עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ConRoe X Fire,

http://gangstaname.com/pirate_name.php "Scurv-aceous" Daryl Straw

• 40 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם..עכשיו החלפתי בטריות כמעט לכל הציוד כי נגמר..שלטים מחשב וזה..יש לי כמות נכבדת של בטריות מעפנות שלא ניתן להטעין.. איפה אפשר למחזר אותן? חבל סתם שיזהם את כדו"א

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לא מזמן שוחררו ברשת יעדי השיבוץ למחזור גיוס נובמבר. התאריך שלכם כנראה שהתעדכן אתמול וכך תוכלו לדעת לאין אתם הולכים. גם כן, היום קיבלתי אימייל מעולים על מדים. הקיוסק מידע עודכן עוד פעם וכתוב שם רשמית לאין אתם הולכים (תחת "יעד שיבוץ"). ובשביל כל התאריכים: http://www.yehida.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=19095 http://www.shavuz.co.il/recruit/article.asp?ArtId=766&SecId=715 אני ב-19.11, חטיבת גבעתי, מישהו רוצה להחליף?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by LimaC,

שלום לכולם, הבנתי שחוק מחזור מכשירי אלקטרוניקה אמור להיכנס לתוקף בינואר 2014. תקנו אותי אם אני טועה... יש לי בבית מספר מכשירים כמו טלפונים, מערכות שמע וידאו וכדומה... לפני מספר ימים חבר המליץ לי על שני מכרים שלו שקונים מאנשים פרטיים מוצרים המכילים מתכת למטרות מיחזור ומשלמים מספר שקלים על כל קילו / מכשיר / רכיב. בנוסף, ישנו מתקן מיחזור של פסולת אלקטרונית בקרבת מקום (ללא תמורה כספית - כמו כלובי המחזור של הבקבוקים). השאלה היא האם כדאי לחכות לכניסת החוק ו"למכור" את המכשירים לגופים מטעם המדינה (במידה והחוק באמת ייושם), או למכור אותם לאנשי ה"מקצוע" הנ"ל. אם ישנן שיטות נוספות למחזור פסולת אלקטרונית ומתכת, אשמח לשמוע עליהן. תודה ולילה טוב.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יודע איפה אפשר למחזר את שפופרות הכספית הזורחות הללו? אין לי רצון לזהם את הסביבה בחומרים כל-כך לא סימפטיים, אך אינני יודע על מקום אשר מאפשר סילוק הפסולת מסוג זה בבטחה. האם קיים מקום כזה? ורצוי שיהיה בצפון הארץ...

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  6. Started by Boris_yo,

ראיתי בחנות KSP רשום: "בעת קנייה ב-KSP ניתן להפקיד פסולת אלקטרונית דומה למחזור בכל אחד מסניפי KSP ברחבי הארץ" האם פסולת אלקטרונית זה רק דברים חשמליים שנטענים / יש בהם סוללה או שזה גם דברים כמו עכבר, אוזניות, מקלדת וכו' דהיינו דברים שלא צורכים חשמל?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי ציוד שנשאר מכול מיני מחשבים ישנים כמו כבלי חשמל, יו אס בי, רשת, ספק כוח אחד וראוטר של דילינק - יש מישהו בארץ שמתעסק במחזור של ציוד כזה ? זה פשוט נראה לי חבל לזרוק הכול ולזהם את הסביבה.

• 1 תגובה
    • 32.4k צפיות
  8. כמה ימים אחרי שהושק הטריילר הראשון לעונה החדשה והשונה של סדרת המוטוריקה האלמותית, באמאזון מפרסמים סרטון משלהם שמבקש להזכיר לנו כי היורשת האמיתית, זו עם שלושת המנחים האהובים שפרשו, נמצאת גם היא בהכנה לקראת השקה בסתיו חובבי הטלוויזיה והמוטוריקה אמורים לאהוב את שנת 2016 – שעתידה להביא לנו הן גירסה מעודכנת של Top Gear, תוכנית הרכבים הפופולריות ביותר ברחבי הגלובוס שמגיעה אלינו מבית ה-BBC, והן את הסדרה החדשה של שלושת המנחים הפורשים של Top Gear, אשר חברו אל הענקית אמאזון בכדי ליצור את תוכנית החלומות החדשה שלהם. בשבוע שעבר קיבלנו טעימה מ-Top Gear בגילגולה החדש, אשר למרות השינויים בצוות תנסה לכאורה לשמור על ההומור והשגעונות שקיבלנו בעונות הקודמות – ועכשיו מגיעה תש…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  9. יצרנית הקירורים האוסטרית הנודעת מציגה גרסה יוקרתית ומשודרגת של קירור ה-120 מילימטרים הראשון שלה לכתבה

10. שלום לכם ושבוע טוב. לסבתא שלי יש פטיפון שהדגם שלו הוא: NAD 5025 SEMI-AUTOMATIC הבעיה זה שאין לו מחט, מאיפה אני יכול להשיג מחט בשבילו? ומה אני צריך לחפש? לפי דגם מדויק? לפי חברה? אריאל

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by yotam.m,

יש לי שאלה קטנה אני מקווה שהיא קשורה לכאן לא מצאתי מקום טוב יותר... רציתי לדעת עם מישהו יודע איך אפשר למחוק את כל התוכן מהפאלם או במילה הידועה לפרמט את הפאלם חיפשתי בתוכו אבל יש קטגוריות שאי אפשר למחוק כמו למשל הספר טלפונים אי אפשר למחוק את הכל... palm m515 אם הסוג חשוב... שיניתי נקווה שזה בסדר..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by IG,

הי לכולם. אישרתי בטעות איזה משחק בפייסבוק ועם כל השינויים שלהם אני לא יודע איך אני מגיע לעמוד ניהול האפליקציות כדי למחוק את המשחק הזה... מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by דובי770,

איך מוחקים הודעה מלוח היד שניה באתר?

14. Started by shaithebest,

לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל אני לא מוצא את ההגדרה בפייסבוק (אנגלית) למחוק את כל ההודעות והצאטים שנשמרים כהודעות. לאחרונה התחתנתי ואשתי דורשת לקבל את הססמת פייסבוק שלי ואם היא תראה את ההיסטוריה הלך עלי. דחוף תכוונו אותי. אני מנסה למחוק הודעה הודעה אחת אחרי השניה (בלחיצה על הX)אבל זה פשוט לא נגמרררררר וגם אני מוחק זה שולח את זה לARCHIVE חייבת להיות הגדרה שמוחקת הכל.!!!!חברים תעזרו לי

• 58 תגובות
    • 17.1k צפיות
  15. שלום , היה לי חשבון פייסבוק ישן , עשיתי לו השהייה לפני 4 שנים כמעט ומאז אני לא משתמש בו . היום הגיעה אלי הודעה למייל שמישהו מנסה לשחזר את הסיסמה שלי !!! אז רציתי למחוק את החשבון לצמיתות ולהסיר את כתובת המייל שלי ממנו . עשיתי שחזור סיסמה ועדכנתי סיסמה חדשה נכנסתי לחשבון הפייסבוק אבל הוא מבקש ממני להזדהות באמצעות שאלת זיהוי שאין לי מושג מה התשובה שלה ... מה אפשר לעשות ?? אשמח לקבל פתרונות .

16. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני חושב שהנושא מסביר את עצמו. המנהלים באתר לא רוצים למחוק לי את היוזר, למרות הבקשות שלי.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by yossi21,

היה לי חשבון בלינקדאין ומחקתי אותו כי לא השתמשתי בו יותר. כשאני מחפש את השם שלי בגוגל באנגלית מופיע שם תמונה שלי שהייתה בחשבון לינקדאין, עכשיו אין לי מושג איך אני מוחק את זה. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Home Boy,

מישהו יודע מה המחיר של ה-ATP3 ברשת החנויות אופיס דיפו?

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  19. Started by A.Iniesta,

אייפון 3GS 16 GB בסביבות ה1500 נחשב מחיר סביר או יקר? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  20. Started by amilo,

למה? אווו למה? חצי ליטר בירה מהחבית עולה כמעט כמו שישייה? למה?אוו למה? שאט של וודקה עולה לי כמעט חצי מחיר של בקבוק שלם? למה אוו למה? חברה , מה נסגר עם תרבות המחירים המוגזמים בצורה מפלצתית של אלכוהול? למה המחירים כאלה בשמיים , ולמה אנחנו מוכנים לשלם?

• 81 תגובות
    • 5.4k צפיות
  21. Started by Shadowman,

והאםשווה להביא אחד לארץ? אבא שלי טס לניויורק בבוקר כדאי להביא אחד? או חבל על האחריות? ובכלל יש הצעות? דבריםשקשה למצוא בארץ או שהם כאן נורא יקרים?

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  22. כמה על המחשב שלכם : המחשב בתוכו הכל כולל מסך כולל צורבים כוננים דיסקים קשיחים מעבדים וכל העולה על דעתכם .... מצפה למצביעים *כל אחד יכול להצביע 2 פעמיים ! *ללא הגבלת זמן המחשב שלי נקנה ב- 7500 ש"ח.....אני טס להצביעה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. לפי מיטב ידיעתי אין מכס על מוצרים שעולים מתחת ל200 דולר... והפלייסטיישן עולה 180 דולר, אז למה לעזעאל הוא עולה בארץ 1700 שקל?? אני מבין שרוצים להרוויח אבל לעשות על זה 800 שקל? אולי מישהו פה יכול להפנות אותי ליבואן כדי לקבל גם תשובה ממנו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.