עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eli_a2006,

מי מתכוון לבוא למפגש הקרוב? אבל לא כמו פעם שעברה כולם אמרו אני בא אני בא ובסוף ההינו איזה 30.

• 57 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by Qur,

טוב שלום לכולם אני גם חדש בפורום וגם חדש בנושא חומרה בואו נגיד שאני לא יודע כלום על חומרה ממש כלום! אני רק מבין בתוכנה ולא בחומרה.. ואני רוצה גם להבין בחומרה אז למישהו יש הצעות איך ללמוד? כאילו מדריכים או כל מיני? ממש תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  3. Started by silas91,

יש לי ביום חמישי מבחן בהיסטוריה ואנחנו צריכים לאחת השאלות להביא המצאה מישהו יכו לתת לי דוגמה להמצאה בשנים האלו שהיא לא נורת החשמל

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. למי שראה המלאכיות של צ'רלי 2 יש שם תקטע שתופסים את דילן שקוראים לה הלן זאס (התחת של הלן) ואז היא מספרת שזה השם עבר שלה ושהיא חיה עם איזה אוגריידי אחד אז שהם הגיעו לקטע של הזכרונות רואים אותה ואת אוגריידי בתוך פונטיאק שומעים שיר כזה "whoooo we living on praay". מישהו יודע תשם של השיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by toktok,

הי, אני מקווה שההודעה קשורה לפורום. רציתי לקבל המלצות איפה כדי לקנות מחשב חדש (מחיר,אמינות וכו')?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by waizman,

אני כנראה יוצא למסיבה של רדיו BU ב"מערה החשמלית" בת"א, שם יופיעו לא פחות מ: Infected Mushroom DJ Yahel סאבלימינל והצל עוד פרטים כאן אני משגי כרטיס מוזל באיזה 80 שקל, במקום משהו כמו 140... שווה. ;D The only problem is, שאמא שלי לא הכי אוהבת את ת"א וזה עלול ליצור בעיות מסויימות... כמו שהיא לא תתן לי ללכת... חפיף, אני ישב לה על הווריד עד שהיא תתן לי. לא יעזור לה הפעם - אני הולך ! אז מה אתם עושים?

• 41 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by iPsych,

התלבטתי בין הפורום הזה לבין אקטואליה ותרבות לפרסום הידיעה, אם זהו איננו המקום המתאים, אשמח אם אחד המנהלים יעביר אותו.. בכל אופן, פשוט לא יאומן מה שקרה לשחקן הזה, הוא היה כל כך מוכשר. לכתבה בוואלה! :saint:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by volt413,

איך נותנים לינק לפרופיל כדי להשתתף בתחרות שבעמוד הראשי? הצלחתי למצוא רק לינקים שצריך משתמש וסיסמה כדי לראות אותם תודה

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by COca,

הוידאיו התקלקל אז החלטתי לקנות DVD. אין לי מושג איזה לקנות. התקציב הוא 1000-900 שקל . הוא לא צריך להיות ממש טוב , אין לי אפילו מערכת סראונד , בכלליות אני צריך רק שהוא יריץ את כל הDVD שאני אתן לו (מולטיסיסטם , אם בכלל מוכרים לא כאלה) וגם חשוב שיהיה אמין. תודה.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by benor,

ראיתי אותו אתמול לדעתי הוא סרט דיי טוב. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by D@nny,

שלום אני מחפש אתרים מחו"ל שאפשר להזמין בהם גיימפאדים, המחיר בארץ יקר מדי, לכן אני מחפש מחו"ל.. תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  12. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3249654,00.html

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לפני כחודש רכשתי חלק מסויים למחשב ב-200$. הזמנתי ממוכר בעל אלפי דירוגים מעולים מהונג קונג. נתחיל בזה שהוא שלח מוצר בשווי 200$ בלי מספר מעקב. המוצר לא הגיע מספר שבועות וכבר התחלתי לחשוב על הגרוע מכל. שלחתי לו מייל ורק כעבור מספר ימים קיבלתי תשובה. מסתבר שהמוצר חזר מסיבה לא ברורה והוא צריך את הכתובת שלי כדי לשלוח פעם נוספת. (סביר להניח שהוא לא רשם נכון את הכתובת) אמרתי לו שאני לא מוכן לחכות חודש ואני מסכים לא לבטל את העסקה בתנאי שישלח את החבילה במשלוח אקספרס על חשבונו. (חבילה שוקלת בקושי 1.5 ק"ג, לא יעלה לו הרבה ובנוסף שילמתי 20$ משלוח בפעם הראשונה ככה שהוא כמעט ולא יפסיד). מאז חלפו מספר ימים ואין ממנו תשובה. בצהריים שלחתי לו מייל בו כתבתי בדיוק מה אני חושב עליו ואני דורש ב…

• 17 תגובות
    • 5.9k צפיות
  14. יש לי בבית שעון רולקס לפי מה אני יכול לדעת שהשעון הוא זיוף או אמיתי ? ROLEX DAYTONA

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. אני חייב להודות שזה הפורום שאני מרגיש בו הכי "בבית"... כן, אני נהנה ומתעניין בחומרה ומחשבים ואוברקלורינג ושאר מיני מזונות, אבל מה שבאמת מרתק אותי זה תרבות (ספרות, מוסיקה וסרטים)... ועכשיו שעברנו את ההקדמה ההומואית(מודה באשמה), למה שלא כל אחד יכתוב את 15 המוסיקאים\להקות\הרכבים\תזמורות האהובים עליו אז בשבילי זה: ברוס ספרינגסטין - פשוט אחד מכותבי השירים המוכשרים בהיסטוריה של הרוק, לצערי לא מוערך כראוי בארצנו מיילס דייויס - נגן הג'אז האהוב עלי. חצוצרן מוכשר בחסד עליון, מרגש, עמוק, מתוחכם, חכם. גובל בשלמות סטיבי ריי ווהן - גיטריסט ענק, אולי המוסיקאי בלוז הכי גדול אי פעם העורבים הסופרים\סופרים עורבים (counting crows) - להקה מעולה. מוכרת בציבור עם הלהיט מר. ג'ונס, אבל יש לה עוד …

• 60 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. Started by ybzon,

איזה ציוד מומלץ לקנות האם יש מכס שזה יגיע לארץ או שיש סכום שמתחתיו אין מיסים יש לי המון שאלות אז בקיצורר האם יש מישהו שיכול להסביר לי את הנושא ומתי כדאי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם היום מצאתי בביתי מספר רב של צעצועים נדירים שהייתי בטוח שאמי השליכה לפח והם אבדו מזמן: http://i3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/DSCN1279.jpg הם כפפת ספיידרמן 2 מקורית עם ספריי חוטים מלא, מיכל לריסוס מיים ומיכל ליריות מ2 סוגים, נמצאו גם בובות אקשן עם חיבורים הניתנים להזזה של דרגון בול GT, קלפי יו-גי-הו מקוריים בעברית (מהדורה נדירה): http://i3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/DSCN1280.jpg כדור פוקימון אלקטרוני שאחותי קנתה לי ליומהולדת שהייתי קטנטן: http://i3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/DSCN1281.jpg ואקדח בייבליייד אלקטרוני עם צג LCD ומשחק אלקטרוני (שחכתי לקחת תמונה). כמה אני יכול למכור את הדברים הנדירים האלה? מצאתי את כדור הפוקימון בAMAZON ב…

• 10 תגובות
    • 11.5k צפיות
  18. אהלן, ראיתי שיצאו חברות חדשות כגון רמי לוי והום סנטר משהו כזה, מחירים זולים ודמי מנוי זולים, אני בן אדם שמשתמש בסלולרי כ 800 דק' +-. עד עכשיו שחטו אותי בסלקום ב 350 ש"ח ל 2700דק'+2700 הודעות ואינטרנט חופשי. עברתי לאורנג' אותה תוכנית כמעט (2600+2600 ואינטרנט 2 GB) ב 200 ש"ח! הבדל של פא***ג 150 שח בחודש ועל מה?? חבל שלא ידעתי את זה. בכל מקרה, אני יכול לרדת יותר במסלול ולקחת 850 דק' ב 150 ש"ח בחודש. כמובן שאין לי התחייבות על מכשיר סלולרי. התכוונתי לקנות סלולרי חדש כמו ה HTC X, או לקחת NOTE מאורנג' אבל הוא ממש יקר שם (130 בחודש). מה ממליצים?

