עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עדיף באנגלית, ולא דכאון בסגנון אבי ביטר (בעע) עם עדיפות קלה לרוק\מטאל.

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  2. [TABLE] [TR] [TD]Security info replacement[/TD] [/TR] [TR] [TD]Someone started a process to replace all of the security info for the Microsoft account ********@hotmail.com.[/TD] [/TR] [TR] [TD]If this was you, click the button below to bypass the waiting period by using your existing security info.[/TD] [/TR] [TR] [TD] [TABLE] [TR] [TD=bgcolor: #2672ec] This was me [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD]If this wasn't you, someone else might be trying to take over ********@hotmail.com. Click here and we'll help you protect this account.[/TD] [/TR] [TR] [TD] If you don't recognize th…

3. Started by naor-007,

הזמנתי לאחרונה מEBAY איזה 7 חבילות, חלקם הגיעו באיחור רב (אחרי 10-16 יום, כשבדר"כ היה מגיע לי גג תוך 10 ימים) ועוד 2 חבילות אפילו עדיין לא קיבלתי! אחת כבר עומדת על 22 יום והשניה על 36!!! מה שמוזר בכל הסיפור זה ש-2 חבילות שהוזמנו אחרונות הגיעו לי אחרי 7 ימים בול, אבל חבילות שהוזמנו עוד הרבה לפני זה לא מגיעות! חוץ מזה שמתי לב שדואר ישראל כבר לא מעדכן כשהחבילה מגיעה לבתי המיון, העידכון הראשון זה רק כשהחבילה מגיעה לסניף הדואר המרכזי אצלי. ראיתי שהעיכובים הם לא רק אצלי ושאצל הרבה אנשים ברשת יש בעיות של עיכובים. מישהו יודע מה הולך פה??!?!

4. לא איכפת לי אם זה בעברית או באנגלית, נראה לי שעדיף באנגלית.

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by 1nstall,

היי אני זקוק לעבודה לבית-הספר, מידע על פרטיות הילד. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מידע מדוייק על פרטיות הילד. אולי אתם מכירים אתרים שיש בהם מידע יל פרטיות הילד? אם כן, אנה תנו לי לינק, בבקשה!

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by zombie,

אני רוצה לקנות לי ולחבר מנורת לבה...(רצוי כמה שיותר גדולה ולא הפיציות האלה)האלה שעולות 100 מינימום.... איפה האיזור ראשון לציון ניתן למצוא חנות שמוכרת אותם?

• 4 תגובות
    • 7.5k צפיות
  7. Started by J0n1,

אני מניח שרובכם מכירים את ההומפרייס של דיקסי (או שזה תכלס פילדלפיה, דיקסי TAKE AWAY) השבוע הבנתי שהגבינה שמנת שנמכרת שם נקראת גבינת פילדלפיה (כנראה צירוף מקרים) למישהו ראה את הגבינה הזאת בסופרים? מוכרים אותה בארץ? והאם זה באמת אותו טעם?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by momi2004,

עד לא מזמן בשביל לנקות את המחשב השתמשתי בזה: http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=0241&Cat2Cat1ID=3656&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אני יודע שחומרי הניקוי הם לא הכרחיים, ואפשר להסתפק במטלית לחה או אולי באלכוהול מדולל במים. אבל בכל זאת, גם אתם בבית לא מתקלחים עם רק מים וסבון הכי פשוט... יש לכם איזה מוצר ניקוי מומלץ? הכוונה למשהו לכל המחשב, גם למסך ושאר הרכיבים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by R0ck,

ועוד ממיטב האלקטרונית האיכותית והרגועה - Pete Namlook בשיתוף עם Richie Hawtin ב"שתיקה אינטיליגנטית". מתוך האלבום From Within 3, חלק 11. כל מילה נוספת, מיותרת. :-X שיהיה ליל איכויות. http://s33.yousendit.com/d.aspx?id=232AY5X33LJEC1K7KKMOVZ2ZU9

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by J.Dog-Christ,

היי. יצא לי לראות את הסרט ואני לא מבין דבר אחד, מדוע יש בו תמונות שנמשכות פריים אחד החל מהדקה ה49 שלו? מה פשר הדבר? :s05:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני שם לב כי באתר שלהם הם מביאים את רוב המוצרים שחנות מסויימת , וממליצים עליה בחום רב, לא נראה מאוד הגיוני,שהם משבחים מוצרים יקרים שאינם שווים כלל וכלל ועוד מושכים אנשים אחרים, ממש רמאות ני צריך להגיד, וכן רוב הכתבות בפורום פה לא מחמיאים למוצרים שלהם . אני חושב שאתר HWZONE לפחות מאוד " לא " משוחד משאר אתרים שקיימים בישראל.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by אמיר יצחקי,

http://www.youtube.com/watch?v=YhuiDjiBigs&mode=related&search=

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by שמעורו,

מעוניין באינפורמציה בסיסית עבור הנושא של קידום אתרים, כל עזרה תתקבל בברכה! מחפש דרכים לפרסם בגוגל ולא דרך הקישורים הממומנים, מה עוד עליי לדעת חוץ ממילות קישור והאם יש אתרים מסויימים שיכולים לעזור?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by bykeking,

אמממ... אני צריך שמישהו יסביר לי איך לקשור סרט כזה מסביב לעט שהוא מתנה... ניסתי המון פעמים וזה פשוט לא מצליח ... אני חייב שזה יהיה עוד הלילה... בבקשה עזרה! אני יודע שזה ת'רד הזוי חח אבל תתיחסו ברצינות

