כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי , יש לנו בעבודה חידון של חמיצר - יש 2 שאלות שאני צריך עזרה כתב החידה "כבוד אמיתי מקבלים רק הנותנים, שאלה משפחתית לאחד המכובדים" הפתרונות האפשריים [TABLE=width: 115] [TR] [TD=align: right]הרב מנחם פרומן [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]ד"ר אלברט שוויצר [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]קזבלן [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]הרב קוק [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מאמה תרזה [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]נלסון מנדלה [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]רובין הוד [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]דאלי למה [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]הלן קלר [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]שלמה המלך [/TD] [/TR] [/TABLE] חידה שניה "לוחם צדק נועז מול מאה ושמונים, על מזבח היושרה…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מי מתכוון להגיע?... :ylsuper: הרבה אנדר, הרבבבבההההההההההה איכות, הרבה דציבלים, סוף סוף אירוע לעניין.
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לא יודע , שמעתי אנשים מדברים , וזה נורא הלחיץ אותי . באמת אין דרך לרפא דברים כאלה ?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי שאלה ואני אשמח נורא אם תוכלו לעזור לי. אני עובד בתור טכנאי מחשבים וניתקלתי בבעיה שקשורה למחירון. מצד אחד כולם גובים "גלובלי " ואם אני אגבה גלובלי ( 250 למשל ) על כל העבודה "מערכת הפעלה אנטי וירוס...וכו' " אני אפסיד זמן וכסף. מצד שני אם אני אעבוד לפי שעת עבודה זה ירתיע לקוחות יגידו "זה ימרח את הזמן כדי להרוויח כסף " אז מה האופציה הטובה ביותר ? כרגע עברתי למחירון לפי שעת עבודה שזה אומר...120 חצי שעה ראשונה וכל חצי שעה נוספת 60 שזה יוצא 180 לשעה ראשונה. וכל שעה נוספת 120 ( 60 + 60 ). ואז אם מערכת הפעלה לוקחת בין שעה לשעה וחצי המחיר סביר ולא בשמיים ואז על תוכנות נוספות כמו אנטי וירוס או OFFICE אני יכול לגבות על המשך זמן עבודה. **אני חייב לציין שכל…
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
קיצר אנחנו מתלבטים בין כמה איים קוס/נאפה/איוס. התלבטות היא איפה יש יותר מסיבות איפה יש פחות ערסים וכדומה. למישו שהיה באחד מהקומות יכול להמליץ או לבקר ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קוראים לי פדה Fede מקווה לעזור פה להרבה אנשים וללמוד בשבילי הרבה דברים חדשים וגם לצבור ניסיון אחלה פורום ועוד יותר אחלה אתר.
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני טס לפילדלפיה בעוד שבועיים, מישהו מכיר שם חנויות לחלקי מחשב? בעיקרון אני רוצה לקנות את msi 9800 pro, ועדיף לקנות כבר שם, אני מעדיף שלחנות יהיה אתר שאני יוכל לראות את המחירים לעשות השוואה...
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
החלטתי שחייבים פעם אחת ולתמיד לדרג את הבדיחות של האתר, מההכי מוקרת ועד הזאתי שאף אחד לא שמע עליה והמתמודדים הם: 1)ערנב (ההימור שלי על המקום הראשון) 2) שיר 3) עושקי קברים 4)הדירוג של bit... 5) טירוף המודיג שלי (oc ti-500) 6)יש עוד, נא לכתוב! נא לדרג מהמוכר עד ללא מוכר. אפשר גם להוסיף ולקרוא לי אידיוט וכו עם אתם חושבים שהתר'ד הזה הוא חסר תכלית כמו כל האחרים
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
צ'אלום. יש דאנסים כאלה שתמיד שמים במועודנים כאלה ופה ושם. יש משהו כזה מפורסם שכולם מכירים זה הולך ככה: אלז'ק' רי רה רי רה לה לי לו לה לו ליי. חחח תודה
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מחפש בלוגים נחמדים לעקוב אחריהם בנושא מדע, פילוסופיה וכו'. (אנגלית) האם יש המלצות ?
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מאז ששינו את השעה של GTTV אני מתקשה לחשב מתי יהיה אפשר לראות את זה באתר של GT. באתר של GT ו SPIKE כתוב FRI 1AM אבל לא כתוב לפי איזה מדינה הם עובדים (הפרשי שעות). מישהו יודע במקרה? כי בשבת מפריעים לי כל הזמן וגם אח שלי חזר הבייתה מהצבא וניהיה צפוף
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ואם אני רוצה לעשות באינטרנט, איך ואיפה עושים את זה בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידווווו..... יש לכם מושג איך אני מנקד את המילים שאני רושם דרך המקלדת ?! כאילו נגיד אני רושם ת'אות א ואני רוצה שהיא תהיה מנוקדת בזה ? ? ? ? ? ....אבל שזה יהיה מתחת לאות...אני לא מצליח...שכחתי איך מנקדים דרך המקלדת עצמה...יש קיצורים לזה...תנסו לעזור אם אתם יודעים חחחח תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה יש למישהו רעיון\שיטה איך לשים עדשות מגע בעין לא הולך!
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מישהו מכיר מקום באיזור המרכז\ירושלים שאפשר לעשות בו מטווח לחידוש רשיון נשק בזול?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ערב טוב שאלה קצת מוזרה אני עושה עבודה על רובוט החבלה המשטרתי - מצאתי שלל תמונות אבל לא מצאתי מי היצרן שלו ואיך הוא נקרא באנגלית . אשמח אם מישהו יוכל לעזור . מדובר על הרובוט הזה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי להתעניין אם כדי לקנות שם או לא מישהו קנה שם? PCHardware
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני מבצע הזמנה מהאתר bookdepository (בעקבות המלצה של חבריי הפורום) זה מגיע במשולח ישיר עד לבית או שאני אצטרך לגשת לדואר . תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש את הספק של החברה evga לא חנויות שמוכרות את הספק הרישמי תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אז 700 איש ענו על סקר הגיגיימינג בפרק שעבר, מה שאומר שאני צריך להוריד 14 פרטי לבוש :ם בכל מקרה, בפרק אני מדבר קצת על חזרת ESWC, על Gaming on the road, ובעיקר קורא לכם להכין לי שאלות לפרק שאלות ותשובות פרק חדש כל סופש שני. תהנו! http://www.avishee.com
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הנדון: אי שביעות רצון מהשירות שניתן לי ביום ה 5.2.06, נכנסתי לחנות בקניון הזהב,החלטתי לרכוש כרטיס מסך בסכום של 1793 ש"ח. היה בידי זיכוי של 600 ש"ח, ובינתיים הכל היה כשורה. כשהזמנתי את המוצר המוכר טען שייקח לו 14 ימי עסקים להגיע. צלצלתי כעבור שבועיים ב19 לחודש ושאלתי מה עם המוצר, אמרו לי להשאיר מס' טלפון ושיחזרו אליי כשהכרטיס יגיע. לאחר כ5 ימים התקשרתי שוב וענה לי בחור שחבל שאני לא זוכר את שמו, שאמר לי שהוא יברר ויחזור אליי תוך כמה דקות, הטלפון היה ב3 אחה"צ ועד 10 בלילה לא היה טלפון וגם לא מענה שאני אישית התקשרתי. בנוסף, המענה הטלפוני בסניף ירוד ואינו משביע רצון, כמעט ואין מענה וכשיש, ראו המקרה שלי, שלא טופל כראוי. היום, כ21 יום לאחר הזמנת המוצר ולאחר שבאתי עוד כמה ימים לא…
-
- 4 תגובות
- 462 צפיות
-