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by hedva,

מישהו מכיר אתר עם ביקורות טובות/פורום מקצועי על מכשירי הקלטה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by Ewingum,

רדיו מחתרתי שידר בעירק פארודיה על Gangsta's Paradise, כאילו סדאם שר. יש החושבים כי הCIA ניסה לשדר את זה. הנה זה: http://www.turbanhead.com/saddamrap_01.mp3 אני אהבתי ;D

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  21. שלום, רכשתי מוצר מ-ebay באמצעות paypal, המוצר עדיין לא הגיע אליי האם אני יכול לשנות את פרטי התשלום שלי (כרטיס אשראי), לפני שהמוצר הגיע? ואם שיניתי - והמוצר לא יגיע, האם אני יזוכה בכרטיס המקורי? או שעדיף בכלל לא להתעסק עם זה עד שהמוצר יגיע וזהו..? תודה!

22. Started by com,

למשהו כאן יש לינקים למאמרים של הבגרות בתנך? או שיכול לסרוק בבקשה את המאמרים ולפרסם פה? תודה. בהצלחה לכולם! אני יודע שאני יזדקק לה... איזה מקצוע מעפן..

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  23. תיראו אני רוצה ליקנות מחשב חדש בקרוב שמתי את העין שלי על חנות בראשון בשם סקי פי סי ואבא שלי עובד בראשון אבל הבעיה שנגיד יש בעיה ואני צריך לתת את המחשב לתיקון החנות נסגרת ב 6 וחצי והוא לא יכול להספיק להגיע... עכשיו השאלות שלי הם ככה מה דעתכם על החנות? מישהו קנה מהם וממליץ , ועד עכשיו לא היו לא תקלות? מה קרה אם כן היו לו? ושוב יש להם אחלה מחירים זולים האם הם אמינים או עושים צרות? אני גר ברעננה ... ואבא שלי די בטוח שאייבורי הם טובים וכולם לא ממליצים עליהם ואין להם את החלקים שאני רוצה למחשב אבל בכללי אתם ממליצים עליהם יותר לעומת סקי פי סי ? תנמקו בבקשה מה דעתכם... האם יש עוד חנויות מרכז שאתם ממליצים ולא עשו צרות? נ.ב האם אתם מכירים חנות בשם SMART PC ????

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  24. שאלה בכותרת. תודה רבה מראש לכל העונים

• 16 תגובות
    • 8k צפיות
  25. יום ראשון אני הולך לעבור את הסיוט (כמו שהרבה קוראים לה)- בחינת הבגרות! זה הולך להיות הסטוריה ואני ממש ממש מפחד!!! כאילו יש לי מגן 89 (בצדק) ועברתי את המתכונת ב 91 אבל זה לא קשור, כי אני יותר לחוץ נפשית כזה, זה מפחיד אותי שאני לא אדע כלום אחטוף בלאק ואני אצטרך לעבור מועד חורף מזדיין! השעה עכשיו אחת עשרה ועוד לא התחלתי ללמוד בכלל... מה אתם עושים כדי להרגע לפני בחינה חשובה? יש לכם טיפים לתת לי? (בין אם זה לפני הבחינה, בבית בזמן הבחינה וכו') אני ממש אשמח, כי אני כבר מתחיל להרגיש את הרגליים הרועדות כשיחלקו את הטפסים ביום ראשון :'(

• 109 תגובות
    • 8.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים