עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MS-D,

שלום! לא מזמן פירסם פה בחור.. את קהילת "איבי" הישראלית, היית מועניין לקבל קישור, מקווה שתעזרו לי, תודה מראש! =]

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  2. אהלן, לפני כמה חודשים ראיתי כמה אנשים משחקים בזה בפאב ומאד התלהבתי, ולא היה לי מושג איפה להשיג אחד לפני כמה זמן ראיתי ציור שלו /ב/... לא משנה איפה (אתם תבינו לבד) ואני רוצה שמי שמכיר את זה כאן יאמר לי איפה קונים! [attachment deleted by admin]

3. Started by R9800P2,

יש איזה פרום שמדבר לא רק על מחשבים שמדבר על טלויזיות מזגנים ועודד??

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by J0n1,

אתמול שמעתי שיר מוכר באיזו מסעדה ומאז זה לא יוצא לי מהראש. בסוף הפזמון האישה אומרת משהו כמו you're my fire, my desire.... בסגנון oldies רוקנרולי. הכי קרוב שמצאתי זה Backstreet Boys - I Want It That Way שזה ממש לא מה שאני מחפש

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by yakir8,

שלום אני מחפש איחסון חינמי שתומך ב PHP MYSQL בשביל שאני יוכל להתקין בו פורם לפחות 50MB איחסון 1G תעבורה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  6. למארז 3480 אני רוצה לאטום אותו כליל מכל הכיוונים שלא יצייץ! דגש על דבר אחד, שאוכל להזמין אותו לבית ככה שאם אפשר לא להמליץ על מקומות שלצריך לסוע אליהם או שבעיה להביא אותם לארץ. תודה. אגב התקציב נע בין 200-400 שח

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  7. Started by 1nstall,

היי אני רציתי לעשות את שולחן העבודה יותר יפה ונוח אבל באייקונים שיש לי במחשב ממש מכוערים ומיושנים. מי שמכיר אתרים שיש בהם אייקונים אשמח לקבל את כתובתם. בתודה מראש Install

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  8. אני וחברתי סטודנטים ואנחנו מחפשים איך לחגוג את השנה החדשה. אנחנו שנה+ ביחד, רצינו לנסוע לאילת בחמישי בצהוריים ולחזור בשישי (בלי מלון) ולמצוא שם איזו אטרקציה לשנה החדשה (ספינה שעושה שייט כזה אולי?) אבל אנחנו לא מוצאים שום דבר שאפשר לסגור מראש וזה קצת סיכון לסוע לשם להגיע לקראת ערב ולהתחיל לאלתר מהר, וסתם לבשבת באחד הבארים בטיילת יהיה פספוס (אנחנו גרים בדרום, אבל עדיין נסיעה וזה). דברים כמו ספא וכו' עשינו כבר אשמח להצעות לדברים מיוחדים, בסביבת הדרום-מרכז. דברים לכל הלילה כדי לחזור מחר בבוקר מתאים ביותר, מבחינת תקציב תלוי בתמורה, אבל לא להגזים יותר יותר מידי (בכל זאת סטודנטים) נ.ב. דברים כמו ללכת למועדון\פאב לא יתאים\מסיבה באחד המועדונים לא בסגנון, רצינו משו מיוחד

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by apple lover,

שלום אני מחפש אינדקס של כמה שיותר אתרים בכמה שיותר קטגוריות. (ישראלים) אני צריך את זה לפרויקט מסוים. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  10. סוניאריקסון HPM70 נאבדה לי ספוגית אחת ועכשיו האוזניות הם די useless :'( מישהו יודע היכן ניתן לרכוש ספוגיות כאלה? http://l8shop.net/products/4-Earbuds-Sony-Handsfree.aspx אני יודע שיש הרבה דגמים דומים שגם הם יתאימו, אבל שוב, מאיפה לקנות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כל מיני מלחמות/אירועים שנבעו בגלל משיכה/אהבה/סקס, כמו מלחמת טרויה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

לא חשוב כמה שטח אחסון מספיק לי מעט העיקר שיתמוך בASP (בשביל לשים את החתימה הרנדומלית..)

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  13. אני לא מצליח למצוא מידע על אכסניות ואני יודע שגם עכשיו העלו מחירים באילת בגלל המצב בצפון. אני מתכנן ללכת עם חברים קצת לאילת אבל יש קצת בעיה עם כסף לחלקם, זה לא צריך להיות משהו מפואר אבל כדאי שלא יהיה צריך ללכת חצי שעה בשביל להגיע בים. וזהו בערך... תודה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי... כחלק מתהליך יצירת אוספי ה-"MP3 לרכב" שלי, באתי להכין דיסק שיכלול מוסיקת chill out (אני מניח שזאת ההגדרה המתאימה)... מה שיש לי כרגע זה Voyageur של אניגמה, ו-Play של מובי (אלבום כפול). יש המלצות לדיסקים איכותיים בסיגנון דומה ? נ.ב. Now Playing: Moby - Flying foxes ענק!

