עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אותו בהאוטלוק ... ? וכן אני יודע שהם לא פריירים ורוצים שיעברו באתר שלהם ..אבל אולי בכול זאת!! כי את וואלה אי אפשר... ואת GMAIL גם אי אפשר... אז... אולי שמעתם על משהו?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  2. ההודעה הבאה פורסמה כרגע בדף הבית של TL: Unfortunately it seems, that a few Israeli ISPs, are intensionally altering the announces to our tracker of their clients, announcing to our tracker false stats (over 8.000.000 TB of upload and download) in order for these users to be probably banned (and save some bandwidth). We made a script to automatically detect this false announce, and reset the user's account (reset uploaded/downloaded). Although this is NOT a fix, only a temporary solution, we cannot do anything more from our part, since this is not a problem of our tracker. We know that reseting these accounts is not pleasant, but the other alternatives were to ban these ac…

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by NAND,

שלום, אני מתלבט אם לרכוש את Wahl Detailer או את Andis Slimline Pro כמכונה נוספת (לצד ה Magic Clip שבה אני כרגע משתמש) לצורך המסגרת של השיער. האם מישהו מכיר או ניסה את אחת המכונות? ואשמח לדעת, מה הפעולה שמתבצעת בסרטון? תודה.

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  4. Started by THE_COMMANDER,

למישהו יש קודים למוטרולה v 50 ??

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

הנה סיפור אמיתי שקרה בארה"ב: עורך דין נכנס לחנות סיגריות וקונה חבילת סיגריות טבק, איכותיות ויקרות. לאחר מכן הוא מודיע לחברת הביטוח שלו-אני מבטח את הסיגרים נגד אש חברת הביטוח, בטמטומה הרב, הסכימה. לאחר כמה ימים הוא מעשן את הסיגרים והולך לחברת הביטוח- נשרפו לי הסיגרים, אני רוצה את הכסף(15 אלף דולר!) :lol: חברת הביטוח לא משלמת לו והם הולכים לבית-משפט. חברת הביטוח מראה את הסיגריות כראייה שהוא עישן אותן, השופט אומר שהוא עישן אותן וגם הוא לא מכחיש שהוא עישן אותן אבל- יש ביטוח ;D ;D השופט פוסק לטובתו והוא מקבל צ'ק על סך 15 אלף דולר! ;D ;D ;D ;D נשמע טוב? חכו! :lol: ברגע שהוא פודה את הצ'ק, מכניס 15 אלף דולר לבנק, חברת הביטוח מגישה נגדו תלונה במשטרה על הסעיף: הצתות בז…

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  6. Started by Epik_yozhik,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3718784,00.html http://www.zolgames.co.il/index.asp

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by ORrrr,

http://media.ebaumsworld.com/sandsicaf.wmv אני ממליץ לראות זה באמת יפה לדעתי.. יום טוב

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by X-BLADE,

היי, קרוב משפחה נמצא בגרמניה, משהו יכול להמליץ על חנות אמינה וזולה לקנות בה GALAXY S I9000? נ.ב. יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות כדי שאוכל לקבל מאורנג' הטבות? (השם שלי חייב להיות רשום על הקבלה? מה עוד?) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  9. מצטער מאוד אם כבר פרסמו, אני עכשיו מצאתי את זה.

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  10. מעריכים את מוצרי הקירור של חברת נוקטואה האוסטרית אבל לא סובלים את גווני החום והבז' שמאפיינים אותם בדרך כלל? כעת יש אלטרנטיבה - גם עבור מערכות Mini-ITX קומפקטיות ביותר לכתבה

11. Started by scorpion,

זה מתייחס לכל המנהלים כי אתם תמיד אומרים שאני אומר רק את עינקודר אפשר לעשות כמו בpcpro שרואים את המפרט של המחשב? כי זה יותר נוח לעזור לאנשים ואין מספיק מקום בחתימה להכניס.........

