עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אמנם התאריך שלו זה ב-20 למאי אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא ! ;D התאכזבתי קצת שאין יותר את האפשרויות של הכבשים השמנמנות האלה שקופצות אז ניאלץ להסתדר בלעדיהם :'( אז מזל טוב ועד 120 !!! ואל תתבאס בגלל הטעות שלך בבגרות שהורידה לך 20 נקודות( ..... ) יש לך מגן חזק! [glow=red,2,300] H--A--P--P--Y B--I--R--T--H--D--A--Y ;D ;D ;D[/glow]

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by Ewingum,

מי יתן והחתול שלך יומהר לפנתר (זה מקורי!) וכמסורת הפורום, קבל שמנמנים מקפצים

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by frenzy,

מזל טוב ליונתן McChicken Luther מהפורום !! הוא בן 16 היום!! מזל טוב עד 120 אחי, עושר, אושר, כל מה שתרצה ;D כמסורת הפורום, שפנפנים.. :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: אהה רק רציתי לציין שאני ושגיא (רוקפורד) רצינו להקדיש ליונתן את השיר "יומולדת" של קובי פרץ.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היום יש למסקר הנכבד שלנו יומהולדת 15, אז תפציצו בשמנמנים!!! :birthday: :birthday: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by The_overclocker,

;D היום אני בן 18 !

• 8 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by ThePorscher,

היום זהו יום חשוב ל-DarK-MinD. יום שבו הוא נהפך מילד לגבר. יום בו מסתיימת תקופה חשובה בחייו. אז היום, אני רוצה לאחל לעמרי, מזל טוב - על סיום המתכונת באנגלית! ;D אה כן, וגם יש לו יומולדת 18 היום. לא שזה ממש משנה.... :-X אז היום, אחרי 6 שנים שאתה עושה זאת, אתה יכול להתחיל לראות פורנו ולשתות אלכוהול. מה עוד אפשר לאחל לך? שתאכל הרבה וופלות שתהייה לראש ולא לגולנצ'יק שתזכור שהחיים מתחילים בגיל 21 אבל עלולים להיגמר מוקדם יותר... ועכשיו, without any further delay.. קצת סמיילים: :birthday: :biggrimjackbox: :biggringift: :auto: :alcoholic: :birthday: והמסורות מחכות בפתח: 18 שמנמנים: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:…

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by intel suck,

היום לפני 25 שנה המציאו את המחשב האישי הראשון של IBM למי שלא יודע ספרו חוויות על המחשב הראשון שלכם

• 53 תגובות
    • 4k צפיות
  8. מזל טוב לכל מיש סיים את הלימודים היום! חופשה מהנה אני אישית סיימתי את חטיבת הבניים

• 145 תגובות
    • 11.4k צפיות
  9. Started by MadHatter,

מזל טוב, מינימייזר! כפארה עליך, אחוק שלי! אתה הכי שבעולם, גבר גיבור.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מזל טוב איש!!! עד 120 שנות איכות!! :birthday: :birthday: וכמיטב המסורת - 22 שמנמנים מקפ3ים! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

11. אז, בברכות אני לא משהו, נתאמץ כמה שאפשר ! מזל טוב לשחור משחור שלנו, מבודדי הערסים של הפורום ! מאחל לך בריאות, עושר וכושר, וכל השיט הדפוק הזה של ימי ההולדת (ותתחיל להתאמן ברצינות סוף סוף ) שתיהיה לך חברה כוסית ושופעת, כמו שאתה רק רוצה (וג'יזס, רק לא אחת כמו הקודמת ;D) וכמובן אוטו תואם שיביא לך את הזאתי מהסעיף הקודם.... 8) ובקיצור, פה נקטע את הברכה הזוועתית שלי, והעיקר שיהיה לך מזל טוב ענקי !