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. אני מחפש המלצות לאלבומים שקטים ללא מילים\סולן וכו'. אין סגנון מוגדר שאני מעוניין בו (מלבד מוזיקה אלקטרונית שבה אני לא מעוניין). דוגמאות לאלבומים בסגנון שאני אוהב - THE SNOW GOOSE של CAMEL וred queen to gryphon three של gryphon אשמח להמלצות

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by lev-27,

איפה אתם גולשים בשביל לשרוף את הזמן? כל כך נמאס לי לגלוש ב-Ynet...

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. ערב צח ומוצלח. יש לי פרוייקט קטן שאני זקוק לעזרה בו, הפרוייקט כולל שפות PHP וכדומה ואין לי כל כך מושג בשפות כאלה. אז אני מחפש אדם עם זמן פנוי (לא יותר מדי אבל מספיק), עם רצון לעזור ולתרום, בעל ידע בשפות PHP, SQL, HTML וכדומה. עדיף ידע בחומרה. אנא פנו לאיי סי קיו שלי לשאלות וכדומה- 71349756 scorp. עריכה- לציין בבקשה בבקשת האישור באיי סי קיו תיכנות או משו כזה..... אחרת אני פשוט סוגר 8)

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  18. ההודעה הזו תראה קצת פתאטית, אבל כבר עברתי את הגיל שאכפת לי מלעשות פדיחות. אני בחור בשנות השלושים לחייו שנתק קשר כמעט עם כל המעט חברים שלו והמעט שנשארו נשואים עם ילדים כך שאין לי הרבה מה לעשות איתם. כנראה שאני בן אדם קצת קשה. חחח. בכל מקרה, בזמן הפנוי הרב שיש לי אני בדרך כלל מפתח משחקים. פיתחתי משחק לPC וANDROID והתחלתי למכור אותו, למרות שהוא לא נחל הצלחה רבה. בגדול אני לא מתבייש לומר שאני תכנת מאוד מוכשר ואני עושה דברים בקלות שאחרים לא יודעים אפילו מאיפה להתחיל. מכיוון שפיתוח משחקי מחשב הוא תחום עיניין שלי, חשבתי לחפש אנשים שעוסקים בתחום. בתור תחביב, אבל כמעט ושאין בארץ. או שאני לא יודע איפה לחפש. חשבתי שזה כיוון טוב להכיר אנשים חדשים, אבל הפורום המסכן בתפוז לא נראה לי מק…

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. זכור לי שבאחד הת'רדים על לג בעומר היה מישהו שסיפר שהוא חלק מהאנשים שהולכים למדורות ומתעמתים על האדיוטים, ואשמח לדבר איתו על נושא אחר שאני זקוק בו לעזרה. לא הצלחתי למצוא דרך החיפוש את הת'רד המדובר.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  20. יש לי אתר www.ttb.up.co.il ואני מחפש אנשים רציניים שיהיו מעוניינים לקחת חלק בהנהלת האתר .

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  21. סוף סוף פתחתי בלוג. עכשיו אני נותן במה פתוחה ובלתי מוגבלת לכל אחד שרוצה לפתוח בלוג הבלוג הוא בקוד פתוח והוא תומך RSS וכמובן גם תומך בתצוגה צדדית לפיירפוקס או מוזילה אנשים שמעוניינים בבמה פתוחה לכל דבר אשר חפצים בו (חוץ מי תכנים חריגים) תשאירו פה בת'רד הודעה ובעוד יומיים אני יצור קשר איתכם. הבלוג כרגע על שרת חינמי אבל אני ישדרג בהמשך לשרת יותר מתקדם. אני לא עושה את זה למטרות רווח או משהו כזה.. הכל חינם ולכולם כמה ואיך שתרצו

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Or ei,

אני מחפש אנשים שקנו את הVISION MASTER 454 PRO מKSP יש לי כמה שאלות עליהם הם עושים בעיות ?(משלוח שרות וכו') למה המחיר כל כך זול שם ?(בגלל שהם יבואנים של החברה?) אני כמעט בטוח קונה את המסך משם אבל רק רוצה לדעת מה הולך לצפות לי ....

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני לא לוקח שקל יותר ממה שעולה....אני מזמין ב-10$ + משלוח כמה משלוח עולה? אני מחפש 8 אנשים....כל אחד ישלם בדיוק כמה שהוא צריך מי שמעוניין שייצור איתי קשר בהודעה פרטית מנהלים...בבקשה לא לנעול או משהו

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  24. מכירים את הדברים האלה שיש בד"כ בבר מצווה בתמונות, שרואים כתבה במעריב ואז כתוב XXX חוגג בר מצווה? או לפעמים זה גם בחתונות... אז קיצר אחותי סיימה תואר רפואה ואמא שלי רוצה לעשות לה אחד כזה, יש איזושהיא תבנית שאני אוכל להוסיף את התוכן בפוטושופ? אם אני אלך לצלם הוא יוכל לעשות לי את זה?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  25. אני מחפש את התווים לגיטרה של השיר "מסמר קטן" של נעמי שמר. חיפשתי בגוגל, לא מצאתי. תודה לעוזרים עריכה: אקורדים זה מה שקורה כשסקסופוניסט מדבר עם גיטריסטים...

• 0 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.