עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DEMON HUNTER,

בבקשה זה דבר מזה שובר מצחיק וקורע : אהבה: מחלה חולפת שנרפאת בעזרת נישואים. מכילה ארבע אותיות, שלוש הברות ושני אידיוטים. מוח: איבר המאפשר לנו לחשוב שאנחנו חושבים. לשון: איבר מיני המשמש אנשים פרימיטיביים לדיבור. גבר: יצור זכרי שבמשך תשעה חודשים מנסה לצאת מהמקום שאליו ינסה להיכנס כל חייו. התעלמות: גישה שמאמצת אישה כלפי גבר שבו אינה מעוניינת, ואשר מפורשת ע"י אותו גבר כ"היא משחקת אותה קשה להשגה". קלה להשגה: כינוי לאישה בעלת מוסר מיני של גבר. נימפומנית: מונח שבו גבר מאפיין אישה המעוניינת במין בתדירות גבוהה יותר ממנו עצמו. אינטלקטואל: אינדיווידואל המסוגל לחשוב במשך יותר משעתיים רצופות על משהו שאינו קשור לסקס. טבור: סוג של פעמון שאותו מציגה האישה. כאשר אתה מצלצל …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by gabig12,

שלום לכולם אתם מדברי על המושגים האלה הרבה בפורום והייתי רוצה להבין מה זה המושגים האלו: אוברקלוקינג מודינג ולדים אם תוכלו להסביר לי מהם אני אשמח

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by Zinger777,

היי, אני לקראת לימודי תואר א' ואני מתלבט מה ללמוד רק שיש כמה מושגים שמקשים עליי את הבחירה בגלל שאני לא מבין אותם.. מה ההבדל בין תואר דו-חוגי, חד-חוגי, מורחב או משולב? מה ההבדל בין דו-חוגי לחד-חוגי מורחב? מה ההבדל בין תואר דו-חוגי לתואר כפול? יש דברים ששווים יותר? שווים פחות? כל אחד זה משהו טוב אבל שונה? בנוסף, ראיתי תואר "חקר ביצועים" זה נשמע מאוד מעניין אבל איך אני אדע שלאחר מכן יהיה לי כסף טוב בזה? מה טווח השכר בערך לתחום הזה? תודה מראש, Zinger777.

• 24 תגובות
    • 7.9k צפיות
  4. Started by TripMan,

בחיפוש מהיר בגוגל אחר "עבודה מהבית" הגעתי לאתר הזה : http://www.seker4u.co.il/ משום מה מדובר על תשלום חד פעמי של 49 ש"ח - וניתן להרוויח ב"קלות" מאות דולרים בחודש. האם משהו מכיר את זה או התנסה בזה ויכול להגיד שזה באמת עובד? כי זה נראה כמו שאומרים, too good to be true

5. Started by N N C,

כן אני יודע כמה הזוי זה נשמע אבל אתם חייבים לראות, זה אדיר ! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3328885,00.html

6. או כך מאמינים המומחים .... https://themove.co.il/2019/07/10/מותו-של-מנוע-הבעירה-הפנימית-מזעזע-את-תע/?fbclid=IwAR3YhwISk1Ojf4I4_aHnjAdsOpcN0iY-YYFSFuBIEfHWyShfsZoCQQFzscg

7. Started by ufk,

יש לי אולפן בבית אז קניתי כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA 7600GT SuperSilent ככה בוא בלי מאוורר ולא עושה רעש, הTV OUT שלו היה דפוק אז הלכתי לחנות ליחליפו לי אותו, הם הביאו לי במקום כרטיס של Point of view שהוא יותר זול ב-100 שקל ועם מאוורר ובעצם הוא לא שמיש בשבילי עכשיו כי הוא די מרעיש. הם אומרים שלפי האחריות מותר להם לעשות את זה כי זה בעצם אותור כרטיס. מה נסגר איתם?!

