עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by liav25,

יש מישהו שיודע על קניית חומרה או קנה חומרה בדיוטי פרי בארץ/בבודפשט ? אני טס בקרוב וחשבתי שאם כבר אני קונה מחשב חדש למה לא להוזיל רכיב או שניים בכמה מאות שקלים...

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  2. האם אפשר להסתדר עם הטלפון הזה ברכב, בלי דיבורית ולהסתמך רק על הספיקר שלו?

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  3. Started by Guarding angel,

היי... אני מתאמן כבר שנה וקצת עצמאית הכול נראה לפנים אך לא משנה כמה אני עובד בטן תחתונה היא לא מקשיחה מספיק... יש לכם תרגיל טוב לבטן תחתונה?

• 12 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by MasterOr,

זה החדש שנכנס לסלקום.. רציתי לדעת אם אני יכול לשים בפלאפון הזה אייקונים כי לא הצלחתי בשום מקום וה cellcom cellcom הזה במסך מעצבן אותי.. ניסיתי גם אייקון ריק דרך ג'וני וואפ לא הלך...

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  5. המלצות מניסיון בבקשה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  6. Started by DXT,

http://www.whatsbetter.com/hilights.pyt יש שם דברים מעניינים ומצחיקים לאללה כמו: AMD Athlon XP (59%) v. Intel P4 (41%) Pile of Garbage (78%) v. The Middle East (22%)

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  7. 2 מאמנים פחדנים... במיוחד אלי כהן שישנה שיטה משו... בהתחלה פתח התקפי מכבי היו הרבה יותר טובים. אחר כך התעסק בסגירה על השחקנים של חיפה. החלוצים שיחקו כמו קשרים... אני מרחם על עומר פרץ... הוא חלוץ והמאמן אומר לו לשחק כמו מגן. די זה לא יכול להיות ככה! שראיתי את נמני מתחמם אמרתי "או! רק שלא יוציא את שבחון..." ומי יצא? נכון! שבחון. גם אם יפסיד לא יקרה כלום! עדיף לנצח משחק אחד ולהפסיד משחק אחד מאשר 2 תיקו. תמיד צריך לחשוב על איך לנצח ולא על איך לסגו את הקבוצה השניה. גם אם זה בקרית אליעזר נגד חיפה. ומשה ביטון נשאר לבד למעלה מה הוא כבר יכול לעשות... הוא נגד 2 בלמים. עד שהגיע להזדמנות במזל הוא החטיא. למה? בגלל שהוא לא נגע בכדור כל המשחק. אם היה מעביר כמה פסים הוא היה יותר חם ולא י…

8. ענק הבחור מטורף!!! נראה לי שמייקרוסופט פיטרו אותו או משהו חח וואי וואי כמה תגובות ביוטיוב אחרי שפירסמתי! חחחחחחח אני רק רואה אותו זורק את הקופסא על הריצפה אני מתהפך...

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by or,

?????????? (וכן אני ספאמר גאה........)

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  10. מזה החורים האלו שלפעמים מוצאים על הDVD או על הצורב חורים קטנים נראה לי שקראתי שזה משהו חרום מה בדיוק...........ולמה משמש .........

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  11. Started by Internal,

ראיתי דיון מקודם אבל האוזניות שהבחור חיפש היו מאוד יקרות אני מחפש אוזניות נוחות לשימוש יומי עם הנייד , לשבת במשך שעות ארוכות ליהנות ממוזיקה טובה בלי שהאוזניים יתעייפו , עדיף שהלבישה תיהיה מלמעלה שתיהיה אפשרות לשכב ועדיין לא יפריע. בעיקר שומע רוק . מוכן להתגמש עם המחיר אם יהיה צורך אבל לא יותר מידי.

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by 114508534,

בוקר טובב חברים שכחתי את הסיסמא שלי לדיאבלו 3 וניסיתי לשחזר אותה דרך האתר של באטל נט וללא הצלחה , כנראה התבלבלתי עם הפרטים שרשמתי כי כל פעם שרשמתי את השם שלי ואת השם משפחה המערכת כתבה לי שהפרטים שגויים , עכשיו לאחר מספר ניסיונות זה כותב שאני צריך ליצור קשר עם התמיכה הטכנית- כמובן בישראל אין , מפנה אותי למספרי טלפון באירופה - רוסיה גרמניה וכ'ו . חיפשתי מייל לפנייה אך לצערי גם אותו אני לא מוצא, מישהו נתקל במקרה כזה ?, יודע מה המייל ? תודה ויום טוב לכולם

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  13. Started by Your-AsSaSsiN,

התחלנו ללמוד הנדסת המרחב במתמטיקה והמורה שלנו החליט שכדי להבין טוב יותר את החומר אנחנו צריכים לעשות צורות שנלמד עליהם, לא לצייר אותם, אלא להכיןאותם באופן כלשהו כך שיהיו מוחשיים, הוא ביקש: מנסרה מרובעת ומשולשת ופירמידה מרובעת ומשולשת. יש למישהו רעיון איך להכין צורות כאלה כי לי ממש אין ???

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  14. Started by e.s,

???

