כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
שלום אני ממש רוצה משתמש בtorrentleech ראיתי שאתה מבין בעיניין ואתה משתמש באתר.. אני ממש ישמח עם תוכל להביא לי הזמנה ..תמורת 5 מספרי 7 + Xyza 1 ! תודה... ! תראו קראתי את המריבה שלכם והכל ואני ממש אבל ממש נגד צ'יטרים תמיד ישראלים מוצאים איפה לתחמן ומה לעשות חבל זה הורס ! אני אישית לא מרמה ואני שונא את זה ! אבל בעיקרון אני חושב שמי שמוריד מאתר כזה צריך לקחת את זה בחשבון ולא לשחק אותה צ'יטר . המחשב שלי נשאר דלוק כל הלילה ואני משתף כל הזמן ומעלה לפחות 80 ג'יגה בחודש. התמורה להזמנה היא בגלל שאני ממש צריך את זה מקווה לקבלת תשובה באי-מייל : ortub2005@nana.co.il אייסי : 228402939
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אמממ... אני צריך שמישהו יסביר לי איך לקשור סרט כזה מסביב לעט שהוא מתנה... ניסתי המון פעמים וזה פשוט לא מצליח ... אני חייב שזה יהיה עוד הלילה... בבקשה עזרה! אני יודע שזה ת'רד הזוי חח אבל תתיחסו ברצינות
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
לא מוצא את זה במשרד החינוך , אז רציתי לשאול אתכם אם אתם יודעים מה ירד במיקוד של השנה (שכבה י מועד קיץ) ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היית לי פעם כזאת תוכנה במחשב ואיכשהו היא נעלמה לי. אני זקוק לתוכנה שתוכל להפוך קול של גבר לקול של אישה או קול של שטן עם כל מיני אפקטים. שכחתי את השם של התוכנה שהיית לי על המחשב, אבל היא בדיוק היית עושה את זה. נדמה לי השם שלה היה משהו עם AVS אבל ממש לא בטוח.. למישהו יש משהו בסגנון?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
מחפש טראקים בסגנון של Lord Of The Dance ודומיו. אין לי מושג אם הסגנון הוא באמת "מוזיקה סקוטית" זה פשוט הדבר הראשון שעולה לי בראש שאני שומע את זה. צרפתי דגימה מתוך טראק כדי להקל על זיהוי הזאנר http://rapidshare.de/files/21351748/sampling_1.mp3.html בתודה, Holography.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח חשבון בנק עכשיו מה שיש זה או לאומי או פועלים מה אתה ממליצים? ועם יש דברים שאני צריך לדעת בקשר לחשבון צעיר וכל זה אז תזרמו
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
יש למישהו אתר עם לוח דרושים לעובדים בגיל נוער? עבודות בשעות הערב, עבודות בחופש וכד'. משום שכל האתרים שבדקתי זה דברים יותר רציניים, לאנשים שסיימו צבא + תודה.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/Product_Filter.aspx?ProductID=2112〈=eng באתר הזה ניתן להוריד מעבדים של סדרת D, עד 2.8, בחינם מדפיסים אותם אחרי זה על נייר צילום, ושמים במקום המעבד הישן
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
במלבן ABCD אורך האלכסון הוא 12 ס"מ והזווית BDC היא בת 34 מעלות א. חשב את צלעות המלבן BC ו- DC ב.חשב את שטח המלבן ג.חשב את הזווית החדה שבין אלכסוני המלבן
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך רענון בחוקים איך הולך סיבוב משחק. מה שאני זוכר שכול שחקן מקבל 2 קלפים, לאחר מכן פותחים קלפים על השולחן אבל אני לא זוכר איך זה הולך. אני זוכר משהו בסגנון פותחים קלף סגור ועליו פתוח, ואז כול אחד מעלה אם הוא רוצה, ואז פותחים עוד אחד סגור ועוד פתוח ושוב מהמרים ובסוף פותחים שלוש סגורים ואז שלוש פתוחים על השולחן. תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מחפש אתרים של המלצת שירים חדשים בכל הסוגים כולל פאנק-רוק תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אם אני סם צלחת ע ם שניצלל חם על העגן כמה זמן ייקח עד שהזרע שלי ייפגע כטוצא ה מהחום?
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אז משעמם לי והחלטתי לעשות מרתון של סרטי מנגה, על מה שווה לי ללכת? עריכה: (ותודה ל-DIMAX ) בלי סרטי פורנו בבקשה...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ספויילרים למי שלא ראה את עונה 5 אחרי שLemonhead Lemansky מת, הרבה תהו מה יקרה בהמשך. האם בעצם הסתיימה הסדרה, האם הstrike team ימשיכו בצוות מצומצם או יקבלו חבר חדש? לפני כמה ימים התפרסה התשובה הרשמית: http://www.tv.com/the-shield/show/8261/story.html?story_id=4703 איזה אושר שהסדרה ממשיכה :jump: אבל Michael Chiklis אמר לא מזמן שהעונה השישית תהיה ככל הנראה האחרונה. :'(
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי מגן בעוד שבוע ובגרות בעוד שבועיים-שלוש... עכשיו יש לי במחברת טונות של חומר..ואני לא יודע מאיפה אני מתחיל יש אתרים טובים ללמוד בהם לשון?? את המיקוד יש לי אבל הוא לא מתומצת מי יודע מה וכללי מידי.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
פעם היה איזה מקרה שאיזה ילד קוריאני או מישהו מת בגלל שהוא שיחק במחשב ימים שלמים ורצופים בלי לאכול ולשתות ולישון מישהו יכול למצוא את הכתבה?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//916376 אני מקווה שאין בקלטת תיעוד של איך הוא השיג את החומר...
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש פה הרבה אנשים מבוגרים, בעליי רכב... אז רציתי לשאול, כמו שיש את HWZONE שזה פורום עם נושאי תחזוקה של מחשב וכל מיני כאלה.... האם יש משו דומה בהקשר לרכבים? תחזוקת רכבים וכאלה... הא? מישו מכיר פורום כזה? תנו לינק בבקשה..
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה פירוש המילה בסנסיניו למתחכמים, לא מצאתי במילון.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-