כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,649 דיונים בפורום זה
-
אני חייב תמונה של AMD על שולחן העבודה חיפשתי בגוגל ואין כלום ... למישהו יש תמונות של AMD ? רזולוציה 600*800
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום רב, היתי אתמול בסלקום וראיתי שיש מבצע של מכשירים 1+1 בנוגע לתוכנית שיחות אין לי בעיה כי בדקתי שהיא משתלמת. אבל בקשר למבצע עצמו ישנה בעיה של 3 שנים התחיבות (לא כזה מפריעה) וישנה גם התחיבות לחבילת אינטרנט ל2 המכשירים שעלותה 20 שקל בחודש לכל מכשיר שזה יוצא ב3 שנים 1440 לשני המכשירים רק על האינטרנט. מה לדעתכם? המבצע משתלם או לא? בתודה, תומי
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
גם אתם שמעתם 4 פיצוצים מהאוויר באיזור מרכז/דרום נתניה בערך ב 16:15 ?? ממש מוזר, הסתכלתי למעלה וראיתי פס עשן שיורד למטה, אני חושב שהצלחנו לצלם את זה עם ה N73 של חבר שלי. אני אנסה להעלות את זה מחר עריכה: אופה מצאתי משהו!! http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-3480657_184,00.html אבל מה זה אחרי זה היו עוד 2 מסוקים של צה"ל באיזור
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני ממש רוצה משתמש בtorrentleech ראיתי שאתה מבין בעיניין ואתה משתמש באתר.. אני ממש ישמח עם תוכל להביא לי הזמנה ..תמורת 5 מספרי 7 + Xyza 1 ! תודה... ! תראו קראתי את המריבה שלכם והכל ואני ממש אבל ממש נגד צ'יטרים תמיד ישראלים מוצאים איפה לתחמן ומה לעשות חבל זה הורס ! אני אישית לא מרמה ואני שונא את זה ! אבל בעיקרון אני חושב שמי שמוריד מאתר כזה צריך לקחת את זה בחשבון ולא לשחק אותה צ'יטר . המחשב שלי נשאר דלוק כל הלילה ואני משתף כל הזמן ומעלה לפחות 80 ג'יגה בחודש. התמורה להזמנה היא בגלל שאני ממש צריך את זה מקווה לקבלת תשובה באי-מייל : ortub2005@nana.co.il אייסי : 228402939
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי שלום אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשים את השאלות שלי אבל לא מצאתי מקום אחר אז ככה אני צריך ליפרוץ פלאפון נוקיה 3100 (צביקה פיקה) הפלאפון הוא מחברת אורנג' ואני רוצה שהוא יהיה גם בישביל הסים שלי כלומר הסלקום מישהו יכול להביא תוכנה או מדריך או שהוא בעצמו יעזור לי בבקשה זה דחוף מאוד אני צריך סים פרי למי שלא הבין
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש איזה סרט שהסיפור עליו הוא על מישהו ומישהי ושת'הם הופכים להיות אחד השני (ז"א הבחור נפך לבחורה ההיא והבחורה נהפכת לבחור) לא זוכר הדיוק בגלל מה אבל השחקן הוא מוכר יותר, יש לו תלתלים קצת והוא מקריח כזה... ויש קטע בסרט שמראים את הבחורה שהיא בתור בחור מוציאה שיערות באף ושהיא נגעלת מזה כזה... סרט קומדיה שיצא אולי לפני 4 שנים יכול להיות... ראיתי אותו ביס לפני בערך חצי שנה נותן לכם משהו או שלחפור לעוד מידע? אה דרך אגב, התרגום שהוציאו לסרט הזה בעברית לעומת השם שלו באנגלית הוא ממש דבילי... כמו כל שאר התרגומים שעושים פה בארץ לכותרות של סרטים
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן אספתי כמה חברים, ואנחנו רוצים להזמין טישירטס (בעיקר) מהאתר הזה : http://www.rockabilia.com/ זה יוצא בסביבות ה 15-20 טישירטס לכולנו. הזמנה די יקרה, חולצה עולה בסביבות ה 20$ אז זה יוצא בין 300$ ל 400$ , (עוד לא סגור כמות לכל בן אדם ועוד לא כולם בחרו מה בדיוק הם רוצים) השאלה היא - יש מצב שאני מסתבך עם כזה דבר במכס ? צריך לשלם בכלל מס על בגדים שאני מזמין לעצמי מחנות כזו בחו"ל ? תהיה למישהו בעיה שאנחנו מזמינים במרוכז ? נניח בעיה עם 20 חולצות בחבילה מול חבילה של 3 חולצות בשבילי בלבד, במכס יש הבדל ? אשמח לקבל תשובות מכל בעל ידע או נסיון בדבר
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המפרט: שני הרדיסקים, האחד 20GB והשני 40GB כונן CD של LG x52 כרטיס מסך:MSI RX9250 מסך:Proview CRT מעבד:Intel Pentium 4 CPU 2.66 Ghz זיכרון 256x2 של RAM DDR2 המחשב יכול לבוא עם מקלדת אבל בלי עכבר אז לא נראה לי רלוונטי למכור את המקלדת. מצב המחשב טוב לאחר פורמט ומוכן לשימוש יד שניה. זהו בעיקרון, מישהו יכול להמליץ על מחיר?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני הייתי מאפיונר אבל הרחיקו אותי לכן פתחתי משתמש חדש ואין לי מושג על מה הריחו אותי ולמה כי ממש אבל ממש לא עשיתי כלום
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי מלא יתושים גדולים בבית. אני אומנם משאיר את החלונות פתוחים, אבל אני חושש שאוליי יש איזה ביוב או משהו שלא שמתי אליו לב. האמת כשאני יושן אין לי בכלל את הקטע הסופר מעצבן שאתה ישן ואז איזה יתוש עושה רונדלים סביב האוזן שלך ועושה רעש שמשגע פילים. אוליי זה באמת תקופה ובגלל שאני פותח חלונות, אם היה בעיה בבית הם היו נכנסים גם לחדר שינה(שהחלונות שם סגורים)?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני לבקש דעה על החנות PCHARDWARE. אמינים? איך יחס? ..... מקווה זה זה מותר בפורום הזה לבקש בקשות כאלו.
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום עזרו לי בפתרון החידה הזאת ניקח את סטט' הפורום , רשום 240 אורחים ו315 משתמשים , משתמשים הבנתי אבל מי אלו 240 האורחים בדיוק?אני רואה את זה גם בפורומים אחרים במספרי אורחים בהרבה גבוהים יותר מהמשתמשים. ???
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מסעם של שלושה סטודנטים נגד מכשף מרושע הזומם להשמיד את כל הלא-צימחונים !
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אז ככה אתמול יצא לי לראות כמה קטעים מסרט אימה ב DVD אצל חברים ועכשיו הוא בצבא ואני רוצה לדעת תשם של הסרט בסרט מסופר על ילד סיני קטן שהורג אנשים ומפחיד אותם וגם הוא עושה קולות חתול ומין תקתוקים כאלה יש למישהו מושג על מה אני מדבר :s05:
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
ואם אפשר גם עיצובים?(רק דברים חוקיים אם אין חינם אז לא משנה) תודה לכל העונים!
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לפני מספר ימים עשיתי פירסינג אצל איזה בחור(לא סטודיו מקצועי). עכשיו המחט שהוא השתמש ההייתה חדשה וסטרילית והוא השתמש בכפפות, הוא תפס מין מלקחיים כאלו כדי לתפוס לי את השפה ולצערי לא נראה לי שהוא חיטא את זה. האם יש חשש ממשי למחלה?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יום עצוב. :'( :'( /www.elitetorrents.org/
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שיש בו מידע על צמחים, בעיקר צמחי בית, על הטיפול שלהם איך להשקות עוד'...?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כמה אתם סומכים על התוכנות שאמורות להיות מקושרות לחשבון הבנק? באיזו אתם משתמשים? ואם מישהו התנסה עם פיננדה ויש לו מה להגיד...
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
לא כתוב באתר שלהם... זה המוצר http://www.m-audio.com/products/en_us/FireWire1814-main.html
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלשום מצאתי שטר של שקל משנת 78 עכשיו אני רוצה לדעת בכמה אני יוכל למכור אותו תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
למבינים בתחום ... אני מעונין לקנות טלויזיה מדגם : Grundig 72-490 אחת מהסיבות לקניה של הדגם הספציפי זהו החיבור VGA שקיים בטלויזיה . הבעיה היחידה היא שלא יצא לי לראות את איכות התמונה שמתקבלת והאם היא אכן מתקרבת לרמה של מסך מחשב רגיל . השאלה שלי היא אם יש כאן מישהו מהפורום שהיה לי נסיון עם טלויזיה דומה או עם חיבור זהה , אם כן האם זה שווה את ההשקעה על הטלויזיה כי היא לא משהו מיוחד לדעתי . הנה לינק למפרט : http://www.europeantv.com.au/mf72-490.html תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה קונים רכיבי אלקטרוניקה בת"א\הרצליה? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
זאת בטח שאלה קצת מוזרה לפורום באתר מחשבים, אבל אני כל הזמן נתקל במידע סותר בנושא הזה וזה לא מובן לי בכלל. האם מותר לאכול ביצה לא מבושלת? מצד אחד אומרים שזה לא בריא וצריך לבשל כדי למנוע מחלות כמו סלמונלה (אם אני לא טועה) ומצד שני יש הרבה קינוחים עם ביצים לא מבושלות או מסעדות שמגישות ביצים לא מבושלות (כמו ביצת עין או חלמון לא מבושל על טרטר). איך זה יתכן שזה מסוכן אבל מסעה לוקחת סיכון ומגישה את זה?? תודה
-
- 4 תגובות
- 5.3k צפיות
-