עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by itayze,

שהגבתי בדיון של סצינת הפעולה הטובה ביותר , נזכרתי בשורה האהובה עליי ממטריקס לאחר שניאו מתחמק מהכדורים , באה ( אני לא מאמין שלאחר ראיתי את הסרט 7 פעמים שכחתי אותו ) החברה שלו ואומרת לשומר ואומרת : dodge this , זה היה משפט מחץ "קלאסי" . כמובן יש עוד מלא , רציתי לדעת מהי השורת המחץ האהובה עליכם ?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by yoni_h,

מותקנת לי במחשב חבילת מקודדים של K-LITE גרסא 8. מישהו יכול להמליץ על חבילה אחרת טובה יותר? שמתי לב שיש שינוי באיכות התצוגה גם בין הנגנים השונים. יש לי BSPLAYER, MAC BLUERAY PLAYER, ובכל אחד רואים שונה. שמתי לב שבמאק בלוריי הצבעים לא חיים כמו במדיה פלייר. כל נגן משתמש בקודקים משל עצמו מבלי להתחשב באלה שמותקנים במחשב? אז באותה נשימה, יש למישהו המלצה לנגן שמציג איכות טובה של צבעים וכו'?

• 94 תגובות
    • 8.2k צפיות
  3. לדעתם, ומתוך ניסיון... אז מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  4. Started by MODI,

אני מכיר באזור, אבסולוט 53 ש"ח http://www.b144.co.il/products/%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%90%d7%95%d7%aa_%d7%90%d7%9c%d7%9b%d7%95%d7%94%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%9d.aspx?_business_name=&_area_code=&_city=%d7%90%d7%96%d7%95%d7%a8&_street=&_p=&_m=&stn= איזה חנויות זולות אתם מכירים?

• 28 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by Big_Guy7,

אני אוהב את הבגדים של TNT! בואו נגיד שכ 90% מתכולת הארון שלי, היא בגדים של TNT

• 100 תגובות
    • 7.4k צפיות
  6. מהי חנות המחשבים הזולה ביותר באזור ראשון לציון?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. ^^?[br]פורסם בתאריך: 23.03.2007 בשעה 11:01:16 לי נראה שזה SKYPC המחירים שם ממש בסדר...

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by smit,

שלום לכולם, אני עורך סקר קטן לפני שאני קונה מחשב, ורציתי לישאול אותכם -מניסיונכם האישי- מהי החנות הטובה בארץ? נחלק את זה לכמה קטגוריות: מחיר שירות אמינות אם אפשר שכל אחד יתן חוות דעת על חנות שהוא מכיר, ויתן לה ציון מבחינת אמינות ושירות (מה שהכי חשוב!) החנויות הגדולות הם: Ivory.co.il Pandas.co.il Zigzag2000.co.il Digma.co.il noacomp.co.il ksp.co.il LogicPC.co.il אם שחכתי חנות כל שהיא ציינו ואני הערוך מאמין שהתוצאות יעזרו לכולם ולא רק לי... אבל תודה אישית לכולם!

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. אשמח אם תעזרו לי בהקדם האפשרי בתודה מראש, manbot

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  10. + האם מי שמשרת בצפון "ינפוש" בכלא 6 ומי שבדרום בכלא 4? או שאין קשר בין הדברים? תודה.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת, תתנו גם תמונה. שלי פורשה 911, היא עולה בערך 1000000 ש"ח.

• 65 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by Bose,

המשך לדיון הקודם רק שעכשיו נדע מה כולם חושבים. ועכשיו ניתן לתמונות לדבר! למבורגיני מורסיאלגו למבורגיני גאיארדו למבורגיני דיאבלו קניגסג CC אנזו פרארי פרארי 575 פיז'ו 907 מקלרן מרצדס SLR פגאני זונדה AC COBRA אסטון מרטין וואנקיש אסטון מרטין DB9 סאלין S7 מורגן אירו 8 TVR טוסקאן אסקארי KZ-1 פורשה 911 (צורה יוצאת) פורשה קאררה GT פורד GT 40 מזראטי קופה בוגאטי ווירון מקלרן F1

• 36 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by Kurt,

מישהו יכול לברר? בגוגל לא מצאתי מספרים מעודכנים ל2006

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  14. Started by DXT,

תגידו לא חשבתם על זה פעם? מה המשמעות של הקיום שלנו? למה אנחנו קיימים ומהיא מטרתינו בעולם הזה? מה אתם חושבים? נ.ב: מנהלים, אל תגידו לי לעשות חיפוש בפורום ;D

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by eliil1,

לא הצלחתי להבין מהזה .. מן פייפל?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by arkadur,

יש לי הזדמנות להביא PS3 במחיר מציאה מצרפת השאלה היא, האם שיטת השידור שם היא PAL כמו בארץ ובכל אירופה?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  17. Started by dsane,

שאלה ברורה למדי אך בתאכלס לא פשוטה כלל... כשפוי כבר שנים רבות אני מודע לזה.... רק רציתי לברר מה אתם חושבים מהי שפיות? ומי הוא השפוי האמיתי? אלו שנותנים תרופות על סמך שיחה פשוטה? או אלו שסתם מדברים?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, לאחרונה כמו שאתם שמים לב נושא שיפורי המכוניות תופס תאוצה יותר ויותר. במהלך שיטוטיי באתרי רכב שמתי לב שכמה חברות כגון: פולקסווגן, אאודי, בי.אם.וו ועוד מאמצות את תיבת ההילוכים הזו שככל הנראה תחליף את התמסורת הידנית המיושנת שאנו מכירים (עוד מישהו שונא את המושג קלאצ' ?!). כל נסיונותיי למצוא מידע בעברית על התמסורת הנ"ל בעברית העלו חרס. ומכיוון שאני עצלן מדיי לתרגם והאנגלית החורקת שלי גם ככה לא משהו אבקש עזרתכם! עד כה הבנתי שהתמסורת היא מן חצי אוטו', ההילוכים מועברים ע"י דוושות החלפה (שיפטרים) הממקמים מאחורי ההגה (בדומה להגה למחשב של מיקרוסופט) ובדומה למכווניות הפורמולה 1, אין יותר את ידית ההילוכים המוכרת כל ההעברה נעשית ע"י השיפטרים ומוצגת על לוח השעונים. ישנם 2 קלא…

• 6 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3146848,00.html לא רע, אני רואה שהסצנה בארץ מתחילה לקבל מראה עולמי... המחירים לא יקרים מדיי בהשוואה לחבילת החמש מגה... אבל עוד לא ידוע מה מחיר הספקיות

• 92 תגובות
    • 12.3k צפיות
  20. במיקרוסופט נחושים למצוא דרכים לגרום לכם להעדיף את יישום הצ'אט והשיחות שלהם על פני אלו של המתחרים לכתבה

21. ;D ;D שימו לב שימו לב אתר ענק המחשבים מודיע מעבד AMD 1.2 עם לוח פנטיום 4 מעולה וכנל כרטיס מסך S.VEGA ללינק אתר ענק המחשבים

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. http://www.1-click.jp/ זה כ"כ מצחיק לראות אותם מתעייפים אחרי שהזזתם את העכבר הרבה... @

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://news.walla.co.il/?w=/14/806107 פשוט מטורף חחחחח אנשים חולניים בטירוף...

• 47 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by Milford Cubicle,

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. נגן הוידאו האהוב ממשיך להרחיב את יכולותיו, עם קריצה לעולם המציאות המדומה המתפתח לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.