עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לאחותי עבודה להגשה והיא צריכה להוציא מידע על זה מהאינטרנט...למישהו יש איזה אתר עם מידע על זה? אני לא מצאתי תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by Mortar,

לא הגזמתם ? ??? : כל נושא יש לו כבר ת'ראד כללי, אפשר לסגור את הפורומים... Take it easy

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by maverick,

האם ישנם בלוגים מצולמים כמו של תפוז במקומות אחרים? לא חייב שיהיו ישראליים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה דבר ראשון לא ידעתי איפה לשים את זה אז עם זה לא במקום הנכון אז תעבירו את חופשי עכשיו לנושא אני צריך המלצה לקניהה של משהו בשווי גג עד 200 דולר בניו יורק תנו לי רעיונות המלצות או כל מה שעולה לכם בראש אני בכללי חשבתי על : קירור חדש מסך רמקולים אבל אין לי מושג כל כך מה אפשר למצא במחיר הזה אז תתנו בבקשה רעיונות תודה

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  5. Started by TermiNal,

שלום בשעה טובה אני מתכנן את הנסיעה שלי ללונדון והחלטתי לצפות במשחק כדורגל אנגלי משובח. בקיצור יש לי בעיה.. באתר של מנצסטר למשל כתוב שכרטיס עולה 20 פאונד וכך כתוב גם בספר של לונדון שנמצא ברשותי.. אומנם כל כרטיס שאפשר לקנות ברשת (חוץ מבאתרי הקבוצות משום מה שם הכרטיסים הולכים רק לחברים במועדון של הקבוצה או משו לפחות כך הבנתי) עולה בסביבות ה200 פאונד ו2 כרטיסים יעלו כ2700 ש'ח!!!!!!!!! קיצר יש מישהו שפעם היה במשחק כדורגל באנגליה ויודע יותר על מחירי כרטיסים? אם כן אשמח לפרטים נוספים בנושא תודה..

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by Vladgi,

קניתי דיסק קשיח של wd ומסתבר שהוא תקול לאחר מספר בדיקות שערכתי לו,עכשיו חיפשתי איפה להחליף אותו מכיוון שהחנות ממנה קניתי את המוצר נסגרה אני לא מאמין איך נדפקתי בקיצור כל אחד מן היבואנים אומר שזה לא שייך להם ו-life מחשבים שזה אחד מן היבואנים שגם מתכחש אומרים לי שנדפקתי כי החנות נותנת את האחריות ויענו הם יכולים להחליף לי בתוספת תשלום של 102 שקל על השליחה של הדיסק לחול, אני לא מבין מה זו החוצפה הזו אם החנות נסגרת אז מי שקנה נדפק?!!!1ככה זה בארץ?אני צריך לשלם על זה שדפקו אותי במוצר פגום אני לא מבין את זה?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by shuy,

חשד: רצח הצעיר ברכסים - בשל ריב על חנייה אישום: הבן תקף את אמו במברג מטפלת מחולון נאשמת שהתעללה בתינוקת צחי יעקב שנדקר על שהחזיר שטר של 100 ש"ח לבעליו מת מפצעיו וזה רק מהשבוע האחרון אנשים יותר דתיים ממני יגידו שדור המבול כבר הגיע אז כמה שווים חיים של בנאדם בימינו אנו, מסתבר שלא הרבה, בכל מקרה פחות ממאה שקל. תסתכלו למה הפכנו? ? ? ? ? :'(

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  8. סידרה משודרת ביס בעברית קוראים לה "חוקי המשחק"

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  9. היום שלחו לי הזמנה להרשמה, נרשמתי ואז לא יכולתי להיכנס כתוב שהסרוור לא בסדר לחכות 30 שניות... כבר עברו הרבה יותר... משיהו יודע מה קורה איתו?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  10. http://www.supersite.co.il/manzur/elmakais.mp3

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  11. השאלה בגוף הכותרת... אני מחפש מישהו לאימונים...

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  12. היי, ברצוני לייבא אוזניית בלוטוט מחו"ל במשלוח דרך הדואר, השאלה אם זה יעבור במכ"ס מאחר וזה מוצר של תקשורת והבנתי שצריך אישור ממשרד התקשורת בשבל זה. כמו כן, האם יש מקום שאליו אני יכול להתקשר לברר או לשאול שאלות? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  13. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  14. היי נשאר לי עוד בדיוק יום אחד להיות חייל בשירות סדיר, וחשבתי לנצל את הצבא עד תום... לפי מה שאני יודע\זוכר, ברשת ריקושט מוכרים את נעלי Salomon, ויש הנחה כלשהיא לחיילים, אני צודק ? בכל מקרה, יש לי בעיה עקרונית עם קניה ממקומות כאלה... מישהו מכיר מקום אחר שניתן לקנות בו את הנעליים הנ"ל ? או אולי המלצות לנעליים אחרות? ברמת העיקרון אני מחפש נעלי "הרים" (אני לא מחפש "נעליי ספורט", אבל אין לי התנגדות לנעליים שנחשבות לספורט אבל מסיביות יותר ולא עדינות כל-כך) שיהיו נוחות גם להליכה ממושכת..

