כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום, יצרתי סרטון מלווה במוסיקה. איך אני יכול לדעת אם מוסיקת הליווי מוגבלת בזכויות יוצרים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
חופש גדול...ואין לי כבר מה לראות :\... למישהו יש רעיון לסרט טוב? אם אפשר, תביאו 2-3 לא רשימה ארוכה.. יש עדיפות לפנטזייות למיניהם.. סרטים שאהבתי... 300 שר הטבעות שר המלחמה אפקט הפרפר הארי פוטר אני רובוט טרויה לב אמיץ ;D
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
איך בא לי אחד כזה בחדר! לחצו על התמונות על מנת להגדיל.
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
http://ftp.freenet.de/pub/4players/hosted/worldofwarcraft/world_of_warcraft_dancevideo2.zip :screwy: http://ftp.freenet.de/pub/4players/hosted/worldofwarcraft/world_of_warcraft_dancevideo1.zip :screwy: טוב, כמו שיש GARRY'S MOD לעשות דברים מצחיקים בעולם HL2, גם החברה בעולם ה WOW עשו כמה דברים... יש הרבה סרטים של כל מני דברים מטורפים, אך מכיוון שאין לי זמן/כח לבדוק מה יותר מצחיק ומה פחות, רציתי שתתנו לינקים לסרטים מצחיקים במיוחד (או סתם יפים , רק שלא יהיו סרטי תעמולה של BLIZZARD), שאנשים עשו. 2 הסרטים מלמעלה נלקחו לאחר שחיפשתי את שמות הקבצים ב FILEPLANET (בשביל להוריד צריך להירשם..) http://www.fileplanet.com/filelist.aspx?st=1&sf=4&s=54026&v=0 והגעתי ל…
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
מערכון ישן... http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1023090
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כותרת. ניסיתי לגגל אבל מצאתי בעיקר שטויות. יעזור גם אם תתנו אתר שניתן לברר בו באופן כללי שעות של בגרויות כדי שאני אדע איך לברר בעצמי להבא. תודה
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
עם סיום שמאוד מזכיר שוטי הנבואה, אני לא זוכר אם הוא לועזי או עברי אני רק זוכר שבסוף היה כזה סינתיסייזר או דיג'ירידו משהו אתני כזה וככה זה נגמר, למישהו יש מושג על מה אני מדבר?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ערב טוב אני מחפש המלצה למטהר אויר אוטומטי שאפשר לכון אותו שנגיד כל כמה שעות או דקות ירסס בבית חשוב שיוכל לספוג או להעלים עד כמה שאשפר ריחות של סיגריות . תודה
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
עכשיו חזרתי היו איזה 20 אלף ויותר יאללה תספרו........
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מחכה ומחכה ולא שומע כלום פשוט לא משדרים?
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
איך אני פותח קבוצה שרק אני אוכל לשלוח בה הודעות?
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני מחפש סרטים בסגנון: Die hard/ הארי המזוהם / The bourne תודה.
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כנסו לפה. משהו חביב ביותר. למאותגרי דרך הישר, IF YOU KNOW WHAT I MEAN, לחצו פה מעיינוש, נו באמת... Explicit (gay) sexual content is prohibited :|
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום.. האמת אני לא יודע אם זה מתאים לכאן אבל בכל אופן אם לא אני השמח אם תעבירו את זה למקום המתאים. אוקיי אז ככה: אני רוצה להקים עסק שקשור במחשבים (אני לא מתכוון לחנות מחשבים) אלהה אני מתכוון אולי יותר בשפות תיכנות/אבטחת אינטרנט. השמח לעצות..
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
והאםשווה להביא אחד לארץ? אבא שלי טס לניויורק בבוקר כדאי להביא אחד? או חבל על האחריות? ובכלל יש הצעות? דבריםשקשה למצוא בארץ או שהם כאן נורא יקרים?
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
במקרה הזדמן לי להיות בבית עכשיו,אז הרגשתי צורך להתעדכן ולעדכן אותכם קצת בשיא השני שלי ב-3DMark. קודם כלעוד 4-5 חודשים ואני כבר מתוקן וכשיר לחזור לקהילה. (לדן,תודה רבה על הדאגה שלך כלפי ). ועכשיו למערכת החדשה שלי: Abit NF7-S Geil PC 3700 512MB*2 Athlon XP 2000(0.13) Logi's MX500 WD 200GB 8MB*2 M-Audio Audiophile 2496 Pioneer DVD 303S Enermax EG850AX-VH(650W) TR SLK700 מגיע לי אחרי שכל המערכת חוץ מהמעבד הלוח והכרטיס מסך בצעו התאבדות קבוצתית . בקרוב תגיע המערכת קירור מים ואז אני נכנס להילוך גבוה ;D. נ.ב עכשיו קלטתי את ה-GFFX מה ה-FUCK עם הכרטיס הזה? כזאת מהירות וכזה הפרש מזערי? אין כמו הבית ...
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יודע איפה אפשר למחזר את שפופרות הכספית הזורחות הללו? אין לי רצון לזהם את הסביבה בחומרים כל-כך לא סימפטיים, אך אינני יודע על מקום אשר מאפשר סילוק הפסולת מסוג זה בבטחה. האם קיים מקום כזה? ורצוי שיהיה בצפון הארץ...
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
זה מתייחס לכל המנהלים כי אתם תמיד אומרים שאני אומר רק את עינקודר אפשר לעשות כמו בpcpro שרואים את המפרט של המחשב? כי זה יותר נוח לעזור לאנשים ואין מספיק מקום בחתימה להכניס.........
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
-
אפשר המלצה לאימיול שלא דורש הרבה מהמערכת והכי חשוב מהיר (פרוץ נדמה לי יהיה עדיף). כי אני מרגיש שהאימיול הנוכחי שלי -spike2 v0.4 למרות שהוא די חדש לא משהו. אז אם יש למישהו המלצה/לינק לאימיול כזה - אשמח לקבל זאת. וגם..למישהו יש כאן קישור להורדת רשימה של שרתים להתחברות? יש לי רשימה(http://kademlia-net.de/emulefuture/server.met) באימיול הנוכחי ותמיד מופיעים אצלי רק 6 שרתים ואני מצליח להתחבר כל הזמן רק לשרת אחד - TVU DonkeyServer No1.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
100 הודעות!! אני כל כך מתרגש!.... :elkgrin: אני רוצה להודות לכולם בפורום שעזרו לי להגיע להישג זה... אני רוצה להודות כמובן להוריי שבלעדיהם לא הייתי פה... אני רוצה להודות לכל מי שתמך בי (מפורום תמיכה....) , וכן לצוות האתר ולמנהלי הפורום , על כל הנושאים שנעלו לי...(צוחק) :coolman: אני רוצה להודות לכל האנשים שהציעו לי מפרטים, גם אם חלקם פחות טובים, וחלקם בכלל גרועים.... :biggthumpup: thank u!! :ylsuper:
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו ממכם הזמין משהו פעם מאתר בחול ועשה משלוח לארץ.אני מעוניין להזמין IPHONE 16G 380$ ב EBAY אבל ידוע לי שהם לא עושים משלוחים לארץ יש לי כמובן אשראי בינלאומי אז אם למישהו יש נסיון עם העניין כולל עלות משלוח וכו
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-