עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nadav.sagi,

זיהוי כושל? או שהוא באמת משתמש בNT... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  2. שלום לכולם, נתקלתי לא מזמן בלינק/כתבה על אתר שמרכז את מדיניות הפרטיות (Privacy Policy) של אתרים ושירותים שונים ומסכם אותם לנקודות שקל לקרוא ולהבין. אני ממש לא זוכר איפה נתקלתי בזה (אולי אפילו פה ?), אשמח אם מישהו מכיר את האתר ויכול לשתף אותו.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  3. אני מחפש את השם של הביצוע\המבצעת מהשיר של הפרסומת של פריגת לשיר "אלוהים נתן לך במתנה". רק לי הוא עושה צמרמורת כל פעם ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Judas Iscariot,

לאחרונה חשתי ירידה קלה באיכות הראייה שלי, ולאחר בדיקה קצרה אצל אופטומטריסט - יש לי חצי מספר בשתי העיניים. קיבלתי מהאופטומטריסט הצבאי voucher לרכישת משקפיים (עד 300 ש"ח, או הvoucher+סכום שאני אשלם... אני יכול גם לקנות משקפיים ב1,000 ש"ח ופשוט לשלם עליהן 700) שתקף ב"אופטיקנה" וב"אופטיקה הלפרין" (אם מישהו יודע על עוד מקומות שאפשר, אשמח לדעת!). בקצרה - הייתי בסניף כלשהו של אופטיקה הלפרין וכמות המשקפיים הנורמליות שם(מחיר של עד 300 ש"ח) מגוחכת, וכולם כרובם משקפי נשים. המשקפיים היחסית נורמליות(וגם אלה לא היו נראות טוב במיוחד) מתחילות ב~420 ש"ח - כלומר אני אצטרך להוסיף עוד 120 ש"ח בשביל "לזכות בהן"... סכום שכחייל שמרוויח אלפי דולרים, אני לא שש להוציא. אני לא מחפש משהו מתוחכם, או …

5. שלום לפני כשבוע נתתם לי מפרט, המפרט נבנה בRSM ניסתי לתפוס אותם בטלפון כבר כמה ימים ללא הצלחה וזה קצת ערער את האמינות שלי בהם. האם יש חנויות נוספות באיזור השרון עליהם אתם יכולים להמליץ וגם יוכלו להרכיב לי את אותו המפרט? שאלה נופסת, האם אני זכאי להנחה ברכישת מערכת הפעלה ואופיס בעת רכישת המחשב בחנות הנל ובחנויות האחרות שתמליצו? שאלה אחרונה, האם כדאי להשקיע בחברה יקרה יותר בזכרונות הRAM או שזה לא קריטי ואין בעיות עם Transcend? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. תודה מראש, אהה ובאזור י-ם...

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by roisg,

שלום רב, לפני כ-3 שנים רכשתי מחשב ב-TMS בעקבות המלצות שראיתי כאן. לאחרונה יש לי בעייה במחשב, וכשפניתי לחברה הסתבר כי פשטה את הרגל ונקנתה ע"י מישהו אחר - שטוען שלמרות שהשם, הלוגו ואפילו אתר האינטרנט ללא שינוי, הרי שהם לא מכבדים את האחריות ללקוחות של החברה הקודמת. מה דעתכם על כך? מה הן החנויות המומלצות כיום לרכישת מחשבים וחומרה קשורה? תודה, רועי

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. גבוה ? בינוני ? מה אפשר להוציא מזה שאני מתאים לעתודה ?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. כותרת

• 2 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. לפני שבוע קנינו רבעייה של 4 בקבוקים של ליטר וחצי של בירה שחורה של החברה "נשר מאלט" פתאום לבירה יש טעם מזעזע!!! האם עוד משהו הרגיש את זה? נראה לי היה להם "דפק" בייצור בזה!

