כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,649 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, לאחר שעברתי יום מיונים בביתן חיל הים, קיבלתי זימון לגיבוש צוללות שיערך מחר, הבעיה היא שאני לא מרגיש טוב ואני לא אוכל להשתתף בגיבוש, אני ממש אבל ממש לא רוצה לחתום ויתור. מה אני עושה ?! במידה ואני אתקשר מחר בבוקר למדור סיירות ואודיע להם שאני לא יכול להגיע עקב בעיה רפואית, האם אני אקבל צ'אנס נוסף ויזמנו אותי לגיבוש הבא ? תודה רבה מראש, שבוע טוב, לירן.
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
חטיבת המוליכים למחצה של סמסונג תחזור להיות זו שתייצר את שבבי העתיד של הענקית מקופרטינו, לאחר מספר שנות קאמבק של המתחרה TSMC לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חובה להיות עם ראיה 6/6 או שזה לא משנה אם יש משקפיים? ויש עוד דרישות מיוחדות נוספות? איזה פרופיל צריך? רק מי שמבין בזה בבקשה, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זו הייתה חנות של משחקי וידאו, קונסולות וכל מה שמסביב. כבר הרבה זמן שאין לה אתר אינטרנט. האם היא נסגרה? תודה
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי יש לי שני שאלות לחובבי הסידרה. לא מזמן יצאו שלושה אוספים שמאגדים ביחד את הפרקים שמקושרים מה שנקרא X-Files Mythology. לינקים: http://www.foxstore.com/detail.html?item=1446 http://www.foxstore.com/detail.html?item=1520 עכשיו רציתי לדעת אם מישהו ראה או מבין ממש טוב בכל סיפור העלילה ויכול להגיד לי אם הפרקים שם באמת מספרים את הסיפור המלא או שיש עוד פרקים קשורים שלא נמצאים באוספים האלו (מי שראה את הסידרה יודע שיש פרקים עם עלילה שלא קשורה לכל סיפור הקונספיקציה\חיזרים ויש פרקים לאורך כל הסידרה שמדברים על אותו נושא). שאלה שניה היא באיזה זמן בעלילה הסרט נכנס כאילו בין איזה עונה לאיזה עונה לפי הסיפור? תודה נ.ב. אני ישמח אם הדיון יהפוך גם לדיון מעריצי הסידרה.
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2002992 אני רוצה לקנות משם את החולצה דבר ראשון אני לא יודע אם היא אמיתית ושתיים אני בכלל לא יודע אם היא חולצה ארוכה כי לפי התמונה היא קצרה והמחיר נראה לא הגיוני (נמוך מידי) למרות שלפי התמונה יש את הפס שמראה שיש גובה שונה של הבד בחולצה וזה אומר שהיא אמיתית תנסו לעזור לי!
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בעוד 140 יום אני מסיים את השירות המזדיין שלי בצה"ל והתוכנית האולטימטיבית היא טיול בעולם כולו כל מיני מקומות וכד'.. לאיזה שנה\שנתיים אבל אני משער שזה לא באמת יקרה אז יש לי תוכניות לאוסטרליה-ניו זילנד טיול... מי שמכיר אותי ומי שלא יש לי גם אזרחות אמריקאית אז אולי אפשר גם לטוס לשם לעבוד קצת ומשם להמשיך.. אני יודע שהטיולים שאני מתכנן הם בסביבות ה80-100 אלף ש"ח אבל העיניין הוא שאני רוצה גם לעבוד זאת אומרת שבכל מקרה שאני אבקר אם אני אצטרך פשוט למצוא איזה עבודה עלובה לעבוד כמה חודשים\שבועות וככה להמשיך בטיול. יש מצב שתוכנית כזאת תעבוד או שכדאי לטייל עם כסף מהתחלה? בנוסף אמא שלי לוחצת עלי שאני יעשה פסיכומטרי אבל עדין לא החלטתי אם אני אלמד בארץ או בארה"ב. אם מישהו יכול לתת לי קצת …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/riebix/plo.JPG משהוא קורה בפלונטר
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר ספר או מדריך בנושא? אני יודע שיש המון אתרים בנושא, אבל אני מעדיף מקום מרכזי אחד. סרטים/ספרים/מדריכים שירכזו את כל החומר במקום אחד. יש לי את הספר "הבורסה ושוק ההון איתך מהצעד הראשון" אבל הוא דיי אכזב אותי, כתוב באופן לא ברור.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבעיה היא שאני לא מתקבל לאוני' ת"א ובבר אילן יש הנדסת מחשבים (שזה מעין הנדסת חשמל עם התמחות במחשבים) אז אין לי ברירה אלא ללכת למכללה. בנוסף, מבחינתי מדעי המחשב בעיקר עמוק יותר ותיאורטי יותר (אלגוריתמים ברמה קשה ממש) וקשה יותר ונראה לי שבהנדסת תוכנה הדברים יהיו יותר פרקטיים ועם ההשקעה שאני משקיע במדעי המחשב אני אוכל להגיע לציונים טובים יותר בהנדסת תוכנה. השאלה היא האם זה לא יפגע לי בסיכויים להשתלב אח"כ בתעשייה בפיתוח תוכנה בגלל שאני בא ממכללה ? אילו מכללות באזור המרכז נחשבות בתעשייה לטובות בתחום הנדסת תוכנה ? מה אתם מציעים לי לעשות ? נ.ב, הממוצע שלי כרגע 70 ואני שנה שנייה. תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובות מספקות לשאלות שלי 1. מתי אפשר לגשת לתיאוריה ובאיזה אתר/מקום אפשר לראות את זה ? 2. תחילת לימוד נהיגה היא מגיל 16 וחצי ומעלה ? תודה;]
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שבת שלום האם לפי חוקי הפורום אפשר לשים לינק או 2 בכל תגובה שלי לצורך קידום אתר בגוגל?? חיפשתי בחוקי הפורום ולא מצאתי משהו
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
;D עריכה: הפלייר עצמו נראה אפילו עוד יותר גרוע. בסריקה לא רואים את כל הפרטים...
