עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Moty_p,

קיבלתי היום מכתב הביתה הקורא לפסילת חברת הכנסת חנין זועבי מהתמודדות לכנסת ה - 19 מאת ח"כ דני דנון במכתב יש בקשה לשלוח מייל או פקס של טופס עם הפרטים שלכם. עכשיו, אני יודע שזה מעצבן ומעיק לשלוח מכתב דרך הפקס אז בניתי בשבילכם מערכת שעושה את העבודה לבד: http://www.indexportal.co.il/HaninZoabi/Default.asp אשמח מאוד אם תפיצו לכולם את העמוד.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שמעתי קוממיקאי משתמש במנגינה של שיר מוכר ורציתי לדעת מה שם השיר המקורי (בשביל לקנות את האלבום כמובן) של השיר: הינה לינק לחיקוי, ממליץ לשמוע ממש מצחיק גם אם לא תוכל לעזור.. http://rapidshare.de/files/2887471/shimp.mp3.html תודה מראש, אני יודע שזה אמור להיות chimp, קורה.. :-X *עריכה, עוד אחד: http://rapidshare.de/files/2906095/children.mp3.html

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  3. במחסן המשקי/טכני של בי"ח כרמל, ששם אני מתנדב, יש מקרר אמקור 600XL, אשר כל הזמן המקפיא נחסם בקרח. בשלט שבתוך המקרר, רשום שיש בו הפשרה חצי אוטומטית, ובחוגה של הטרמוסטט, יש כפתור אדום, שככל הנראה מפעיל את ההפשרה. עד כמה שידוע לי, מקררים ומקפיאים שאינם מסוג No-frost, מפשירים באמצעות גופי חימום את הקרח במקפיא. השאלה היא האם הדגם המצויין לעיל משתמש בגופי חימום לצורך ההפשרה? או שההפשרה פשוט מפסיקה את פעולת המקרר וצריך לפתוח את דלת המקרר והמקפיא, עד שההפשרה מסתיימת? תמונות של המקרר: 1. המקרר בכללי 2. תקריב של הטרמוסטט וכן כפתור ההפשרה האדום והשלט של המקרר

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  4. שלומות, מחר מבחן ראשון בסמסטר ב' אשר בא עלינו לרעה לא מכבר במתמטיקה 5 יחידות כיתה י"א ותקוע אנוכי בתרגיל אשר המורה הגדיר כ"חשוב מאוד" לקראת ההתכוננות למבחן: 59) נתונה הפונקציה: y = mx^2 - (2m+2)x + m+3 א. מצא לאילו ערכי M הפונקציה היא פרבולה שהקודקוד שלה נמצא ברביע הרביעי של מערכת הצירים(רביע רביעי: x > 0, y < 0) ב. האם מבין הפרבולות שמקיימות את התנאי של סעיף א' ישנה פרבולה שחותכת את ציר הX משני צידי הראשית? נמק. הנה מה שניסיתי לעשות... הצבתי במקום X קודקוד את b-/2a(מינוס b חלקי פעמיים a) ובמקום y קודקוד את 4c/a- (מינוס ארבעה c חלקי a) ועשיתי ביניהם מערכת "וגם". הפיתרון של x קודקוד יצא לי: -1<m<0 הפיתרון של y קודקוד יצא לי: m < 0 או m …

5. Started by HaVoC_850,

הנושא די ממצא את השאלה. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by admi22m,

איך קוראים ליצירה בבקשה ..?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by QQQ,

מישהו יודע מה אני צריך בשביל חשבון עם כרטיס אשראי בינלאומי? (VISTA או MASTERCARD שיעבדו עם פאייפאל) אני כרגע כבר בן 18 ויש לי סתם בכרטיס כספומט של לאומי שרשום עליו "חייל" בשביל להוציא כסף מהחשבון (החשבון שלי בלאומי). הייתי מעדיף כרטיס שיעבוד עם פאייפאל אבל עוד לא ביררתי את התנאים. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by older,

מישהו יכול לעזור בפתירת התרגיל , תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  9. נראה שבעתיד הקרוב/רחוק, יותר ויותר פעמים הבטיחות תמצא את עצמה קורבן לנפלאות הטכנולוגיה. ב 201 רכבי A6 שנמכרו, גירסת ה Firmware של הבקר ששולט על פתיחת כריות האוויר בשעת אסון איננה עדכנית, מה שעלול להביא לפתיחה מאוחרת של הכריות בשעת תאונה. נציגי "צ'מפיון מוטורוס" נשלחים לבתי הרוכשים במהרה, על-מנת לקחת את הרכב לעדכון התוכנה ולהחזירו לבית הלקוח מיד לאחר-מכן, חינם, "עליהם". באמת כל הכבוד. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3150691,00.html#n

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  10. בזמן האחרון אני נתקל באי שביעות רצון ממנהלי האתר , ואופן סגירת תרד של משתמשים מסויימים . לי באופן אישי יש קצת בעיות עם אחד מהמנהלים הבכירים . אני משקיע יותר מדי מאמץ בהתכתבות עם המנהל ולא עוסק בעיקר. אני מנסה להרגיע אותו , ולנסות לגרום לו להתייחס ביותר אנושיות למשתמשים , אבל כנראה שזה לא מי יודע מה עוזר . לאחרונה (עד שהשקעתי מאמץ והגעתי לשני כוכבים ) הוא אזר את כל סמכותו והוריד לי כוכב ! כן כובב , עכשיו אני משתמש מתחיל !!! עכשיו אני טוראי בצבא Hwzone. אני חף מפשע . עיזרו לי . תיקונים : לאחר סיבוב נוסף באתר גיליתי ששיטת הדירוגים השתנה , אבל עדיין יש בעיה . אסור להוריד משתמשים בדרגה !!! זה לא מוסרי !

