עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא נכנסתי אליו כבר כמה שבועות, ועכשיו כשאני מנסה להיכנס ליו מופיעה לי הודעת שגיאה שהאתר לא נמצא. הוא נפל, נסגר לתמיד או משהו דומה? EliteTorrents

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איזה שווה יותר שנייהם זולים לא השיא אבל לא צריך יותר מזה מוטורולה C380 או סימנס M55 ראיתי שהסימנס מדליק יותר וקל יותר אבל מה אתם אומרים?? :-*

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  3. בדרך כלל כשאני מטפל במחשב של מישהו, אני נמנע מהתקנת תכנות בלתי חוקיות ומעדיף להשתמש באלטרנטיבות חינמיות ותכנות מבוססות open source, לדוגמה Open Office. אבל מה אומר החוק, אם הלקוח מביא לי דיסק צרוב של MS Office ומבקש שאני יתקין לו אותו, כשהוא לוקח על עצמו את האחריות על שימוש בתכנה בלתי חוקית ומשלם לי רק על העבודה? דוגמה נוספת: לקוח מבקש ממני להתקין לו Office, אני מבקש ממנו שיביא לי דיסק מקורי של Office. הוא מביא לי דיסק מקורי עם מספר סידורי, אבל בגלל שאני לא יכול לדעת בוודאות אם הוא משתמש בעותק הזה רק על מחשב אחד או על כל המחשבים בבית, האם מבחינת החוק אני מבצע כאן עבירה כלשהי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by tdknight,

היי אני מחפש בנקים שיש להם בחיפה סניפים קרובים לטכניון. בגלל שאני לא ממש מתמצא בגיאוגרפיה של חיפה רק כתובת של הסניף לא תעזור לי, אז אני מבקש עזרה מכם. תודה

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by Milk-Inc,

שמעתי היום כמה טראנסים ברוסית שאהבתי, אני רק לא יודע איך קוראים להם. אני יודע שהראשון מוכר וישן ויש בו את המילה פסוואצ'ה(דוגי סטייל ) ועוד טראנס נחמד שהזמר אומר כזה שחלב זה בריא, אבל וודקה יותר. אז.. אם מישהו יוכל לרשום לי את השם של הטראנסים הנ"ל בעזרת הקצת מידע שנתתי למעלה(מה לעשות, זה רק מה שאני זוכר), אז אחלה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by -LosNir-,

כנראה נעה השתגעו והחליטו לפרסם את קוד המקור של האתר לכל החופץ בו [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by rikus,

אחד הדברים הגאוניים יותר שיצאו.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Amir c,

http://radiownz.hopto.org:8000/listen.pls זה הכתובת.. אם אתם יכולים לתמוך בנו במירק בשרת של Qnet #RadiOwnz תנו תגובות על השידור ! ;D ;D ;D ;D

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  9. עם אני שולך הודעה לחול למספר של אורנג דרך ה ICQ זה עולה כסף ,ועם עונים לי על זה זה גם עולה או איך זה עובד ?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by DXT,

נקבל הסבר מ Enc0der על סגירת הת'רד או לא? (כן זו סוגייה)

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  11. התחלנו ללמוד בכיתה טריגו והמורה הביאה שאלה, ומי שיוכיח אותה יקבל בונוס לציון... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהוכחה אני צריך להוכיח למה שככל שהזוית עולה (נהיית כהה יותר) כך גם הערך של הסינוס עולה. לדוגמא SIN30 < SIN60 ההוכחה צריכה להיות במשולש ישר זווית בלבד, כי זה מה שלמדנו (במידה ומשתמשים בסינוס, כי למדנו רק סינוס במשולש, אחרת הכל כשר) אז בעצם יש לי משולש ישר זווית, ואני משחק עם הצלעות A וC כאשר אני מרחיב את הזווית, ואני צריך להוכיח שA גודל יותר מאשר C, כלומר שהמונה גודל יותר מהמכנה (SINx - A/C במשולש הנתון) וכך בעצם המספר (ערך של הסינוס) גדל. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by achiya1,

