עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איך המלון הוא עולה לי 1600 שקל מראשון עד רביעי חצי פנסיון(חול המועד) מישהו היה במלון?איך הוא?

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  2. Started by amir85,

יצאה לי להתקל בטרילר לסרט TRON החדש ואני לא יכול להפתר מהתחושה שכבר ראיתי את זה ... אבל אם זה גרסאה חדשה לסרט ישן אני ממש לא מצליח להזכר איך קוראים לו, יש למישהו כאן מושג? http://www.youtube.com/watch?v=I6jfm0hq0bk

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  3. Started by VooDoo3,

היי ... בבית הספר שלנו יש תחרות בין הכיתות על הכנת מצגת : * המצגת צריכה לכלול את הנושא "אני והחבר'ה" . * המצגת צריכה להיות בת 10 עמודים מקסימום . בתור תלמיד כיתה י"א , המצגת שלי צריכה להיות הכי מפוצצת ומרשימה ... אני אגב התלמיד היחיד מהשכבה שלקח על עצמו להכין את המצגת - לאחר לחצים רבים מגורמים שונים , ועכשיו אני מבין שזה לא הולך להיות הדבר הכי קל בעולם .. אני לא יודע איך להתחיל ואין לי אפילו רעיונות לנושאים ! ולכן החלטתי לפנות אליכם בבקשת עזרה - PLZZZZZ !!! להשתמש ב PowerPoint יש עוד תוכנות מומלצות ? רעיונות , הצעות המלצות וכו' לכאן ... בתודה מראש , הראל חדד

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  4. יש לי שולחן ביליארד חדשדנדש באורך של כ- 170 עד 180 ס"מ (שולחן ביתי קטן לחובבנים). השאלה שלי היא באיזה מרחק מהצלע של השולחן מסמנים את הקו הלבן שעליו מניחים את הכדור הלבן בתחילת המשחק וכשהכדור הלבן נופל לחור.

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  5. Started by coolmeen,

שלום אני צריך לדעת אם יש חנות טוב , אמינה וזולה בנתניה למכירת חלקים,

6. Started by pringles,

אחרי 93 דקות מטורפות של כדורגל אימטני מילאן ניצחו 3-0 את מנצ'סטר יונייטד קיצר היה משחק מטורף ומילאן הוכיחה לכולם שהיא קבוצה הכי טובה שיש בעולם ובגמר היא פשוט תקבל על זה פרס!!!!!!!! ניתראה בגמר מילאן-ליברפול ביייייי ולילה טוב

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  7. אהלן, אני ועוד חבר מעוניינים לעשות טיול אחרי צבא, עלתה האופציה של ניו זילנד. עכשיו התכנון הוא לסוע בערך באמצע מרץ, לזמן של כחודש וחצי. מקריאה בפורומים וכו', הבנו שהאי הדרומי יותר יפה, מה חלוקת זמן סבירה בין האי הצפוני והדרומי? איך מתרחש המעבר? באופן כללי, נשמח לעזרה בתכנון המסלול, התכנון הוא לשכור אוטו, אנחנו מעוניינים בטרקים וקצת ספורט אתגרי [בנג'י, צניחה חופשית וכו'], נשמח לעצות למקומות ולטרקים ומיקומם על המפה יעזור אפילו יותר כדי שנוכל לתכנן את המסלול שלנו. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  8. Started by rk666,

לפי פרסום של אתר METALIST ישנו פרסום רשמי להגעתה של הלהקה השוודית המצויינת OPETH לארץ! לפי האתר, הלהקה תופיע ב1 באפריל (??) במועדון התיאטרון שביפו. http://www.metalist.co.il/News.asp

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  9. ;D

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  10. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by pure perfection,

מה קורה ? רציתי לברר לגבי הרשמה לגרין קארד , איך אני יכול להירשם ?? ראיתי כמה אתרים שעוזרים עם ההרשמה אבל איך אפשר לדעת אם זה זיוף או לא ... תודה

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  12. Started by cleric,

אתמול הייתי בקולנוע (ראינו את hitman , חרא של סרט) וראיתי לראשונה את הטריילר של הסרט החדש עם וויל סמית' , i am legend . הופתעתי כי לא שמעתי עליו לפני כן והוא נראה ממש טוב, מה אתם אומרים? הנה הטריילר: http://www.apple.com/trailers/wb/iamlegend/trailer2/large.html (דורש quicktime)

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  13. Started by Ewingum,

http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=22&id=199581 תשימו לב לתמונות ולכיתוב, למעלה ולמטה ולחשוב שזה פורטל חדשות רציני

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by Marom Tzadik,

מישהו מכיר תוכנות להשלמה אוטומטית במחשב נייד? מחפשת כבר מלא זמן, מעצבן להקליד הרבה. אשמח לעזרה :))

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  15. THANK YOU VERY MUCH I APPRECIATE IT קלטו איך הוא הולך לאיבוד בן שני המשפטים

16. Started by Kukishin,

לא נותן לי עם היוזר והפסוורד להיכנס.