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. איזו מכונית לא הייתם רוצים שאבא יקנה לכם?... כלומר, על איזו מכונית אתם חולמים, כלומר על איזו מכונית הייתם רוצים לנהוג ולדעת שעמלתם קשות בשביל להשיג אותה? בקרוב הסקר.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by vasser,

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  17. אני לא יודע אם זה חוקי או לא,השגתי קטע קטן (בסביבות ה 5 מגה) של להקת קרוספייר המהממת שביצעו כמה שירים של יזהר כהן בגירסת רוק כבד בקדם ארוויזיון (איכות בכלל לא משהו אבל הם פצצות). אפשרי לפרסם את הלינק כאן?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by Kidney_stonE,

שאלה קצת טיפשית אני מניח.. בכל מקרה, יש לי מסך CRT שטוח (לא דק, אלא שטוח, כלומר רגיל) 19" של LG. יש עליו מלא טביעות אצבע, וקצת ליכלוכים. לא רואים את זה בזמן השימוש, אלא יותר מזוויות מסויימות, וממש רואים את זה כשהוא כבוי. זה מפריע לי, ואני לא מצליח להוריד את זה במטלית יבשה אנטי-סטטית האם זה בסדר לנקות את המסך עם נוזל לניקוי שמשות ? כמו כן יש עליו נקודה שחורה ממש ממש קטנה, אבל זה מפריע בטירוף, זה לכלוך חיצוני (אני מרגיש את זה עם הציפורן) אבל אני לא יכול לגרד אותה משם בשום אופן, זה צמוד חזק מדי, ואני פוחד לגרד את המסך. למישהו יש פתרון ? איך אתם מנקים את המסך שלכם ?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  19. הזמר נשמע בריטי ואני מת על הקול שלו. למישהו יש מושג איך קוראים לו? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  20. ב"ה בא לכם להרוויח כסף? יופי! תשקיעו 30 ש"ח ותרוויחו יותר... כי ככה זה עובד! אתם משלמים 5 ש"ח ל-6 אנשים שונים, ותמורת זה אתם מכניסים את עצמכם לרשימה. אתם מפרסמים את הרשימה ב-300 פורומים, צ'אטים וכד' ברשת, ואז אנשים משלמים לכם תמורת זה שהם יירשמו את עצמם לרשימה. וככה זה ממשיך וממשיך... אם אתם מעוניינים, אילה הפרטים המלאים: צעד ראשון: לכל אחד מהאנשים האילה צריך לשלוח דואר. בתוך המעטפה צריך לשים: - פתק שבו כתוב: בבקשה תכניס אותי לרשימת הדיוור שלך. על הפתק צריך לרשום את השם והכתובת שלכם!!!. - בכל מעטפה מטבע של 5 ש"ח. ולשלוח אותם לרשימה הזאת: 1. שחר צ'חנובר, ת"א - אבן גבירול 115 דירה 5, מיקוד-64047. 2. דניאל קוסייב, יפו ג' - עירית 5 דירה 12, מיקוד-68047. 3. שבי קרפיל, ת"א - …

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  21. היי אם יש למישהו רשימה של המשפט אני אוהב אותך בהרבה (אבל הרבה) שפות, אני ממש ממש צריך את זה.. רק שתדעו שחרשתי על גוגל קיצר שם לא נראה לי שיש... אז אם למישהו יש אני אהיה אסיר תודה..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. לא נכנסתי אליו כבר כמה שבועות, ועכשיו כשאני מנסה להיכנס ליו מופיעה לי הודעת שגיאה שהאתר לא נמצא. הוא נפל, נסגר לתמיד או משהו דומה? EliteTorrents

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  23. כזה נמר מזנק, פשוט רגיל כזה, רק בגודל יחסית גדול

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by amisha,

כמה המס עליהם ?? אני יודע שאפשר להזמין חבילות שערכן הוא עד 50 דולר ללא מכס , אבל מה קרהו אם אני מזמין מעל 50 דולר ? מה האחוז של המס עליהם ?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.