עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ezelnik,

קראתי בפורום שלא להתקרב לגיבור, KSP, IVORY אבל לא הצלחתי למצוא המלצה על חנות טובה באיזור. האם יש כזו בכלל? המחיר חשוב לי, אבל חשוב לי יותר שאם יש תקלה לא צריך להתכונן למלחמה. אשמח להמלצות

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  2. http://s15.yousendit.com/e.aspx?id=1YAZ1OJYY4IF02SM8II01O2SLC 8)

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חחח קלטו איזה מגניב: http://www.big-boys.com/articles/halfdomino.html ובונוס: http://www.big-boys.com/articles/coyote1.html

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  4. שלום, הזמנו שירות מסויים וחתמנו על חוזה, השרות כולל הלוואת ציוד והתקנתו. הציוד נכון להיום עדיין לא בידינו ולא הותקן דבר. על פי החוק תוך כמה זמן אני יכול לבטל את ההסכם מבלי לשאת בהוצאות או לשאת בהוצאות מינימאליות? בחוזה כתוב רק על ביטול אחרי הספקת הציוד והתקנתו ולא כתוב דבר לגבי ביטול לפני כן. תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by roadrunner,

אישתי עובדת במלון דיוויד אינטרקונטיננטל וכשביל גייטס היה שם השבוע לפחות 10-15 אנשים התקשרו למלון וביקשו את האימייל שלו כי הם רוצים לשלוח לו קורות חיים .

6. פעם, לפני כמה שנים, היו המון אתרים שמכרו מוצרים במכירה פומבית אמיתית: עם מוצר, מחיר התחלתי ושעת סגירת המכירה. בצורה זאת באמת היית מתחרה עם קונים אחרים והמכירה הייתה נסגרת בשעה שנקבעה. לפעמים היה אפשר "לדפוק את המערכת" ולהשיג מציאות. כנראה שהמערכת נדפקה יותר מדי פעמים ועכשיו כל האתרים עברו לשטויות כמו "מכירות אישיות" ו"מכירות קבוצתיות" שזה בתכלס כמו חנות רגילה רק שאתה לא יודע את המחיר. אז אתה זורק באוויר כמה מחירים עד שאתה מגיע למחיר שהחנות רוצה ואז אתה "זוכה" במוצר. שיטה דבילית ומבזבזת זמן ולא יותר זולה מלקנות באתר רגיל. אז האם מישהו יודע על אתרים שעדיין עובדים בשיטה הישנה והטובה (ישראלים) ?

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by Unix,

שלום לכולכם... מבקש ביקורת על החנות: ivory.co.il אייבורי מחשבים. מה דעתכם עליה? ***מנהלים אם זהו אינו המקום תעבירו,לא ידעתי איפה לפתוח*** תודה.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by ^HocK^,

לפני כמה ימים "חגגתי" 18 שנים.... מהרהרת בי השאלה הנצחית...מיציתי את עצמי או שיש עוד משהו נוסף לחכות לו? יש רעיונות... נ.ב המסיבה האמיתית היא היום...כמות האלכוהול שקניתי... ;D

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  9. אני חוקר נושאים שקשורים לגיימינג, היסטוריית התעשיה ודברים משיקים, ובאחד השיטוטים ההזויים באינטרנט נתקלתי בגרסה של Portal שרצה על מחשבון. חשבתי שזאת הזדמנות טובה לחלוק איתכם משהו משונה ומעניין, אז הנה כמה מילים על זה! בנוסף, מי שלא מכיר את הערוץ שלי, מוזמן לדפדף קצת. יש הרבה על היסטוריית הגיימינג, כולל פרקים מרתקים על האנשים שמאחורי המשחקים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום,בימים האחרונים אני שם לב שרוב הסמליםסמייליםטאגיםפשוט יצאו מפוקוס (עקב, הקטנת רזולוציה או אופטימיזציה) ;D :( ??? : :-[ :-\ :-* אם ניסיתם לחסוך בתעבורה וקצב הטעינה של הדף וחשבתם שלא נרגיש בהבדלהרגשנו, לפחות אני..והאמת שהדבר דיי מציק בעיןיש מצב להחזיר את זה לקדמותו ? באאאא, מסתבר שהיה לי זום קטן בדפדפן

