עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נשפח לי בקבוק מים כמה ימים ולא שמתי לב על שטיח מקיר לקיר והכל מסריחחח שפחתי על זה אקונומיקה עם קצת מים וזה עדיין מסריח (איך האקונומיקה תתיבש? יווצר על זה עוד עובש/חיידקים?) תעשו טובה תגידו איזה פיתרון מדעי מגניב כזה, זה נושא מסובח

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by aviram20,

צאו שניה מתוך נקודת ההנחה ''למה שמישהו יעשה את זה '' וענו יש אייפון אם אני מוציא ממנו את העדשה של המצלמה שמחוברת ללוח האם בעזרת כבל FLAT עם 4 גידים או יותר מזה באמת משנה ומאריך את הכבל 3 מטר ואז מחבר את העדשה . זה יכול לעבוד ? מה לגבי 775 חוטים מולחמים למעבד ואז לתחתית מסויימת עם 775 נקודות , כך שהמעבד בעצם מחובר לסוקט בכבלים זה יכול לעבוד ? אני רציני בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by WarNet,

שלום, איזה מהמקררים המוצעים במבצע,שווה בדיקה: http://energy.gov.il/NewRefrigerators/Pages/default.html http://energy.gov.il/ReplaceRefrigerators/Pages/default.html תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by x-dude,

יש בוואלה שופס (לא הבאתי לינק כי אני לא יודע אם מותר)...מישהו יכול להסביר לי מה הפשר? זה נמכר עכשיו? או מ 30.10? * מכירה מוקדמת - תאריך היציאה המשוער של הסרט הנו 30.10.05 התאריך כפוף להחלטת האולפנים. הסרט יסופק תוך 10 ימי עבודה ממועד זה.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  5. [table][tr][td]שלום חברים, יש לי בר נביעות.רציתי לשאול מה הצריכה שלו. מאחורה רשום 1.5kw.h/24 מה זה אומר? הצריכה לשעה היא 1.5?או ליום? ממש תודה לעוזרים. המשך יום טוב [/td][/tr][/table]

6. Started by סמיילי,

אני יודע שיש הרבה באמריקה אבל אמריקה זה מדינה שאיגרו אליה.. איזה מוצא זה במקור?

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  7. קיבלתי את ההודעה הזו כשרציתי לפרסם בלוח יד2... מישהו ניתקל כבר בתופעה המוזרה הזו?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. או שהם פותחים אותם ונותנים לי רק את המוצר ארוז או משהו? אם כן האם זה גם שאשר הם מרכיבים לי את המחשב? תודה

9. Started by eladbu,

החלפת בטריה בשעון עם עמידות למים איך מחליפים בטריה בשעון ושומרים על עמידות למים האם איטום השעןו הוא סה"כ החלפת הגומיה בשעון שנקרעת לאחר הפתיחה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by galtheking,

יש מישהו שיכול להמליץ לי על חנות באזור הצפון? מה אתם חושבים על TMS בקרית מוצקין? הבנתי שלא מומלץ מKSP לקנות, יש דעות בנושא?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  11. בהחלט ערב איכותי!

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  12. תודה רבה לכל המגיבים, אני מחפש תקנונים/חוקים המפרטים את זכויות התלמידים בבית הספר, בין השאר בעניינים הבאים: מניעת תלמידים מיציאה לשתות, מניעה (פיזית) מיציאת תלמידים מהכיתה, ההגדרה של עונש גופני - מהו? האם כאשר שולחים תלמיד מפריע לקחת פתק מהמזכירות (כאשר הוא בקומה 2 והמזכירות בקומה 7) זה נורמלי בתור רוטינה? לי זה נשמע מסריח מאוד (וזה מה שעושים בבי"ס שלי) איפה יש תקנונים/ חוקים כל הדברים האלה שמפרטים את זכויות התלמיד? ממה שהבנתי מבחינה חוקית (וחוקית בלבד) אין למורה סמכות להוציא תלמיד מכיתה, האם זה נכון? אם כן, איפה זה כתוב? תודה!

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by darkdude,

מהי הטמפ' של נר(בערך)?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  14. Started by riddle,

שלום אני שוקל לעבור חברת אינטרנט בכבלים מישהו יכול להמליץ לי וגם אם אפשר לדעת איזה חברות מאפשרות חיבור קבוע תודה מראש

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by zwex35,

אני בקרוב קונה מחשב ב-3500 ש"ח ואני רוצה לדעת איך החנות TMS. בפעם האחרונה שקניתי מחשב (לפני 3 שנים עכשיו הוא עובר לאחי) קניתי ב-IQPC והיה שירות אחלה. עכשיו מעניין אותי לדעת איך TMS? יש להם שירות טוב? הם אמינים? מאיפה יותר כדאי לי לקנות מ-TMS או מ-IQPC? ועוד שאלה, במפרט אני לא מזמין גם מערכת הפעלה, צרבתי על דיסק מערכת הפעלה WINDOWS 7 ULTIMATE, ואני רוצה שהם ירכיבו לי את המחשב ויעשו הכל, אז אני יכול להביא להם את הדיסק שצרבתי והם יתקינו את המערכת הפעלה והכל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by ZorD,

האם יש כבלים שממירים את החיבור של ספק תוצרת IL שיתאים לתקן של תקע בחול? דוגמה: הקצה של הכבל של הספק בעל 3 חיבורים.. בחול יש רק שני חיבורי.. יש כבל שממיר את ה3 ל2 כדי שיהיה ניתן להשתמש בספק גם בחול? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מתגורר באיזור הצפון ורוצה לעשות הפתעה לחברה לכבוד יום הולדתה. אני מתכנן ארוחה במסעדה איכותית ואז משם אני רוצה להגיע למקום שבו יש נוף יפה וגם מקום לשבת בנוחות חבר שלי אמר לי שיש נקודה בחיפה שמשקיפה על המושבה הגרמנית (או משהו בסגנון,לא בקיא בענין) ויש שם גם נוף יפה וגם מקום לשבת (ספסלים ). האם אתם יודעים על איזה מקום הוא מדבר בדיוק ? כי הבחור לא בטוח במיקום בעצמו ואם אפשר אולי המלצות למקום אחר - הדרישות הם נוף יפה (נוף לילי ),מקום לשבת (מדשאות/ספסלים ) והמקום חייב להיות באיזור הצפון ומקסימום כשעה נסיעה מטבריה . נקודה אחת נוספת, אנחנו נגיע למקום רק בסביבות אחת בלילה תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  18. היי, הגיע הקיץ והמזגן שלנו התקלקל וצריך לקנות חדש 1כ"ס לא אינוורטר (ז"א מזגן רגיל on/off) המליצו לנו על אלקטרה פלטינום או תדיראן דומה.. יש לכם ניסיון עם המזגנים האלו? כי הביקורות בדרך כלל מעורבבות. יש טובות ויש רעות. לשני המזגנים. היה לנו LG inverter ולמרות שעבד מצויין אחרי 7 שנים בחר להתקלקל ולא ניתן לתקן כי אין חלקי חילוף. ולכן אני לא רוצה יותר מזגנים יפנים או קוריאנים.

19. שמחיריהן זולים והן אמינות. אני הולך לקנות את הרכיבים הללו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=78470.msg672158#msg672158 והמפרט הוא מנועה. האם ישנן עוד חנויות טובות וזולות שאתם ממליצים עליהן? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by finish,

רציתי להתחיל לראות את הסדרה הזאת וקצת הסתבכתי יש הרבה סרטים וגם סדרה יותר ישנה לא הבנתי ממש מאיפה להתחיל תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי כמה שאלות אמריקיות מתוך קובץ שאלות שאני צריך לדעת ואין לי מושג מה התשובות. אשמח לקצת עזרה בנושא. 1. TCP, UDP א. יישום יכול להשתמש בשתי שיטות התקשורת גם יחד, על פי הצורך ב. יישום יכול להשתמש רק בשיטה אחת, כמו שמבצע FTP ג. יישום יכול להשתמש בשתי שיטות התקשורת גם יחד, אחת לבקרה ואחת להעברה ד. יישום לא יכול להשתמש בשתי שיטות התקשורת גם יחד ה. אף תשובה איננה נכונה 2. Convergence Time הינו א. פרק הזמן עד שכל הרשתות מעודכנות בנתב ב. פרק הזמן שבן כל נתב קיבל את כל טבלאות הניתוב מכל הנתבים ברשת ג. פרק הזמן עד לסיום התכנסות הנתב ד. פרק הזמן בו הרשת עמוסה 3. המרות A2D ו-D2A (analogue to digital, digital to analogue) א. מבוצעות בכרטיס התקשורת ב. מבוצעות בזיכרון ה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ohad5g,

שלום קניתי מוצר מאתר ebay . (מברשת שיניים חשמלית ) לאחר יום הטענה( 18 שעות כפי שכתוב בספר) המטען נישרף הלכתי לחנות חשמל חשבתי שמשהו לא בסדר בשקע בהתחלה ,אמרו לי שהוא נשרף בגלל בארצות הברית יש מתח אחר של חשמל 120 במקום 224 , אין לי מושג אם המכור יביא לי מטען חדש מה עושים נתקעתי בלי מטען מאיפה לי לדעת שיש הבדלים במתחים . אם לפנות למוכר הוא יכול לשלוח לי מטען ? תודה ושבת שלום

23. Started by Oranili,

סתם מסקרן אותי...

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  24. אני מחפש תיק קשיח או סמי-קשיח (בעל מסגרת קשיחה עטופה בבד), במימדים של פחות או יותר 90*15*5 ס"מ. עדיפות לקשיח, רצוי מרופד או כזה שאפשר להדביק לתוכו ריפוד בצורה הרצויה. מישהו יודע איפה מוצאים דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  25. Started by almonime,

אחחח, איזה יופי, תענוג. למי שמכיר, סבבי, למי שלא ( כמוני ), אני מקווה שתהנו. יש לילדון כישרון ופוטנציאל אדיר.

• 5 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.