כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
מתלבט איזה טעם להזמין. כרגע יש לי את הבננה ומרוצה, אבל בא לי לגוון. הכוונה היא רק לאבקות של Optimum Nutrition. לחילופין, אם יש טעם שהיה ממש רע, ציינו אותו בהודעה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שגר בארצות הברית ... ביקשתי ממנו שישלח לי את ה Nexus S החדש ( מכשיר טלפון למי שלא יודע )... עכשיו מה היא הדרך הטובה ביותר שהוא יכול לשלוח לי את המכשיר ... המטרה היא כמובן להמנע מתשלומים מיותרים (מכס מיסים וכו') במידת האפשר. כמובן שהוא ישלח לי את זה כ'מתנה' .... יש למשהו הצעות ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מהי האוניברסיטה הכי טובה בארץ לדעתכם?
-
- 24 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני נמצא בארה"ב ואני משתמש בסקייפ, הבעיה היא שיחות לסלולר עולה לי 16 סנט (כמעט 60 אגורות). איך אני יכול להוזיל את המחיר? אולי תוכנה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ביום שני הקרוב הייתי אמור להתגייס לשירות מילואים של 24 יום. לפני יומיים, חבר שלי למילואים התקשר ואמר לי שדיברו איתו מהמילואים ויכול להיות שידחו לו אותם. הוא אמר שיש דחייה מסיבית של מילואים. מייד התקשרתי למשרד המילואים בנסיון להבין את המצב, ומייד התברר לי שגם לי רוצים לדחות את המילואים. אמרתי לקצין שאני מוכן רק בתנאי שלא קוראים לי שוב השנה (עד דצמבר) אך הוא אמר שאני אהיה חייב לעשות עד דצמבר מילואים. לא עזרו כל ההסברים שלי על כך שיש לי בעיות אישיות שכוללות התחלת פרוייקט חדש בעבודה, סגירת חוזה שכירות החל מהראשון לאוקטובר ועוד מספר סיבות אישיות אחרות. היחס שלו פשוט יחס של אנטי ודווקא. זאת לא פעם ראשונה שזה קורה. זה קרה גם שנה שעברה אחרי שכבר התייצבתי בבסיס ורק לאח…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה חתימה הכי אהבתם?? אני, אישית, אהבת את החתימה על האלה שפורצים לבית של מישהו, ואז עוצרים אותו על עותק בלתי חוקי של וינדוס. החתימה של WAREWOLF, הציטוט של נייק. "חחח אני מדמיין לעצמי אני קם איזה בוקר, שותה קפה מעשן סיגריה.. פתאום בום מישהו זרק רימון עשן דרך החלון אני לא רואה כלום בוםםםםםםם הפילו את הדלת... "what the..." ולפני שאני מספיק להגיד פאק.. איזה 3 מפלצות עם נשקים אוטומטיים צועקים FBI!!!! נכנסים בזריזות.. עושים עליי בדיקה.. "he's clear!" ממשיכים לחדר שלי. נכנסים בודקים את המחשב.. u are under arrest for holdin' illegal copy of winxp!" נ.ב מותר לי לפתוח תר'ד כזה, כבר הרבה אחרי 2 בלילה..
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
המכונית ממש שווה... מישהו יודע?
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
אני יודע כמה זה שווה אבל מה מיוחד במס' הזה שהוא קיבל סימון מיוחד ??
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כותרת... תודה לעוזרים ;D אגב אם מישו צריך אז הפונקצייה היא- y=3x2 - 5x +4
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במדפסת לייזר? זאת המדפסת, אם זה משנה משהו http://www.office.xerox.com/perl-bin/product.pl?product=PE16
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שהגבתי בדיון של סצינת הפעולה הטובה ביותר , נזכרתי בשורה האהובה עליי ממטריקס לאחר שניאו מתחמק מהכדורים , באה ( אני לא מאמין שלאחר ראיתי את הסרט 7 פעמים שכחתי אותו ) החברה שלו ואומרת לשומר ואומרת : dodge this , זה היה משפט מחץ "קלאסי" . כמובן יש עוד מלא , רציתי לדעת מהי השורת המחץ האהובה עליכם ?
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מותקנת לי במחשב חבילת מקודדים של K-LITE גרסא 8. מישהו יכול להמליץ על חבילה אחרת טובה יותר? שמתי לב שיש שינוי באיכות התצוגה גם בין הנגנים השונים. יש לי BSPLAYER, MAC BLUERAY PLAYER, ובכל אחד רואים שונה. שמתי לב שבמאק בלוריי הצבעים לא חיים כמו במדיה פלייר. כל נגן משתמש בקודקים משל עצמו מבלי להתחשב באלה שמותקנים במחשב? אז באותה נשימה, יש למישהו המלצה לנגן שמציג איכות טובה של צבעים וכו'?
-
- 94 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
-
אני מכיר באזור, אבסולוט 53 ש"ח http://www.b144.co.il/products/%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%90%d7%95%d7%aa_%d7%90%d7%9c%d7%9b%d7%95%d7%94%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%9d.aspx?_business_name=&_area_code=&_city=%d7%90%d7%96%d7%95%d7%a8&_street=&_p=&_m=&stn= איזה חנויות זולות אתם מכירים?
-
- 28 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
מהי חנות המחשבים הזולה ביותר באזור ראשון לציון?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
^^?[br]פורסם בתאריך: 23.03.2007 בשעה 11:01:16 לי נראה שזה SKYPC המחירים שם ממש בסדר...
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עורך סקר קטן לפני שאני קונה מחשב, ורציתי לישאול אותכם -מניסיונכם האישי- מהי החנות הטובה בארץ? נחלק את זה לכמה קטגוריות: מחיר שירות אמינות אם אפשר שכל אחד יתן חוות דעת על חנות שהוא מכיר, ויתן לה ציון מבחינת אמינות ושירות (מה שהכי חשוב!) החנויות הגדולות הם: Ivory.co.il Pandas.co.il Zigzag2000.co.il Digma.co.il noacomp.co.il ksp.co.il LogicPC.co.il אם שחכתי חנות כל שהיא ציינו ואני הערוך מאמין שהתוצאות יעזרו לכולם ולא רק לי... אבל תודה אישית לכולם!
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי בהקדם האפשרי בתודה מראש, manbot
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
+ האם מי שמשרת בצפון "ינפוש" בכלא 6 ומי שבדרום בכלא 4? או שאין קשר בין הדברים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
-
המשך לדיון הקודם רק שעכשיו נדע מה כולם חושבים. ועכשיו ניתן לתמונות לדבר! למבורגיני מורסיאלגו למבורגיני גאיארדו למבורגיני דיאבלו קניגסג CC אנזו פרארי פרארי 575 פיז'ו 907 מקלרן מרצדס SLR פגאני זונדה AC COBRA אסטון מרטין וואנקיש אסטון מרטין DB9 סאלין S7 מורגן אירו 8 TVR טוסקאן אסקארי KZ-1 פורשה 911 (צורה יוצאת) פורשה קאררה GT פורד GT 40 מזראטי קופה בוגאטי ווירון מקלרן F1
-
- 36 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מישהו יכול לברר? בגוגל לא מצאתי מספרים מעודכנים ל2006
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-