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חיפשתי בזאפ ובאיזה אתר גאדג'טים ישראלי, ופשוט לא מצאתי מה שחיפשתי אני מחפש בובה כזאת בצורת עכבר, עם פרווה, ובתגובה למשהו (אני לא בטוח אם זה נגיעה או רעש או משהו כזה) זה מתחיל לעשות רעשים ולזוז בצורה דיי אקראית (יש לזה שתיים או שלושה גלגלים) מישהו מכיר ויודע מאיפה להשיג? תודה איל
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
וחושב שזה המקצוע הכי שטני שיש?!
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חצי שנה בערך שמתי-לב שאני יכול לקבל חשבון Premium באתר ראפידשייר ל-30 יום ויש לי כמה שאלות שלא מצאתי להם תשובות ב-FAQ שלהם באתר. שמעתי שבחשבון Premium אפשר להאריך את התקופה ב-30 יום ע"י 1,000 נקודות. בשביל ליצור חשבון פרמיום חינמי אני צריך 10,000 נקודות לחשבון האספן שלי(עכשיו יש לי בערך 8,900). רציתי לדעת אם אני אעביר את הקבצים שלי מחשבון האספן לחשבון הפרמיום ואקבל תוך פחות מחודש 1,000 אני אוכל להאריך את התקופה שלו ב-30 יום? השאלה מופנית אך ורק לאנשים שעשו כבר חשבון פרמיום חוקי ויכולים לומר לי את התשובה. כי אם אני אעביר את הקבצים הם ימחקו מחשבון האספן שלי. וזה מאוד חשוב לי.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לא ידעתי כל כך איפה לשים את זה... אז שמתי את זה פה מישהו אולי מכיר איזו חנות בחול שעושה משלוחים לארץ?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום. לפי מה שהבנתי בחו"ל כל החומרה (מסכים,מחשבים...) זול יותר מבארץ, במיוחד באיזורים כמו תאילנד. האם יש אפשרות להזמין מחו"ל ולהביא לארץ? כמה זה יעלה? האם יש חנויות מיוחדות לזה? זה משתלם?
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בחודש הקרוב ואני בודק חנויות... המחירים שלהם נראים טובים והכל.. הם באשדוד שזה יחסית קרוב אליי.. מישהו פעם קנה אצלהם? אשמח גם לקבל המלצות אחרות באיזור אשדוד,רחובות.. לפי מה שהבנתי מהפורום הזה מKSP עדיף להתרחק.. וגם מIVORY לא?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני אפרסם פה מחירים של חלקי מחשב (אם מישהו ירצה).
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
חמישי הבא אני נוסע לחוף ניצנים (מופע ה-20 של אינפקטד), רציתי לדעת עם יש פה מישהו שגר באזור ויודע מאיזו עיר המונית לחוף ניצנים תעלה לי פחות? מתחנת הרכבת באשדוד או תחנת הרכבת מאשקלון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בעוד כשנה מתגייס לצה"ל ואני מתכוון ללכת לגבעתי ורציתי לדעת אם פלס"ר גבעתי שזה כביכול היחידה המובחרת של הגדוד.. האם מדובר כבר בסיירת או שזה אותה רוטינה כמו בגדודים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האתר רושם לי Account Temporarily Unavailable Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes. הבנתי שזה לא קורה לכולם, יש מצב שחסמו את החשבון ? כל היום זה ככה.. מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-