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  15. Started by ToMeRv32,

מצטער אם השאלה טיפשית, אבל פשוט בחיים לא יצא לי לשלוח דואר.. (אולי פעם כשסבתא ביקשה ממני לשם איזה מכתב בתיבת דואר :) אם אני צריך לשלוח לדוגמה כרטיס זכרון (RAM) - פשוט לשם במעטפה ובתיבת דואר (איזה צבע?) (צריך בול? :) או שככה יש סיכוי שזה ישבר (לעטוף אותו מבפנים?)? יש גבול למשקל או שזה פשוט תלוי אם זה נכנס בתיבה או לא? אם אני צריך לשלוח כרטיס מסך - זה כבר עולה כסף? צריך דרך סניף הדואר? אשמח קצת להסברים. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by E. Shambuzzi,

לפני כחודשיים נתתי כרטיס Inno 9600GT ישן שנרכש לפני כשנה וחצי באייבורי (סניף ת"א) לחבר. הכרטיס התקלקל לפני מס' ימים והצעתי לחבר ללכת לממש אחריות באייבורי. החבר הגיע לסניף, מסר את הכרטיס (לא עשו לו בכלל בעיות עם זה שלא הוא רכש את הכרטיס) ומכיוון שלא היה את ה INNO הספציפי הזה במלאי, הוצע לו לקבל על המקום zotac 9600GT . לאחר התייעצות איתי החלטנו לסרב להצעה כיוון שה Inno המדובר הגיע עם קירור מיוחד של AC והמהרה מהמפעל. מכיוון שהחבר היה זקוק לכרטיס בדחיפות עבור העבודה, סופק לו כרטיס חלופי ובינתיים הוזמן הדגם המדוייק של הכרטיס. לאחר יומיים הודיעו לו שה inno הגיע, הוא חזר לסניף, החזיר את הכרטיס החלופי וקיבל את הכרטיס החדש. אז נכון שיהיו כאלה שיאמרו שהחנות בסך הכל עשתה את מה שמצו…

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by itzik_vip,

שלום רב, יש לי בבית ממיר של yes max ואני משלם עליו 137 ש''ח כולל מע''מ לחודש אני מעוניין לשדרג ל- yes max HD לאחר ''איומיים'' על עזיבה קיבלתי אתמול הצעה דלה ממחלקת שימור הלקוחות ההצעה הייתה: - 157 ש''ח כולל מע''מ (תוספת של 20 ש''ח) במידה ואני ארצה ספורט 5 HD זה יעלה לי 280 ש''ח בשנה הראשונה ובשנתיים הנותרות 290 ש''ח אני דיי מאוכזב מההצעה הזאת באתר של yes המחיר למשתמשים חדשים הוא 249 ש''ח לחודש וחודשיים רשונים ללא תשלום ( yes max HD ). ציפיתי לקבל הצעה יותר טובה אבל נוכחתי לדעת שציפיות יש רק בכריות [חיוך] וברצינות לעומת מה שהוט מציעים ההצעה של yes יקרה, נכון אתם בטח תגידו האיכות של הוט פחות טובה, הממיר של ה- HD שלהם לא מקליט אבל עדיין המבצעים שלהם יותר משתלמים מבחינה כלכלי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Ghosthunter,

שלום, יש לי ביום שיש מבחן בקורס רשתות תקשורת 1, ורציתי לדעת אם יש לכם שאלות שמתאימות לשכבות השלישית עד החמישית. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. למדתי רק JAVA SCRIPT , FORMS, DATA BASE (SQL), DOM בנתיים פשוט אין לי שום רעיון לבנות אתר. תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  20. שלום לכולם. כבר זמן מה שאני מחפש אתרים איכותיים לפירסום מכירת בתים, אך ללא הצלחה מרובה.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אתרים איכותיים אשר יפרסמו את ביתי למכירה, ובכך ימשכו לקחות מרובים עד כמה שאפשר. סוכני המכירות האלה לא עושים כלום חוץ מלקחת כסף.. תודה לעוזרים

21. Started by PhP dUdE,

עכשיו אני בטוח לא אגנוב כלום!

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  22. אהלן, שילמתי 510 שקלים למבחן הקרוב ב 4-5 לאפריל לפסיכומטרי. עדיין לא שלחו לי מיקום המבחן..משהו מוזר לי פה כיוון שאומרים שמודיעים כחודש לפני, התקשרתי לאיגוד הבחינות הזה מה שלא יהיה והם פתוחים עד 3 מישהו יודע לאן אני צריך לפנות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מחפש אתרים של המלצת שירים חדשים בכל הסוגים כולל פאנק-רוק תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by evyatar_el,

אהלן רציתי להתייעץ אתכם בקשר לקורס שקיבלתי שחיל האוויר התגייסתי לחיל האוויר לפני חודש בערך ואחרי שבוע מיונים שיבצו אותי לקורס קשר קרקע קיבלתי שבוע חופש כי המפקד של הקורס לא נמצא והוא יגיע עוד שבוע אני מתלבט אם לסרב קורס לנסות לעבור לקורס אבנט כחול או משהו שקשור למחשבים במיון שלי לא פתחו את הקורס כי זה היה מיון גדול והוא נפתח רק לאנשי טכ"מ (כאלו שעשו י"ג י"ד מחשבים ...אני עשיתי אלק') אם יש פה מישהו שיודע פחות או יותר מה עושים בקורס קשר קרקע ובסדיר זה ממש יעזור לי כי אני מתלבט אם לנסות לסרב ואולי להגיע לאבנט כחול אני יודע שזה קשה אבל אני לא יודע אם שווה לי לפסול את הקורס הזה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. http://ksp.co.il/hw_zone.html מאיפה זה בא? ולמה אנחנו לא יודעים על זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.