עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by se7en,

מזל טוב! בתמונה למטה שיר לפני מודינג ואוברקלוקינג. יש למישהו רעיונות למודינג?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by icebreak,

http://www.popgadget.net/2004/12/gingerbread-laptop.html אולי אפשר להפעיל אותו עם כמה שערים לוגים כאלו (תמונות למטה): http://goldfish.ikaruga.co.uk/logic.html

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by david32,

אני די בטוח שהמקום של זה פה. כן כן , זה בדיוק מה שעינייכם רואות. גיימר סטלן כולשהו הפך את האקסבוקס 360 שלו לבאנג: (מקור http://xbox.joystiq.com/2009/03/12/achievement-unlocked-youre-a-stoner-with-a-destroyed-xbox/ ) אחת התגובות שם Maybe after the rrod, he decided to let it give him the reod, red eyes of dope

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  4. Started by Moty_p,

הרבה פעמים יצא לי לעשות מודינג לכל מיני דברים אבל לא פרסמתי כאן כמו זה לדוגמה: האם גם לכם יצא לעשות כמה שיפורים קטנים ולא יצא לכם לפרסם?

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by McMerc,

משהו יכול לספר לי פה על מודיעין אלקטרוני? כלומר, מה עושים שמה, מה התנאים, והאם זה שווה?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by xroil,

סיימתי לאחרונה י"ג תכנה ולא נרשמתי לי"ד(וגם לא התקבלתי לבסמ"ח).. עכשיו המודיעין אמרו לי שהתקבלתי למסלול פרויקטנטים חודשיים לאחר שהלימודים בי"ד התחילו.. וגם אין לי בעיר מכללה שאני יכול ללמוד בה אז זה אומר שאני אצטרך לנסוע לתל אביב כל יום. הגיוס שלי הוא עוד פחות משבועיים אז אני חייב להחליט מהר. כדאי בכל זאת ללכת על המסלול הזה? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by Your-AsSaSsiN,

מישהו יודע מה זה? מה עושים שם בכלל? או שאולי מישהו היה שם?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by Ari Lichtig,

לפני כשנה שידרגתי את המהירות האינטרנט בביתי ל-100 מגה (בזק) ורכשתי N600 Wireless Dual Band Gigabit VDSL2/ADSL2+ Modem Router TD-W9980. הכל היה טוב עד שאתמול נפל הקו ונורית ה-ADSL כבתה לה. משיחה שהיתה לי עם התמיכה של בזק, נאמר שהם משדרגים את הקווים והציוד שלי (כיוון שלא רכשתי אותו אצלם) לא תומך ב-"ווקטרים". אין לי מושג של מה הוא מדבר. הוא הסכים לשנות את ההגדרה של הקו אך טען שב-reset הבא (מסיבה כלשהי) שוב תהיה לי בעיה. אשמח לקבל את המלצה בנידון. תודה, אריה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. חח מעודדים אותנו גם להוריד וגם לצרוב ;D זאת חנות מוצרי חשמל מוכרת וותיקה בבאר שבע

• 13 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by manco,

שימו לב להתאמה המושלמת בין הכיתוב לתמונה ;D ;D ;D

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  11. Started by frozen_sun3,

אני חייב להגיד שזה הצחיק אותי... הם קובעים עובדה שזה המסך הכי יפה בישראל. ממש מצחיק. מהאתר P1000

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  12. יכול להיות שזה רק אני וחוש ההומור המוזר שלי אבל נורא אהבתי את ההצעה(הרצינית לגמרי)ללכת ולפגוש כוסיות ארופאיות בעזה וג'בליה... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. לא ידעתי שאינטל עדיין ממשיכים עם הפנטיום ;D או כמו שאומרים "לא נגענו". הכי מצחיק זה שרשום שם "וותק וניסיון של 20 שנים", אולי יש להם ניסיון עם החומרה של לפני 20 שנים זה נשמע לי יותר הגיוני.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by shuy,

ותחשבו על זה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  15. "מעבד אינטל 4 ליבות QUAD Q6600. יתרון חשוב: יותר מהיר מ Q6000" ... מה אם מישהו באמת יבוא אליהם וירצה לקנות את זה? זה נראה ממש מגוחך אולי אני מחמיץ פה משהו? מישהו מוכן להעיר את עייני O_O

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by kostiya,

פעם ראשונה שאני רואה מודעות מן הסוג הזה. מה גוגל זוממים?

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. לצורך העניין , יש לנו פרה . לפרה , לצורך העניין , יש 4 רגליים , אחרת , היא לא ממש הייתה פרה , או שהיא הייתה נופלת על הצד . עכשיו , הפרה מתייחסת לרגליה כאל משהו מובן מעליו , כי זה שם , ועומדים על זה , והולכים עם זה . השאלה היא , האם הפרה מבינה / מודעת לכך , שיש לה 2 רגליים אחוריות ?! לדוגמא , עכשיו הסתכלתי אחורנית , ולא ראיתי את רגלי . ראיתי את הצד האחורי שלהן . זה אומר שאין לי רגליים אחוריות , אבל גם אין לי רגליים קדמיות . אני יכול לטעון שאני פרה בהכחשה ? האם מישהו נתקל ברשת במחקר דומה ?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by Liad344,

אני יודע שביקורות על האתר מתקבלות פה בפנים חמוצות אבל , לדעתי הגיע הזמן לשדרג את מדור המכירות של האתר. יש בו המון "זבל" ומודעות ספאם. כמו "מקבוק פרו 15 2017 ב1586 שקל " וכל מיני מודעות סתמיות שחלקן מובילות לאתרים מפוקפקים (מניסיון , יותר מפעם אחת) וחבל, יש פה המון אנשים מחליפים חומרה באופן תדיר והמקום יכול להוות תחליף מעולה לאתרים כמו יד2 או קבוצות פייסבוק למכירות חומרה, כי האתר מעוצב הרבה יותר טוב מהם.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by jbkkd,

"- לרשת חנויות באג דרושים אנשים טכניים עם תודעת שירות גבוהה ויחסי אנוש מעולים למגוון תפקידים. - למעבדת השירות בגן שמואל דרוש תותח פי.סי עם תודעת שירות גבוהה ויחסי אנוש מעולים " תותח פי.סי? זה איזה תותח חדש שיורה מחשבים?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום אני מעוניין במוזיקה בסגנוו של פלסידו דומינגו. :cwm10: או אנדריה בוצ'לי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by N N C,

http://people.freenet.de/schnubelken/bunnys/

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by Red-AnGel,

חחח http://news.walla.co.il/?w=/4/666522 תזהרו !

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by משיקומי,

לא התבצעה בתמונה שום עריכה חוץ משינוי הגודל ל 75% ומעבר ל 256 צבעים. אני אישית התפקעתי מצחוק כשראיתי את זה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. לצורך הקמת מוזיאון למחשבים עתיקים וישנים (כמו שקיים בארה"ב) נדרשים מחשבים ומשחקי טלויזיה עתיקים וישנים כגון ספקטרום, קומודור, אטארי, אפל וכל מה שפעם שירת אותנו והיום משמש כמשקולת מעלת אבק בבוידעם. על המחשבים שיוצגו במוזיאון יוצבו תגיות עם שמות התורמים.אנא הציעו את המחשבים שבידיכם בכל מצב - זה יכול לסייע גם בחלקים. אנא פנו אל yariv.inbar@gmail.com

25. Started by huber,

http://www.cio.com.au/article/268510/slideshow_--_tech_yesteryear_where_old_computers_find_their_final_resting_place?img=12444&ssid=1

• 0 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.