עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בן דוד שלי מתגייס עוד חודש וחצי והוא רוצה לדעת לאן הוא יתגייס למרות שאמרתי שרוב הסיכוי שזה חיל חימוש

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by galCool,

הורדתי סרט בלי תרגום ואז הורדתי את התרגום שלו... איך אני מוסיף אותו?

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  3. שלום לכולם, צילמתי כול מני תמונות יפות של נופים בחו"ל וגם בארץ, והייתי שמח להפוך אותם לפוסטרים שאוכל לתלות אותם בחדר. רציתי לדעת אם יש חנות שאני אוכל לתת לה תמונה והיא תדפיס לי פוסטר (באיכות כמה שיותר טובה), ועדיך שלא סתם על נייר גדול אלה על נייר מיוחד או משהוא כזה. אני אשמח להמלצות לחנויות שעושות דברים כאלה. תודה מראש! אלון

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אז ככה, עוד בערך חצי שנה יש לי 16, ואני צריך כלי תחבורה. התכנון המקורי היה על מיול או משהו כזה, אבל בגלל שהוציאו את זה מהחוק, זאת קצת בעיה. כעיקרון ההתלבטות עכשיו היא בין אופנוע לבין טרקטורון. בכלל חוקי לסוע עם טרקטורון על כביש? זה גם מגיל 16? יש הגבלות סמ"ק ו/או כ"ס? תודה רבה! עריכה: טוב, אז מצאתי את זה: http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CS/.p/5_0_9E/.d/1?PC_7_0_CS_subject=HE_RISHUI_21&actionType=browse#7_0_CS ואת זה: http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CS/.p/5_0_9E/.d/2?PC_7_0_CS_subject=HE_RISHUI_29&actionType=browse#7_0_CS אבל אני עדיין ל…

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by uzi_sch,

שאקי-רע 1: שאקי-רע 2: WII FIT הפרודיה: UMBRELLA בעיקבות הבחירות בארצות הברית: http://www.youtube.com/watch?v=2Xb3bDwE9jQ THE SIMS אמיתי: קריסטינה מגעיל-רע: פארודיה על המשטח של מיקרוסופט: בריטני שפריץ:

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  6. Started by x-dude,

המחירים שם פצצה,אבל האם זו חנות אמינה,מהירה?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by DarkSid3,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3440811,00.html בכתבה הנ"ל תרצו או לא תרצו לקרוא אותה יש תגובה מספר 4 חחחח תקראו תבינו מה שעוד יותר קורע אותי שיש אנשים שמאמינים שזה רציני איזה סטלן זה שהתחפש לסבתא

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  8. צהריים טובים לפני בערך חודש, נשלח אלי מכתב קצר בנוגע לעתודה..ומי שרוצה ללכת אז יש מעין כנס כלשהו, הזמנה ליום פתוח של עתודה , הוא מתקיים בחודש יולי ב-26, שלחתי את הגלויה וסימנתי בה כי אני מעוניין בהסעה...עכשיו יש לי כמה שאלות, ואני מקווה שיש כמה חבר'ה מהדרום שיכולים לעזור דבר ראשון..למה בכלל לצפות? מה הולך להיות שם ומה יעשה שם והאם עלי לדעת לצפות למשהו ולהתכונן אליו שיצרכו ממני..האם ההסעה היא גם בחזרה לאן שנאספתי ממנו (תחנה מרכזית בב"ש) או שאני בכוחות עצמי חוזר? נאמר לי בטלפון לחכות בבוקר ברבע לשש ברציף הסעות בתחנה מרכזית, איפה זה בדיוק? קצת חבל לי לנסות לחפש ברגע האחרון וללכת לאיבוד ולפספס :-\ אלו כל השאלות שעלו לי בראש כרגע...אשמח לקבל תשובות מקיפות תודה

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by aviv00,

קניתי מוצר אשרתי קנייה ונכנסתי ל PP כדאי להכניס את הכרטיס אשראי ולסיים עם הקנייה בגלל שלקח לי די הרבה זמן למצוא את ה כרטיס אשראי נצטרכתי להכנס שוב ל PP אבל לא יכולתי להמשיך את הקנייה חפשתי ב EBAY PP משהו שיאפשר לי להמשיך את הקנייה ולא מצאתי דיברתי עם המוכר הוא אמר לי שהמוצר נמכר למישהו אחר זה לא באג רציני ? הרי אחרי שנכנסתי ל PP המוצר כבר שלי כי אין דרך חזרה ? אני לא בטוח

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?Fil...&Page=1&cid=163 סרטון ענק שלי ושל שני חברים(ארז שגם הוא גולש פה בפורום) ואיתי.. ממש..אבל ממש שווה צפיה חחח ושוב,בבקשה תדרגו,זה ממש יעזור לנו!! ותפיצו..ממש חשוב לדרג ולהפיץ רב תודות לכולם

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by Blinker,

Blinker ‎(4:02 PM): איזה ברקים אחושילינג (מסווג ‎(4:02 PM): צלם כמה צילמתי .. לא האמנתי עד כמה זה מרתק .. אך גם קצת מסובך .. 2 תמונות מתוך 200 ומשו אם גם אתם אוהבים לצלם אז צאו לחלון ונסו לצלם איזה ברק או 2 ושתפו אותי בתמונותייכם עריכה: חה חה ההודעה ה 500 שלי .. בעצם לא .. זה הרי פורום כללי

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  12. ראיתי איזה תוכנית והיה שם מעיין תעלומה על דם של איזה קדוש רומי או משהו כזה בסגנון שהוצא להורג לפני הרבה זמן אני לא ממש זוכר משהו כמו 1500+ שנים הדם נאסף על ידי אחות של איזה כנסיה ומאז הוא שם.. עכשיו בכל שנה הדם נהפך ממוצק לנוזל בתקופה מסויימת מאוד בשנה.. עכשיו אני לא זוכר עוד פרטים הייתי שמח לקבל עוד מידע על הדם של מי הוא וכו אם יש מאמרים בכלל טוב.. ומה נסגר עם הדם כי הם חקרו אותו בסוף התוכנית אבל נרדמתי.

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  13. Started by bobby323,

למישהו יש קישור לקצת מידע על זה

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by J0HNiE,

אני בתור חצי אמריקאי חצי ישראלי אני מת על ספורט אמריקאי (הוקי, בייסבול, פוטבול) ובמיוחד בייסבול, פשוט משחק מצויין מכל הבחינות.. יצא לי גם להיות במשחק בייסבול אחד של הChicago White Sox Vs. Toronto Blue Jays וכל מי שחושב שהמשחק הזה משעמם טועה, במגרשים בארה"ב תמיד יש מה לעשות אם משעמם והמשחק פשוט עובר בלי שאתה שם לב אפילו זה פשוט תענוג לראות... *אני אישית אוהד את הYankees אז סתם רציתי לדעת אם יש עוד שאוהבים בייסבול??

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  15. http://apps.facebook.com/fuueiije-ftmw-ghfbdb/?ref=mf להנאתכם.

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  16. האם זה יתכן כי רשום שהתעבורה שלי היא כבר 26GB ועכדיין מוריד, אני משתמש בRAPGET 1.41 ו-בדרך כלל אחרי שהלינק שמגיע ל-25GB הלינק שאחרי נמצא במצב המתנה ולא נותן להמשיך להוריד. עכשיו זה לא עושה את זה והכל ממשיך כרגיל גם אם אני מנסה לא דרך התוכנה ,עוד מישהו שם לב לשינוי ?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  17. מדהים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4089494,00.html רק מראה כמה אני צודק שאני לא מבטח את הרכב (ביטוח מקיף) - לא רק שאני חוסך כסף אלא שגם הסיכוי לקבל את הכסף במקרה תביעה שואף לכלום.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by Guy950,

היי, אני וחברים רוצים ביום ראשון הקרוב לטייל בצפון ולעשות על האש. יש למישהו המלצה טובה למקום שיש בו מסלול הליכה של שעה-שעתיים ומקום שיש בו שולחנות לעשות על האש? תודה רבה!

19. ????

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  20. האם אפשר לקנות מ paypal עם כרטיס אשראי נטען? שנקנה מהדואר?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  21. המחיר כולל 91.90 לתשתית (בזק) ו-34 לספק (נטוויז'ן). זה נשמע יותר מדי טוב כי כרגע אני משלם 126 ש"ח בממוצע ל-4 מגה בלבד

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. הגיע הזמן לחדש כמה דברים בארון הבגדים לקראת הקיץ. אני מחפש מקומות שאפשר לקנות מהם ג'ינס שלושת רבעי, אני בד"כ קונה מחו"ל (באינטרנט), אך אני לא מצליח למצוא. מישהו מכיר מקומות בארץ או אתרים מחו"ל שמוכרים מכנסיים ממותגים טובים (לא דיזל) מסוג זה ? אני גם מחפש המלצה לנעליים קיציות לשימוש יומיומי, אם יש לכם המלצות, אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלווםםם, אממ יש להורים שלי במנהטן חבר ילדות דיי עשיר (הוא מנהל שם מסעדה ממש ממש יוקרתית) וכן יש לו גם דירות שהוא משכיר שם והוא הציע לנו דירה (בחינם כמובן).. בגלל שאני בי"ב ולא עשיתי איזשהו טיול בר מצווה גדול עם המשפחה,חשבתי לטוס לשם השנה, פיספסתי את סוכות אבל לא נורא, יש עוד חופשים. חשבתי בעיקרון לטוס בפחס-תקופת הקריסמס .. אמור להיות שם מדהים לא? שלג וכל זה..(למרות שלפי מה שאני זוכר הקריסמס יוצא קצת אחרי פחס אבל בכל זאת..) גם אמורים להיות מבצעים על מלא דברים שם בתקופה הזאת שלפני חג המולד לא? התכוונתי לקנות חשמלית חדשה במילא P: בכל אופן,שלג לא מפריע לי ואני אפילו אוהב אותו מאוד . האם יש תקופה שיותר כדאי לטוס בה? תודה רבה ואשמח לשמוע מאנשים שהיו שם בתקופות כאלו או אח…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by imac,

אני אמור לטוס עוד חודש וחצי בערך לחו"ל עם אבא שלי לטיול קצר באירופה על מנת להתרענן קצת מהצבא (עברו עליי חודשים קשים... עומס עבודה) עדיין לא החלטנו לאן אנחנו רוצים לטוס. אני חשבתי על סקנדינביה בעיקר על דנמרק, כי אני רוצה לסגור מעגל. עבדתי שם כחודש לפני הגיוס ולא כל כך הלך לי אבל מאוד נהנתי... פשוט אני לא יודע אם יש שם מקומות לטייל בהם עם אבא (לכריסטינאניה למי שמכיר, אי אפשר ללכת עם אבא ) אולי יש לך איזו שהיא המלצה למדינה שבאמת שווה לבקר בה ומקומות שכדאי לראות.. אני חייב את הרענון הזה לפני שאני משתגע.. אבל חשוב שזה יהיה מקום טוב שאני ירגע וינוח.

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  25. שלום! קצת רקע: זה לא הפעם הראשונה שאני נתאמן, במצטבר יש לי כשנה וחצי של אימון. הפעם התחלתי לפני כחודשיים, אחרי הפסקה של כחצי שנה. המטרה שלי זה לעלות במסת שריר ולהתחזק. היום אני עושה תוכנית מחולקת: א. רגליים, חזה, יד אחורית, בטן ב. גב, כתפיים, יד קדמית, בטן עד היום הייתי הולך 4 פעמים בשבוע בצורה של: x-a-b-x-x-a-b אבל אין זמן, אין מוטיבציה, ואני רוצה לרדת ל 3 פמעים בשבוע. השאלה שלי האם כדי להישאר על תוכנית AB או לעבור לתוכנית FBW? מצד אחד אני רואה היגיון ב FWB כי ככה השירים יפגעו יותר במהלך השבוע, מצד שני העומס של התוכנית יהיה קטן יותר (כי נניח במקום 3 תרגילים על חזה ב AB, כנראה יהיה רק תרגיל אחד על חזה ב FBW, ואותו דבר על שאר השרירים). אני יודע שזה לא מדע מדוייק, ויש דעות …

• 4 תגובות
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.