כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
מה מסמל 2 האיקונים האלה בשלט של המזגן? האלו שלמעלה מצד שמאל.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ולא בחילה מתוך זה שלא מרגישים טוב ממחלה... אלא בחילה כשנגיד אכלת יותר מידי.. ( )
-
- 28 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
*הכי מעצבן אותי שאתה משחק באיזה שהו משחק עם משימות שצריך לעבור ופיתאום יש הודעת שגיאה וכל השלב שכל כך התאמצת בשבילו הלך קפוט.... ואח"כ יש את המחשבה שלהתחיל מחדש את השלב אתה כבר מעדיף לסגור את המחשב ולראות טלויזיה :-\ *כאשר אתה משתמש בוורד אז יש איזו בעיה ברווחים, אותיות וכו'.... קיצר לא יוצא לך כפי שרצית, אז קשה לך לך להתמודד עם זה ואתה חופר על הוורד עד שאתה מוצא את הבעיה
-
- 48 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הדיון הזה נועד להגיד מה אתם שונאים ומה מעצבן אותכם במערכת ההפעלה שלכם /כל מערכת הפעלה אחרת / שהיתה לכם אני מדבר רק על דברים שהם DEFAULT במערכת ההפעלה - איך שהיא באה מראש אחרי שסיימתם את ההתקנה. חלק מהדברים זה בדיעבד/ בהשוואה כי אני אוהב את הTASK MANAGER לאללה ולא היה אותו לפני WIN2000 אני אתחיל : DOS הכל צריך לכתוב ואם שכחתי לשים DOSKEY זה מעצבן אחושלוקי להתחיל לכתוב מחדש והHELP מסורבל - טוב נו ככה זה כשאין GUI - (ממשק גרפי) 95 זה היה מזמן אני כבר לא זוכר מישהו זוכר /יודע? 98/ME קורס כל הזמן מסך כחול - BSOD לא מאובטחת - בקושי! NT הגלגלת בעכבר לא עובדת!!! אין תמיכה בUSB בכלל! 2000 אני שונא כשהמחשב עולה יש את ההודעה הזאת: .....at least one…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי רוצה לשאול באופן כללי, איזה דברים מפריעים לכם כשאתם מוסרים את המחשב לתיקון \ כשמחשב חוזר מתיקון. מהדברים הכי קטנים, כמו שלא מנקים אותו מאבק או לא מגדירים את ההתקשרות לאינטרנט\אימייל, ועד לדברים גדולים כמו מחיקת חומר בלא רשות או שהפתרון לא תאם לתקלה. שפכו, כל מה שיש לכם לומר על הבעיות השירותיות או המקצועיות עם טכנאי המחשבים בישראל.
-
- 54 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
שבוע הבא אני מגיע לרמת הגולן וחשבתי לעשות גיחה לחרמון.. סקי אני לא יודע לעשות אז זה סתם ככה בשיל לגעת קצת בשלג לכמה שועת ולחזור לצימר באזור. יש בכלל שלג שם כרגע?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה! עזרתם לי בעבר, מקווה שתעזרו לי גם הפעם. קצת מטרידה אותי הנקודה הזאת.. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
או פסיכולוגיות,לא יודע איך זה נקרא.. תמיד הן יושבות עם לוח ודף,ועושות שם צורות מוזרות,מה זה ?
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
http://imgur.com/HVF9p.jpg http://imgur.com/BcxbY.jpg האם זה באמת משה בהר סיני משקיף על ישראל ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
-
-
אהלן, מה המשמעות והצורך במספרים מ60 עד 400 בטבעת מסביב לשעון? כמו בתמונה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
הזמנתי מצלמה מתצוגה מה זה משנה אם היא במלאי? חוץ משהיא נפתחה האם אורך חיים שלה נפגע? יש אפשרות שיהיה בה שריטות?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי ציוד.. קצת יותר מידי אם שואלים אותי.. אבל לא משנה... כמה מקסימום אני יכול להעלות לתא מטען וכמה מקסימום עליי? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום ב2 (בלילה כמובן)אני נוסע לנתב"ג, אני לא יודע מה המחירים ואיך זה הולך שם, אז רציתי לשאול אנשים עם ניסיון מה משתלם וכדאי לקנות בדיוטי פרי?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע למה נזכרתי רק עכשיו לפתוח את הת'רד הזה, אבל זה ת'רד חובה בכל פורום אז מה מתנגן לכם ברקע עכשיו? אצלי: Domestic and X-Noize - Flaming Dart
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
כי האתר פעיל ובטלפון הם לא עונים, מישהו יודע אם אפשר להזמין משם?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרבה זמן לא התעדכנתי בנושא.. יש בכלל פורמט מנצח בכלל או שזה עדיין בכלל ממשיך?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה במבחן אם משהו יכ ללעזור לי בבקשה השאלה היא מה נכון לגבי פסיקת IRQ ? --------------------------------- 1. פסיקת 2 אינה ניתנת לביטול 2.ברירת המחדל של COM 1 היא פסיקה 7 3.עכבר מסוג PS2 אינו משתמש בפיסקה 4.אך תשובה אינה נכונה איזה תשובה נכונה מבין 4 האפשריות ?!?!
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
מילא כיפת ברזל שהתחרפנה, אבל מה נסגר עם אירוע החדירה הבוקר ? אם כך נראית " הגברת הכוננות" אז איך זה בשיגרה ? https://news.walla.co.il/item/3145858 על פי דובר צה"ל - זה נס.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
http://www.ayalonhw.co.il/camera/camera.asp?perCamera=10
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כבר כמה זמן מה מאז שנתניהו אמר שסטודנטים ישלמו פחות על תחבורה ציבורית. פיילוט לשנה, ככה אמרו. אז או שאני לא מעודכן או שאין עדיין זכר ליישום התכנית... אולי למישהו יש פרטים על הנושא? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-