כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
השבוע התחלתי שם קורס סתם מעניין אותי אם יש מישהו מהאתר שעובד שם ?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי! לפני כחודש נדפק לי הלוח-M57SLI-S4 בזמנו (לפני כשנה) הלוח עלה 120$ שנכון לאז זה היה 580-600 שקל... שחתי אותו למור-לוי (יבואני GIGABYTE ו ASUS) עם מכתב מפורט של מה דפוק...במקרה הזה זה היה סלוט 0 של הזיכרון והPCI-E הראשון. לאחר כשבוע קיבלתי מהשליח קופסה חומה הייתי בטוח שזה הלוח שלי ואני מבסוט פותח את הקופסה ואז נפלו פניי... מה שהיה בפנים זה זבל שעונה לשם-GA-M61VME-S2 הייתי בשוק! אמרתי לשליח שיקח את זה ומהר וצירפתי מכתב לנציגה שלנו שאני הבאתי לה לוח ברמה פי 1000 יותר גבוהה וקיבלתי לוח ב 180 שקל בלחץ. והשליח נסע.. יומיים אחריי אני מקבל את אותו לוח רק באריזה מקורית(לא חומה מעפנה)..ואז התעצבנתי עלייה... ואמרתי לבוס שלי שיתקר אליה.. הוא מתקשר אליה והיא אומרת שאין את הלוח של…
-
- 32 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנגן בגיטרה כבר שנתיים בערך, קלאסית חשמלית ואקוסטית (יש בי אהבה לכל אחת מהן), בעיקר לומד לבד מהאינטרנט וקצת מחברים החלטתי שהגיע הזמן להתקדם בעזרת מורה אז אם יש לכם המלצה למורה שנמצא ברחובות או לכזה שמגיע לתלמידים שלו, אנא המליצו תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן חברה. חשבתי להתחיל פיתוח קול, אתם מכירים (או היה לכם התנסות, יותר טוב) מורה טוב\ה (לא חפיף) מאזור השרון (כפ''ס,הוד השרון מומלץ, אולי רעננה)?לתל אביב לא, כי בעיה להגיע לשם. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אל תפחדו מהצעקות, זה הקול הרגיל שלו.. [בגאוסיטיס יש כל מיניי הגבלות כמו גודל הקובץ לכל upload - 5MB , סיומות של קבצים, אם אתה מכירים מקור אחסון שאין לו את ההגבלות האלו שיאמר לי ואני יעלה את השיר לשם] ***עודכן*** (לינק תקין) http://highlearn.har-vagai.org.il/users/www/11704/Songs/crazyteacher.mp3 תודה לBenor מהפורום שהעלה בשבילי את הטראנס המהולל.. כאמור, אל תשכחו לרשום תגובות 8)
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד שיעורי נהיגה,הכל טוב ויפה אני משלם 85 ש'ח על גיר ידני. המורה עצמו מלמד לא רע בכלל,אבל הוא תמיד גונב זמן,נגיד שיעור נהיגה אמור להיות 45 דקות וכל שיעור אצלו זה בערך 35 דקות. הערתי לו פעם אחת אבל הוא ממשיך בשלו. והבנתי שלא רק לי הוא עושה את זה,איתי הוא ''יחסית בסדר'',יש כאלה שהוא מחפף אותם אחרי 20 דקות,ככה פעם המורה נהיגה הזה אמר לאיזה חבר שלי והוא רק הסתלבט על זה שהוא חיפף. אפשר לתבוע אותו או את הבית ספר לנהיגה שבו הוא מלמד?,גם לאחותי הוא עושה אותו דבר בידיוק! יש גם קטעים שהוא צועק עליך באמצע הנהיגה בשיעורים הראשונים הוא הוריד לי את כל הביטחון אבל לאט לאט למדתי(בעיקר בגלל שאני נוסע על רכב ידני של חבר בשכונה) מה עושים עם מורה דרעק כזה? וכבר משהו כמו חודש וחצי לא…
-
- 38 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
אם אני רוצה ללמד שיעורים פרטיים ויש לי כבר עבודה, צריך להוציא קבלות על כל שיעור או שתיאום מס מספיק?
-
- 16 תגובות
- 23.1k צפיות
-
-
אתם יודעים מה קרה לי היום בבית ספר. חילקו תפוחים בדבש לכולם באמצע שיעור מדעים, ואז פיתאום התחילה מלחמה וילד אחד זרק תפוך על המורה שלי למדעים בפרצוץ, וזה התפוצץ לה על הראש.ואז כל הפנים שלה נהיו אדומים. ושלחו אותה לאחות. איזה פתיחת שנה הא-מעולה!!!!!!!!!!(לפחות לנו, המבחן שלנו לרבעון יתבטל). הביעו דעתכם.
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחנכת שלנו שאלה מה עשינו בחופש, אז אני אומר שהייתי בעזריאלי. בקיצור, היא שואלת אותי מה עשיתי שם, אז אני אומר לה שהייתי במפגש של אתר מחשבים. אז היא שואלת מה עושים במפגש, אז זרקתי לה שמגיעים נציגים מחנויות מחשבים ומספרים לנו איזה מוצרים חדשים יגיעו לארץ. אז היא שואלת מה הדבר הכי חדש שיגיע לארץ, אז אני אומר לה שיגיע P4 חדש. היא אומרת שיש כזה, ואני מתחיל להסביר לה את ההבדלים בין החדש לישן מול כל הכיתה. O_o WTf? ;D ;D
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לנו מורה מחשבים שמסיבות ברורות לא ארשום את שמו פה (נקרא לו "המורה") המורה שלי הוא הדוגמה למורים שיודעים את החומר בצורה מעולה אבל אין להם את הכישורים ללמד אותו לאחרים. ראו לאן אני הגעתי. המורה שלנו לא לימד אותנו בגרוש תכנות באינטרנט (HTML JAVASCRIPT ASP) רק נתן דפים ואמר תעתיקו. הוא הראה לנו כמה פעמים על המחשבים קצת דברים,אבל אי אפשר לקרוא לזה לימוד. המורה שלנו הוא אדם "חכם" הוא בא מתי שהוא רוצה אם הוא רוצה. כבר יצאו לי הרבה שיעורים שהוא לא בא בכלל או בא באיחור של שעה. בוא נמשיך בבלגן שהוא יצר, לפני כשבועיים הייתה אמורה להיות לי מתכונת בתכנות אינטרנט. הבעיה היא ... שלא ידענו עליה ( איזה חוסר אחריות) וגם כאשר נודע לנו ובאנו לבחינה, הוא לא היה שם ( ) הוא היה ביש…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איפה מוצאים מורה טוב לגיטרה? (יש איזה אתר? או משהו כזה?) רועי
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אין מילים... (תקראו מה כתוב בדף...ויש לי XPpro)
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
בבקשה זה דבר מזה שובר מצחיק וקורע : אהבה: מחלה חולפת שנרפאת בעזרת נישואים. מכילה ארבע אותיות, שלוש הברות ושני אידיוטים. מוח: איבר המאפשר לנו לחשוב שאנחנו חושבים. לשון: איבר מיני המשמש אנשים פרימיטיביים לדיבור. גבר: יצור זכרי שבמשך תשעה חודשים מנסה לצאת מהמקום שאליו ינסה להיכנס כל חייו. התעלמות: גישה שמאמצת אישה כלפי גבר שבו אינה מעוניינת, ואשר מפורשת ע"י אותו גבר כ"היא משחקת אותה קשה להשגה". קלה להשגה: כינוי לאישה בעלת מוסר מיני של גבר. נימפומנית: מונח שבו גבר מאפיין אישה המעוניינת במין בתדירות גבוהה יותר ממנו עצמו. אינטלקטואל: אינדיווידואל המסוגל לחשוב במשך יותר משעתיים רצופות על משהו שאינו קשור לסקס. טבור: סוג של פעמון שאותו מציגה האישה. כאשר אתה מצלצל …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אתם מדברי על המושגים האלה הרבה בפורום והייתי רוצה להבין מה זה המושגים האלו: אוברקלוקינג מודינג ולדים אם תוכלו להסביר לי מהם אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי, אני לקראת לימודי תואר א' ואני מתלבט מה ללמוד רק שיש כמה מושגים שמקשים עליי את הבחירה בגלל שאני לא מבין אותם.. מה ההבדל בין תואר דו-חוגי, חד-חוגי, מורחב או משולב? מה ההבדל בין דו-חוגי לחד-חוגי מורחב? מה ההבדל בין תואר דו-חוגי לתואר כפול? יש דברים ששווים יותר? שווים פחות? כל אחד זה משהו טוב אבל שונה? בנוסף, ראיתי תואר "חקר ביצועים" זה נשמע מאוד מעניין אבל איך אני אדע שלאחר מכן יהיה לי כסף טוב בזה? מה טווח השכר בערך לתחום הזה? תודה מראש, Zinger777.
-
- 24 תגובות
- 8k צפיות
-
-
בחיפוש מהיר בגוגל אחר "עבודה מהבית" הגעתי לאתר הזה : http://www.seker4u.co.il/ משום מה מדובר על תשלום חד פעמי של 49 ש"ח - וניתן להרוויח ב"קלות" מאות דולרים בחודש. האם משהו מכיר את זה או התנסה בזה ויכול להגיד שזה באמת עובד? כי זה נראה כמו שאומרים, too good to be true
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
כן אני יודע כמה הזוי זה נשמע אבל אתם חייבים לראות, זה אדיר ! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3328885,00.html
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או כך מאמינים המומחים .... https://themove.co.il/2019/07/10/מותו-של-מנוע-הבעירה-הפנימית-מזעזע-את-תע/?fbclid=IwAR3YhwISk1Ojf4I4_aHnjAdsOpcN0iY-YYFSFuBIEfHWyShfsZoCQQFzscg
-
- 23 תגובות
- 6.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אולפן בבית אז קניתי כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA 7600GT SuperSilent ככה בוא בלי מאוורר ולא עושה רעש, הTV OUT שלו היה דפוק אז הלכתי לחנות ליחליפו לי אותו, הם הביאו לי במקום כרטיס של Point of view שהוא יותר זול ב-100 שקל ועם מאוורר ובעצם הוא לא שמיש בשבילי עכשיו כי הוא די מרעיש. הם אומרים שלפי האחריות מותר להם לעשות את זה כי זה בעצם אותור כרטיס. מה נסגר איתם?!
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האם מותר לאברך לעבוד? ז"א האם אברך שעובד צריך לעשות צבא ולא נותנים לו עוד קצבאות?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מותר לארוז חלקים של מחשב בשקית פצפצים? שקית שקופה הזו שאורזים איתה מוצרי חשמל אני רוצה לקחת את המחשב איתי במזוודה תודה
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אשמח לדעת אם אוכל לפרסם איזשהו סקר בפייסבוק שאני מועמד לזכות בו בשביל לקבל עזרה מחברי הפורום... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
אם כן תרשמו אני יערוך את ההודעה וישים לינק אם לא אז שאחד המנהלים ימחוק אני יבין שלא.. cleric תערוך בבקשה לכותרת נורמאלית לדעתך, ולא הבנתי, מותר או לא?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני הולך על קילו/ שניים וזה יוצא בסופי יותר מ-100 דולר. במידה וייתפס במכס יעשו עם זה בעיות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-