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by CaRTeR,

מזל טוב אחי יש לך את הזכות הנפלאה הזאת לבסוף אחרי הטסט לנהוג בכבישים :auto: סע בזהירות ובהצלחה בהמשך הדרך. אגב אייך היתה הנהיגה בסיאט קורדובה?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by blabla2002,

לפי הicq יש למישה יומלדת עוד יומים אז מז טוב

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  14. Started by waizman,

מזל טוב לוובמאסטר והמנהל הראשי שלנו שבלעדיו היינו משועממים בבית :-* עוד 99 אביבים To Go! כמיטב המסורת: :alcoholic: :jump1: O0 :anim-jjd: :bigglasses: :biggthumpup: :clown: :gorgeous: :ylsuper: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: ואחד לשנה הבאה: :bunny:

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

מזל טוב עד 22222255588211 שנים ו 9456185646498461635149864 מגה הרץ שיהיה רק אושר ועושר! אני דורש לפתוח פורום נאף!! כמו שבישביל יואב פתחתם פורום שיר אני דורש פורום נאף!! ורק בשבילך נאף אני שם את כל הסמיילים ;D 8) ??? : :-[ :-X :-/ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos: :boid: :smoke2: :nutty: :dazzler1: :devilfork: :jump1: :inlove: :jester: :biggthumpup: :evilking: :evillaugh: :clown: :spermat: :tomato: :blah: :errr: :bigglasses: :spin3: :spin2: :bunny: :Nsnail: :2gunsfiring_v1: :tails: :alien: :gorgeous: :spiny: :grinangel: :cistinebiggrinA: :lamer: :jarswim: :ylsuper: :auto: :s05: :smilyDJ: :flushthetoilet:…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by udicol,

לנועם יש יום הולדת. כמיטב המסורת שמנמן :

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by MiniMizer,

ניצן, TheWizard שלנו, חולה לינוקס, חוגג היום יומולדת 23 אנו מאחלים לך אושר ועושר והצלחה וכו' וכו' וכו' bla bla bla yada yada yada ניגש ישר לשמנמנים:

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by little_John,

בשעה טובה, הגיע הזמן, מזל טוב על העיצוב החדש של האתר, מומלץ לכולם להכנס ולהתרשם. שימו לב לבמצע הפתיחה - RADEON 9500PRO במחיר של 1168 ש"ח - אז רוצו לקנות. http://www.simpletech.co.il צוות זיגזג וההנעלה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. כן כן, Our little black fellow כבר לא ילד קטן, היום (8.5) מלאו לו 18 ! בקרוב הצבא יקטוף גם אותו... ! (נובמבר) :-\ אז...עד 120 עומר ! המשך בעבודה המצויינת שאתה עושה באתר וכמיטב המסורת - טוב נו, עד שיחזירו את הסמיילים המסורת בסטנד ביי יאללה, תתחילו להביא אותה בברכות !

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by OR007,

כיוון שאף אחד אחר לא טרח לאחל לי מזל טוב (פרט ל-DOOM MAN - תודה,מעריך את זה ) אז אני יאחל לעצמי ! אז הנה: מזל טוב אור בלה בלה בלה...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by MishaK,

היה יום שבת, אבל השרת נפל. ידה ידה ידה מזל טוף

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ^DaRk-MiNd^,

יום הולדת 17 שמייח לCHEVY, עד 120... <הרבה ברכות נדושות>..... ואל תשכח למשכן את הiPOD שלך אצלי בפעם הבאה שנפגש ;D שמנמנים :clapper: :smiliedisco1: :jester: :biggthumpup: :dance: :bigok: :ylsuper: :cistinebiggrinA: :birthday: :coolman:

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by scorpion,

מזל לרגל יום הולדתך ה19 ג'ובניק שכמותך שמנמנים כרגיל: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  24. Started by Necessary_Evil,

:jester: :dazzler1:

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Chevy,

המון הצלחה בלימודים, בחיים ובכל התחומים הרבה בריאות אושר וכושר :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: תהנה !

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.