עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

פוסט שני : היום זה יום אנטי פורומים או משהו כזה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by JAMOOS GADOL,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=23358 משהו מוכן להסביר לי?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  3. אנשים תעזרו לי!!! אני משתגע, אני לא יודע מה לעשות. אני רוצה לעשות משהו אחרי התיכון ( ואני עוד לפני צבא, אני מסיים השנה יב' ואז נשאר לי עוד איזה שנה עד לגיוס ) שיתרום לי לעתיד בצורה הטובה ביותר ושיבטיח אותו בתחום המחשבים אבל אני לא יודע לאן ללכת. במקום אחד אומרים לי ללכת ליג' ולהמשיך אולי ליד' אבל במקום אחר אומרים לי ללכת לעתודה ( האמת אני לא חושב על זה כל כך, כי שמעתי שממש קשה להתקבל לשם ואתה צריך להיות מצטיין בלימודים וכל זה, ובוא נגיד שאני לא אחד מאותם מצטיינים, אני יותר בין הבינוניים למצטיינים באמצע). מישהו יכול אולי לספר לי על עוד אופציות שיש לי ללכת אליהן? ו/או תספרו מה אתם עשיתם ואולי כך אני אוכל להחליט? בבקשה אני ממש צריך את זה?< תודה לעוזרים.

• 43 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. זה יכול לקרות לא רק בטויוטה דוושת הגז נתקעת על פול גז, ולחיצה על הברקס לא עוזרת. מה שיש לעשות. מעל 30 הרוגים מתו מזה בתקלה של טויוטה והיו עוד במקרים אחרים. מה לעשות ? להעביר את המהלך לניוטרל סרטון:

• 33 תגובות
    • 5k צפיות
  5. Started by RTTW,

וואלה אני לא יודע מה לעשות עכשיו... אני לבד פה בארץ תיאורית יש לי אבא חורג אבל אני לא רשום כבנו אמא שלי בחו"ל אין לי פה משפחה עכשיו סיימתי 3 שנים בצבא סיימתי עוד כמה חודשים בקבע ראשוני אחרי זה העיפו אותי כי לא היה לי 12 שנות לימוד עכשיו נישארתי פה בלי שנות לימוד בלי עבודה נורמלית מה דעתכם המדינה הצבא הקרן להכוונת חיילים משחוררים יכולים לאזור לי?? :-\ :-\ :-\ אני כבר שבוע נח בבית לפחות אני עוד אם כסף יושב על המשכורת הצבאית האחרונה שלי שגם היא ניגמרת אחרי ששילמתי על הבית ועל כל השירותים הנילווים... :-\

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Nahum2,

יש לי דלק בלי הגבלה ואת האוטו מ 8 בערב ל6 בבוקר. ומנסיבות אלו ואחרות את כל הזמן הפנוי בעולם. אני מחפש מקומות מעניינים לראות. דברים לעשות וכו במרחק של עד שעתיים נסיעה מראשל"צ. נמאס מסנוקר\באולינג\הפאב הקרוב או הלא כלכך. מכירים איזו סעדה משפחתית קטנה? מסלול טיול חמוד? דברו. דברים ל1-5 חברה.

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  7. כעבור יומיים וחצי של חופש אני מיואש! אין לי מה לעשות..... חרשתי על הTV אין כלום!חוץ מארתור.... אבל אחרי שראיתי 28 פרקים בפרצף.........(בVOD) משחקים חרשתי על NFS כבר יומיים ואין לי כח יותר.......... מחשב כללי....לא יודע אולי באמת אני צריך להתחיל לעבור עם צמר גפן ומברשת ולנקות חלקקי אבק מלוח אם שיעורים יש לי מלא אבל אין לי כח לעשות :'( סרטים כבר ראיתי אתמול 2 (1בקולנוע ו1 בבית) [glow=red,2,300]תנו לי משהו לעשות[/glow] ואל תהפכו את התר'ד הזה לעו דתר'ד ספאם מסריח, בלי: או ........ :'( :'(

• 69 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by 1nstall,

היי היום (31.8.04)זה היום האחרון ( :'() של החופש :'( :'( :'( אז אני מחפש מה אפשר לעשות היום, אני צריך שתעזרו לי למצוא מה לעשות באזור ת"א. לכל מי שיש הצעה שיאמר אותה בבקשה!!! אני ממש שזה היום האחרון אני יכול :2gunsfiring: :itschy: את המורות!!!! אז מה אני יכול לעשות, לא מצאתי משהו מעניין בתודה מראש Install

• 60 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. מדובר בחנות שכונתית בבעלות פרטית. יש לי זיכוי בסך 200 שקל בחנות הספיציפית הזאת וסיכמתי עם המוכר שזה ישמש כדמי קדימה. סיכמנו על המיפרט והוא היה צריך לחזור אליי עם תשובה לגבי כרטיס מסך מסויים שרציתי ולא היה לו במלאי. הלכתי למילואים וחשבתי שהוא מתעכב עם התשובה בגלל שמדובר היה בכרטיס יקר שאינו נפוץ. כשחזרתי מהמילואים התקשרתי לחנות לברר את פשר העיכוב,אולם מענה אוטומטי הודיע לי שהקו נותק. הגעתי לחנות ולתדהמתי התברר לי שהשלט הוחלף והבעלים התחלפו. הבעלים הנוכחיים לא שיתפו פעולה והתנערו לחלוטין מהעניין. בדרך לא דרך הצלחתי להגיע לכתובתו ולמספר הטלפון של בעל החנות אולם הוא התנער מהעניין ואמר לי שזאת הבעייה שלי שלא ניצלתי בזמן את הזיכוי וכרגע אחרי שהוא כבר סגר את החנות אין לו שום כו…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אהלן השאלה בכותרת!! להתחמש באמ"לחי פלסטיק ? (אני באמת צריך לדעת)

• 79 תגובות
    • 4k צפיות
  11. שלום. אבא שלי קיבל היום בדואר רשום דו"ח על חניה במקום אסור. יש רק בעיה אחת, אנחנו גרים בעפולה, והדו"ח הוא על חניה בבאר שבע (זו לא טעות דפוס, כי המכתב הגיע מבאר שבע...) אבא שלי היה פעם אחת בחיים שלו בבאר שבע, וזה היה לפני כמה שנים טובות. לי אישית אין רשיון, ומה גם אין לי מה לחפש בבאר שבע.. יש את כרטיס העבודה של אבא שלי בשביל להוכיח שהוא היה בעפולה בשעה 6 בבוקר. הדוח רשום על 9 ורבע.. למישהו יש מושג מה אנחנו יכולים לעשות? תודה...

• 13 תגובות
    • 734 צפיות
  12. חברה שלי גרה ברחוב בכפר סבא שאין בו הרבה חניה. חונה שם רכב כבר כמה זמן, ונראה שהוא נטוש. לפי איך שזה נראה, לרכב גם אין טסט בתוקף (וסביר להניח שגם אין לו ביטוח). ההורים שלה כבר התלוננו לעירייה לפני חודש, אבל הם טענו שאי אפשר לעשות שום דבר לפני שעוברים שלושה חודשים מהתלונה הראשונה (כי רק אז אפשר להכריז עליו כנטוש), למרות שככל הנראה הוא שם כבר יותר משלושה חודשים. המשטרה גם לא מוכנה לעשות שום דבר. כמובן, חוץ מזה שהרכב תופס מקום חניה, הוא ממש מכער את הרחוב. למישהו יש רעיונות מה לעשות (שלא כוללים גרזן או C4)?

• 34 תגובות
    • 9.9k צפיות
  13. אני וחברה שלי חצי שנה ב10.7..רציתי לשמוע מכם מה אתם עשיתם לחברה שלכם כשהיתם חצי שנה... יש לכם רעיונות? את האמת אני מעדיף דברים יצירתיים (אבל אפשריים לילד בגילי 17) מאשר לקנות דברים יקרים וכו'... הצעות יתקבלו בברכה..

• 26 תגובות
    • 32.4k צפיות
  14. Started by 47,

אני לא יודע מה לקנות לעצמי כדי לשפר את המחשב בתקציב של 1300-1500 ש"ח. חשבתי על כרטיס מסך ואז נזכרתי שיש לי 4X AGP... אני לא יודע, אולי לוח אם ומעבד, או לא יודע מה... המחשב הוא בעיקרון למישחקים כבדים. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by shloosh,

אני עובד בחברת סקרים. ושאני ימגור לעבוד עוד חודש יהיו לי 3500 שקל חדשים לבזבוז. ואין לי מושגגגגגגגגג מה לעשות איתם. חשבתי לקנות פלאפון חדש סאמסונג d500 או מוטורולה e1000 או משהו בסגנון מתקדם.... יש לי T610 אבל חצי מת. לקנות אולי מערכת רמקולים לחדר(יש לי מערכת סטריאו חזקה תלויה שדי מספיקה וגם logitech2.1 מחובר לטלווויזיה) ויש לי בסלון קולנוע ביתי לקנות מסך דק נורמלי למחשב (יש לי aoc מלפני 4 שנים מסריחח לשפר תמחשב למרות שיש לי די טוב 2600+ 768ddr r9700pro בלה בלה.. נגן Mp3 כבר יש לי creative zen micro 5gb וגם אוזניות טובות px100 אממממממ יש לי שעון טוב לא צריך חדש,אופניים של פיג'ו טובות(אגב למכירה חחח) מצלמה דיגיטלית canon ixus40 4mp מקלדת ועכבר אלחוטי מיקרוסופט יש לי...דיס…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by DJPOWER,