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by tamiravigan,

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  12. שלום לכולם... יש לי 2 שאלות 1. איך אני מוסיף את האתר שלי לכל מנועי החיפוש הגדולים? 2. ברגע שהאתר כבר נמצא במנוע החיפוש באיזה דרך אני יכול לגרום לו לעלות למעלה לדף הראשון?? סתומרת האם הרבה כניסות דרך שם יעשו את זה או דברים אחרים? תודה ענקית לעוזרים

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  13. האם התפלגות נורמלית (סטיית-תקן) נכללת בבגרות של 4 יח'? אם כן, באיזה שאלון? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by yarkoni,

אני עולה לכיתה י' ויש לי התלבטיות ענקיות בין מגמות ביולגיה ביוטכנולגיה לבין הנדסה מחשבים ולאקטרוניקה בשנהם אני טוב בשנהם אני מתעניין ואני ממש ממש מתלבט במה לבחחור חשבתי אולי לשלב אבל זה ניראה לי עומס יותר מידי ואני כולה רוצה להוציא תעודת בגרות עם ציון גבוהה עם אחד מהמגמות שרשמתי למה יש יותר בונוס מה עדיף לעתיד וכו.... אשמח לעצות

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by HaEsrimVeArba,

תגידו כמה זה עולה? האם מישהו ביצע את זה? איך ההרגשה? היכן ניתן לקבל מידע אובייקטיבי? לכל בעלי העצות הטובות. אני חנון מחשבים מקצועי. ועייפתי מהמשקפים המכבידים על האף שלי זה שנים רבות. עדשות לא באות בחשבון כי אני על בטוח אשכח אותן כל הזמן לפני השינה וזה יגמר ברע. (את השם שלי אני זוכר רק כי כל הזמן אומרים לי אותו) אני בן שמונה עשרה וחצי ונראה שהראיה שלי הפסיקה להתדרדר במספר אבל הצילינדר גדל. היה 4.5 -5 עם צילינדר שלא זכור לי גודלו בבדיקה האחרונה.

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by tzolerguy,

ניסיתי לקנות את המשחק להורדה באתר של EA אבל הPAYPAL שלי משום מה ניהיה משתמש מוגבל ואני לא יכול להשתמש בו הם דורשים שאני ישלח להם בפקס Utility Bill ואין לי מושג מה זה ועכשיו אין לי איך לקנות את המשחק דרך האינטרנט מה עושים?? מה זה הUtility Bill הזה??

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  17. כל הזמן שולחים לי הודעות SMS של POOPIK מה זה?!?!?! כל יום 5 הודעות! :-[

18. הציעו לחבר שלי להיות דובר צה"ל והוא שאל אותי אם כדאי אבל אני לא מכיר את התפקיד הזה רק שמעתי עליו אז מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by Sting,

אז לפעמים כשאתם סתם יוצאים לאן שהוא בצהריים ואין זמן להתקלח ולא שווה לבזבז בושם יקר AXE יכול להיות פתרון לא רע השאלה היא מרוב שיש הרבה לאיזה יש את הריח הכי טוב? אם יש המלצות לדברים אחרים בסגנון אז גם אפשרי לצרף

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. http://www.gagreport.com/funny_videos_crazy_christmas_lights.htm כל הכבוד למי שעשה את זה ... המוזיקה מצחיקה ברמות... מעיין אם אפשר להשכיר את השירותים שלו כדי שיעשה משהו כזה רק בקטן יותר כתאורה למחשב...

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  21. אם כן, תוך כמה זמן אני מגלה את התוצאות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Dark Respect,

שלום לצורך משהו שאני מפיק אני זקוק לכסף לא אמיתי (חוקי, אל תמליצו לי לזייף) שהוא אביזר לסרטים כמו המוצר הבא: http://cgi.ebay.com/MOVIE-TV-PROP-Money-10-000-Bundle-novelty-100-bills-/300418571193?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45f2579bb9#ht_4235wt_967 איפה אני יכול להשיג דבר כזה בארץ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הזמנתי מהם מוצרים והם במלאי ועכשיו אני שכחתי להתקשר אליהם היום שישימו לי את זה בקיוסק..... ( נדפקתי ) שלחתי איימיל יכול להיות שהם יקראו אותו מחר ? או היום ? כי זה ממש דחוף למחר !

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  24. לאחר הרבה דרמה שנגרמה בעקבות הפשיטה של משטרה על מחבוא השרתים של אתר הטורנטים הגדול בעולם, האתר The Pirate Bay מראה סימני היחלשות רציניים מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%a5-%d7%94%d7%a4%d7%99%d7%a8%d7%90%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c-%d7%9c%d7%a9%d7%a7%d7%95%d7%a2-%d7%91%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%aa/

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.