עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by maverick,

קבלו את הסקר החשוב הבא:

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by shibby15,

שלומות לכולם... חזרתי מארה"ב עם הרמקולים החדשים שלי (X2) ולצערי גיליתי ששום חנות לא מחזיקה שנאי חזק מספיק... אז אולי אתם מכירים חנויות רשת או אפילו חניות רגילות שמוכרות שנאים חזקים מאד, באיזור שבין 650 VA ועד ל 800 VA שזה מאד חזק! לצורך העניין הדבר הכי חזק שמצאתי זה 300 VA... מאד מאד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  3. אובססיביק.....משהו.... משהו..... לא זוכר תכתבו באנגלית בבקשה, תודה.

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  4. הכי חשוב, לא לשאוף ל100!! בהצלחה!! ומי יתן שכל השעות הארוכות שישבתם על התחת ולמדת לדבר הזה ישתלמו..

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  5. Started by Pure-Gold,

יש למישהו את האתר שמקלידים את ת.ז ותאריך הלידה והוא מוציא את ציוני הבגרות ?

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  6. Started by kikkler,

מה הדעות שלכם ? מבין שני הסרטים שלו שראיתי, מאוד מאוד אהבתי את מלהולנד דרייב ואת קטיפה כחולה ממש לא. אני עכשיו בהתלבטות בקשר לסרט הבא - סיפור פשוט נראה די משעמם לפי התקציר, הבנתי שדרך אבודה די אבסטרקטי (מי שמכיר את לינץ יודע עד כמה אבסטרקטי זה יכול להיות) ועל איש הפיל לא שמעתי יותר מידי, אבל הבנתי שהוא לא רע בכלל

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  7. Started by url,

זהו עברנו גם את הבגרות במחשבים ועכשיו נשאר רק תנ"ך (י"א) ביום רביעי בהצלחה לכולם

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  8. Started by ביצה,

אהלן חבר'ה! הבנתי שרישיון נהיגה של אוטו תקף גם לטרקטורונים, רנג'רים, וכו'... יש לי רישיון נהיגה לאוטו עם מלווה עדיין. השאלה שלי היא: האם אני יכול לנהוג לבד ברנג'ר בכביש עירוני בלי מלווה? (הרנג'ר מתאים לכביש עירוני) תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  9. ניסינו כמה חברות/אנשים פרטיים שאכזבו אותנו, הדירוג שלנו ירד ובחלק מהמילות חיפוש בכלל נעלמנו לגמרי מגוגל (לא מכולם), כל אחד מפרסם שמות של חברות ענק שהוא עבד איתם, אבל אי אפשר לדעת לפני כמה זמן, למשך כמה זמן, ובאיזה סדר גודל של פרויקטים, אז לצערי זה לא מייצג יותר מידי. מה הדרך הכי חכמה לדעתכם לבחון/לבחור חברת קידום אתרים באמת אמינה ואיכותית? תודה!

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  10. הזמנתי 2 (יש לי צורך בזה) 1 פשוט מDX השני יקר ממש ונראה הרבה יותר רציני - מאנגליה תוך כמה זמן זה אמור להגיע אם עשיתי אקספרס?

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  11. לא חוקי בארץ נכון ? בכל זאת מה העונש אם תופסים אותי עם אחד? איפה אפשר לקנות ואיזה סוגים יש בארץ ? מה לגבי הזמנה מEBAY? והכי חשוב - אפשר לירות באנשים ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by alex.turovsky,

קפץ לי הרגע לתוצאת חיפוש...

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by Be BEN,

אני מעוניין לקנות כמה דברים מחו"ל כמו קירור מים ועוד כל מיני דברים 1)איך משיגים או/ו קונים? פותחים חשבון. (מה עושים)?? 2)איך מכניסים כסף ל"חשבון "הזה? בתודה לעוזרים מראש :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  14. Started by ciauai,

מתי נכנס שבת? ויוצא שבת?

15. Started by bla7,

הוא עושה הכל... http://www.youtube.com/watch?v=1xXNoB3t8vM

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by BlackDiablo,

אני צריך את האתר של אפל ישראל או את הטלפון של השירות לקוחות שלהם חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום...... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  17. Started by Check_Point,

מישהו יודע מה ה"מצטיין" מבחינת כפיפות מרפקים, כפיפות בטן, ו2000 ביום סיירות?

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני לומד בבית ספר אקסטרני וב 16 יש לי בגרות אנגלית,ואני חייב ליפתוח תיק אקסטרני,עם לא אני לא יוכל לעשות בגרות. אקיצר אני יודע שזה בבאר שבע אבל לא יודע איזה,אתם יכולים להביא לי כתובת או מפה או משהו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  19. שלום לכולם, לפני מספר ימים יצרתי קשר על לוג'יטק בגלל שהG930 שלי הפסיקו לעבוד (לא מצליח להטעין אותם) אחרי בירורים הם ביקשו שאני ישלח להם את המוצר על חשבונם כמובן וזה מה שכתוב: Dear Matan, Thanks for your response. We would like to arrange a free of charge pick up of your product. However, before we initiate the pick up process, we need to inform you of the entire process and ensure that you are in agreement with its requirements. First we must ask for the address including contact details, where our courier service provider UPS can pick up the product during regular business hours, i.e., Monday through Friday from 8:00 AM to 6:00 PM. This can be your home address or work-…

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  20. אני בפירפוקס הגרסה הרישמית המעודכנת ביותר מאז השדרוג האחרון יש לה בעיה לעשות "הדבק" בפורומים אין בעיה לעשות "ציטוט" רגיל באותו דיון אבל "הדבק" רגיל לפעמים פועל ולפעמים לא אני רוצה לדעת עם זה בעיה נפוצה או שזה רק בעיה במחשב שלי עם זה נפוץ אז נוכל לפנות למנהלים בבקשת תיקון

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  21. אהלן, רציתי לדעת אם יש איזה אתר שיכול לתת לי מידע על המיקומים של הירח בזמן מסויים(תאריך) ועל הראות שלו וכמה שהוא גדול באותו הזמן.. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  22. שלום לכולם דווקא לפני שאני רוצה לקנות Z-5500 והמחיר היה +- 2100 בכל החנויות שבוע לפני המשכורת המחיר עולה ל2400. אז עניין אותי לדעת. מה יכולות להיות הסיבות של עליית מחירים של מוצרים כ"כ וותיקים בשוק? ושאלה לא קשורה האם בקרוב יצאו רמקולים יותר טובים ששווה לי לחכות? תודה

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  23. Started by Darting,

מישהו יודע איפה יש פח כזה? עדיף כמה שיותר קרוב ליציאה לביל"ו. תודה מראש :]

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  24. שלום. יש לי עוד מעט מבחן ויש משהו שאני לא מבין בתרגילים מסוימים בספר (אלגברה ב' עמ' 473 של בני גורן) תיסכלו למטה, יש שם את התרגיל. הבנתי שהמכנה המשותף הוא (A+3)(A-3) אבל משהו בשבר הראשון לא מיסתדר, אין איך להגיע איתו לאותו מכנה... וכל התרגילים בעמוד הם בעלי אותו מבנה - שבר אחד שאני לא יודע מה לעשות איתו שבר שצריך להכפיל ושבר שרק צריך להפשיט קצת את המכנה שלו (סוטה שכמותי). אז מה ? יש עזרה ? תודה ! לא להיתייחס לציור הוא לא נכון !! אני שנייה יעלה אחד טוב. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  25. מישהו מכיר משהו טוב ואמין? תודה

• 4 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.