כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,649 דיונים בפורום זה
-
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי היום משהו שנראה כמו SMS שכתוב בו שהתקבלו הגדרות תצורה של סלקום להודעות SMS - מולטימדיה, WAP ועוד משהו, נראה לPTT מה זה אמור להיות לעזאזל? אחד מהם הפעלתי, לא יודע אפילו למה רק אציין שהפלאפון במקור התאים רק לOrange ופרצו לי אותו (מחכה לתגובות, אני לא אהיה בבית עד 4 כנראה... )
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האם אני יכול להחזיר מסך שקניתי אתמול, כאשר כל החלקים (כולל אריזות, וקלקרים למיניהם) נמצאים ברשותי?
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
טוב חברים, מחר אני זז לטיול של שבוע בארץ ואני רוצה למלא את הנגן שלי בסרטים טובים לדרך... זקוק להמלצות טובות, יש לי בערך 24 שעות בשביל למלא את הנגן לפני היציאה לטיול. זרקו כל מה שיש לכם!
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום אני התחלתי לעבוד דרך כוח אדם המרומי אצלי ביוקנעם ואני עובד כבר יום שלישי במיפעל פלסטיק עכשיו אמרו לי שהתשלום הוא לפי שעה והוא 18 שקל לשעת עבודה. כשהסיעו אותי לעבודה אתמול שאלו אותי איזה מישמרת אני עובד אז עניתי בצהריים 3וחצי -11 וחצי והנהג אמר שיש לי מזל כי משלמים יותר משו כמו 21 שקל לשעה אני כולי היתי מבסוט ויום למחרת נסעתי עם נהג אחר והוא אמר שהשינוי בתעריף הוא רק משעה מסויימת נידמה לי שהוא אמר 6 בערב או משו כזה... אני אשמח אם תוכלי להגיד לי בדיוק איזה תעריף הוא לאיזה תווח שעות או להפנות אותי למקום שאפשר לימצוא את זה שם תודה
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה במצאת אתר אינטרנט האתר של איזה משהו של הטכנולוגיה שהיה בקרוב שולחן דיגיטלי ועוד האתר הוא שהוא כזה www.dor- היה לנו ארצה מסלקום תודה לעוזרים..!! נמרוד
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
האם יש חנויות במחשבים בירושלים? חוץ מ-KSP ואייבורי? אני רוצה לקנות מחשב חדש, הבעיה היא שחנויות כמו SKYPC הן פשוט לא נגישות.. ולא...לקנות משם נראה לי רעיון רע...רק המחשבה על מחשב שמתקלקל והצורך לנסוע עד לשם כדי לתקן אותו...בעעע..
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ועם אפשר גם קצת רקע כללי או אתר שמתאר את כל הסיפור. תודה!
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מחפש דרכים להעביר את הזמן בנסיעות ארוכות , אפשר לשמוע מוזיקה , מחפש דרכים נוספות להעביר את הזמן עם אחי . בינתיים כל מה שעלה לי בראש זה טאקי ואולי דמקה . לא בקשה רגילה , אבל עדיין
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
digidi check dis out http://www.liveleak.com/view?i=d7f_1251647278
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי בעתודה טכנולוגית של חיל האוויר ואני הנדסאי חשמל סיימתי טירונות ואני בשבוע מיונים מציעים לי או להתחיל קורס טכנאי טילים חשמל בדרג ב'(נש"מ) או לעשות קורס הדרכה יתרונות וחסרונות של כל אחד מהם: טכנאי טילים: יציאות 11/3 ,ניסיון לעתיד הדרכה: יומיות, בלי ניסיון לעתיד,שירות קל מאוד אני ממש לא יודע מה כדאי חברים שבצבא כבר אומרים ללכת על הדרכה וההורים לוחצים לעשות קורס נש"מ מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש קרונות שבהם מובילים סחורה, דברים קפואים - צריך קרון מיוחד, קרון הקפאה מצאתי אזכור לזה בויקיפדיה העברית לא הצלחתי למצוא את השם של זה באנגלית אם אתם מכירים את הסיפור הבא ויכולים לעזור לי למצוא תיעוד שלו (אם הוא אי פעם קרה) זה יהיה עוד יותר טוב אני לא ממש אחפור על זה כי זה ארוך, אבל בקצרה - מישהו נכנס לקרון הקפאה - כנראה באוסטרליה, נתקע שם למשך כמה ימים, וכמובן, קרון הקפאה זה קר מאוד, הוא ידע שנגזר עליו למות - אי אפשר לפתוח קרון הקפאה מבפנים, הוא החליט לתעד את תהליך המוות שלו מקפיאה גילו את הגופה שלו כמובן, הוא מת, כמו שהוא ידע שיקרה, אבל תא ההקפאה בכלל לא פעל אתם מוזמנים להגיד שזה בולשיט, אבל זה לא העניין (אגב, הסיבה שאני אישית בכלל טורח לחפש את זה היא שלא שמעתי …
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
לא יודע אם זה רק אצלי אבל מאז המעבר לפורמט החדש האתר עובד מממש ממש ממש לאט! לפעמים אני מתייאש ופשוט סוגר אותו מרוב האיטיות. :-\
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קודם כל, יש מישהו מפה שלומד שם ? ובקשר למה שכמה אמרו בקשר לאשכול של THE HUNTER : אני מהתלמידים שבקושי לומדים ובקושי עושים כ"כ ויש לי ממוצא 80 (עם 85 זה מכתב הצטיינות ו91 זה ספר הצטיינות) למרות שמפצצים בשיעורים ואני קם ב6 בבוקר וחוזר ב4 אחה"צ עדיין יש רמה גבוהה מאוד, למשל מה שאנחנו לומדים בכיתה ט' בהקבצה ב' במתמטיקה לומדים בעמ"ל בנהריה אחרי שנה בערך... וחוץ מזה המורות שלנו תמיד אומרות לנו להביא אנשים ;D ועוד משהו, אלימות לא מוצאים בבית הספר הזה... אם מישהו רב מכות משעים אותי ליומיים אוטומטית... אבל בעיקרון... אם רוצים להצליח שווה להגיע לשם. למרות שהתשלום הוא 12 אלף בחודש (זה היה דורש ;D)
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אוקיי אז זה אולי קצת מוזר אבל אני רוצה לדעת אם אחד מחברי הפורום היקרים מבין תורכית? יש איזה פורום תורכי שאני רשום אליו, לא משנה כרגע למה כי כמובן שאני לא מפרסם בו כלום, אבל פשוט שלחו לי ממנו איזה הודעה ואין לי מושג מה היא אומרת... קיצר אם מישהו יודע ויוכל לתרגם לי אני אשמח מאוד!
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מצאתי פלאפון NOKIA 73 במצב מצויין . אני לא יודע מה לעשות איתו ,הוא ריק מתוכן,ואף אחד לא התקשר בשביל לחפש אותו כבר שבוע . אז החלטתי למכור אותו אני מוכר אותו ב600 ש"ח אם מישהו רוצה שיצור איתי קשר 0507175559 או בפרטי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מסיים י"ב ורשום למכללה להמשך לימודים י"ג (עתודה הטכנולוגית) בצבא במקצוע הנדסת תוכנה. נתקלתי גם בפורום הזה וגם באחרים על המון אנשים שאומרים שהנדסאי בצבא זה חרא של מסלול עם פוטנציאל להידפקות מוחלטת אבל כולם דיברו על הנדסאי אלקטרוניקה או מכונות. אני כאמור בתוכנה, נירשמתי בגלל ש י"ג בתוכנה זה בעצם הזדמנות לבעלי פרופיל 72 ומעלה להתמיין לבסמ"ח(ממר"ם שמו הקודם), ומאחר שיש לי פרופיל 97 הצבא לא מוכן לדבר על זה בכלל. אז שאלתי אל מי שיודע פה, אם אני לא יצליח להתקבל לבסמ"ח, איזה תפקידים בצבא בדרך כלל מקבלים טכנאי תוכנה(י"ג)? הנסאי תוכנה(י"ד)? ופרוייקטנטים בתוכנה(עשיית פרוייקט ההנדסאי בצבא)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
יש איזה המלצות על חנויות אמינות ששווה לקנות בהם מבחינת מחיר ואמינות?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
צריך את זה לאבא שלי יש לו עוד מאת יום הולדת צריך משהו טוב ראיתי הרבה של PHILIPS תמליצו על משהו טוב בבקשה (ניראה לי זה המקום הכי מתאים ליכתוב את זה)
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
זה בערך מתאים לפורום הזה.. אני רוצה לקנות רכיבים מאי ביי כגון 7800GTX, A64 4200+ X2 ועוד, עכשיו הקטע הוא שאם אני אקנה את הדברים האלה בארץ זה יעלה יותר מדי.. ב-EBAY זה חצי מחיר. עכשיו הקטע הוא שיש את הקטע של המשלוח והמכס, מישהו יודע כמה בערך המכס עולה? התקציב שלי הוא בערך 7-8 אלף ואני רוצה להרכיב מחשב משהו בסט
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? לאחרונה רכשתי קמין עצים הביתה. רציתי להתייעץ עם מי שיש לו ניסיון עם קמינים בכמה עניינים. קודם כל, עניין חלון הזכוכית בדלת. היא נהיית אטומה ושחורה אחרי יומיים בערך של שימוש ואז צריך לנקות את הזכוכית וזה פשוט סיוט. הפיח נדבק כל כך חזק עד שצריך לגרד את זה עם סכין. יש פיתרון? אפילו שיטה יעילה יותר לניקוי... דבר נוסף, איך אמורים לשמור עליו? הבנתי שצריך לנקות אותו מבחוץ עם סבון מיוחד כל כמה זמן. זה נכון? אם איזה חומרים כדי להשתמש? אשמח לעוד טיפים וטריקים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קבלתי אזהרה בgmail, לגבי פעילות מחיבור חשוד: http://i.imgur.com/w2QbC.png אין אימות אם החיבור מדפדפן POP3, וכו' כל שאר החיבורים הם מאייפי ללא תוספת הbezeqint.net, וסוג הגישה מוגדר כBrowser. החיבור הזה יכול להיות שלי? ??? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי עשה טעות הוא נרשם ל"אימות הדו שלבי של גוגל" שזה אומר שכדי להכנס לשירותים של גוגל הוא צריך לאחר הכנסת שם משתמש וסיסמא, הוא מקבל SMS עם קוד וצריך להכניס אותו. מה קרה - הוא טס לחו"ל ושכח לבטל את זה, וכרגע הוא לא יכול להכנס לחשבון. הוא אמר שמילא איזה טופס עם הרבה מאוד שאלות ואמור לקבל אישור לאימייל הגיבוי, אבל זה לא קורה כבר מעל 40 שעות. מישהו מכיר אפשרות הכנס בכל זאת? למרות שלא אמור להיות. אשמח לעזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בקשה: יש לטופאק קעקוע של מסכות, אחת עצובה אחת שמחה מתמחת לשמחה רשום: "חייך עכשיו" מתחת לעצובה רשום: "תבכה אחר כך" 1. יש למישהו תמונה ברורה של הקעקוע משהו שאני יוכל לקבל עבודה מקצועית וברורה. יש לי מלא תמונות המוכרות של הקעקועים שלו אבל באף אחת הקעקוע לא מספיק ברור. :-\ 2. איזה מקום אתם ממליצים לעשות את הקעקוע ? 3. כמה זה יעלה בערך לפי דעתכם בגדול מקורי ? תודה. 2Pac 4Life
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-