כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לזמין נקסוס 10 מהאתר של גוגל למשפחה בארה"ב כמובן שאי אפשר לעשות את זה מישראל אם אני עושה את זה דךר שרת פרוקסי כמה זה מאובטח/לא מאובטח ?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
אני כרגע מדבר עם בעל חנות באייביי הוא מהונג קונג , ביקשתי ממנו שיאחד לי 3 פריטים שהוא מוכר בנפרד ויתן מחיר הוא אמר שזה יעלה XX ושאני אעביר לו את הכסף דרך Paypal ישירות ולא דרך דף קנייה באייביי מצד אחד יש לו פידבק חיובי של 99% עם אלפי מכירות http://myworld.ebay.com/yessshop?ssPageName=ADME:X:CEM:US:1181 אבל אני עדיין לא בטוח שמה שהוא מבקש זה "כשר" מישהו מכיר את העניין יכול להגיד לי אם יש את הביטוח של PAYPAL גם בהעברות כאלה שהן לא קנייה בדף מכירה של אייביי ? הנה מה שהוא רשם לי : Hi, Please make payment directly through paypal. If it create a new listing. IT need extra cost and will charge you higher.
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום למומחים יש מישהו שיודע מה היא שיטת השילוח USPS Express Mail International? מדובר במשלוח מהיר מארה"ב לישראל עם שליח עד הבית בארץ או שזה סתם דואר רשום מהיר? כמה זמן לוקח לחבילה להגיע(בהנחה שלא תתקע במכס או משהו) מארה"ב לישראל באופן שילוח זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
קודם כל ,אם אני מפר איזשהו חוק של הפורם אני מצטער ונא לנעול. אם לא...אני מכיר רק את WNET , אתם מכירים אתר אחר שאפשר להוריד ממנו תרגומים?
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום חברות וחברים האם מישהו יכול להמליץ לי על דרך כלשהי להבין קצת בנושאי אינטרנט?.... אולי עדיפה הקדמה קלה: עד לפני כ 7 שנים לא היה לי מחשב, ולא ידעתי אפילו איך מפעילים ואיך סוגרים. היתה לי קצת פוביה ממחשבים, והצלחתי אפילו לסיים תואר בכלכלה בלי לנגוע פיזית במחשב. נכון להיום, בעזרת חברים והפורום הזה, אני מבין מעט במחשבים, ואפילו עוזר פה ושם לאחרים, גם כאן, בפורום הזה. אבל בנושא אחד נשארתי בור גמור....אינטרנט. וזה מפריע לי. אני לא יודע מה זה DNS, או מודל tcp/ip, או מודל שבע השכבות, וכל מיני מושגים כאלו. אין לי כוונה להפוך למהנדס רשתות, אבל הייתי רוצה להבין את המינימום, כלומר לדעת בערך מה שיודע נציג תמיכה זוטר של ספק אינטרנט. איפה אני יכול ללמוד את הנושא, ממש מה…
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח נגדם תביעה כי הם חסמו לי משתמש מסנגר\הוטמייל עם המון מיילים חשובים(לא ניכנס לזה כמה זה חשוב) הם חסמו לי אותו בגלל שהוא נפרץ והשתמשו בו בשביל בוט ספאם וכל פעם שאני מנסה לפתוח מסמך כדי שהם יפתחו אותו (סליחה על המילה) הם לא שמים עלי ז** ומנפנפים אותי למרות שאני נותן את כל הפרטים האפשריים ואין בנאדם שני בעולם שיש לו כמות כזאת של פרטים על המשתמש בקצב הזה בחיים אני לא אקבל אותו מה ניתן לעשות? והאם באמת תביעה תעזור??
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
-
-
היי אני צריך מידע על ההזמנות מהאתר ג'אב טק יש לי הזמנה מוכנה שאני רוצה לקנות רק אני לא יודע באיזה משלוח לבחור אז תגידו לי בבקשה איזה משלוח צריך תודה לכל מי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני לומד ערבית כהרחבה בבית ספר. על סמך נסיון שלכם, האם בינתיים הציונים שלי טובים מספיק בשביל להתקבל למודיעין? יחידה ראשונה:95 יחידה שניה:75 יחידה שלישית:שנה הבאה יחידה רביעית:שנה הבאה יחידה חמישית:שנה הבאה
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ה"מצטיין" מבחינת כפיפות מרפקים, כפיפות בטן, ו2000 ביום סיירות?
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אהלן אני צריך סרטונים או כל וידאו שיש המדבר על סכנות שבאינטרנט, למשל הסרטון המדבר על פריצות לחשבון בנק, או כאשר יושבים בבית קפה ומתשמשים במחשב נייד אז איך גונבים את הסיסמאות תוך כדי, מהם הסכנות איך להתמודד עם זה בצורה נכונה אני זוכר שהייתה תוכנית בערוץ 2 על הנושא הזה רק שאני לא זוכר את שמה שדיברה על גניבת זהויות, פריצות לחשבונות בנק באינטרנט וכל הקשור לסכנות שבאינרטנט, אשמח אם תשימו לי כאן לינקים לכל וידאו אפשרי, רצוי שהוידיאים יהיו כמה שיותר טובים וממצים את הנושא של הסכנות שבאינטרנט שהסירונים יהיו בעברית או עם תרגום בעברית תודה דרך אגב לתוכנית קוראים מי פורץ למחשב שלי בהנחיית דני קושמרו, מישהו יכול תת ליל ינק להורדת התוכנית, אני לא מוצא קישור אליה ברשת
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום תאריך הגיוס שלי הוא יולי 2008. אני לא עושה מגמת מחשבים בבצפר אבל כן עושה קורס למחשבים. אני מעוניין ביחידות מחשבים/טכנולוגיה וכו'. 1) למי מתאים י"ג או י"ד? 2)אם אני מעוניין בי"ג, עד מתי אני צריך להודיע לצבא שאני מעוניין בכך? 3)במידה ואני נרשם לי"ג, ובמהלך השנה יתקבל ליחידה שמתאימה לי, מה עושים אז? סתם לומדים י"ג?! 4) איפה אני יכול לברר באיזה בתי ספר יש י"ג? תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
נשרף לי לוח אם של gigabyte בתקופת האחריות. מסרתי את המחשב לתיקון ולאחר חודש עדיין לא קבלתי אותו חזרה(הלוח כבבר לא מיוצר ) מה עליי לעשות כדי לפתור את המצב ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
וווואי כל כך חבל שהוא נסגר.. אם משהו יודע משהו על הדבר בבקשה תכתבו...
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1143194548/Cool_New_Technology היפנים האלה...
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע מה הג'נר של זה אבל זה בסיגנון של הפתיחה של היו זמנים במקסיקו (הסרט) סיגנון כזה של גיטרה מקסיקנית. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
אילו אתרי חומרה ישראלים אתם מכירים חוץ מאתר זה (לא שיש לי משו נגד אתר מעולה זה)
-
חללית חיזרים פרצופים מטוס קרב בחניה של משרד ועוד המון דברים מוזרים http://www.metacafe.co.il/watch/1199655/from_google_earth/
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הסידרה? בהתחלה זה היה גדול לדעתי עד היום הסידרה ממש טובה! אבל נמאס כבר מג'ק!!! חלאססססס! כל יום הוא מציל את העולם! עובר עינויים מטורפים! עלאק מת! חוזר מהמתים!! תמיד מסתבך בקרב יריות נגד 10,000 חיילי קומנדו מטורפים וכמובן יוצא בלי שריטה. מילא, הוא היה רק צלף ולוחם דגול.. אבל הוא הכל! הוא גם טייס ורופא! והנדסאי מחשבים(חומרה ותוכנה) והבת הזונה שלו!! בחמש שעות היא מסתבכת ביותר צרות ממה שהבנאדם הממוצע עובר בחיים שלמים. הסידרה באמת גדולה אבל רבאק שג'ק והבת שלו ימותו ונגמור עם זה :-* מתחיל להיות מעניין.. פאלמר חוזר לשכונות לעוני... לכנופיות וזה... זהו.
-
- 12 תגובות
- 947 צפיות
-
-
איך קוראים לסרט הצילצול באנגלית? למה כי אני רוצה להוריד אותו מאתר מסוים וצריך ליכתוב באנגלית. (אם זה ווארז תינעלו) :-X.
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-