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by raiman1,

האם מותר לאברך לעבוד? ז"א האם אברך שעובד צריך לעשות צבא ולא נותנים לו עוד קצבאות?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. מותר לארוז חלקים של מחשב בשקית פצפצים? שקית שקופה הזו שאורזים איתה מוצרי חשמל אני רוצה לקחת את המחשב איתי במזוודה תודה

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  10. אשמח לדעת אם אוכל לפרסם איזשהו סקר בפייסבוק שאני מועמד לזכות בו בשביל לקבל עזרה מחברי הפורום... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by OutRaGe,

אמ נגמרה ספירת העומר ? מותר להתגלח עכשיו ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  12. אם כן תרשמו אני יערוך את ההודעה וישים לינק אם לא אז שאחד המנהלים ימחוק אני יבין שלא.. cleric תערוך בבקשה לכותרת נורמאלית לדעתך, ולא הבנתי, מותר או לא?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  13. אני הולך על קילו/ שניים וזה יוצא בסופי יותר מ-100 דולר. במידה וייתפס במכס יעשו עם זה בעיות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by creative,

כל אחד אומר לי משהו אחר..

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום טכנאים. נא הביטו על התמונה: יש את מנקה מסכים LCD, אופטיקה, משקפיים ויש את מנקה חלונות "חלונית". האם יש הבדל באמת כשזה נוגע לניקוי של מסכי LCD, אופטיקה, משקפיים וכו' וניקוי חלונות בבית? או שזה תכסיסי שיווקי כדי לשכנע קונים שיש הבדל?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  16. Started by benor,

http://www.קנאביס.com/2013/05/%D7%A6%D7%A4%D7%95-%D7%A9%D7%95%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%92%D7%95%D7%93-%D7%9C%D7%97%D7%95/

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  17. Started by Chymes,

אני מעוניין להגיע ללימודים על אופניים כי זה מקצר משמעותית את הזמן שאני מבזבז על נסיעות. אין לי חשק להשאיר אופניים ב-3,000 ש"ח בתחנה. יש אפשרות לקחת את האופניים לרכבת?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Burned,

עוד שבוע בערך יש לי מבחן בגרות באנגלית, ותקעו לי מבחן יום לפני בפיזיקה. יש חוק שאוסר את זה? ניסיתי לחפש אבל האתר של משרד החינוך לא מובן בכלל.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by avivlyaviv,

תראו מקום שלישי ג'ימס עשה צעד וחצי אבל לא כדרר. מותר?

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. תודה.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  21. רציתי לשאול שאלה קטנה על ההגדרות של אי מיול ואיך לשפר את הביצועים שלו זה חוקי לשאול את זה כאן בפורום של HW? קראתי כמעט את כל ההזהרות ולא נתקלתי בזה שאסור לשאול על אי מיול או קאזה או ביטורנט מה שמצחיק/עצוב היה שביום הראשון שנכנסתי לאתר הזה קרה שהיתי כל כך מתוסכל כי הווינדוס נפל לי וכל המחשב היה מת ואיבדתי 40 גיגה מוזיקה בערך בכל מקרה שאלתי בפורום את השאלה הכי מטופשת: איך צורבים XP על דיסק? לא משנה כעסו עלי ושלחו לי מייל הזהרה אז אני לא רוצה לעשות שוב טעות בקשר לווינדוס אז קניתי חוקי (במיליון תשלומים) בכל מקרה מותר לשאול שאלות על ההגדרות של אי מיול? תודה

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by redti,

אהלן , תמיד תהיתי האם מותר לשים ג'ל או וקס או משהו כזה לצבא..בדיוק הסתפרתי ואני אוהב לסדר קצת עם ווקס אבל לא יודע אם מותר לשים

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by redti,

מישהו יודע מה גודל הנציגות של מז"י בקריה ? יש לי קצינת מיון מחר שממנה אני אוכל לבקש או להישאר במז"י אשקלון או מז"י בקריה , הבנתי שבקריה מז"י טוחנים רצח ואין שם תפקידים משהו..מישהו יודע משהו על זה? מבחינת מרחק זה יוצא אותו דבר (תפקיד יומיות בטוח)

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by 888,

משהו מכיר אתר שאפשר לבדוק איתי מזג האוויר שיש בעולם?

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by Born2Kill,

כפי שאתם רואים יש אובך וגם ייתושים לא חסר, יש לכם פיתרון לבעיית הייתושים? קשה לי לשבת מול המחשב כי כל פעם איזה ייתוש בן זונה בא ועוקץ אותי...

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.