כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! לפני כשבוע פירסמנו באתר PCArena כתבה שבוחנת את השפעת מערכת המחשב על התוצאה ב- 3DMark05. (לחצו כאן כדי לקרוא אותה) בתור כותב הכתבה, רציתי לשמוע מהקהילה פה הערות/הארות/חירטוטים וכו' כדי לדעת מה דעתכם על הכתבה וכדי שנוכל לספק בעתיד כתבות טובות יותר. תודה, Saliman
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
רציתי לשאול עם מישהו יודע אם עם פשטו רגל או משהו כזה כי האתר שלהם לא פעיל וגם בטלפונים שלהם לא זמינים ולא פעילים אז מוזר אני מקוה שהאחריות שלי תיהיה שווה משהו מישהו יודע אם יש לי אחריות בינלאומית אז זה תופס גם בחברת ישפאר ?
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
למי לפנות אם שילמתי ביטוח חובה ושילמתי ישירות לא דרך חברת ביטוח ואיבדתי הנייר
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
היי, מישהו במקרה יודע היכן אני יכול לקנות באזור חיפה את המדיות של ורבטים שנראות כמו ויניל ישן? (אני פשוט צריך את זה כבר ביום ראשון, אחרת הייתי רוכש דרך האינטרנט) בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
anyone els have problems with bezeqint all week i cant even use ventrilo its killing me how bad it lags
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
Pink Floyd - The Wall - Lior Saban (Cover) 2011 יש קפיצה איפשהו בסולו, אבל לא נורא זה בקטנה, תגובות, הערות והארות תתקבלנה בברכה... מקווה שתאהבו
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
המעבד יהיה E8400 ב 800 ש"ח כ. מסך.. HD4380 ב 700 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי אני צריך אתר עם טיוונר לגיטרה קלאסית, אני לא יודע לכוון אותה והתחלתי ללמוד לפני חודשיים הקטע זה שהגיטרה ישנה מאוד (10 שנים) והחלפנו מיתרים לפני שבועיים~ עדין הגיטרה יוצאת מכיוון. בקיצר אני צריך אתר עם טיוונר מכוון בשביל לכוון. תודה
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה השבוע אני פותח עסק למכירה\תיקונים ובכלל כל מה שקשור לשרות מחשבים, אשמח לקבל שם לעסק שם שיהיה מאוד קליט גם בעברית וגם באנגלית ושיהיה גם מאוד קליט לקריאה מאחר ואני שם מדבקות עם שם העסק על המחשבים שחוזרים מתיקון, תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם אני וחברים טובים שלי יוצאים לרגילה מהצבא ואנחנו מחפשים דרכים מעניינים ונחמדים להעביר תזמן חוץ מלישון ולא לעשות כלום כל החופשה אפילו דברים שיכולים לעלות הרבה כסף או דברים יוצאי דופן יחסית כל מה שיש לכם תשפכו... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
הרגע דיברתי עם מישהו במסנג'ר, והוא פלט את אחת השטויות הכי הזויות שמישהו אמר לי בחיים, לכן החלטתי לפתוח את הת'רד הזה (מועד לפורענות ופיגור, אבל למי איכפת?) שימו לב, אחרי שיחה קצרה על שדרוג של המחשב של הבנאדם- שקורי הקליבר אומר/ת: והוא היה מוציא המון חום שקורי הקליבר אומר/ת: וריח של חשמל pika007 אומר/ת: ריח של חשמל....? o_O תורכם D:
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-
-
בלי לפתוח את הפה ל...., נראה שהארווויזיון עבר בשלום, ומנגד, ממשיכה הספירה לאחור לקראת סבב / מבצע חדש של טילים ואזעקות וכל מה שבא עם זה.. נראה שבמערכת הביטחון הבינו שלא לעולם חוסן, וכיפת ברזל מתחילה להחליד, או במילים אחרות, כדאי לחשוב על פתרון אחר / נוסף / משלים . https://m.maariv.co.il/journalists/Article-699268
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/action/maxpayne2/screens.html?page=18 התמקדו בתמונה ושימו לב מה מונח לו על השולחן...
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן.. ב10 ימים האחרונים: בעיות חיבור לאתרים בחו"ל. זאפ לא עובד. הרבה בעיות חיבור לתשתיות של גוגל (שירותים). אמרתי אולי משהו פה.. אולי בעיה בגוגל. ואז נפל לי האסימון על הקמפיינים המטורפים שלהם לאחרונה (חצי מחיר... בלה בלה). עושה עלי רושם שהם הביאו כמה עשרות אלפי לקוחות חדשים.. והנה האינטרנט חרבנה. עוד מישהו?
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני עוד מאת צריך לחבור מגמה ואני מתלבט בין שתי מגמות 1)אלקטרוניקה ומחשבים. 2)הנדסת חשמל בקרה ואנרגיה. מישהו אולי יכול להמיץ לי לאיזו מגמה עדיף ללכת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
Chevy Camaro + Sony Playstation 3 + Nintendo Wii + 32'' LCD עסקה משתלמת
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
היי אני צריך מידע על ההזמנות מהאתר ג'אב טק יש לי הזמנה מוכנה שאני רוצה לקנות רק אני לא יודע באיזה משלוח לבחור אז תגידו לי בבקשה איזה משלוח צריך תודה לכל מי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ה"מצטיין" מבחינת כפיפות מרפקים, כפיפות בטן, ו2000 ביום סיירות?
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
קיבלתי לתאריך 28 ליולי מישהו יכול להגיד לי בערך מי מגייסים בתאריכים האלה?
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
-
אוקיי יש לי קבוצה של שחקנים, מעצב ועורך, ואנחנו עובדים על סרט עלילתי תוך שימוש בCALL OF DUTY 4 (כמו RVB) רק לא קומדיה... יש לנו טיזר טריילר קטן שהכנו כבר, ואנחנו צריכים שחקנים ישראלים (בגלל הפינג). בואו תגידו מה אתם חושבים : )
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-