כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ובכן - עלו אצלי מס' שאלות הקשורות למעבר לארה"ב. 1) במידה ואני רוצה לעבור לארה"ב, כשהמטרה הראשונית היא לטייל חודש/חודשיים, לאחר מכן למצוא איזה עבודה ובסופו של דבר: ללמוד שם. השאלה היא - איזה סוג ויזה אני צריך לקחת במצב כזה? והאם צריך אישור ממכללה כלשהיא שם, על מנת לקבל את הויזה? 2) במידה ואני אחליט לחכות עם הלימודים, ואני ארצה לעבוד תקופה מסויימת(כמה חודשים/שנה לא יודע עדיין) אני צריך להוציא אשרת עבודה. לכמה זמן אני אקבל אותה? מה הם התנאים הנדרשים בשביל לקבל אותה? בהמשך אני מניח שיצוצו שאלות נוספות, אבל נכון לעכשיו - אלו הן השאלות העיקריות. תודה
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות תיק חדש לבצפר (בי"ס זה הדבר הזה שנראה כמו כלא ו"לומדים" שם... יש שם אנשים מבוגרים כאלו שמדברים הרבה..., זוכרים?) קיצור, אני מחפש תיק יפה בלי גב קשיח (שונאאא ) עדיף של חברה כמו קוויקסילבר או ריפקארל. הקטע הוא שאני לא מוצא בשום מקום, בעזריאלי ראיתי בחנות של אונ'יל תיק יפה או הוא היה כ"כ קטן שקלסר אחד לא נכנס בו! אתם מכירים מקום טוב באזור המרכז לקנות תיקים כאלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היום, כאשר הפעלתי את המחשב שלי, נוכחתי לשים לב לכך שהוא מקרטע ונתקע לעיתים קרובות, כאילו משהו אוכל את משאבי המעבד. פתחתי את מנהל המשימות, ואכן הייתה צריכה גדולה של המעבד. בדקתי מה התהליך שצורך את משאבי המעבד, והתברר לי שזה היה התהליך של סקייפ, Skype.exe. איך אפשר להיפתר מהדרעק הזה?
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
טוב אז הסמארטפון שלי ספק נגנב ספק נלקח בטעות כי הוא היה בתיק במסיבה חשוכה , אז אולי סתם סטלן התבלבל ... בכל מקרה הסיטואציה היא כזאת ... כשאני מחייג לפלאפון ישר עולה מענה קולי , אבל כשאני מחייג בוואטסאפ אז יש צליל חיוג ... מה שמחזק דווקא את ההשערה שהוא נגנב . הרצתי עליו איתור ואכן מצאתי אותו , בתוכנה הוא מראה לי לאיזה וויי פיי הוא מחובר , אז לקחתי את עצמי ונסעתי עד אליו , ולפי הוויי פיי סיגנאל והשם שלו מצאתי אותו במיקום כמעט מדוייק של שני בתים . עכשיו הדילמה היא כזאת ... האם לדווח למשטרה ? היא באמת תעשה עם זה משהו במיידי ? או עד שהם יזוזו הטלפון הלך קפוט ? או לקחת את החוק לידיים ? אולי אפילו להיות נחמד .
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, קניתי אקדח מים עם אפשרות של מצבי השקייה שונים , עכשיו רק אם אני לוחץ על הנצרה יוצאים מים אבל זרם של מים מגיע כל הזמן מהצינור מה שגורם לי לחשוב כיצד איך פיצוץ של מים כיוון שכל הזמן נשלחים מים לאקדח ההשקיה גם כאשר אני לא לוחץ על ההשקייה . תודה
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי משימה בעבודה, הביאו לי כ600 שמות ושמות משפחה, עכשיו אני אמור לכתוב אותם באוטלוק לחכות שזה ימצא את השם ואז ולהעתיק לקובץ EXCEL, הבעיה שזה מעתיק ללא כתובת המייל, חיפשתי בגוגל אבל שום דבר לא עזר לי.