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  11. הזמר נשמע בריטי ואני מת על הקול שלו. למישהו יש מושג איך קוראים לו? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by oded6188,

הזמנתי צ'יפ CMOS חדש מהאתר BadFlash (כתבתי עליו באשכול נפרד)... שילמתי לאתר באמצעות PayPal, דרך אימייל אחר שלי (לא הזה שקיים לי כאן בפרטים)... עכשיו אני פותח את האימייל שלי (זה שכתוב כאן בפרטים, והאתר Badflash בחיים לא שמע על הכתובת הזאת שלי) ואני מגלה את האימייל שבתמונה: פרט חשוב: בגלל שאני רק חושד לרמאות ואני עוד לא בטוח בכלום אז אני לא אומר את פרטיו של האיש... מה שאני כן אומר לכם זה שהוא חבר ב HWZONE! אז מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by HeaT-SinK,

1. תכנסו לוידאו מסויים למשל 2. תעשו pause ב00:00 3. תלחצו על מקש שמאלה ( -> ) + מקש למעלה טה דה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי אנשים, פתחתי דיון על הנושא גם ב carsforum אבל בינתיים אין תשובות ומנסיון עבר אפשר גם כאן למצוא תשובות ענייניות בנושאי רכב, אז here goes: תיאור המצב: יש לי פוקוס פרטית 2006 האצ'בק 5 דלתות, בגרסאת המאובזרת - trend-x המערכת המקורית באוטו היא סוני (אאל"ט אין חיבור צ'יינג'ר במערכת זו) המערכת יודעת לנגן MP3 מכונן ה CD (יש שליטה מההגה ל CD ולרדיו) ויודעת לקבל AUX IN אבל במקרים כאלה השליטה היא מהמכשיר שמוציא את הסיגנל ולא מהמערכת\הגה. (ווליום עדיין אפשר לשלוט מההגה, הבעיה היא בהעברת שירים ותיקיות) הבעיה: אני לא אוהב ולא מעוניין להחזיק דיסקים באוטו, ואני רוצה סאונד איכותי ממערכת קבצים לשהי, ועדיין שליטה מההגה. אני מחפש פתרון שיאפשר לי לנגן מויזקה מהתקן נייד כלשהו (דיסק קשיח נ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by hedva,

למבוגרים/ות בלבד

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by tominalex,

מישהו יודע למה ביכלל השביתות האלה מתקיימות ? :-\

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by approx,

לפגוש אותך היה גורל, להיות לצידך בחירה, אבל להתאהב בך היה מעבר לשליטתי. הרווחים שבין אצבעותייך נוצרו כדי לאפשר למישהו אחר למלא אותם , המישהו הזה הוא אני אף-פעם לא אהבתי אותך יותר, כי אף-פעם לא אהבתי אותך פחות: אני לא אוהב אותך עכשיו, כי אני אוהב אותך תמיד; אני לא אוהב אותך בלבד, כי אני אוהב אותך יותר ממה שהמילים יכולים לומר. אלה שלוש מישפטים שונים שאני רוצה שמישהו יתרגם לי אותם לאנגלית ברמה כמה שיותר גבוהה תודה.

