עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

כמה שעות הנאה http://www.ratemyboobies.com/ratemy/boobies

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  2. Started by gal1,

הגיעו לאוזני שמועות שיש בכנרת עלוקות זה נכון?! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מהם מחשב...סניף רמת גן www.ivory.co.il אמממ אני מצטער אם זה לא המקום המתאים לשאול אבל לא מצאתי מקום אחר. אני צריך דעה מאנשים שקנו שם...על התמיכה המחירים וכו'... תודה מראש לעוזרים.

4. Started by Yossarian22,

אני לא יודע אם פרסמו פה כבר, אבל.. מפתיע " I don't know how many times I have listened to this but I still get chills "

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  5. Started by iakovl,

נתקלתי בחנות הזאת במקרה ברשת, מישהו מכיר? קנה מהם בעבר?

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  6. שלום, איפה ניתן לקנות כרטיסים להופעה של Lamb of God ב-30.5 בת"א, היום בערב? יש מקומות שמוכרים ופתוחים במוצ"ש? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by Iron~Chef,

אם למישו יש אני אשמח לקבל guypliskin (at) gmail.com

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  8. מראש אני אומר, אני לא אוהד של הקבוצה (לא רואה כדורגל בכלל) מדובר פה על התערבות שלי עם מכר שהוא אוהד שלהם לגבי כרטיס המנוי אם יש למישהו כרטיס מנוי והוא יכול להראות לי איך הוא נראה או להפנות אותי לתמונה ברשת (כי לא מצאתי)

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by Alexkmr,

?

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by RGod,

שלום ,אני מעוניין לעשות קורס מסחר יומי בבורסה האמריקאית ,עכשיו אני לא יודע איפה יותר טוב לעשות . למישהו יש המלצות חמות איפה לעשות (כמובן מניסיון )! כרגע אני חושב על לעשות ב TRADENET הקורס של מאיר ברק ,למרות שיש עוד אופציות כמו SIMPLETRADE ועוד כמה . אשמח לשמוע עצות תודה

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  11. מה זה בדיוק "מתלים" או Suspentions? באופן פרטני יותר - זה כולל גם את הקפיצים + הבלמים? או רק חיבור מסוים....? האם ניתן לאמר שיש מתלים גם בגלגל אחורי וגם בקדמי? והאם ניתן לאמר שכל אופנוע, בלי יוצא מן הכלל, מורכב גם מ- Fork וגם מ- Swingarm, הייתי קורא לשני "מזלג אחורי" אבל אני כבר לא בטוח בכלום . ואחרון חביב - האם המינוח של הקפיצים הקדמיים הוא Fork Springs באופן גורף לכל האופנועים? אני בדיוק חוזר מויקיפדיה שעשתה לי הרבה בלגן, ולמי שמתעניין זה לעבודת גמר במחשבים, לצורך קטלוג נכון של מאגרי הנתונים שלי.....

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  12. כמה הספקנו להתקדם ב100 שנה,מהאחים אורביל ווילבור רייט ועד לעידן כיום. מה שהספקנו ב100שנה לא עשינו במשך מאות ואלפי שנים,ועם כול הטוב שבעיניין תכלית האדם היא להרוס את עצמו. בנושא זה נתעסק בהתקדמות האדם ב100 שנים האחרונות אללה שפכו קצת פניני חוכמה. דיון פורה ומהנה Guardian angel

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by Armageddon26,

שלום לכולם! ב- 20-21.1 אני מתמיין בשלב ב' של מיוני תלפיות. למישהו יש מושג מה הולך להיות שם? איך כדאי להתכונן? תודה רבה לכל המגיבים!

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by zorgi,

http://il.youtube.com/watch?v=3NjabZ2tnhQ ירי של חמאס על כוחותינו עם טוויסט קטן בסוף ;D

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by dj shay 30010,

אני מעונין להעלות שרת WEB מה ההמלצות איזה מערכת הפעלה איזה קוו זה אמור להיות אתר רגיל אני חושב ביום היה לו 30 אלף כניסות מה ההמלצות מה עדיף שזה ישב במקום אחר ולא בבית שלי בשלבים הראשונים ? אני רוצה לקנות דומין ישראלי מאיפה אני קונה

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  16. Started by The Grey Matter,

ואחרי שתפסתי אותכם עם הכותרת 'משחקים חינם' , נעבור לדבר האמיתי (אל תדאגו עדיין יש משחקים חינם) בסופ"ש אירע ארוע חשוב בתעשיית המשחקים המקומית (והעולמית) Global Game Jam 2009. ארוע ראשון מסוגו בו אלפי אנשים מכל העולם , ובניהם גם ~50 ישראלים מפתחים משחקים במשך 48 שעות. מוזמנים לצפות , לשחק ולדרג את כל המשחקים, וכמובן לתת את תשומת הלב הראויה למשחקים הישראליים (שכולם די מוצלחים יש לציין) http://globalgamejam.org/Game_browser וכמובן אתם מוזמנים לראות גם את המשחק שלי http://globalgamejam.org/games/starry-starry-night משחקים מגניבים נוספים: http://globalgamejam.org/games/gravema אחד מהמשחקים היותר מסוגננים שנוצרו בתחרות. http://globalgamejam.org/games/angels משחק מגני…

