עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by PhP dUdE,

שלום לאחרונה הזמנתי מנוע למכוניות שלט על דלק מחו"ל היום קיבלתי מכתב שאני צריך להגיעה למכס חיפה לקחת אותו,כמה אני אצטרך לשלם בשביל לשחרר אותו? החבילה בלי משלוח עלתה 75 דולר,עם משלוח היא עלתה 105 דולר. אז כמה בדיוק אני צריך להביא בשביל לשחרר אותה?

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  2. היי. נראה לי שזה המקום המתאים לת'רד הזה. אני צריך המלצה לחברה שנותנת שירותי בניית אתרים, אחסון, תחזוקה וגם קידום במנועי חיפוש בשביל עסק קטן. אם אפשר אז באיזור הצפון. תודה.

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  3. Started by DzaksBass,

אהלן חברה, חדש פה לא הייתי בטוח איפה לשים את הטופיק אז שמתי כאן, אם יש בעיות כלשהן המנהלים מוזמנים להעביר. ככה, מהירות ההורדה ירדה משמעותית ואני מנסה להבין למה, מהירות הגלישה רגילה, את רוב ההורדות אני עושה דרך פלאשגט אך ההורדה איטית גם כשהיא לא דרך התכנה. רציתי לדעת אם יש לכם רעיונות מה המקור ואיך אני יכול לסדר את הבעיה. תודה מראש, דניאל.

4. Started by u_o,

אני רוצה לקנות ממישהו משתמש כי אין לי כרטיס בינלאומי ושמעתי שיש דרכים לקנות דרך PAYPAL יש הצעות ?

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  5. Started by House M.D.,

אי חושב שהרבה שמעו על המבצע הזה, ללקוחות ברשת ה NGN נותנים אייפוד טאץ' בתמורה להתחייבות. בתקנון שלהם כתוב שבמהירות של 5MB ומעלה האייפוד יעלה 29 ש"ח בחודש עם זיכוי של 29 (זאת אומרת חינם) והתשלום נפרס ל36 חודשים. עכשיו דיברתי עם בזק והנציג אמר לי שלא רק שהאייפוד יעלה 9.90 בחודש, גם המחיר שקיבלתי לחבילת אינטרנט הוא מחיר "מיוחד" ולכן במקום 99 ש"ח בחודש צריך לשלם 125... עכשיו המחיר שאני משלם על 5MB הוא המחיר שכתוב באתר בזק ללקוחות קיימים שמשדרגים ובשום פנים לא יכול להיות "מחיר מיוחד"... מה דעתכם, הוא צודק או שסתם מנסים לעבוד עלי? אני קראתי טוב את תקנון המבצע ולא היה אזכור לתשלום נוסף! יש עוד מישהו שהשתתף במבצע?

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  6. http://www.youtube.com/watch?v=c5P6MLiKEJI

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  7. Started by ron1979,

מה דעתכם על הכיסא http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=2009&CatCode=516 " כיסא בעל גב בינוני מתכוונן עם ידיות מנגנון נדנוד פניאומטי, אפשרות לכיוונון גובה המושב. עשוי: עור תעשייתי בצבע שחור " מישהו התנסה?, יש לו אופציה של גב מתכוונן , ולי אישית זה חשוב.

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  8. אני מעונין לעשות קורס חיצוני לבגרות במתמטיקה ברמה של 4 או 5 (כניראה 5) , ורציתי שמישהו שהיה באחד הקורסים יוכל לענות לי על כמה שאלות ... ??? 1.איך הקורס מתנהל ? 2.האם באמת יש שם סיכויי הצלחה גבוהים ? 3.איך המורים שם ? 4.אם אני מתקשה במשהו או נתקעתי מאחור אז המורה יסביר לי באחד על אחד ? 5.כמה תלמידים יש בכיתה ? 6.האם ה 5 יחידות באמת קשה ? וכמה אמורים באמת להשקיע כדי להוציא ציון טוב ? 7.האם מלמדים מההתחלה \בסיס ? 8.איפה הכי ממולץ ללמוד ? 9.כמה קורס כזה עולה ? 10.מתי ההרשמה נפתחת ? 11.כמה זמן נמשך הקורס ? 12.כמה ימים בשבוע \שעות ? וכל מידע חשוב שיכול לעזור ולתרום... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  9. Started by TaMiRn2,