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום רב, זומנתי לראיון עבודה בתחום הQA, והתבקשתי ללמוד על sql, תרשימי זרימה ונושאים כלליים בQA. על sql ותרשימי רימה כבר למדתי, אני אשמח אם מישהו יוכל לומר לי באילו נושאים להתמקד כי בטח יש סוגים רבים של QA.. ועוד משהו נתקלתי במושגים : Step_Description Expect_Results Actual_Result שקשורים לבדיקות. אודה אם מישהו יוכל להרחיב עליהם. תודה
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום ברצוני לתבוע מעבדת טלפנים ואני לא יודע ממה להתחיל. התביעה מסתכמת בכך שהבאתי את הפלאפון לתיקיון עם בעיית מצלמה והוא הוחזר לי לא מתוקן עם סדק בפנאל האחורי לאחר שחזרתי עליהם הם החליפו לי את הפנאל למשהו משומש והרבה יותר זוועתי והפלאפון נעלם אצלהם לשבוע . לאחר שאספתי את הפלאפון עם הפנאל המשומש והמצלמה שסוף סוף עובדת לאחר שחזרתי הביתה גיליתי שהאקסלומטר לא עובד יש לי ניתוקי רשת וזה לא הפלאפון שלי בכלל (נבדק לפי הIMEI) אז כמו שאמרתי לא יודע ממה להתחיל מודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי, מישהו במקרה יודע היכן אני יכול לקנות באזור חיפה את המדיות של ורבטים שנראות כמו ויניל ישן? (אני פשוט צריך את זה כבר ביום ראשון, אחרת הייתי רוכש דרך האינטרנט) בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היום בצהרים, בסביבות השעה 14:30 אני פונה אל כיוון המטבח בשביל למצוא משהו לנשנש אחרי ארוחת הצהרים. הלכתי לארון, הוצאתי 3 וופלות וחזרתי לחדרי. לא הלכתי ישירות למחשב כי לא היה לי כח לכתוב עם יד אחת (וופלה בשניה) אז כפי שאני עושה מדי פעם הסתכלתי מהחלון בצפייה לראות את הפועלים שבונים את הבניין ממול צועקים אחד אל השני כתמיד ואולי מכונית חולפת. אבל... משהו משך את עיני כשהבטתי מהחלון; זה לא היה הבניין שבונים, גם לא העננים בשמים אלא להבה! בשדה מול הבית שלי (השכונה בקצה עיר) אני רואה להבה אדומה ורצינית! ישר אמרתי:"אבא, יש אש בחוץ" והוא באדישות אפילו לא הגיב. הלכתי לחדר של אח שלי כדי להראות לו ולתפוס זווית שונה ואז הוא התלהב מזה גם. לבסוף גם אבא שלי בא להסתכל והופתע למראה עיניו. אחר…
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מפה מוצר כל שהוא עכשיו יש שם הכל אבל אין את המספר טלפון. החנות הזאת לפי מה שהבנתי היא החנות הישראלית של החברה COOLERMASTER ואני רוצה לקנות משם מארז כי שם הוא זול יחסית לשאר האתרים. זאת החנות: http://www.coolermaster.co.il וזה המארז: http://www.coolermaster.co.il/product_info.php?products_id=75&osCsid=d9c60f00e90d09dd10ee77fef6811d0f אני רק צריך את מספר הטלפון שם.. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי, בזמן שלא הייתי באתר התחלתי לצפות באנימות שונות, והתאהבתי באנימציה היפנית.. האם עוד מישהו כאן צופה באנימות ויכול להמליץ לי על כמה טובות ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, סתם תהייתי לעצמי, ככל שהמשקולת מורמת גבוה יותר באותו המתקן בחדר כושר, האם מופעל עליה יותר כוח משיכה? מצטער על השאלה הטפשית ;D
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
לצערי זה ברוסית, אבל יש כתוביות באנגלית.
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
זהו היום מחזור 1 הסתיים הייתי והיה מדהים יש כאן אנשים שהיו?אם כן אפשר לחלוק חוויות אני חושב אז תתחילו לדבר...
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה שם המנגינה שמתנגנת בערוצי יס סטארס כשלא משדרים?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכם , אני צריך עזרה עם הפייסבוק, מה אני נותן לחברים שלי בשביל להיכנס לדף שלי ישירות ויוסיפו את עצמם ?? ואיך אני עושה את ה LIKE הזה ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
-
http://www.idobarkan.com/katzav.html זה עננננננק! שנונים...
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אחרי שחרשתי על ההוקס שלי שנה שלמה, הגיע הזמן לחזור לריף (מועאעאעאאעהאה)!! היה לי לפני שנה את ה reef text שנוחות ברמה מדהימה, אבל צריך לגוון... קיצר, איזה דגמים ראיתם שיש בוודאות שיש בארץ? (שאני לא אפנטז סתם על דברים מהאתר שלהם שבסוף לא יהיה פה...) עריכה: וואי, הקטלוג באתר שלהם ממש ממש ממש מזעזע, מה זה הכיעור הזה??...
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני חדש בפורומים ברוך הבא לי בקיצור. משבת שאחרי פורים (כן.. כן) אני מרגיש רע.. הבטן מציקה וכל מה שאני אוכל אני מרגיש רע מימנה זה מציק לי וגורם לי ליהיות זרוק. הלכתי לשתי רופאים. אחד אמר: זה וירוס מתמשך. השני אמר: זה מתזונה והרגשת הזריקה היא מעייפות (אני אכן לא יושן מיודע מה בלילה) אבל אני שואל: ה-יתכן? האם גם לכם היה משהו כזה? מחכה לתשובות
-
- 18 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הוא השתתף בתוכנית של אילן שושן "היעלמות" לצד ליאור מילר, משנת 2000. למי שלא זוכר זו הייתה סדרה בת חמש פרקים על זייפני תמונות חייזרים שאחד מהם נחטף ע"י "החייזרים"(השחקן שאני מנסה לזהות). הג'ינג'י: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות מחשב חזק למשחקים בסביבות ה 8500 ש''ח כולל מסך או לקנות מחשב נייד ב 5000 ש''ח וסוני 3 למשחקים אני אומר האופציה השניה והוא הראשונה מה דעתכם
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-