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  12. ^נושא למרות שבתכלס בארץ אין לנו יותר מדי בחירה... יש גוארנה בכמה מקומות אבל זה הכל בעיקר חיקויי רדבול (שכולם זהים עם 80 מג קפאין ו32 מיליגרם(או מיקרו?) טאורין לפחית)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, הייתי אתמול בחנות prosport בת"א ברחוב החשמונאים ולאחר כל המדידות והבדיקות נשארתי עם שתי אפשרויות והן: saucony powergrid triumph 9 או brooks ghost 5 ושניהן היו נוחות לי באותה המידה ולכן אני שואל פה מה עדיף לדעתכם? דרך אגב ראיתי בכל מיני אתרי קניות שיש כבר triumph 10 אבל לא היה להם בחנות ואולי כדאי לי בכלל לקחת את זה במידה וזה כמו triumph 9 רק מתקדם יותר? נ.ב יש לי רגל neutral ואני מתכוון לרוץ על הכביש אבל אני מניח שאתם יודעים את זה בגלל סוגי הנעל שציינתי פה. תודה מראש לכל המגיבים

• 12 תגובות
    • 8.8k צפיות
  14. Started by The Dom,

כבר כמה זמן ראיתי את זה אבל לא היה לי כוח להיכנס. גדול lyrics: http://digg.com/apple/Mac_Vrs_PC_RAP

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  15. זהו חברים! תוציאו מהר את החשבוניות האחרונות על השוחד שנתתם כי משבוע הבא פשוט לא תוכלו יותר! ואני שואל.... מה לעזאזל קורה בבית המשפט?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  16. Started by overload,

Diamonds will not spark in the dark זה נכון להגיד SPARK על יהלום? איזה מילה אחרת יכולה להגיד לנצנץ שתתאים פה? והמשפט, אין בו בעיות אחרות נכון (דקדוק\תחביר או משהו כזה). אני יודע שזאת שאלה מוזרה ;D אבל אני צריך את זה, אז תודה.

• 13 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by uzi_sch,

http://www.highdefwallpapers.com/images/bikini/Blonde_Larissa_Blue_Bikini_Motorcycle.jpg מה עדיף, היא או האופנוע?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  18. ככל הנראה שזה אמיתי, מישו פעם אכל את זה? מה המשקל? כמה זה עולה?

• 38 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by bezadon,

סתם משהו מגניב. שמעו את שני השירים האלו: T.I - what you know JIMMY HENDRIX - hey joe שונים לגמרי בסגנון אבל - שמעו אותם טוב. למי שיש שמיעה מוזיקלית טובה ישים לב שמדובר באותו לחן בדיוק לא יודע למה אבל לי היה ממש קשה לשמוע את זה... אם אתם רוצים לשמוע אותם, תוכלו למצוא את הקליפים שלהם באתר הזה: http://www.youtube.com/ תעשו חיפוש למעלה לפי השמות שנתת.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום חברים אני חייב את עזרתכם איך מתכוננים לבגרות בהיסטוריה( שתאריך ביום רביעי לכיתות י.) איך מתכוננים למבחן כזה גדול שיש עליו המון חומר ללמוד ולזוכר בעל פה. אני ממש חייב את עזרתכם, יש לי רק את יום ראשון, שני ושלישי ללמוד!. אני מצטער על זה שלא למדתי לפי זה, אבל ככה יצא ואני דפוק, אני יודע. יש לי סיכוי להצליח במבחן, בבקשה תגידו לי שכן. ואיך מתמודדים עם כל החומר הזא!!?? :-[ :-[ :'(

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. שמעו, לאחרונה שמתי לב שמידי פעם המאוורר של הכרטיס מסך מפסיק לפעול, ניסיתי כל פיתרון אפשרי וזה לא עזר... בלי קשר לזה אני מתכנן לקנות את 1950XT שכבר הייתי אמור ליקנות לפני יותר משבועיים אבל בגלל בעיות כספיות הקנייה נדחתה וכנראה שתידחה בעוד כשבוע - שבועיים, עכשיו ההורים שלי יודעים שאני כבר מת לכרטיס הזה במיוחד שכרגע אני מפחד לשחק בגלל שהכרטיס הנוכחי תקול כמו שרשמתי למעלה, עכשיו אני מפחד לספר להם כי אז אנחנו כנראה נקנה הרבה יותר מהר אבל אני אצא מזה מפונק כי הם בטח יחשבו שסתם אני אומר להם או שהרסתי אותו בכוונה (כמו מספר ילדים דיי מכובד בפורום הזה), אז מה אתם אומרים לעשות ? להגיד להם על הבעיה ? אין לי כל כך בעיה לא לשחק שבוע - שבועיים אבל אני מפחד שיהיה נזק לכרטיס \ שאר המערכת.…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אז בוא נניח לצורך העניין שאתה הולך לקנות מחשב שברובו יעסוק במשחקים, פה ושם עבודות, וגלישה ברשת (כמו 90 אחוז מהמשתמשים פה באתר), ולצורך העניין יעשה עליו OC קטן. אז, תמיד יש את הויכוח האם (בהנחה שיש את היכולת הכלכלית) ונניח יש לך היום 20 אלף למחשב, האם להוציא הכל בבת אחת ולקנות מחשב סופר חזק (נניח מעבד QX9770 הכי חזק של אינטל כיום, שני כרטיסי מסך בSLI וכו'), או לקנות מחשב זול בהרבה ולהחליף לעיתים תכופות יותר. עכשו, ברור שכל אחד יגיד "כן תקנה היום זול ובכסף שתחסוך תקנה עוד שנתיים מחשב חדש לחלוטין". אבל מצד שני, אם תקנה מחשב יותר פשוט, אתה לא תהנה נניח ממשחקים כמו CRYSIS או CALL OF DUTY ודומיהים על מסך 24 ומעלה ברזולציה של FULL HD וכו' במהירות גבוהה במיוחוד. כלומר במובן מסויי…

• 43 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. היי לכולם. הייתי בראיון למשרת איש מכירות ברשת מחשבים גדולה. לפי מה שאמרו לי המראיינים בחברה, עושים 20 שקל לשעה שכר בסיס + עמלות מכירה, 10.5 שעות משמרת מא-ה וביום שישי 5 שעות משמרת (חצי שעה הפסקה בלבד ביום). זאת אומרת 230 שעות בחודש עם התחייבות לשנתיים עבודה. שאלתי מה השכר הממוצע של אנשי המכירות שלהם והם אמרו 12,000 שקל ממוצע ואפילו יותר. האם זה הגיוני שהמשכורת הבסיסית מוכפלת פי 3 רק מעמלות? אני לא רוצה להתחייב לשום חוזה מבלי לדעת האם מדובר במשהו שהמראיינים זורקים באוויר רק כדאי שתחתום לשנתיים, או שזה בהחלט משכורות בסדר גודל כזה. אם מישהו התנסה בזה בעבר בכל חברה או חנות ויודע האם זאת עבדות לשמה ועבודה בעיניים, או שזאת הזדמנות פז. תודה רבה לעונים.

• 36 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by Master Boo,

החלטתי לפרסם את האתר כאן כי, טוב, יש פה כמות נכבדת של כרומוזומי Y http://www.bikesandboobs.com אין ממש מה להכביר במלים - גוגל רק עם בונוסים! שימו לב לpanic mode במקרה שהבוס/חברה/אישה/גרביל נכנסים לחדר- זרקו את הסמן של העכבר ימינה והעמוד יהפוך לתמים לחלוטין. לפייסבוקיים שבינכם- קיימת גם אפליקציה http://apps.facebook.com/bikes-and-boobs/ שדואגת לעדכן את הפרופיל שלכם בתמונות רעננות ומובחרות כל יום!

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by pure perfection,

שלום , רציתי לשאול מאיפה ניתן לרכוש סרטים ? ראיתי שיש באמזון אבל הכל נמכר על דיסקים רגילים ולא מדיה דגיטלית .. האם ניתן לרכוש סרטים ללא דיסק ופשוט להוריד את הקובץ של הסרט ? תודה

דיונים חדשים בפורומים