יש לי בבית עכשיו 7 מחשבי פנטיום 1... חלק SOCKET 7 וחלק פנטיום 1 133MHZ... דבר ראשון... מה מתאים לסוקט 7 מבחינת חלקים? אם אפשר מפרט(לא מחנות כמובן) דבר שני...יש רעיונות מה לעשות איתם? אני גם מוכר תודה יונתן

• 73 תגובות
    • 5.9k צפיות
  17. Started by avivlevy,

לאחותי ניסרף הארד דיסק..... מה לעשות איתו? : לשרוף,לשבור,לרסק................

• 11 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by H A Q,

גלשתי ל Jab-Tech.com כדי להזמין מוצרי מודינג . אבל אין שם למדינת ישראל כאשר אני מנסה להתרשם , רק יש ארצות הברית וקאנאדא והממלכה המאוחדת (לונדון) :s05: מה לעשות Sabotage או כל אחד שיודע להשיב ? תודה על הקריאה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by Psychedelic,

חברה שלי ישבה מתחת לבניין עם חברה שלה פתאום ירד אחד הדיירים חשב שהן מעשנות שם סמים דפק לחברה שלי מכות רצח... היא הגישה תלונה למשטרה על תקיפה לפני כמה חודשים טובים כבר ומאז כאילו לא היה . כל פעם שהיא עוברת בסביבה שם הוא גם שם,עכשיו אני מפחד שהוא יעשה לה משהו יותר חמור מזה,והמשטרה לא עושה כלום,והיא הלכה כבר כמה פעמים לתחנה מה לעשות?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כתוב עליהם שלא ממלאים אותם מחדש אז זו לא אופציה ואם אני אזרוק אותם לפח ויופעל עליהם לחץ שדוחסים את הזבל זה יכול להיות לא נחמד. אז, מה אני עושה עם זה?

• 8 תגובות
    • 12.9k צפיות
  21. Started by waizman,

טוב כל כמה זמן נפתח ת'רד כזה אז עכשיו תורי... יש לי באיזור ה 600 שקל לבזבז, לא משהו גדול, סביר. יש לי כמה אופציות לבזבז את הכסף... 1. 100-150 דיסקים לצריבה, 2 כבלי IDE רגילים... כ 180 שקל 2. מארז צ'יפטק, ננוטרם, מאוורר 120 ג'נרי, כמה גרילים ... כ 650 שקל 3. הארדיסק חדש דנדש במקום הסיגייט 20 ג'יגה המקרטע שלי... באיזור ה 440-690 שקל 4. מעבד 1700+ ... כ 400 שקל 5. לוח אם (כנראה 8RDA+)... כ 650 שקל 6. נרגילה + טבק וגחלים... כ 150 שקל 7. מדפסת חדשה במקום ה HP 600 שלי... כ 400-500 שקל 8. מערכת קירור מים בעתיד הקרוב... כ 650 שקל 9. כלום, לחסוך... שוב... זהו. אני מחפש מה שהכי יעזור לי לביצועים ולהנאה בכלל (דוגמת הנרגילה). המפרט מופיע בצד. ניתן לשלב בין מוצרים שונים (לדוגמא 1 + 6 …

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  22. שלום חברים אני חדש פה מה שלומכם? אז ככה נראה לי יש פה חברה שמבינים בדברים מגניבים ורציתי להתייעץ אתכם... סגרתי עם הבוס שלי שאני עובד ביום כיפור הקרוב, במשך כל יום כיפור וזה ייצא לי משהו בין 2000 ל-3000 שקל רק על היום הזה (200% + שעות נוספות). ואני מתלבט מה לעשות עם הכסף הזה.. חשבתי אולי לקנות קונסולה, פלייסטיישן 3, מה דעתכם??? אולי משהו אחר?

• 67 תגובות
    • 4k צפיות
  23. Started by ben007,

אלוהה, מצאתי בבוידם מחשב פנטיום 3, מיני לוח אם עם כ.מסך מובנה [אין לי מושג של מי], וסטיק זכרון Sdram 128. יש משהו לעשות עם זה?( אין לי דרך לבדוק אם הוא עובד, כי יש לי רק את החלקים האלה.. ) רעיונות יצירתיים יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by bitonml11,

יש מישהו בחברה שאני לא מצליח למצוא שום נושא משותף איתו לשיחה ויש מצבים שאנחנו נתקעים רק שנינו ופשוט אין על מה לדבר וזה מביך, יש עצות? ועוד שאלה אם כבר פתחתי.. איזה רעיונות יש לכם לבילוי עם חברים?

• 33 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.