שלום הגיטרה שלי טיפה מזמזמת כשאני מנגן... במיוחד במתרים הגבוהים (במיקום הפיזי) עכשיו רציתי לדעת שני דברים... עכשיו אין לי כוח לקחת אותה לחנות למרות שהוא אמר שהוא יסדר את זה בחינם כי זה חצי שעה נסיעה... וגם זאת יכולה להיות אחלה היתנסות בשבילי... א. להגביהה את המיתרים או לכופף את הצוואר שלה? ב. איך לעשות את זה? (גיטרה עם גשר צף...) תודה רבה! טמיר

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by holy_cows,

יש למישהו מושג מה שם המנגינה שמתנגנת בערוצי יס סטארס כשלא משדרים?

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  11. Started by aviram20,

מישהו יכול לתת לי אתר שאני יבחר קובץ שצילמתי והפלאפון לעלות והוא יעלה לי אותו ככה שאני ישלח למישהו לינק הוא יכנס ויראה את זה ?

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  12. Started by ross,

ביום חמישי עלתה בערוץ 2 תוכנית ריאלטי חדשה "מאסטר שף". - ראיתי רק את החלק שבו הציגו את השופטים ככה שאין לי מושג מה היה בשאר התוכנית - ויש שם 4 שופטים שלושה גברים ואשה. הגברים כולם שפים בעלי מסעדות עם 20 + שנות ניסיון, את תפקיד האשה בפאנל אין דרך אחרת להגדיר מאשר זוג ציצים שנראים טוב. אני יודע שאחרי הבלאגן עם וועדת טירקל לא נעים להרכיב פאנל בלי נשים אבל בחייאת אין אישה עם ניסיון בבישול בכל המדינה הקטנה שלנו??? כל הענין הזה של שוויוניות בין המינים זה חתיכת בולשיט. לבחורה שלא נראית טוב אין הרבה סיכוי להגיע לשום מקום (לפחות בטלוויזיה). תחשבו על חדשות ערוץ 2 כל הכתבות שם נראות טוב, הכתבים לעומת זאת הם רוני דניאל ומשה נוסבאום . לבחורה שלא נראית כמו בר רפאלי (די רחוק) יש טע…

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  13. שלום חברים, אני מוצא את עצמי מבלה מדי יום שעתיים בנסיעות ברכב (ככה זה כשמקום העבודה שלך באור יהודה), החלטתי לשים סוף לשעמום הנסיעה ורציתי את עזרתכם בהמלצה על תכניות (באנגלית) רדיו או הרצאות או כל דבר אחר שאפשר להעמיס אותו על האייפוד ולהפוך את זמן הנסיעה למעניין יותר. תחומים מעניינים: טכנולוגיה, השראה, עסקים וכל מה שנכנס לקטגוריות "עיון" :-) ואם כבר עסקנו בהעשרה אני קורא את מגזין WIRED ומוצא את עצמי מחכה חודש שלם בציפייה לגיליון הבא, יש לכם המלצה למגזינים (מודפסים או מותאמי IPAD) דומים או בסגנון, גם בחיבור בין טכנולוגיה, יזמות עסקים ודברים מעניינים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  14. Started by darkman,

קבלתי באיימיל מישהו נתקל בזה? http://planet.nana.co.il/Tar2003/Email.txt עבר צנזורה כי זה בא מבזק אם שמות של אנשים

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  15. Started by guycnaan,

אני מעוניין לקנות שעון איכותי (הכוונה לקטגוריה מעל שעוני קסיו/סווטץ' פשוטים) שיענה על הדרישות הבאות:חזק ועמיד,נוח, יפה ובעל תכונות בסיסיות ומעלה (כלומר תכונות כמו מציאת כיוון,גובה וברומטר וכו' הן נחמדות וטובות אבל לא הכרחיות). כרגע מאוד התלהבתי מה tissot sea touch http://www.t-touch.com/flash.html?20100705054623 (מוצג פה יחד עם הT TOUCH המוכר יותר) כי קורץ לי גם אפשרויות הצלילה עימו. התקציב: עד 7,כשההנחה היא שאני קונה אותו בחו"ל ולכן המחיר נמוך יותר בהתחשב לארץ. למי שיש ניסיון והמלצות לטובה או רעה עם דגמים כאלה או אחרים מוזמן לחלוק עימי. בתודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  16. ההורדה סבירה הגלישה איטית מאוד כמו 56K!!

17. היי לכולם. אובכן, צה"ל הכריז היום על שלושה מועמדים סופיים ( אגב, גם ההתחלתיים ) של פרוייקט הרכב המשוריים העתידי של צה"ל. הפרוייקט, "כרמל" שמו, אכן עושה רושם של מערכת עתידנית ומרשימה מאוד, כשכל המטרות בסירטון התדמית מושמדות בהינף לחיצה על בקר דמוי קונסולת משחק עכשווית דווקא. הממממ אני לא בטוח עד כמה זה הכיוון הרצוי, ביחוד בשכונתנו. הרבה פעמים עדיף נאבוט פשוט מכלי יריה מועד מעצורים. מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  18. היי חברה, עלת לי המחשבה לרגע אולי בכסף שהצבא חייב לי במקום לעבוד בשביל משהו להשקיע במשהו? השאלה העולה מזה הסכום הסימלי הזה למה כבר יספיק בימינו? בשביל כל מה שעלה לי בראש צריך הרבה יותר מזה. לקחת הלוואה בגיל צעיר נראה לי זו טעות גדולה. מה אתם אומרים? חשבתם פעם במקום ללכת לעבוד כמו כולם להשקיע במשהו ולהיות הבוס לעצמכם?

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  19. Started by ben222,

יאללה חבר'ה בוא נראה מה הנתח של המעבדים בפורום הזה... לי יש AMD 2 X4 640

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  20. לא כמו www.yourname.??.co.il אפילו עם פרסומות.

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  21. גוף מוצמד לקיר כלשהוא כך שאינו זז (יש חיכוך) בכוח של 120N. מסת הגוף היא שתי קילו גרם. מה גודל החיכוך? מה הוא מקדם החיכוך המינמלי כדאי שהגוף ישאר במנוחה (אזי הוא לא יפול). אם למישהו זה לא ברור... הכוח פעול אופקית בצורה כזאת הגוף מימין הקיר הוא שולשת הריבועים [] 120N ->[][] [] ועוד שאלה באופטיקה גוף פוגע במנסרה עגולה בזוית של 40 מעלות לרדיוס (אזי האנך). חלק מהאור תמיד חוזר למעט בפגיעה השלישית. מהי זוית ההסתה אלפא (ראה ציור, קווים דקים הם אנכים, קווים עבים הם הקרן) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by solo53,

בחיבור עם ה UPLOAD הכפול כפול מימה ולכמה הגעתם כי כפול מכלום זה שני כלומים וכפול ממה שיש לי היום "בושה וחרפה" 12 קילו בUPLOAD זה אותו הזבל

• 13 תגובות
    • 930 צפיות
  23. Started by udipr,

הי מחפש עזרה לגבי שיטות צמצום של טוטו. אלגוריתם \ נוסחאות או משהו כזה. תודה.

24. זה: http://www.youtube.com/watch?v=uuuApoPa9r0

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  25. Started by avi2014,

שלום לכולם. איזה חבר משועמם החליט שהוא פותח מקושרים עם הפרטים שלי והתמונה שלי. בכל אופן אתמול גילתי שיש לו ברשימה(שלי בעיקרון) איזה 200 איש . עכשיו דיווחתי על המשתמש אבל די ברור שלא יאמינו. יש אפשרות לעשות משהו?

• 7 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים