עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Dan1919,

אהלן חברה, כידוע,המונדיאל קרב ובא,ועל מנת לצפות במונדיאל יש לשלם סכום לא קטן של 490 ש"ח (רק בישראל). באשכול זה נדון על דרכים,לצופת במונדיאל בחינם. נכון לעכשיו יש כמה אפשרויות: להתקין בבית צלחת ולקלוט את הערוץ הירדני. לעבור מדינה. לשלם 490 שקל . לפרוץ את הממיר הדיגיטלי (שלחו לי למייל מה לעשות,אבל עוד לא ניסיתי). ומה שנראה לי האפשרות הכי יעילה,לצפות בשידורי המונדיאל דרך האינטרנט. (בקרוב אני יערוך את ההודעה ויביא קישור למדריך אייך לצפות במונדיאל בחינם באינטרנט). יש לכם עוד שיטות? למה אתם מחכים? אני בטוח שכולנו נשמח אם כל אחד ישתף אותנו בדרך שלו לראות המונדיאל

• 13 תגובות
    • 923 צפיות
  2. Started by Bragiz,

.

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  3. Started by rk666,

לפי פרסום של אתר METALIST ישנו פרסום רשמי להגעתה של הלהקה השוודית המצויינת OPETH לארץ! לפי האתר, הלהקה תופיע ב1 באפריל (??) במועדון התיאטרון שביפו. http://www.metalist.co.il/News.asp

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  4. שלום, אחרי חיפושים רבים של שולחן מתכוונן חשמלי, מצאתי את השולחנות של קיסר. רציתי לדעת האם כדאי לרכוש את הדגם הדו-מנועי שהם מוכרים. אני לא כזה מוצא ביקורות על הדגם הספציפי הזה, לפי מה שאני מבין זה koplus hop. אבל מבחינת "הכי טוב" אני לא רואה את זה ברשימה. אבל אני גם רואה שבארץ אני מבחר רב בנושא שולחנות מתכווננים. https://ergonomicoffice.co.il/product/%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%9f-%d7%97%d7%a9%d7%9e%d7%9c%d7%99-%d7%93%d7%92%d7%9d-hop/

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני בן 18 וחודש ובזמן האחרון אני כל הזמן רעב וזה פשוט מוזר כי אני בן אדם רזה (63 קילו בערך) 1.80 ואף פעם לא הייתי אוכל הרבה ופתאום זה בא. מזה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  6. פעם ראשונה בתחילת דצמבר. במייל רשום : "> להסרה נא להשיב עם המילה הסרה בנושא" ויש לי את המייל שהגבתי עם "הסרה". עכשיו אני רואה שקיבלתי היום שוב אותו המייל(בניסוח קצת שונה, אבל מאותה הכתובת שמפרסמת את אותו בית העסק). האם אפשר לתבוע? אם כן, מה סכום הפיצוי הצפוי? אפשרויות אחרות? תודה לעוזרים. עכשיו שאני מסתכל על המייל אני רואה שהגבתי לא בכותרת אלא פשוט רשמתי "הסרה" (ככה שהכותרת הייתה re:whatever was the subject). האם שגיתי? אם כן, האם זה משנה?

7. Started by chris_u16,

איך עובדים על אנשים שלא מבינים הם לא מתביישים לקחת על הח*א הזה 9.99 (דולר$)

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  8. Started by Hellgrace,

אני אהיה במהלך ימים א'-ג' רוב הסיכויים,מישהו עוד בא? מישהו מחיפה מתכנן לבוא? אפשר לעשות מפגש פורום ברכבת או משהו בסגנון

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  9. Started by Dexdpd,

אני עומד לקנות מחשב חדש בחודש הבא ושמעתי הרבה המלצות חמות מאוד על פוקספיסי, האם כל הסניפים ברשת ברמה אחידה? הרשת מצדיקה את המוניטין שלה? תודה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  10. אני צריך יעוץ עם אדם שעובד באחת העובודות שרשומות בכותרת, בנושא : אזרחות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  11. Started by RomaDev,

אני מחפש חנות של ציוד מוסיקה /די ג'יי שמוכרים שם פאטיפונים Turntable (לא הקומפקטדיסקים אלה ההמכשיר שקורא דיסקים שחורים גדולים נו אתם יודעים למה אני מיתכוון). קיצר שמעתי שיש חנויות בתל אביב אבל אני אל יודע איפה מישהוא מכיר או מישהוא שמוכר אני צריך דחוף הנה תמונות למי שלא הבין למה אני מיתכוון - תורדה רבה לעונים

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  12. Started by ha_miki,

מישהו מכיר חנויות שמוכרות ומתקינות בארץ MOD CHIP ל PS2 באזור המרכז ???

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  13. Started by bla7,

תמיד תהיתי איך הסורקים באנטרפרייז מסוגלים לגלות "סימני חיים" מחללית באורביט סביב כוכב לכת... מה ז"א זה לא אמיתי?!?! פאק יו!!! אתכם לפיקארד! בכל אופן, לנושא: איך אפשר לגלות נבגים?!?! מה מייחד אותם???

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  14. Started by First Squad,

מחפש טרמפ מפ"ת לאשדוד בסביבות ה 4:30 - 5:00 בערב. * מיקום : אזור תעשייה , 5 ימים בשבוע א' עד ה'. לטלפון וברורים נוספים בפרטי.

15. Started by Athlon-WINGS,

יש לי בחן חשוב על זה ביום שלישי... השאלה שלי האם למישהו יש סיכום כלשהו באינטרנט על התוכן של זה? או מישהו יכול לסכם לי בפסקה-שניים על התוכן של הסיפור? יש לי בחן על התוכן בלבד ואין לי מושג על הספר הזה אין לי אותוווו.. תודה

16. אזרחי רשת האינטרנט כבר רגילים לראות סדרות וסרטים שזמינים להורדה פיראטית רגע אחרי שהוצגו לראשונה, אך העונה החדשה של אחת מהסדרות הפופולריות ביותר \"זוכה\" להדלפה גדולה הרבה יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a6%d7%93-%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%a0%d7%98-%d7%90%d7%a8%d7%91%d7%a2%d7%94-%d7%a4%d7%a8%d7%a7%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%9b/

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  17. Started by zorgi,

http://il.youtube.com/watch?v=3NjabZ2tnhQ ירי של חמאס על כוחותינו עם טוויסט קטן בסוף ;D

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  18. שלום רב, זומנתי לראיון עבודה בתחום הQA, והתבקשתי ללמוד על sql, תרשימי זרימה ונושאים כלליים בQA. על sql ותרשימי רימה כבר למדתי, אני אשמח אם מישהו יוכל לומר לי באילו נושאים להתמקד כי בטח יש סוגים רבים של QA.. ועוד משהו נתקלתי במושגים : Step_Description Expect_Results Actual_Result שקשורים לבדיקות. אודה אם מישהו יוכל להרחיב עליהם. תודה

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  19. Started by Stanly,

אז ככה: הורי נוסעים בחופש הגדול לארה"C ויש לי בעירך כ 250 דולר ואני רוצה לבזבז אותם, פתוח להצעות.. חברה!!! כל כיוון!! יאללה רעיונות דימיונות משהו!!!

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  20. Started by DXT,

http://www.whatsbetter.com/hilights.pyt יש שם דברים מעניינים ומצחיקים לאללה כמו: AMD Athlon XP (59%) v. Intel P4 (41%) Pile of Garbage (78%) v. The Middle East (22%)

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by sdfzxc,

http://www.tapuz.co.il/flix/showVideo.asp?m=830069

• 12 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by Cyb3r,

התיכון בו אני לומד, "בליך ר"ג", החליט לעשות היום "יום וירטואלי" לשכבת ט'. לצורכי העניין השכבה מכילה כעת כ-520 תלמידים. את כל הפרסומות של היום הזה אתם בטח כבר יכולים לדמיין ("עידן חדש", "הראשון מסוגו" וכו'). התוכנית היתה לתת עבודה בנושא "אליהו הנביא" בתנ"ך מ-9 בבוקר עד 11, כאשר ב-11 צריך לשלוח טופס עם התשובות דרך האתר, ועוד 2 עבודות מ-11 עד 1 וחצי בצהריים. ניסיתי להיכנס לאתר בתשע בבוקר, ומה אתם יודעים, הוא לא עובד. כנראה כורע תחת העומס האדיר, מסכן שכמוהו. לקראת 10 האתר מתחיל לקרטע חזרה לחיים, כנראה כתוצאה מאנשים שנוטשים, ובינתיים הודעות עוברות ברשתות ההודעות המיידיות למיניהן לגבי הארכת זמן, כאלו שהצליחו לראות את העבודה ושמרו אותה וכו'. בסביבות רבע ל-11 האתר עובד כמעט חלק, …

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  23. Started by Ghoul,

ככה בפורומים אחרים ראיתי שמשחקים במשחק הזה גם החוקים הם : כל אחד כותב 3 מילים לא יתר וצריך להמשיך את הסיפור. אני מתחיל: היה היה פעם..

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  24. סתכלו מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  25. מראש אני אומר, אני לא אוהד של הקבוצה (לא רואה כדורגל בכלל) מדובר פה על התערבות שלי עם מכר שהוא אוהד שלהם לגבי כרטיס המנוי אם יש למישהו כרטיס מנוי והוא יכול להראות לי איך הוא נראה או להפנות אותי לתמונה ברשת (כי לא מצאתי)

• 0 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.