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  18. שלום. קניתי זיכרונות מסוג KINGSTON KVR800D2N6/2G בתאריך 13/07/2009 מהחנות BHA .(מס' הזמנה 119) המחיר הייה בזמנו הכי זול בזאפ.הזמנה דרך האינטרנט הלכה חלק.והמשלוח הייה בזמן. בתאריך 15/01/2010 התקלקלו לי הזכרונות.כמובן שהזיכרונות עדיין באחריות. ניסיתי ליצור קשר עם החנות באמצעות הטלפון המופיע באתר(במשך כמה ימים והרבה פעמים ביום) אך הם לא ענו אפילו פעם אחת. שלחתי אימייל אליהם ולא קיבלתי מענה. השאלה שלי מה אני יכול לעשות בשביל להחליף את הזכרונות/לממש אחריות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by imac,

הכותרת כבר אומרת הכל! אחרי אתמול כבר ממס נמאס עליי הקטעים הללו... נכון הודתי שאני ספאמר (וכנראה שאתם לא מבינים צחוק)... אחרי ש-Ghost Dogg שלח לי מכתב הזהרה החלטתי להשתפר אבל כל מה שאני שומע זה ספאמר ספאמר ספאמר! זה נמאס עליי... אני מנסה לחלק איתכם משהו ואתם יורדים עליי... זה כבר לא נוח להיות בפורום! כל הכוונות שלי הם טובות ואתם רק יורדים עליי... אני חושב ברצינות להגמל מהאתר! ... ולאלא שישאלו מה מטרת הת'ארד אז התשובה! היא לחלוק אתכם מה אני מרגיש בפורום הזה!

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  20. Started by Stanly,

זהו משחק שאתה מגלם כאזרח שחי במדינה שלך, אתה עובד משרת בצבא וכו.. למעשה אנחנו האזרחים חיים בישראל וכל פעם יש מדינות שמנסות לכבוש אותנו ורוצות לקחת לנו שטחים לפני כשבוע הייתה מלחמה שקראנו לה "מלחמת שלושת הימים" מלחמה שבה טורקיה רצתה לכבוש לנו את חיפה תל אביב ואת נצרת!!! למזלנו יוון פולין ועוד מספר מדינות עזרו לנו במלחמה ובעזרתם הצלחנו למנוע מטורקיה לכבוש לנו את השטחים!! אבל עכשיו עשו מלא מדינות בלאגן והתקיפו את פולין סין ועוד מדינות שהן חברות שלנו, ובנתיים טורקיה כובשת לנו שוב את חיפה!! הדרך היחידה של המדינה שלנו לשמור על הכבוד זה בעזרת שאתם תרשמו למשחק!! אנחנו כבר מונים למעלה מ400 ישראלים שמשתתפים במשחק. בחיי היום יום עובדים (בשביל לעשות כסף) קונים נשקים מתאמני…

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by Biatch,

הייתה שאלה על המילה האחרונה בתנ"ך .. האפשרויות היו א. ויעל ב. ישראל ג. לא זוכר הוא ענה ויעל ולפחות אצלי המילה האחרונה זה באמת ויעל הם אמרו שזה ישראל WTF ?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  22. זה בקשר להוצאה מחודשת של פרק אחד של סדרת טלויזיה הם הוציאו RELEASE עם איכות משודרגת ותראו מה הם כותבים ב NFO We want to respond to the accusations of re-encoding the hV release of Weeds s02e02. We didn't re-encode anything, the similar cropping issue was due to an artifact at the beginig of the show that fucked the auto-cropping utility up. As a prooof, we have in the sample dir a ts sample from the show that wasn't included in the hV release. As for us being late with the explanation, we have a life. Cheers. ואם מישהו חושב שזה לא מצחיק אז הוא כנראה לא מכיר קבוצות הפצה..

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by iakovl,

מה השכר מינימום כיום. בכלל ובמיוחד לגיל שלי , 16. וגם אני זוכר מאיפה שהוא (אין לי מושג מאיפה ) שאנשים שעובדים בכלים (שטיפת כלים) אמורים לקבל שכר מוגדל. לא בטוח בקשר לזה אבל צריך לבדוק.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  24. פעם המחירים היו גבוהים ועכשיו ממש בריצפה. אבל אני רוצה לקנות כרטיס בנפח גדול יחסית ואני מעוניין לדעת מתי תהיה ירידת מחירים הקרובה (אם בכלל). תודה.

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  25. אני רוצה לטוס בסביבות ה2\11 ללוס אנג'לס מאיפה הכי טוב להזמין כרטיסי טיסה?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.