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  17. שלום! רובכם בטח שואלים מדוע נעשתה השטות הזאת של הנגיחה שהכריעה תכלס את המשחק,ואני אומר לכם את הסיבה! זידאן נוקם את נקמת המהגרים הצרפתים. כיצד ניתן להוכיח זאת? א. שחקן ברמה של זידאן שכ"כ מנוסה במעמד של גמר גביע,בח-י-י-ם לא היה עושה דבר כזה בשפיות. בחיים! ב. שימו לב שכזידאן מקבל את האדום הוא לא מתאמץ אפילו ... הוא נגח במודע ובכוונה מוקדמת,ואין לי מושג מה אמר לו האיטלקי,אך אני לא מתאר שזידאן היה עושה כזה דבר גם על סופר קללה... יכול להיות שהאיטלקי סיפר לו בדיחה וזידאן החליט להשתמש בזה כהצתה לנגיחה ג. שימו לב שהוא הלך ישר לחדר הלבשה ולא חזר.. אולי מהפחד ואולי כי הוא במודע סולד מנבחרתו? ד. כשהיו מהומות המהגרים זידאן לא השיב על השאלה מה דעתו על המהומות,ככל הנראה הוא תכנן ותכנן …

• 14 תגובות
    • 949 צפיות
  18. אני יודע שאסור לשים צופר מסוג זה ברכב. אני רק מעוניין לדעת היכן ניתן לקנות אחד כזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  19. באילו רשתות מומלץ לרכוש טלויזית LCD? BIGBOX שקם אלקטריק טרקלין חשמל אחר..?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  20. Started by yoav9,

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  21. אני אישית שורף שעות על התאמת רקעים ליחס "הבעייתי" של ה lcd-tft בשביל לא לאבד את האיכות או לראות תמונה מתוחה.. למישהו יש שיטה נורמלית?

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  22. השאלה בכותרת אז מישהו מכיר כאלה אתרים שלא עולה כסף לפרסם? אבא שלי רוצה למכור ג'פ מודל 89 כולל נעילות אחריות כולל הכול... מישהו מכיר אתר או משהו בסיגנון?

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

אחרי שחרשתי על ההוקס שלי שנה שלמה, הגיע הזמן לחזור לריף (מועאעאעאאעהאה)!! היה לי לפני שנה את ה reef text שנוחות ברמה מדהימה, אבל צריך לגוון... קיצר, איזה דגמים ראיתם שיש בוודאות שיש בארץ? (שאני לא אפנטז סתם על דברים מהאתר שלהם שבסוף לא יהיה פה...) עריכה: וואי, הקטלוג באתר שלהם ממש ממש ממש מזעזע, מה זה הכיעור הזה??...

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  24. Started by RGod,

שלום ,אני מעוניין לעשות קורס מסחר יומי בבורסה האמריקאית ,עכשיו אני לא יודע איפה יותר טוב לעשות . למישהו יש המלצות חמות איפה לעשות (כמובן מניסיון )! כרגע אני חושב על לעשות ב TRADENET הקורס של מאיר ברק ,למרות שיש עוד אופציות כמו SIMPLETRADE ועוד כמה . אשמח לשמוע עצות תודה

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  25. Started by Omerole,

האינטרנט שלי כבר הרבה זמן מקרטע בגלל שהראוטר בסלון ואני במרתף.. חיפשתי מדריכים לשיפור האינטרנט ונתקלתי בדבר הבא http://www.freeantennas.com/projects/template2/index.html בניתי 2 כאלה לאנטנות של הראוטר וקיבלתי עוד 2 ברים של קליטה! האינטרנט משמעותית הרבה יותר מהיר עכשיו.. החלטתי שבשביל הזמן שהשקעתי והמאמץ (חתיכת קרטון ונייר כסף) זה ממש מדהים ואולי עוד אנשים כאן יוכלו להנות מזה.. זה נראה קצת מצחיק אבל זה עושה את העבודה יותר טוב ממגבירי אנטנות שעולים 50 דולר פה מינימום..

• 4 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים