כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש איזה פקולטה,אוניברסיטה פתוחה וכו' שאפשר ללמוד שם בזמן הצבא... אין לי מושג כמה זה עולה, ואיך אפשר להירשם,ואיך הולך העניין עם מבחנים ושיעורים שצריך לבחור וכל זה... מישהו יכול לעזור לי בעניין? אני מחפש בסה"כ קורס למבוא לתולדות יפן,אני לא יודע אם מעניין אותי כרגע תואר,אני רוצה ללמוד בשביל עצמי... זה המקום היחיד באוניברסיטת ת"א,אבל מה אני צריך לעשות כדי להירשם לדבר כזה?? http://www.tau.ac.il/humanities/yedion/07-08/eastasia,m/courses/ תודה!!
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
תשמעו אני בן 15. אני וחברים שלי אוהבים כל יום שישי לשתות וודקה . פעם הינו שותים פינלנדיה אבסולוט ,אבל עכשיו אנחנו כבר כל שבוע שותים אימפרייל שיש לזה טעם של תרופה . בקיצור זה היה סתם משהו לכללי . אז לפי הגיל הבנתם שאין לי כל כך ניסיון . היום יום שישי, אני וחברים שלי רוצים לקנות וודקה., 4 ילדים על בקבוק השאלה איזה? אני מתלבט בין אבסולוט,סמירנוף,פינלנדיה. ויש לי טיפה העדפה לסמירנוף כי בחיים לא שתיתי . המחירים הם של סמירנוף ופינלנדיה 60, ושל אבסולוט 65 . הגיוני ? איך אני יודע עם זה מזויף או לא? ואנחנו קונים ממכולת בשכונה(אם זה חשוב בכלל) . עם מה הכי כדאי לערבב ? [אמרו לי פעם (כמה יותר מבוגרים ממני ) שהכי טוב זה אשכוליות לא הקאות ולא עושה כלום] בקיצור פחות או יותר זהו .סלי…
-
- 111 תגובות
- 14.5k צפיות
-
-
-
מהאתר שמופץ באייסקיו: אז מה.. שביתה אה? אם לא שמתם לב ואנחנו בספק אלא אם כן נדפקתם וכל המורים שלכם הם בהסתדרות יש שביתה. כן כן לא להתלהב יותר מידי לא בטוח שזה לטובתינו. לשביתה כמו לכל דבר יש השלכות. אז כן יש לנו הרבה יותר שעות לישון ובינינו זה לא מזיק לאף אחד. אבל המורים מסכנים פה את עתידנו. נכון נשמע קצת יותר מידי מפוצץ אבל היי אנחנו מתבגרים אז מותר לנו. ועכשיו ברצינות.. השביתה עלולה להמשך חודשים והיא עלולה אפילו לגלוש לבגרויות. למשל עתידי באזרחות נראה מאוד עגום. אבל שלא תבינו לא נכון אנחנו כן בעד השביתה אחרי הכל יש לה מטרות צודקות. הבעיה היא לא רק במורים הבעיה היא במערכת החינוך כולה. בואו נודה לנו אין ממש כוח בכל דיקטטורה הזאת שנקראת מערכת החינוך. את קולנו אמורה לייצג …
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
הסקר הזה נורא מעניין אותי כי אני חולה על אתלטיקה וריצות בעיקר... אני מעדיף ריצות קצרות כי אני טוב בזה
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע סטודנט במכללה, וכמעט כל יום שאני לומד קשה לי להתרכז. לפעמים אני ממצמץ (קצת רדום) וכו'..... סביר להניח שגם קשה לי לישון ואני לא יושן מיד. ואני פשוט דופק למורה מבט כזה שאומר:"באמש'ך עזוב אותי ותן לי לישון....". קיצר, מה אתם אומרים על שכל יום אני אשתה אקסל לפני שמתחיל השיעור? פעם שעשיתי טיול זה עזר לי מאוד לפני נהיגה.
-
- 45 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שיחה שהייתה לי עם מישהו שקיבל ממני באן היום במירק 12:47pm] <SnakeRC> נו פלייז! [12:47pm] <SnakeRC> סליחה [12:47pm] <WarMachine> אתה החוליה הזוחלת [12:47pm] <WarMachine> שלום [12:48pm] <SnakeRC> טוב אני רושם מכתב למנהל הסרבר [12:48pm] <WarMachine> שמה [12:48pm] <SnakeRC> על כל ההתנהגות שלך [12:48pm] <WarMachine> שאתה מקלל [12:48pm] <WarMachine> וחואף באנים בגלל זה [12:48pm] <WarMachine> . [12:48pm] <WarMachine> ? [12:49pm] <SnakeRC> אני לא קיללתי! [12:49pm] <SnakeRC> בטעות העתקתי שורה שאני ואבירם התכתבנו ! [12:49pm] <SnakeRC> שלא הייתי צריך להעתיק! [12:49pm] <WarMachine>…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני שם לב לחתימות מהסוג הזה : כאמור מי עושה אותם? מאיפה זה בא? תודה
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי מולקס עולה 20 ש"ח אז לא עדיף כבר לקנות מאוורר חדש באותו מחיר? ואיפה בראשון אני יכול להשיג אותו?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<חפירה> [move][glow=red,2,300]אבל תקראו בבקשה אם אתם יכולים לעזור[/glow][/move] טוב עכשיו אני כיתה יב' ויש את המיונים הצבאיים לשם וחזרה, היום נפתחה בפני האפשרות להירשם למיונים לעתודה (אני בקטע של להירשם לכל מה שאפשר ואז אם אני מתקבל לבחור בסוף). אה, אני בן יחיד ואין מצב שאמא שלי חותמת אז אני לא רוצה להגיש קפה אז אם אני רוצה להתחיל להתמיין לעתודה אני צריך בהתחלה לבחור את המקצועות שאני מעוניין. בתכלס אני אוהב מחשבים ומתעניין בזה, גם חשבתי על חשמל ואלקטרוניקה שגם נשמע לי מאוד מעניין ואבא שלי הוא מהנדס חשמל. מבחינת משכורות במחשבים אפשר ישר להתחיל בסכומים גדולים, אבל מתכנת בגיל 40 זה כבר לא פשוט (יעדיפו מישו צעיר עם רעיונות). וחשמל מתחילים בקטנה אבל בונים עם הזמן ומהנדס …
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני רוצה לחפש שרת שיאפשר לי לשים עליו את האתר של חבר שלי, הבעיה היחידה היא שיש לו כרגע אתר שנותן בחינם 25 מגה וזה לא מספיק! מישהו מכיר אתר שנותן יותר?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע עם חבר שרוצה לפתוח מעבדה ברחובות והוא מבקש שתעזרו לו איך לתמחר ? ( שרות / חלקים ) או שבכלל לא לעבוד באחוזים לאלתר 100 קניה = 150 מכירה .. וכו' . אני חייב לציין שהוא הולך לפתוח מעבדה קטנה ככה שלא נראה לי ש 10 אחוז רווח זה בשבילו . אני אישית המלצתי לו לעבוד בשיטת זיג זג לתת מדוייק ! סתם דוגמא 46.77 בגלל שהוא קטן ואנשים מצפים ממנו הכי לאמינות. גם אם הוא יקר יותר מאייבורי למשל ואין לו סיכוי להתחרות בהם . קצת טיפים ועזרה תתקבל בברכה .. תודה בשמו .
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אח שלי נמצא בנטויזן מרוצה מהאינטרנט שלהם ואין לו ממש סיבה לעבור.. כמו שהבנתם מגודל החבילה הוא גם לא כזה משתמש כבד. עד היום הוא שילם 49.90 וההתחייבות נגמרת, השאלה עד לכמה לנסות להוריד אותם? למה אני בכלל יכול לצפות? תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.whatsbetter.com/hilights.pyt יש שם דברים מעניינים ומצחיקים לאללה כמו: AMD Athlon XP (59%) v. Intel P4 (41%) Pile of Garbage (78%) v. The Middle East (22%)
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
סרטון ישן נושן משנת 2001, אבל עדין נחמד. מה קורה למעבד שתו"כ עבודה מורידים לו את הגוף קירור..
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני בן 17 ואני לא יודע כמה יעלה לי ביטוח על הרכב שלי דייהו סופר רייסר 1995 מנוע 1500 חוץ ממני נוהג גם אבא שלי אין לו שום תאונות שהוא עשה יש לו וותק של 15 שנה על הכביש אני לא מוצא מקום נורמאלי להשוות מחירים
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
משהו הורג אותי באיזה בעיה טריויאלית ואני לא מצליח למצוא את הדפקט.... לטלויזיה שלי מחובר ממיר סמסונג דיגיטלי בחיבור RF ישיר ממנו ל-TV והצלחתי "למצוא" לו את התחנה ב- TV עד כאן הכל טוב ויפה. עכשיו... חיברתי וידאו ל-TV ע"י SCART ,RCA אבל ! באופן הבא: ע"י כבל שבצידו האחד בננות של RCA מחוברות ל- IN של הוידאו ובצידו השני 21 פינים כלומר SCART מחובר ל-TV. כביכול אני אמור לשים AV ב- TV וגם AV בוידאו ולראות את הקלטת ב-TV אבל אני משתגע כי זה פשוט מראה מסך כחול ! אין לי מושג למה... על ה-RCA (שהם פינים הנכנסים לנקבה) רשום Video In ואז חשבתי אולי משהו שונה בכבל והוא כאילו מנסה להעביר לי אות מהTV לוידאו אבל זה כולה מוליך אין לו ממש IN או OUT וההבדל אמור להתבטא בפין או בשקע ולא ב…
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הוציאו את הישראלים חארות במשט והפחו אותם לחיילים של צבא ההגנה למיקימאוס המדינה לא יכולה לטבוע על זה?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום לכם הזמנתי מארה"ב חבילה המכילה מוצרי כוסמתיקה. שווי החבילה בסביבות 350ש"ח כולל משלוח (משלוח היה משהו כמו 20 דולר). המכס רוצה ממני 117ש"ח לשחרר את החבילה. לי זה נשמע לגמרי מוגזם, זה בסביבות שליש משווי החבילה! האם זה נשמה לכם כמו טעות? מישהו כאן קיבל פעם חיוב מוגזם כזה מהמכס? ניסיתי להתקשר כבר מספר פעמים למשרד בחיפה ללא הצלחה. מבאס.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני צריך אתר עם טיוונר לגיטרה קלאסית, אני לא יודע לכוון אותה והתחלתי ללמוד לפני חודשיים הקטע זה שהגיטרה ישנה מאוד (10 שנים) והחלפנו מיתרים לפני שבועיים~ עדין הגיטרה יוצאת מכיוון. בקיצר אני צריך אתר עם טיוונר מכוון בשביל לכוון. תודה
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני צריך להחליט בקרוב מה אני עושה, אשמח לשמוע הצעות..
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
http://dcplanet.hosol.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=4732#4732 :screwy:
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך קצת עזרה עם מציאת קרובי משפחה, סבא שלי היה בשואה, וניצל ממנה, מאז הוא אף פעם לא שמע או ראה את המשפחה שלו, לאחרונה נודע לו שמישהו בעיר בסביבות מולדתו עם אותו שם משפחה כמו שלו מחפש אותו, וביקש ממני לנסות ולמצוא את האדם הזה(שם, כתובת, טלפון שלו, כל דבר...) העיר היא טארנוס בפולין, באנגלית Tarnow || וויקיפדיה -http://en.wikipedia.org/wiki/Tarn%C3%B3w בכל מקרה, אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא טלפון, פקס, אימייל או כל דבר שיוכל לעזור לי במציאת רשימת אנשים שגרים בעיר הזאת כדי שאני יוכל לאתר את האדם בעזרת השם משפחה שלו אני יודה לו מאוד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-