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  15. Started by shuy,

. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by roma4k,

צהריים טובים, הייתי רוצה לדעת באיזה אופן אפשר לחייג לחו"ל דרך האינטרנט ובכך להוזיל את זמן האוויר? אני יודע שאפשר לעשות כמובן שיחות בסקייפ בחינם, אבל האם יש אפשרות למשל לחייג מהארץ דרך האינטרנט למישהו בחו"ל, לטלפון הבייתי שלו ולאו דווקא לתקשר דרך המחשב? אם כן, מה נידרש בשביל זה? תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  17. Started by avigdo,

האם מישהו מכיר אתר שאפשר להעלות אליו תמונה וממנו להוריד לנוקיה 6100 כטפט?

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  18. Started by mrraz,

מכרז מספר 32033 מחודש נובמבר מציג מפרט למחשב עם כוכבית באדום - דגם חדיש! מעבד פנטיום 1.8 זיכרון 128 SDRAM (שימו לב הדגם החדיש אפילו לא תומך DDR) דיסק קשיח 20 ג"ב כרטיס מסך על הלוח O/B מסך 17 מחיר מקסימלי של הדגם החדיש 10,000 ש"ח, הובלה והתקנה 250 ש"ח. לקנות ולהנות - כל מספר זוכה, עם מפרט כזה כל סכום שתשלם יהיה רווחי למכרז של ...

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Started by Decktor,

ברגע של שיעמום טוטאלי לקחתי את הפתיחה של Trainspoting ושיניתי אותה טיפה... Choose FPS. Choose a Mod. Choose a server. Choose a f***** big screen, Choose Quake, HL2, BF2, and a high speed internet service. Choose good keyboard, low ping and carpal tunnel insurance. Choose your clan. Choose avatars and matching banners. Choose DIY and wondering where the F*** is that GPU on a Sunday morning. Choose sitting on that couch playing mind-numbing sprit- crushing deathmatch games. Choose rotting away at the end of it all, pishing you last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, f****d-up brats you have spawned to replace yourself. Choose your…

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  20. ראשית כל רציתי לפרסם את זה בפורום אחר שאני נמצא אבל צריך לחכות שהמנהל יאשר הרשמה .אני לא איזה חנות שיש לי אינטרס לפרסם הנחה אז בבקשה ממכם בלי חקירות. פשוט אני רוצה להישאר אנונימי. יש אתר מסויים "חברים-לרפואה ", שיש שם אנשים ,שהשם יעזור להם בעזרת השם ,שחלו במחלה . אין להם את הכסף לממן ניתוח , תרופות וכו'. אנא ממכם למי שמאמין בקדושת החיים , ורגיש לסבלם של אחרים יכול לתרום :אפשר בכסף (יש קרנות לאנשים מסויים , תחפשו באתר) , אפשר לתרום תרופות שאתם לא משתמשים בהם והם יגיעו לאנשים אשר אין ברשותם את האמצעים להשיגם . אם מישהו מכיר עמותה אחרת שנגעה לליבו הוא מוזמן לשתף ונעשה נושא למען עם ישראל שלנו. חברים לרפואה אם תנעצו את הנושא הזה אני אשמח . מבחינתי את…

21. יש לי dvd מקליט ועליו הקלטתי כמה קליפים... עכשיו אני רוצה מתוך ה50 שיש לי שם להעביר למחשב אחד בלבד... איך אני מעביר אותו למחשב ? אני מזכיר הדיסק מוגן לאחר שסגרתי אותו בdvd

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by sigma,

http://www.vpnbook.com/

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  23. אני בטוח שהיה על זה ת'רד בעבר איפשהו כאן , אבל אני ממש לא רוצה להקפיץ אותו , והשאלה שלי נובעת משיקולים אחרים. אבא שלי מהדור שאין לו מושג מה זה מחשב ובשביל מה זה טוב והוא די מתעצבן לראות שהמחשב שלי דלוק 24/7 גם כשאני לא משתמש בו (בעיקר בגלל חשבון החשמל) הטיעון שלי ש"המחשב עושה דברים שאני צריך שיעשה, כשאני לא לידו" (מוריד דברים) לא תופס לגביו.. מה שגם, מוזר לי לכבות את המחשב, נניח שאני בחדר ולא משתמש במחשב, אלא רואה TV או משהו או קורא או כל דבר אחר אם בא לי לשניה להכנס לפורום, לראות אם מישהו אוןליין במסנג'ר, או לברר משהו בגוגל אז אני אדליק את המחשב ואמתין עד שיעלה ? ואז אכבה אותו שוב ? איפה ההגיון כשאני מחוץ לבית (באוניברסיטה או בעבודה למשל) אני מתחבר למחשב שלי ב REMOTE, א…

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by udicol,

בחור מטורקיה הקים אתר ומרוב (האמת שאני לא יודע איך להגדיר את זה ) ..... האתר כל כך מצליח והוא נהיה סלבריטי . אני לא מבין ? אני חושב שלמדתי אנגלית לא נכונה . תקנו אותי אם אני טועה .(תנסו להבין מהאנגלית שלו ). לכאן : http://www.ikissyou.org/ נ.ב : אני מנסה לשכנע אותו לבקר בארץ ושיפרסם את דגל המדינה באתר שלו .

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  25. בעוד AMD פורחת, אצל אינטל הדברים לא הכי מלבבים, בלשון המעטה. זה מקרין גם על הפעילות אצלנו - https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5515998,00.html

• 0 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים