כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
לפי פרסום של אתר METALIST ישנו פרסום רשמי להגעתה של הלהקה השוודית המצויינת OPETH לארץ! לפי האתר, הלהקה תופיע ב1 באפריל (??) במועדון התיאטרון שביפו. http://www.metalist.co.il/News.asp
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שאני נוסע ברכב הגוף שלי מקבל את התאוצה של הרכב כי זה שאני יושב ברכב גורם לי להאיץ בגלל הרכב שמאיץ אבל מעניין שאם יש זבוב באוטו שאין מגע בינו לבין הגוף של הרכב הוא לא נידבק לשמשה האחורית?
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
I need help in making a sweet wallpaper for my girlfriend... how can i do it ? or else... if someone can help please contact me 173121919 THNX !!! its VERY important
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שמעתי שמשחת שניים עוזרת. יש עוד עיצות?
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מחפש טרמפ מפ"ת לאשדוד בסביבות ה 4:30 - 5:00 בערב. * מיקום : אזור תעשייה , 5 ימים בשבוע א' עד ה'. לטלפון וברורים נוספים בפרטי.
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. חשבתי שזה יהיה נחמד אם מישהו יתן לינק למאגר (או משהו בסגנון) של קטעי סטאנדאפ, עדיף ללועזי. אין בעיה גם אם זה בוטלג או הקלטה או משהו בסגנון, אבל עדיף rip מהופעה חיה בלי אודיו.עדיף לג'ורג' קרלין תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי שאלה על המכוניות הללו: מיצובישי לנסר מאזדה 3 פורד פוקוס יונדאי I30 השאלה: איזה מכונית היא החסכנית ביותר מכל הארבע מכוניות? אם אפשר לסדר עולה. ואם אפשר בכללי איזה מכונית הכי עדיפה. (אני מניח שתגידו מאזדה חח אבל אם אפשר הסבר מדוייק). תודה
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
טוב אז ככה היום הלכתי לחנות גיבור מחשבים שנמצאת ברמת גן כדי לקנות את הכרטיס מסך Gigabyte GeForce 8800GTS 512MB במחיר 1500 ש"ח אני נכנס לחנות מדבר איתו קודם כל אני בודק תקופסא והכל הכל נראה משומש כאילו מישהו החזיר לו את זה עכשיו אני אמרתי לו שאני רוצה לשלם בצ'קים צ'ק אחד מזומן וצ'ק אחד דחוי הוא רצה לקחת לי תשימו לב רצה לקחת לי 10% ריבית הוא מזיין תשכל שהוא עובד עם ERN ובכלל ERN חברה שבודקת תצ'קים או משהו כזה ולפי ERN אסור לו לקחת יותר מ2-3% ריבית בקיצור הגעתי למסכנה שגיבור מחשבים = חבורה של רוסים נוכלים הוא חשב הוא נפל על תייר אני עוד שניה רבתי איתו מכות בחנות אני לא ממליץ לכם לקנות ממנו היה שם אחד קנה מסך LG דק 19 אינץ' פתח אותו הכל שריטות הכל דפוק בקיצ…
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
איך עובדים על אנשים שלא מבינים הם לא מתביישים לקחת על הח*א הזה 9.99 (דולר$)
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
רבותיי, האם מישהו כאן מכיר אתר או חנות אשר מתעסקים בחומרה משומשת (בעיקר דיסקים קשיחים). אודה על עזרתכם
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לפני מספר דקות הסתכלתי במחירים של חומרות והופתעתי לגלות שהמחירים עלו!!!! אני זוכר לפני כחודשיים (בפעם האחרונה שבדקתי זאת עקב מחסור באינטרנט) המחירים היו יותר זולים. מחירים של מוצרים רבים עלו כמו: כרטיס קול- פורטיסימו 3 שמחירו עלה בכ100 ש"ח כרטיסי מסך- ראיתי שיש G4 TI 4600 שעולה 2000 ש"ח!!!! והמחירים של הדגמים היותר חלשים עלו בקצת. ובכלל המחירים של הכרטיסי מסך לא אמורים לרדת בהרבה אחרי כל הכרטיסים החדשים שיצאו??!? והמחירים של הדיסקים הקשיחים והזכרונות עלו! מה הולך פה? זה לא אמור לרדת??!? ???
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מכרז מספר 32033 מחודש נובמבר מציג מפרט למחשב עם כוכבית באדום - דגם חדיש! מעבד פנטיום 1.8 זיכרון 128 SDRAM (שימו לב הדגם החדיש אפילו לא תומך DDR) דיסק קשיח 20 ג"ב כרטיס מסך על הלוח O/B מסך 17 מחיר מקסימלי של הדגם החדיש 10,000 ש"ח, הובלה והתקנה 250 ש"ח. לקנות ולהנות - כל מספר זוכה, עם מפרט כזה כל סכום שתשלם יהיה רווחי למכרז של ...
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
פריט זה צריך להכנס למלאי ביום שלישי 10 אוגוסט, 2004 אם העיצומים במכס ימשיכו צפו לפריט זה לא לפני 2007 חח מצחיקים אלה.. תשחירו את המילים כדי לראות סתם ככה זה לא מושחר https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?manufacturers_id=124&products_id=2295
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
נפתח פה לפני מס' ימים שירשור על ספרים שהשפיעו על חייכם, חשבתי לעצמי- למה לא גם על סרטים או סירטונים/קליפים. אתם מוזמנים לשתף כאן את הסירטונים אם הם מ-יוטיוב או שמות של סרטים שהשפיעו עליכם ולציין איך הם השפיעו על חייכם.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אני צריך יעוץ עם אדם שעובד באחת העובודות שרשומות בכותרת, בנושא : אזרחות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=PoFYV8IOtR4 מישהו יודע איך קוראים לביצוע המחודש של השיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
פעם ראשונה בתחילת דצמבר. במייל רשום : "> להסרה נא להשיב עם המילה הסרה בנושא" ויש לי את המייל שהגבתי עם "הסרה". עכשיו אני רואה שקיבלתי היום שוב אותו המייל(בניסוח קצת שונה, אבל מאותה הכתובת שמפרסמת את אותו בית העסק). האם אפשר לתבוע? אם כן, מה סכום הפיצוי הצפוי? אפשרויות אחרות? תודה לעוזרים. עכשיו שאני מסתכל על המייל אני רואה שהגבתי לא בכותרת אלא פשוט רשמתי "הסרה" (ככה שהכותרת הייתה re:whatever was the subject). האם שגיתי? אם כן, האם זה משנה?
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אבא של חבר רוצה להביא לארץ גאדג'ט, ורציתי לדעת איפה אני יכול לברר את המיסים שיקחו על זה?
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
זאת ההודעה שאני מקבל בעמוד הראשי של האתר ואז בכל עמוד חדש בתוך האתר שאני מקליק עליו פעם ראשונה שאני רואה את זה פה אבל כבר ראיתי את זה באתרים אחרים לא ציפיתי לראות את זה בפורומים פה אבל האם אני היחיד שמקבל את זה ? Uploaded with ImageShack.us
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מחפש המלצה לחדשות שמסכמות את השבוע שהיה (משהו שמשודר בשישי או שבת). אני רוצה שיהיה אפשר לראות את זה באינטרנט (כלומר לא לקרוא אלא לראות וידאו..) תודה
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה חיפשתי מספר דברים שלא בכל חנות רגילה יש. אחרי הרבה חיפושים הגעתי לנועה ועשיתי הזמנה. הזמנתי את הכול אתמול , לפני שהזמנתי דיברתי בטלפון עם מוכר שהתחייב לי שהכול קיים במלאי . ביום למחרת הוא חזר אליי בקשר לכמה שינויים בהזמנה , היה מאוד אדיב ותומך ולא ניסה "לדחוף" לי מוצרים, אלא ניסה להציע הצעות יעילות לשיפור ואף הוזלה של החבילה. סגרנו על תחלופים, והוא שמר בצד את ההזמנה עד שקרוב משפחה שלי אסף אותה. זאת החנות היחידה שהצלחתי למצוא בה את מה שחיפשתי (קיט הרכבה לונדטה 2), ומאוד הייתי מופתע לטובה מרמת השירות , המהירות והאיכות שלו. חנות מעולה, ואמשיך לקנות שמה הרבה פעמים טעימה קטנה :
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
איך כדאי להירשם, דרך האינטרנט או רגיל עם ערכה? איפה מקבלים תשובה יותר מהר?
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש בצד ימין, הכפתור השלישי שמודיע לי מתי שמישהו הגיב להודעה שהגבתי, או שמישהו הסכים לבקשת חברות ששלחתי עכשיו זה גם מודיע לי כל פעם שמישהו מזמין אותי לאירוע וזה מציק ולא נוח יש אופצייה לבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-