עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by scorpions,

היי אני מועניין בשילוש הקדוש לוח אם מעבד זיכרון אז כמובן שניכנסתי למיפרטים מומלצים בדקתי כמה לוחות אם ומעבדים אבל כאן לא הבנתי משהו המחירים פשוט זולים משמעותית מכמה אתרים שבדקתי הגעתי לפער של 200 ש"ח בזיכרון 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz באתר הוא מופיע במחיר של 485 ולעומת זאת ב PCHARDWARE הוא הופיע במחיר של 646 ש"ח אז השאלה שלי היא מהיכן המחירים לקוחים אני מעוניין לקנות ותודה לכל העונים מאיר

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by Majh,

שלום, אני היחידי שרק באתר הזה יש לי איטיות וטעינה ארוכה במעבר בין דפים? לא משנה אם זה מהסלולר או ממחשב נייח עם חיבור של סיבים אופטים, האתר מגיב לאט כמו בחיבור של 56k. או שזה רק אצלי?

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by mostwanted,

אני צריך לעשות עבודה על קוצב לב חשמלי ואשמח אם מישהו יתן לי לינקים לתמונות מידע רכיבים וכו' תודה מראש

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  4. מצאתי בבית חצוצרה של אבא שלי ואני רוצה למכור אותה. הדגם הוא yamaha t100s אבא שלי אמר שהיא שווה די הרבה ויצאו רק כמה כאלה. מישהו יכול להביא לי קצת יותר מידע? כמה היא שווה באמת ואיפה כדאי לפרסם אותה..? תודה

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  5. אופס למחוק בבקשה בטעות עשיתי הדבק לטקסט הלא נכון

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  6. Started by Azmodan,

רבותיי, האם מישהו כאן מכיר אתר או חנות אשר מתעסקים בחומרה משומשת (בעיקר דיסקים קשיחים). אודה על עזרתכם

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  7. רוצים להרוג את המחשב? אבל לא רוצים להתקע אחר כך חודשיים ללא מחשב? לפניכם פתרון וירטואלי. http://www.thestylemachine.com/metele :lol: :lol: 300,000 דפיקות, נראה אם מישהו יכול לעבור אותי 8)

8. Started by pure perfection,

מה קורה?? קניתי מסך ב tms&fox בזמנו , והגיע הזמן להפעיל אחריות אז למי לפנות?? תודה

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by VL,

כותרת ^^^ תודה עריכה: מצאתי מה זה...תודה בכל זאת

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  10. אהלן חברה אני מחפש להקות/יוצרים בז'אנרים הנל. כדוגמת אלה: Little People - Moon Mr. Scruff - Honeydew http://www.youtube.com/watch?v=v4YdUwkuwgk

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  11. Started by idofr,

יכול להיות שזה אמת ויכול להיות שלא אבל זה מעשה טוב אז זרמתי. קיבלתי מייל שלטעמי שווה להפיץ, וזה לשונו: (מועתק מפורום טיולים בתפוז) נכון שממש הייתם מתבאסים אם הייתם מאבדים מצלמה או נגן או כל גאדג'ט אחר? עכשיו תארו לעצמכם שחזרתם מטיול של שנה וחצי!! בחו'ל וכל התמונות שלכם בפנים. מצאתי בתל אביב בתאריך 7.9.08 אייפוד בנפח 80 ג'יגהבייט. אם אתם מזהים מישהו מהתמונה (המכשיר שייך כנראה לסופרמן שבתמונה) תפנו אותו למייל שלי, ואם תעבירו את זה לרשימת התפוצה שלכם אולי אפילו תעזרו לו למצוא את זה. אריאל - arielzuk1@walla.co.il על פי נתוני האקסיף של התמונה, היא צולמה בתאריך 22/02/2008 במצלמת פוג'י פיינפיקס A600

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  12. אני יודע שנפתח תראד מקודם אבל פה אני רוצה להכין מאגר של פונקציות שימושיות לטיפול בטנ"מ(כגון מחסניות(אני יודע שזה ירד במיקוד אבל זה יכול לעזור),רשימות,עצים,תורים). אם אתם רוצים גם מערכים בכיף(ל3 יחידות הראשונות). אפשר גם בפסקל ובC (ובBASIC מי שעושה אם זה כבר לא נכחד)אני ינסה לתרגם בניהם. תודה

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  13. שלום לכולם. יצא למישהו להזמין מחו"ל כרטיס WIFI או מודם סלולרי? הם עברו במכס בקלות, או שצריך אישור מיוחד בשבילם?

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by redead,

אני מעוניין לזמין נקסוס 10 מהאתר של גוגל למשפחה בארה"ב כמובן שאי אפשר לעשות את זה מישראל אם אני עושה את זה דךר שרת פרוקסי כמה זה מאובטח/לא מאובטח ?

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  15. בקטלוג הזה מופיעים כל מיני מושגים כמו nominal torque rated current ועוד מישהו יכול לפרט לי מה כל אחד אומר, חשיבות שלו וביכלל... מה שמעיין אותי זה המנוע של ה30KW תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by radioactive,

למבינים בלבד

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by bykeking,

[אני מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום] אני צריך טכנאי מחשבים רציני באזור השרון. אני מחפש טכנאי שאני יוכל לעבוד איתו לאורך זמן לאחר שהטכנאי הקודם שלי עזב את הארץ. מי שיכול לשלוח לי המלצות לפרטי אני אשמח!

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  18. Started by R0ck,

Is that so?... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by bd,

לרדת לבחורה? או לא לרדת? פעם אחת הקאתי הספיק לי.. אבל זאת שאלה קשה.. הפעם זה הסטטי מגולחץ כמו שצריך.. בתאחלס זאת השפלה לרדת למישי? אני לא אוהב אותה ולא כלום.....!! אז לא צריך להסתכן?

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  20. Started by Bah_gots_pIII_450,

incredible machine בנוסח מציאותי.... אם זה ישן נא למחוק את הת'ראד בבקשה. http://www.youtube.com/watch?v=Q5nmspVOz_Y

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by silky,

גיגלתי את הביטוי I cant stand it וזוהי התוצאה הראשונה שקיבלתי. http://www.theonion.com/content/node/34094 דעתכם?

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  22. Started by dante123,

שלום לחברי הפורום. חשבתי שזה יהיה נחמד אם מישהו יתן לינק למאגר (או משהו בסגנון) של קטעי סטאנדאפ, עדיף ללועזי. אין בעיה גם אם זה בוטלג או הקלטה או משהו בסגנון, אבל עדיף rip מהופעה חיה בלי אודיו.עדיף לג'ורג' קרלין תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  23. Started by zoyaniv,

מחפש אתר טוב עם מחירים זולים מחו"ל שעושה משלוחים לארץ

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  24. יש לי קבצים שהעלתי לשרת ואני לא רוצה שיעתיקו אותם, הבנתי שיש כמה אתרים שנותנים שירותים שונים... תוכלו להציע לי כמה טובים? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים