עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מצאתי רק בNewegg את הכרטיס אבל הוא הדגם של סלוט אחד אני מחפש את זה עם ה2 סלוטים. כאילו זה 2 מאווררים על הכרטיס (כמו הגירסה של הGT). חייב שהחנות תהיה בUS ושזה יהיה GOLDEN SAMPLE תודה. הכרטיס

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  2. Started by -yooy-,

שם הקסם: 3 card monte שלום לכולם חברה חייבים ללמוד את הקסם.. יש מדריך ? סרטון ? תשטפו את כולם.. http://il.youtube.com/watch?v=Tbxn26yZqmE

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  3. מישהו יודע את המיקום המדויק, ואיזה מופעים יש שם בדיוק, באיזה צורה, כמה עולה כרטיס, וכל מידע חשוב אחר?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  4. שלום! לי יש מוטורולה E1 ולחבר שלי יש תא הV3X. עכשיו כשאני רוצה לשלוח לו שיר או תמונה אין בעיה אני עושה העבר דרך בלוטוט' והפלא שלי יש מזהה אאת שלו.. אבל כשרוצים ההפך והוא מנסה לשלוח לי שיר הפלא שלו מחפש התקנים ולא מוצא אותי..גם אם אני עושה "מצא אותי"... לפני כן הצליחתי להעביר לפלא שלי קבצים מסוני אריקסון K700I בלי בעיה וממוטורולה V3 ( למרות שגם בזה בפעם האחרונה לא זיהה לי תפלאפון..) לי אין שום בעיה לשלוח קבציםם.. תודה... שמעון

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  5. אני זוכר שלפני בערך שנתיים מצאתי אתר שכותבים את הכתובת של אתר מסויים והוא מראה את האתר הזה איך שהיה בכל מיני חודשים בעבר..

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  6. שמתי לב בזמן האחרון שהוצאתם את התווית שנקראת "חדש" על כל כתבה כמו שהיה פעם עכשיו נשארו על חלקם של כמה כתבות שפורסמו לאחרונה כאן באתר האם אתם עושים שיפוץ לאתר ובגלל זה התוויות נעלמות מכתבות חדשות? או שזו בעיה שקשורה לקוקיז (cookies)? תודה

7. אז מישהו בא למסיבה הזאת?... ואללה תבואו...יהיה חזק...יהיה יהל (לא הכי מתלהב ממנו)...יהיה הראל סקעת (סתם יצור)....ויהיה אחלה חברה..!!..

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by Alex89,

איפו אני יכול לראות soundtrck של ghost ship?

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  9. Started by whodosntlikeomri,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_237_291&products_id=2790 תראו את המוצר הבאה

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by waizman,

http://www.miniclip.com/tabletennis.htm

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by Chamuelm,

שלום אני צריך את הקובץ explorer.exe (נמצא בc:\windows) ממערכת הפעלה עברית. ניסיתי להעביר מאנגלית והכל יוצא הפוך

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  12. Started by Mesatla,

יצא חמוד ביותר לסרט בהפקה עצמאית - זה בHD

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  13. שלום, ראיתי היום אשכול של מישהו שפורסם לפני שנה על אותו הנושא אז הבנתי שזה הפורום הנכון לשאול את זה, אם לא אני מקווה שתתחשבו בעובדה שאני חדשה,ותעבירו את האשכול למקום הנכון ולא תתנו לי אזהרה. אוקיי השאלה שלי זה האם זה אפשרי לקנות משהו דרך EBAY עם ISRACARD? שמעתי משהו על האתר ISRACARD WEB לינק: http://www.isracard.co.il/Pages/IsracardWebArticle.aspx?PageID=1191&mp=4,48,1183,1191 אמרו לי שאיכשהו אפשר לקנות את זה דרך שם, לא ממש הבנתי איך.. אני אשמח אם תוכלו לתת לי הסבר קצר, תודה רבה מראש לעוזרים נ.ב. יש לכם פה בעיה רצינית עם ה LOG IN

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. שלום, שני שאלות התייעצות בבקשה: 1. כידוע כל חלק של מחשב בנפרד יש מחיר אחר בכל חנות... האם כדאי לקנות כל חלק בחנות עם המחיר הכי טוב ואז בזה חסכתי? כדאי ? 2. אני בזמנו הייתי מרכיב מחשבים פנטיום 1 ופנטיום 2. מאז לא נגעתי במחשב !!! היום כדאי לי לקנות חלקים חדשים ולהרכיב לבד את המחשב? או לשלם על התקנה בחנות מחשבים ? האם אני מספיק בעל ניסיון? זה מסובך להרכיב מחשב חדש היום ? יש מדריך כלשהו ? תודה למענה במפורט לכל השאלות.

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by klayton,

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  16. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

תנקס. גיל.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by Toxin II,

אהלן, לא מזמן נתקע לי השיר הזה בראש, ומאז לא עוזב. בכל אופן, חיפשתי וחיפשתי וזכור לי שלשיר הזה של דונובן, שיצא אי שם בעבר, יש ביצוע מחודש, ותהיתי, של מי? אני מחפש את השיר הזה בנרות... תודה לעוזרים למי שלא יודע מה השיר, זה השיר:

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  18. אני יודע וקטורים, משוואות ואי שוויונים מעריכיים ולוגורתמיים, כל החומר של 006 ו005, מספרים מרוכבים. איזה חומר לא ציינתי שיש ב007? (אני יודע שיש איזה סוג של הנדסה שאני לא זוכר את שמה...) יש את הטבלאות האלה שיש בדף נוסחאות עם המון מספרים? נראה לי טבלאת התפלגות...

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by So@tr43,

;D

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  20. http://www.freegadget.co.il/vote.php?uId=7

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by askme,

או, מה נסגר אתמול עם "כיפת ברזל" ? וואללה, ליבי ליבי עם תושבי הדרום שקיבלו אמנם מופע ( אימים ) זיקוקים, אבל נאלצו ללכת לממ"דים. יש הרבה שאלות מה עקץ את המערכת אתמול. נקווה שיופקו לקחים לשעת אמת.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. חברה אני עומד לקנות PlayStation 2,קודם כל האם כדאי עדיין לקנות? דבר שני יש פה מישהו שמבין קצת בPlayStation 2?כי אני רוצה לקנות ומחפש מישהו שיעזור לי לבחור מהחנויות(כמו WALLA,P1000,סקאל און-ליין).אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד. נ.ב כמובן אני מחפש שיקרא צרובים. תודה רבה לעוזרים אשמח לקבל עצה.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  23. כנסו למדריך שמסביר איך כל העסק הזה עובד ! http://members.lycos.co.uk/bendan7/%fa%e9%f7%e9%e4%20%e7%e3%f9%e4/

24. Started by hck,

היי נזכרתי באיזה אימייל חמוד ששלחו לי מזמן ואני לא מוצא אותו. האימייל הוא בעצם קליפ עם "תרגום" עברי לשיר אופרה, להלן חלק מהמילים של ה"תרגום": דורי מת.. דורי מת... אם תירי בו אל תירי בו דורי מת... חמם עוד עוף... חמם עוד אורז... חמם עוד דורי מת... וכ"ו.. מישהו מכיר ויכול להשיג לי את הקליפ/שיר ?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. היי לכולם.. כמו שאמרתי שאני מחפש אתר שאפשר להזמין מחו"ל חומרה למחשבים אוו כללי לארץ ישראל בתודה לציין חוץ מהאתר של EBAY

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.