עוד יום וחצי בערך... תודה!
-
- 16 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. רציתי לשאול באיזו דרך הכי טובה אני יכול להפוך את קבצי הMKV לDIVX כדי שאני אוכל לראות את הסרטים בדיוידי הנייד. חיפשתי הרבה ובכל מקום כתובה דרך אחרת. רציתי שאנשים שהתנסו בזה יעזרו לי אם הם יכולים. אודה מאוד.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן אני טס לגרמניה בחמישי, איהיה מספר ימים בברלין. יש המלצות לקניות שכדאי לעשות שם? אני לא מדבר רק על גאדג'טים..... נ.ב. חסכו ממני את ה"בירה" - את זה אני יודע בעצמי
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
קניתי ב-200 ש"ח לפני כמה שבועות בחנות מסודרת רק מציק לי קצת שאני מסתכל לכיוון השמש והראייה שלי הדרדרה באחת העיניים.
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-