17. היי... אז יש לי בעיה עם דיסק קשיח נייד. הוא של פוג'יצו (מהקטנים האלה עם חיבור SATA) בנפח של 160GB והוא לא עובד. כשאני מחבר אותו למחשב (כל מחשב... ניסיתי כבר ארבעה) הוא אמנם מתחמם אך המנוע שלו לא מסתובב. החלטתי שאין ברירה ואני צריך לפנות לחברת שיחזור. הבעיה שכל החברות מציעות אותו דבר בדיוק -בדיקה בעלות של 117 ש"ח כולל מע"ם -השיחזור עצמו הוא בטווח של 500-2000 ש"ח -אין שירות תיקון של הדיסק -כולם מבטיחים שיחזור (בשיעורי הצלחה של בין 96 ל98 אחוזים) -כולם מבטיחים איסוף מהבית ללא תוספת תשלום בקיצור חוץ מלפי הקול של הפקידה אין לי ממש דרך לבחון אותם ורציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם אחת מהחברות והוא רוצה להמליץ על אחת. ייתכן גם כי כולן טובות ואני פשוט אבחר אחת באקראי אבל אני באמ…

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  18. שלום לכולם קיבלתי הצעת עבודה מעכשיו לקיץ מאבא שלי שהוא עובד באוניברסיטה להקים אתר על המחלקה שהוא מנהל עכשיו הוא אמר לי שהם רוצים אתר על רמה והם ישלמו לי משהו כמו 1300 ש"ח על העבודה ועכשיו להתלבטות אני יודע לעצב בצורה גרפית טובה אך הקטע של ה- html שלי דיי חלש זאת אומרת אני יכול לבנות ולעצב אתר בפוטושופ אך להפוך אותו ל html אני לא ממש יודע חוץ מאשר שאני יודע ששולחים את זה ל- איימג רדי ושם אני מגדיר כול דבר אבל מצדד שני להתחיל להתעסק בזה זה נחמד אך לא יותר מזה.... ורציתי לשאול אתכם מה אתם הייתם עושים במצב שלי! בתודה מראש אוהד! ;D

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by RomaDev,

אני מחפש חנות של ציוד מוסיקה /די ג'יי שמוכרים שם פאטיפונים Turntable (לא הקומפקטדיסקים אלה ההמכשיר שקורא דיסקים שחורים גדולים נו אתם יודעים למה אני מיתכוון). קיצר שמעתי שיש חנויות בתל אביב אבל אני אל יודע איפה מישהוא מכיר או מישהוא שמוכר אני צריך דחוף הנה תמונות למי שלא הבין למה אני מיתכוון - תורדה רבה לעונים

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  20. Started by pro,

מה אתם עושים שהמחשב שלך נתקע? אתם יודעים שאתם באמצע משחק חשוב פתאום נתקע או שאתם עושים עבודה או שסתם ניתקע

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  21. Started by or,

?????????? (וכן אני ספאמר גאה........)

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  22. הייייייייייייייייי לכולם. ברגע קצר של שעמום החלטתי לפתוח את הת'רד ובו כל חבר יעלה את תמונתו מרגע מאוד מצחיק/מביך/מהנה/משעשע/הזוי שעבר עליו. כמובן שהתכנים חייבים לעמוד בכללי הפורום ואין לפרסם תוכן פוגעני או מיני. יאללה להפגיז

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  23. Started by kfirlion,

שלום, אני רוצה להיות טייס בחיל האויר במסוקים או במטוסי קרב, וכמובן יש בעיה והיא עד כה לא הרכבתי משקפיים כי חשבתי שאני רואה טוב, באתי יום אחד לעשות בדיקת עיניים כדי לקבל טופס רישוי כי אני למדתי על קטנוע (טופס ירוק) וגיליתי שאני אכן צריך משקפיים (רק לנהיגה) ומספר המשקפיים הוא 0.75 האם המספר הזה יכול להגביל אותי בלהיות טייס ולהוריד לי הרבה מהפרופיל?

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  24. בית החולים תל השומר, ערב גשום. רק סניטר אחד, שמיל, נדפק ברשימת התורנויות ונשאר להעביר את הלילה בחדרו של ראש הממשלה הישן אריאל שרון. כולם יודעים שהוא כבר לא ראש ממשלה, רק הוא עוד לא יודע. שמיל יושב ומקלף תפוח, ג', מאבטח השב"כ, ישן. כשלפתע מכשירים בחדר מתחילים לצפצף, נורות מתחילות להבהב, קווים ישרים מתחילים להתעקל: ראש הממשלה מתעורר. "מזמן לא ישנתי ככה", הוא אומר. "בחור, תשיג לי את אדלר, יש לי רעיון לכיוון חדש". "בוקר טוב אדוני" אומר לו שמיל. "איך אתה מרגיש?" ראש הממשלה בדיעבד עונה "מת מרעב. איפה אני?" מאבטח השב"כ ממשיך לנמנם בעוד שמיל מספר לראש הממשלה את שארע לו. "אז נדפקת עם ראש הממשלה הערב, מה?" "אני מצטער אדוני, אבל אתה כבר לא ראש הממשלה". לאחר מספר רגעי מבוכה שואל…

• 12 תגובות
    • 905 צפיות
  25. כמו האתר הזה, שאפשר להזמין ממנו חולצות שניקרא להן "לא שגרתיות" http://www.bootee.co.il/default.asp עם הדפסים מצחיקים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.