כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל אני לא מוצא את ההגדרה בפייסבוק (אנגלית) למחוק את כל ההודעות והצאטים שנשמרים כהודעות. לאחרונה התחתנתי ואשתי דורשת לקבל את הססמת פייסבוק שלי ואם היא תראה את ההיסטוריה הלך עלי. דחוף תכוונו אותי. אני מנסה למחוק הודעה הודעה אחת אחרי השניה (בלחיצה על הX)אבל זה פשוט לא נגמרררררר וגם אני מוחק זה שולח את זה לARCHIVE חייבת להיות הגדרה שמוחקת הכל.!!!!חברים תעזרו לי
-
- 58 תגובות
- 17.2k צפיות
-
-
שלום , היה לי חשבון פייסבוק ישן , עשיתי לו השהייה לפני 4 שנים כמעט ומאז אני לא משתמש בו . היום הגיעה אלי הודעה למייל שמישהו מנסה לשחזר את הסיסמה שלי !!! אז רציתי למחוק את החשבון לצמיתות ולהסיר את כתובת המייל שלי ממנו . עשיתי שחזור סיסמה ועדכנתי סיסמה חדשה נכנסתי לחשבון הפייסבוק אבל הוא מבקש ממני להזדהות באמצעות שאלת זיהוי שאין לי מושג מה התשובה שלה ... מה אפשר לעשות ?? אשמח לקבל פתרונות .
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חושב שהנושא מסביר את עצמו. המנהלים באתר לא רוצים למחוק לי את היוזר, למרות הבקשות שלי.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה לי חשבון בלינקדאין ומחקתי אותו כי לא השתמשתי בו יותר. כשאני מחפש את השם שלי בגוגל באנגלית מופיע שם תמונה שלי שהייתה בחשבון לינקדאין, עכשיו אין לי מושג איך אני מוחק את זה. מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
-
אייפון 3GS 16 GB בסביבות ה1500 נחשב מחיר סביר או יקר? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
למה? אווו למה? חצי ליטר בירה מהחבית עולה כמעט כמו שישייה? למה?אוו למה? שאט של וודקה עולה לי כמעט חצי מחיר של בקבוק שלם? למה אוו למה? חברה , מה נסגר עם תרבות המחירים המוגזמים בצורה מפלצתית של אלכוהול? למה המחירים כאלה בשמיים , ולמה אנחנו מוכנים לשלם?
-
- 81 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
והאםשווה להביא אחד לארץ? אבא שלי טס לניויורק בבוקר כדאי להביא אחד? או חבל על האחריות? ובכלל יש הצעות? דבריםשקשה למצוא בארץ או שהם כאן נורא יקרים?
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
כמה על המחשב שלכם : המחשב בתוכו הכל כולל מסך כולל צורבים כוננים דיסקים קשיחים מעבדים וכל העולה על דעתכם .... מצפה למצביעים *כל אחד יכול להצביע 2 פעמיים ! *ללא הגבלת זמן המחשב שלי נקנה ב- 7500 ש"ח.....אני טס להצביעה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מיטב ידיעתי אין מכס על מוצרים שעולים מתחת ל200 דולר... והפלייסטיישן עולה 180 דולר, אז למה לעזעאל הוא עולה בארץ 1700 שקל?? אני מבין שרוצים להרוויח אבל לעשות על זה 800 שקל? אולי מישהו פה יכול להפנות אותי ליבואן כדי לקבל גם תשובה ממנו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אם חשבתם שמחירם של ה-Oculus Rift היה מוגזם, כדאי שתחשבו שוב: ב-HTC חשפו את המחיר, תאריכי הזמינות ודרישות המערכת למשקפי ה-Vive Pre שלהם אחרי שבחברת Oculus חשפו תג מחיר של 600 דולר עבור משקפי המציאות המדומה שלהם, ה-Rift, בחודש הקודם – נשאנו עינינו אל המתחרה המרכזית HTC, עם תקווהש'טכנולוגיית ה-Tron' שלה, שיתוף הפעולה הצמוד עם וואלב וגם תג מחיר אטרקטיבי יותר יהפכו את משקפי ה-Vive Pre לבחירה של ההמונים. עתה, במסגרת תערוכת MWC 2016, ב-HTC חושפים את התוכניות המסחריות שלהם – שמנפצות את החלומות שלנו, לפחות בכל הנוגע למחיר. משקפי ה-Vive יוצעו לרכישה מוקדמת החל מה-29 בפברואר, עם יחידות ראשונות שאמורות להגיע לצרכנים באפריל (כחודש אחרי שיחידות ראשונות של ה-Oculus Rift יגיעו …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לשדרג את ה אינטרני ל1.5 ומבחינת בזק ומבחינת המחיר החדש שיהיה הכל סבבה ואבא שלי מסכים, פשוט אני עכשיו בהתחייבות לשנה של 750 שאבא שלי יזם בלי לשאול אותי לפני.... ורציתי לדעת אם מישהו יודע מה הקנס שנותנים שמתנקים? כמובן שזה המקרה הכי גרוע והמקרה הטוב זה שלא יקנסו אבל לדעת מעכשיו שממחר העסק יתחיל לרוץ.
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
עד היום רכשתי משם מוצרים בדולרים בודדים. האם אני צריך לחשוש מהמוכר הזה? קישור מצורף: http://www.ebay.co.uk/itm/WESTERN-DIGITAL-ELEMENTS-2-TB-USB-EXTERNAL-Hard-Drive-/140596051222?pt=UK_Computing_HardDrives_RL&hash=item20bc2d7d16#ht_2951wt_1139 תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בזק: 98 ש"ח בזק בינלאומי: 39 ש"ח ביחד 137 ש"ח על חבילת 8MB. המחיר הוא סטנדרטי או שבאמת קיבלתי מחיר מוזל?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 42 תגובות
- 24.9k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד לבד קורס טכנאי מחשבים ורק לגשת למבחן ב MATRIX...מישהו יודע מה המחיר של מבחן כזה שם?
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 263 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לא הבנתי מה המבצע אבל לפחות הם ישרים.. "תאמין לי, לך זה עולה יותר.." הוספתי תמונה למקרה שהם ישנו לפני שתספיקו לראות.. הקישור: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=OP-RD09-4442&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
הרבה פעמים אני רואה גם על מוצרים גדולים באיביי שמציעים משלוח חינם מסין לארץ ושומרים על מחיר מוצר מאוד נמוך. איך זה קורה? ממה שבדקתי מחיר משלוח בדואר ישראל לחו"ל מתחיל בשמונה ש"ח וזה רק על חבילות מאוד קטנות, המחיר עולה הרבה יותר על חבילות גדולות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
- 2 followers
-
-