12. Started by matteo,

וואי ממש ניהיתי חלוד במתמטיקה שזה מעציב בכל אופן תרגיל בדיפרנציאלים בני גורן חלק ו' 5 יחידות עמוד 514 תרגיל 34 רק צריך את הפואנטה של התרגיל שברחה לי מהראש נתונה הפונקצייה y = מונה: x^2 - 3x + a מכנה : x^2 - 3x +2 ישר המשיק לפונקצייה בנקודה x=-1 חותך את ציר האיקס בנקודה x = 7/5 הוכח a=0 תודה חברים

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  13. כרטיס מסך של MSI 4850 חדש באריזה סגורה! ללא שימוש כלל וכלל! הכרטיס הבא : http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/msihd4850review/ אשמח לקבל תגובות! באיזה מחיר, כדאי/רצוי, למכור כרטיס מסך חדש (לגמרי) שכזה.

• 14 תגובות
    • 901 צפיות
  14. לא חשבתי על שילוב שיצא טעים עם אננס...

• 13 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by Shmoolik,

וכמה זמן הוא ? ואם למישהו יש איזה אתר עם כזה לוח שנה. (כולל חופשים). כי גם אין לי יומן או משהו אז אין לי מושג , וגם חיפשתי ב GOOGLE , לא מצאתי

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  16. שבוע טוב אני צריך ללכת מחר לקנות שם משהו,ואני לא יודע אם החנות עצמה טובה?המוצרים שלהם טובים או שסתם מוצרים מוזרים ולא שווים כל כך? איך השירות שלהם?אם יש תקלות הם מתקנים ונותנים שירות הוגן? תודה

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by ConRoe X Fire,

http://stage.co.il/Stories/616037 הולכות לרדת לכם דמעות.

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  18. Started by Alex89,

דבר ראשון מה זה: 1080 24p Real Movie ? דבר שני איזה TV יותר טוב (שניהם סמסונג) LA32B350 או LA32B450? אני מעדיף את ה 450 רק דבר אחד שאין לו ויש ל 350 זה 1080 24p Real Movie ואני לא יודע מה זה

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by ConRoe X Fire,

חלק ראשון: חלק שני: http://www.youtube.com/watch?v=gQKm-qyLIlE

20. Started by harry,

יש לי את הפד הזה לעכבר עם ג'ל, אבל לא זה שעשוי מפלסטיק שקוף כזה, יש לי את זה מהמין בד אפור-כסוף כזה ... אבל הבעיה היא כזאת :! עברה שנה מאז קניתי את הפד הזה ונשפכו עליו כל מיני נוזלים , והוא מלא כתמים עכשיו, ואני כמו מטומטם באתי לנקות אותו עם מים והמים עשו כתמים בעצמם! .. מישהוא יודע איך אני מנקה את הפד הזה??? (הוא לא מחזה מלבב במיוחד כרגע..)

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  21. בשר לעשות אותו על האש [המבורגרים,קבבים וכו'].

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by Gilo2005,

אז ככה הלך לעולמו הלוח אם שלי אתמול מסיבה בילתי ברורה ...הלוח אם הוא של GIGABYTE הוא מתאים ל SOCKET A AMD את הלוח הזה לא מיצרים יותר אבל יש לי עליו אחריות מהחנות שממנה קניתי אותו מה במקרה הזה החנות תעשה? ההאם היא מחויבת לתת לי את אותו הלוח ? או משהו אחר

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  23. אחרי משחק כפות הרגליים שלי קרועות(בעיקר כריות כף הרגל..)...האם יש תחבושות שעוזרות למנוע את זה.....?? ואם יש איפה אפשר להשיג ??

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by Big_Guy7,

פרצו לי לפני כמה דקות לאייסיקיו... שינו לי סיסמא ואין לי מושג מה אני עושה עכשיו היו לי מלא אנשים ברשימה וסיפור לפתוח אייסי חדש.. מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי לקבל סיסמא מחדש?? :'( :'( :'(

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  25. Started by -Almog-,

שלום סוף סוף הצלחתי להרשם לפורום איזה כיף זה מקווה להכיר פה אנשים אחלה פורום כול יום אני נמצא בו פורום תותח :-*

• 13 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.