כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
זה נכון שיש קטע כזה שאני מזמין משהו מחו"ל לבסיס שלי ואז אני לא צריך לשם עליו מס??
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אחחח הנוסטלגיה: http://www.00fun.com/lifebefore.shtml
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
כנראה שאהיה זכאי לקבל העלאת שכר של 2500 ש"ח לבסיס, האם כדאי להמיר זאת (או חלק מהסכום) במעבר לרכב ליסינג? נתונים יבשים: נוסע לעבודה 70 ק"מ ביום (18500 שנתי רק לעבודה), רכב מודל 95, כרגע על אחזקת רכב של 1800 ש"ח ברוטו בערך (כולל טסט וביטוחים). מה דעתכם?? :s05:
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מבקש ביקורת\חוות דעת על חנויות המחשבים הבאות : KSP.co.il gibornet.co.il skypc.co.il
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.....
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
אני מחפש POKEDEX (פוקדע) של כל הפוקימונים או לפחות מ250 עד 351 או משהו כזה.... וזה גם שייך למשחק הגיימבוי אדוונס POKEMON RUBY או POKEMON SAPPHIRE לא בדיוק שייך זה יותר נכון על המשחק או עונת הפוקימון החדשה שתבוא לארץ..... ( ADVANCE GENERATION זה יהיה השם שלה) אז אם מישהו מכיר מקום בבקשה שיגיד לי זה "לאח שלי ;D " תודה
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אז ככה, יש היום משחק של ביתר עם נתניה, רשום בעיתון שיש שידור ישיר בשלם וצפה.. עכשיו נשמע שזה מתאים לי, אני רוצה לשלם רק בשביל לראות את המשחק במקום להקשיב לרדיו.. הבעיה שאני לא יודע איך משלמים ואיך זה עובד יש לי HOT. מישהו יודע?
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
קיצור שמה מייצרים הכל..בשוק מוצאים מלא עודפי ייצור בזול רצח..מה כדאי לקנות?
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מיציתי תצמי בכותרת... קיבלתי זימון ליום שדה במכון וינגייט אבל אני מאמין שהמקום שלי יותר בפיתוח ובמחשוב בצבא...יש יותר ראש מגוף יש השפעה להברזה משם על גיוס למודיעין?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
הטירוף התחיל עוד בפרסומת של FOX וממשיך לכל אורך האלבום (שאמנם מוצף בגירסאות Cover שלהם לשירים קיימים). סוף סוף שיט ממוסחר שהוא באמת איכותי.
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי ושבת שלום מנהלים אני לא יודע אם זה שייך לפורם הזה אז במידה ויש צורך לעביר!! יש לי אופציה להרכיב מחשב מכמה חלקים שיש לי בבית שהם ללא שימוש! היתי רוצה לקבל חוות דעת עם כדיי להשקיעה מאמץ בשביל לקבל תוצאות!! המשחשב אמור להיות למשחקים.. אני יודע שזה לא המחשב! אבל היה אפשר להנות מהמפרט הזה? אז ככה! זה המפרט: ASRock 4CoreDual-SATA2 http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2 Intel Celeron D 2.6Ghz @ 3.0Ghz S775 2GB 667HZ @ 800+HZ HD 2600 Pro 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI AGP http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 Western Digital 250GB PSU 400W MAX 22" Chi Mei LCD DVI NEC DVD RW ND-3550A וכמובן תודה מרו…
-
- 13 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מה לעזזזל קורה פה!?!? זה הלילה האחרון שיש בו חופש (כן בטח.......) ואתם ישנים?!?!?! צאו לבלות, להנות!!, פשוט בושה!! 5 אנשים מחוברים!! תיבשו לכם!!! :dazzler1: :dazzler1: :ylsuper:
-
אם שום התבטאות אסורה?? כל התבטאות נתקלת בביקורת, מחיקה,נעילה....??!!
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
כמה שנים אתם מרכיבים מפרטים וכמה זמן לוקח לכם להרכיב מפרט?
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
מחפש כיצד להכניס קובץ בתמונה לא ידעתי איפה לכתוב את זה מצטער אם זה לא קשור לפה! אפשר בבקשה מדריך כיצד להכניס קובץ לתמונה? התערבות שלי ושל חבר שלי אם זה אפשרי בכלל? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי ... בבית הספר שלנו יש תחרות בין הכיתות על הכנת מצגת : * המצגת צריכה לכלול את הנושא "אני והחבר'ה" . * המצגת צריכה להיות בת 10 עמודים מקסימום . בתור תלמיד כיתה י"א , המצגת שלי צריכה להיות הכי מפוצצת ומרשימה ... אני אגב התלמיד היחיד מהשכבה שלקח על עצמו להכין את המצגת - לאחר לחצים רבים מגורמים שונים , ועכשיו אני מבין שזה לא הולך להיות הדבר הכי קל בעולם .. אני לא יודע איך להתחיל ואין לי אפילו רעיונות לנושאים ! ולכן החלטתי לפנות אליכם בבקשת עזרה - PLZZZZZ !!! להשתמש ב PowerPoint יש עוד תוכנות מומלצות ? רעיונות , הצעות המלצות וכו' לכאן ... בתודה מראש , הראל חדד
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אז ככה... היום, כשיצאתי מהיחידה לכיוון ת"א... עצרתי בטרמפיאדה במחלף יבנה לשני טרמפיסטים אילמים. כן, אילמים... קלטתי זאת רק לאחר שהם כבר היו ברכב, לפתע החל מופע תנועות מרהיב במושב האחורי ושקט מוחלט. אני מוכרח לציין שזה אחד הדברים היותר מרתקים להתקל בהם כשאתה מסתכל במראה המרכזית. תוך כדי נסיעה, הבחורה שולחת לי את הפלאפון שלה ובו כתובה הודעה שאומרת "אתה יכול בבקשה לעצור לנו מול התחנה המרכזית של ראשון?", אני, מפלס את דרכי באיטיות ובזהירות מיירבית אל עבר השוליים ומוריד את הזוג החביב הזה. אני עד עכשיו בסרטים שקרה להם משו, קצת תמהוניים, הם אשכרה החלו לחצות את הכביש ואילו אני, המשכתי בדרכי. *ההזדמנות היחידה שלי לעצור להם הם באופן חוקי ובטיחותי היא או בדרך לירושלים, או במחלף קיבוץ…
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
דבר ראשון ספר נהדר אחד הטובים שיצא לי לקרוא אם לא הטוב ביותר ! רק משו קטן מטריד אותי בסוף של הספר הבנתי שלאחר השיחה של אדם עם ג'וק וג'ודית בפנטהאוז שבה שיכנעו אותו להמשיף בטריון הוא לא לקח את ההצעה כי רשום שלאחר מכן הוא יוצא מהבניין של טריון עם קופסא ובה כל החפצים שהיו במשרד שלו, אבל מה זו הפגישה המוזרה בינו לבין אלאנה אחר כך כשהיא עוברת במכונית האדומה?? הוא כועס עליה שהיא שיתפה פעולה "נגדו" ועל זה שהיא לא באמת אהבה אותו אבל מה באמת הולך שם לא הבנתי בדיוק.. אם מישו יוכל טיפה להסביר לי אני אודה לו מאוד !
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הדברים שאנחנו עושים\או עושים לנו כשאחנו שיכורים http://www.dr.dk/p3/monkey_old/stablinger.asp
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לפני הרבה זמן, משום מקום התקשרה אלי עמותה מסויימת לשאול אם אני יכול לתרום. הייתי בטוח שזה היה סתם חד פעמי אז תרמתי. מאז כל הזמן מתקשרים אלי, מהעמותה ומעמותות אחרות, משחקים לי על המצפון ואני כולה סטודנט שבקושי גם עובד, לא עמיד בכסף מתקשה הרבה פעמים לסרב. מה שמפריע לי בעיקר זה שבפעמים שאני מצליח להגיד להם לא אוכל אותי המצפון אחר כך. אין לי לב להגיד להם לא להתקשר אלי יותר. אני גם רוצה לציין שבכל מיני התרמות קטנות של מסרונים ודברים כאלה של כמה שקלים אין לי בעיה ואני תורם. מה הייתם עושים במקומי? האם אני באמת צריך לאכול את עצמי כל פעם?
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
דחו לי את הגיוס.. הייתי מיועד להתגייס ב8 באוגוסט... כאמור הגיוס נדחה בשל עניינים רפואים וזומנתי לועדה רפואית ב31 באוגוסט. עכשיו, כידיוע הגיוסים המרוכזים הם באוגוסט, נובמבר ומרץ. שאלתי היא אחרי הועדה הרפואית כמה זמן לוקח עד שמשריינים לי תאריך חדש ? אני מפחד שיתקעו אותי הרבה זמן בבית או שמא אני דואג לשווא ונובמבר זה הגג הכי רחוק שייתנו לי? אני ידוע שאתם לא נביאים או משהו כזה אבל אולי מנסיונכם האישי, מתגייס מודאג! תודה !
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
דברו עברית תקנית והתפללו שמישהו יבין אתכם ! המידע האחרון מהאקדמיה ללשון בתחום הטכנולוגיה: מעתה אל תאמרו DiskOnKey , אימרו ה?ח?ס?ן נ?י??ד . מעתה אל תאמרו פורט ( Port ), אימרו פ??ת?ח?ה .. מעתה אל תאמרו דונגל ( Dongle ), אימרו ת??ק?יע? . מעתה אל תאמרו גאדג`ט , אימרו ח?פ?יץ . מעתה אל תאמרו רינגטון, אימרו נ?ע?ימו?ן. מעתה אל תאמרו סאגווי, אימרו ר?כ?ינו?ע?. ומעתה אל תאמרו " יישום " או " אפליקציה ", אלא ה?ח?ל?ה. [ אמור מעתה - את החלה שבהחסן הנייד הצמדתי לפתחה] נשמע כמו פורנוגרפיה ? ? ? ... ולהזכירכם: ת??ק?ר?יש? , ולא ג`ל לשיער. ר?ג??ש??ת , ולא אלרגיה. ג??ח?ל?ת , ולא אנטראקס. מ?צ?ב??ע? , ולא טוש (צבע) ת??צ?ר?ף , ולא פאזל. מ?צ?ל?ה - אדם העושה לו מנגל, " ממנגל". יש לומר ת??ק?ל?יף , …
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-