אני בדיכאון לגמרי קניתי חולצה לא מזמן והיא כבר קיבלה כתם בולט שלא יורד בכביסה . ניסיתי הכל חוץ מאקונומיקה כמובן וזה לא עוזר.. אני אפילו חושב שניקוי יבש לא יעזור . מכירים טיפים טובים להורדת כתם עקשןןןןן במקרה? והחולצה עלתה די הרבה ככה שהיא שווה תהשקעה מבחינתי.. תודה לכל העוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  13. שלום, רציתי לשמוע את עצתכם לגביי בדיקה כללית למחשב יד שנייה אותו אתם ניגשים לבדוק כדי לתת טווח מחיר משוער. הפעולות שאני עושה הן: בדיקה לוגית: שימוש בתוכנות - AIDA32 לבדיקת החומרה באופן פרטני. CPU-Z הגדרות המעבד (וכדו') ו - PRIME95 לשם בדיקת החומרה בזמן "מאמץ והעמסה לזיכרון". איפיון המערכת בהתאם למחירים "יד שנייה" (אתרים, לוחות אינטרנטיים ועוד...). כמובן שיש התייחסות לסוג החומרה (מותג או גנרי) ויציבותה כמכלול. בדיקה פיזית: פתיחת המארז ובדיקת החומרה ;D יצאו תוכנות חדשות שאתם ממליצים עליהן? אתם מבצעים משהו שונה/אחר/בנוסף? אשמח לשמוע (למנהל, אם ההודעה לא מתאימה לפורום מפרטי מחשב אשמח אם תעבירה לפורום מתאים יותר)

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  14. היי. העליתי מספר קליפים שלי שברקע יש שירים של להקה מוכרת. משום מה ביוטיוב לא נוכנים לאפשר לי לפרסם את הקליפ באתר שלהם מהסיבה של "זכויות יוצרים". לא מקובלת עלי הסיבה כי יש מאות סירטונים ביוטיוב עם השיר הנ"ל שדווקא כן מפורסמים אז למה הם כן מפורסמים ואני לא? מה הסיבה? מישהו יכול לעזור לי? לא מצאתי מייל באתר שניתן לפנות אליו... תודה על כל עזרה.

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by yigal33,

אייך מזייפים רטיו באתר הזה? http://www.bitsoup.org/browse.php תודה יש לי תוכנה והיא לא עושה תעבודה? לכל המומחים תודה

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  16. מכיוון שזה פורום גדול המונה מס' עצום של אנשים חכמים(אני מאוד מקווה) שבוודאי חלקם גם די בריאים עם פרופיל 82-97 שגם לומדים בי"א או בעלי גיל 17 וחצי... טוב די עם השטויות, בהצלחה לכל מי שניגש מחר ליום שדה בוינגייט יש לי רק שאלה איזה אוטובוס בדיוק נוסע לשם מחיפה, אם מישהו יודע אז זה יעזור למרות שאני חושב שזה 947 אני בכל זאת חייב להיות בטוח כל מישעבר את זה מוזמן לחלוק חוויות כמה שמותר ועוד פעם.... בהצלחה לכולם

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by InFecT[0]r,

כן כן אני יודע שזה מפגר ואני בטוח שזה גם לא בפורום הנכון אבל העדפתי פה כי אין לי מושג איפה זה צריך להיות שאני רואה סרט לא בכל הסרטים אנ ירואה את התמונה כאילו זה על חום אולי איזה 3 צבעים וזהו לא מזהים כלום משהו לא טוב אין לי מושג מה זה זה קרה פיתאום....

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  18. תוך כמה זמן מהרגע שהם אישרו שהם קבלו את הכסף עד שהמוצר מגיע לבית שלך כמה זמן זה לוקח בימים....

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by klayton,

http://vimeo.com/19037620

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. לפני חודש ושבוע ביקשתי להעביר את הקו של בזק לכתובת חדשה בתקופה הזו היו אצלי כבר 5 טכנאים, היום היה שוב טכנאי שאמר לי משהו כמו צריך לסדר את הכבלים מתחת לאדמה או משהו לא מובן בעליל והוא לא יודע מתי זה יסתדר עד להודעה חדשה, בקיצור אמרתי לנציג לפני שבוע אם שבוע הבא אין לי אינטרנט אני מתנתק מכם, אמר לי סבבה, התקשרתי אליהם שינתקו אותי אחרי המתנה של 40 דקות וכאב ראש של "שנייה אני מעבירה אותך ואז מהתחלה כל החפירה.." אמרו לי אתה לא יכול להתנתק אלא אם כן אתה רוצה קנס של 500 שקל ואז ננתק אותך, לסיכום יש לי מספר שאלות: 1.לפי החוק האם מותר להם למרוח ככה לקוח כזה הרבה זמן, או יותר נכון מה הזמן המקסימלי שלהם שאפשר לבטל חוזה? 2. אם הם לא יכולים לספק לי שירות תוך זמן מסויים אני יכול\זכות…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Alexkmr,

אני קונה בקרוב כרטיס מסך וספק כוח, ואני מחפש חנות אמינה. איך הם?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  22. אני היום על 2.5 אצל HOT ואצל בזק בינלאומי לבזק אני משלם 40 ש"ח ולהוט 69 (המחיר הרגיל) יש לי חיבור גם של הוט וגם של בזק ככה שלא צריך שום התקנה (לא מנוי בטלפון בזק, מנוי בהוט על TV וטלפון) אז לגבי ספקית ככה: בזק בינלאומי הציעו לי 65 ש"ח לחודש בהתחייבות לשנה וכניראה יוסיפו לי עוד הטבות במשך היום (מנוי אצלהם כבר שנה) נטויזיון הציעו 3 חודשים ראשונים חינם ולאחר מכן 9 חודשים במחיר של 70 ש"ח לגבי תשתית: עכשיו הגשתי בקשת ניתוק אצל הוט כי נגמרה לי ההתחייבות והבטיחו לי שיחזרו אלי מ'קשרי לקוחות' תוך 3 ימים אני מנוי וותיק ב TV אצלהם - 4 ממירי VOD, שירות VOD, ו5 חבילות ערוצים. טלפון עם מסלול אלפיים דק' מה המחיר הכי נמוך שאני יכול לרדת איתם לדעתכם? ואגב, איזה קומבינה אפשר לעשות עם בזק (…

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  23. מאוד מוזר איך שם יש גירסא אחת מאוד נחמדה ויפה ופה יש גירסא אחרת של סיפור שאותו קשה לי לאמת כל אחד פה משקר לחברי הפורום שלו ולא מגלה את כל האמת ועמרי אשם בכך שהעניין לא הובהר עד הסוף אני ראיתי את הסיפור שלך.. עכשיו אני לא מבין איך זה שלפנדה יש סיפור מאוד דומה לשלך אך שונה בפרטים קטנים... וגם... מאוד מעניין איך הם אומרים שגנבת את האתר כי אני לא רואה שום זכר לpcCrap או למשהו משם אבל אתה אינטרסנט כמוהם אתה מספר סיפור שאיכשהו אתה יותא המסכן וזה לא הגיוני כי בטוח שאתה אשם במשהו גם..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by orlupo,

ץנו המלצנ לשירים טובים חדשים לועזיים או ישראליים מה שבה לכם רק שלא יהיה מזרחית או היפ הופ כבד...

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by nVIDIA70,

שלום אני מחפש שם של טראנס. מישהוא יודע איך קוראים לטראנס הזה שיש בו כאילו צפירות של סירנות (הוא דיי קיצבי) ,ויש בו משהוא על בטרייה (חבר שלי אמר לי...) .אני חושב שהוא דיי חדש וגם דיי פופולרי.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.