עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני כבר כמה חודשים צופה בשטויות האלה ואני לא מפסיק לשאול את עצמי ''זה באמת החיים שלהם? זה לא מבוים?'' כי פשוט זה לא יאמן איזה חיים מושלמים יש לאנשים האלה, אם היה אפשר הייתי מוותר על גן עדן ומבקש לקבל את החיים שלהם במקום.

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  2. Started by dor123,

לאחרונה יש לי בעיות עם מנוע החיפוש של גוגל (google.co.il). הבעיות כוללות: 1. הלחצנים לא מגיבים. כך שאני נאלץ ללחוץ על Enter בשביל שגוגל יחפש לי את מה שאני רוצה. 2. לעיתים קרובות גם לחיצה על Enter לא עושה כלום, כך שאני נאלץ להשתמש בחיפוש המובנה של Firefox (שגוגל מוגדר בו כמנוע חיפוש ברירת מחדל). בדקתי באינטרנט אקספלורר 11, וגם שם יש את אותן הבעיות, כך שהבעייה לא יכולה להיות ב-Firefox. מה הסיבה לבעיות?

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by yosiu,

אני מחפש בנרות הזמנה מישהו יכול לשלוח לי באימייל או בהודעה פרטית? yoss616 at nana.co.il תודה

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  4. Started by LQDForce,

לא מצליח, אני רוצה שיעשה לי ממוצע של שלוש עמודות יעני: F5+G5+A5 מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  5. זול מול יקר: סקירה של מכשיר הפרימיום Galaxy Note 20 Ultra של סמסונג מול הפיקסל 4a התקציבי של גוגל - מי מנצח? לכתבה

6. Started by 00000,

שמעתי על השירות ולחצתי על כפתור ההרשמה של האתר וההודעות שקיבלתי הן אלו: ולאחר מכן: האם כל משתמשי הוט מוחרמים? האם גם לכם צצה אותה בעיה?

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by PhP dUdE,

אהלן כרגע אני בונה מערכת ציטוטים אקראיים למטרה מסויימת( :-X) ואני צריך אתר עם הרבה ציטוטים באנגלית,של אנשים כמו אינשטיין,ציטוטים כמו: "תשים את היד על תנור חם למשך דקה וזה יראה לך כמו שעה,תשב ליד אישה יפה שעה וזה יראה לך כמו דקה." אלברט אינשטיין.

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  8. Started by premier,

זה משחק של גלדיאטורים קטנים, כאשר אתה נכנס את מגריל דמות ואת היכולות שלו, הכל רנדומלי לגמרי. כנסו ותנסו !!!!! http://nheregver-awf.mybrute.com

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  9. Started by dj shay 30010,

אני מעונין להעלות שרת WEB מה ההמלצות איזה מערכת הפעלה איזה קוו זה אמור להיות אתר רגיל אני חושב ביום היה לו 30 אלף כניסות מה ההמלצות מה עדיף שזה ישב במקום אחר ולא בבית שלי בשלבים הראשונים ? אני רוצה לקנות דומין ישראלי מאיפה אני קונה

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by klayton,

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  11. Started by ciauai,

מתי נכנס שבת? ויוצא שבת?

12. Started by ariel-ro,

אהלן, יש לי פה 4 סטיקים של DDR1 בנפח 512MB כל אחד, כולם במצב חדש. בכמה אפשר למכור כל סטיק? אריאל

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  13. Started by Ido.G,

וי גיימס פירסמו בכתבתם לינק לסרטון על "צ'אד ויידר". ראיתי את זה ואת הפרקים 2-5 וזה פשוט.........ענק! החלטתי להביא לינק: תהנו

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  14. סך הכל אתר לא רע... מישהו אולי יודע למה היא נפסלה ???

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  15. כרגע אני משקיע עצמאית דרך מגדל (IBI), אבל העמלות מטורפות. 0.9% על עסקה + 6$. כלומר על קנייה ומכירה של מנייה אני צריך לקחת בחשבון כמעט 2%, שמתווספים ל25% מס הכנסה שנלקח. כלומר שעסקה תהיה רווחית אני צריך להרוויח מעל 5%. אני מתעסק בעיקר בטווח הקצר ולא בארוך, ככה שזה ממש לא משתלם לי, אבל עוד לא מצאתי חלופות טובות. יש כאן מישהו שיכול לייעץ ולהמליץ? תודה

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  16. מוגש כשירות לבאי האתר להרחבת אופקים - https://www.haaretz.co.il/science/space/.premium-1.7307800

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  17. אני מחפש מסמכים בעברית (WORD/PPT/PDF) על הכרת המחשב והעבודה עימו. ממש דברים בסיסיים כמו חומרה (לא לעומק), לימוד בסיסי של עבודה עם מערכת הפעלה, הפעלת תוכנות בסיסיות (WORD/PPT/EXCEL). אם מישהו מכיר משהו אני אודה לו.

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  18. Started by idanpc,

איזה אתרים לדריברים אתם מכירים? כבר חיפשתי ב GOO...

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  19. Started by Vidati,

שלום אנשים. למי שעוד לא שמע ומעריץ את הסידרה הזאות אז שוחררו 3 פרקים ראשונים לעונה ה-2 (העונה צריכה להתחיל בעוד כחודש) אבל מי שראה שישתף חוויות (לא ספויילרים ) אם יש נושא כבר אז סורי ותנעלו..

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  20. שלום. יש לי עוד מעט מבחן ויש משהו שאני לא מבין בתרגילים מסוימים בספר (אלגברה ב' עמ' 473 של בני גורן) תיסכלו למטה, יש שם את התרגיל. הבנתי שהמכנה המשותף הוא (A+3)(A-3) אבל משהו בשבר הראשון לא מיסתדר, אין איך להגיע איתו לאותו מכנה... וכל התרגילים בעמוד הם בעלי אותו מבנה - שבר אחד שאני לא יודע מה לעשות איתו שבר שצריך להכפיל ושבר שרק צריך להפשיט קצת את המכנה שלו (סוטה שכמותי). אז מה ? יש עזרה ? תודה ! לא להיתייחס לציור הוא לא נכון !! אני שנייה יעלה אחד טוב. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  21. Started by J S Bach,

שלום, ברצוני לקנות שולחן מחשב חדש כאשר המגבלות/דרישות הן: -מידות שלא עולות על 120 ס"מ רוחב * 50/60 ס"מ עומק (עדיפות ל-50). -עדיף שהמחיר יהיה מתחת ל-1000 ש"ח. -שיהיה עמיד ויציב. -שיכיל לפחות 4 מגירות (או שלוש כאשר אחת מהן גדולה/גבוהה במיוחד) -שיכלול משטח נשלף לעכבר ולמקלדת (או לא נשלף, העיקר שיהיה נמוך יחסית ונוח לשימוש). -*-שיראה טוב. (עדיפות לעץ בגוון של אורן מיושן/אלון/חום בינוני-כהה) -מומלץ מאוד שיכלול עמדה למחשב עצמו. -שהמיקום משטח המקלדת יהיה בצד שמאל או באמצע, רק לא בצד ימין. בתודה מראש.

22. Started by MatanFrenkel,

אם אני פותח מכרז, ונניח נותן לו 48 שעות, המחיר הגבוהה ביותר שיציעו יהיה המחיר שאני יהיה מחויב למכור את העכבר תמורתו? זאת אומרת האם אני מחויב למכור אחרת יתנו לי באן או משהו?

23. Started by 104952,

מישהו יודע אם יש באולפני העוגן פסנתר חשמלי עם צליל של רודס ? או אם יש להם רודס בכלל?

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  24. YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שמע אבל רגע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: משהו שיש לי הרבה זמן בראש -. אומר/ת: כלום אין לך - אומר/ת: נגיד באמיתי שאני זורק זבל הוא הולך לאינשהו נכון? -. אומר/ת: כן YaroN - Elsf.Net אומר/ת: במחשב שאני מוחק דברים לאיפה הם הולכים? -אומר/ת: וואלה גדול עליי -. אומר/ת: תן לי לחשוב דקה --. אומר/ת: טוב אממ זה נשמר במחשב YaroN - Elsf.Net אומר/ת: לחשוב-לשאול מישהו YaroN - Elsf.Net אומר/ת: נכון -. אומר/ת: לא חח לחשוב --. אומר/ת: שומע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: אני חשבתי על משהו הגיוני אחד . אומר/ת: ויודע מה בשבילך אני אשאל את זה בפורום של הגאונים YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שמע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: אני חשבתי על משהו הגיוני אחד YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שבאמת יכול …

• 14 תגובות
    • 967 צפיות
  25. אהלן אני טס לפולין בחופש ואני צריך להביא איזה קטע/י טקסט על אושוויץ שאני אמור להגיד בטקס ואני ממש חרא בדברים מישהו יכול לעזור או להביא קטע שהוא מכיר או קרא בטקס דומה? תודה!!

• 4 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים